کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 2.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیگانگان فضایی،واقعی یا توهم بشر!!
۲۰:۰۵, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام.
وجود داشتن یا نداشتن فضاییها یکی از بحثهای داغ امروزی شده،بعضی میگن اصلن دروغه،بعضی میگن بشقاب پرنده ها پرندهای سری و مخوف قدرتهای جهانی هستند که در حال آزمایش شدن هستن،بعضی ها میگن بیگانه های دیده شده همون اجنه ها هستن...
در این تاپیک با کمک شما قصد داریم داستانها و روایتهای مختلفی که در کتابها،مجلات و اینترنت موجود هست رو بررس کنیم!
فقط تورو خدا جواب همیشگی رو ندید که این کار صهیونیستها و فراماسونهاس و...!
به جای اینکه یکم روی این موضوع فکر کنیم سریع اونو گردن کسی یا گروه خاصی نندازیم!
در پستهای بعدی مطالب رو میزاریم
در این پست فعلن مطلبی که در سایت خبری مشرق هست رو قرار میدم و ادامه مطالبی از قرآن و ائمه قرار میدم(که انشاالله بچه هایی که سواد حوزوی دارند وارد بحث بشن و کمک کنند)
به گزارش مشرق، بخش علمی سایت ‌ام.‌اس‌.ان اخیراً گزارشی تصویری را با عنوان «10 نشانه برای وجود حیات در فضا» منتشر کرد.

در این گزارش 10 دستاورد علمی که می‌توانند شواهدی مبنی بر وجود حیات و یا انواعی از آن در فضای لایتناهی پیرامون کره زمین باشند معرفی شده است.
1ـ سیگنال‌هایی از منبع مرموز
دانشمندان در سال 2004، منطقه‌ای را در آسمان مورد بررسی قرار دادند که همواره سیگنال‌های رادیویی مرموزی را ساطع می‌کرد. این سیگنال‌ها که توسط برخی واحدهای رادیویی در زمین دریافت شدند، می‌توانستند نشانه‌ای از یک حیات فرازمینی باشند که تلاش می‌کند تا با زمینی‌ها ارتباط برقرار کند.

2ـ خواهران زمین
دانشمندان از سال 2001 تاکنون بررسی مجدد یک تئوری را آغاز کرده‌اند که اثبات می‌کند کهکشان راه شیری به غیر از کره زمین میزبان صدها هزار سیاره دیگری است که می‌توانند از «حیات» میزبانی کنند.

3ـ باکتری‌های مشتری
طی مطالعاتی که در سال 2001 بر روی سیاره مشتری انجام شد این احتمال قوی بوجود آمد که حلقه قرمز رنگ دور مشتری می‌تواند در نتیجه نورهای مادون قرمزی باشد که باکتری‌های موجود در مشتری پس از یخ زدن از خود ساطع کرده‌اند.

4ـ گوگرد و آتشفشانی های فعال قمر مشتری
در سال 2003، آثاری از گوگرد و یک آتشفشان فعال در قمر اروپای سیاره مشتری بدست آمد. این مسئله نیز احتمال وجود حیات در فضا را تقویت کرد.

5ـ حیات در سیاره ناهید
اتمسفر سیاره ناهید نیز می‌تواند پذیرای گونه‌هایی از حیات باشد. این فرضیه با مطالعاتی که در سال 2002 بر روی اتمسفر سیاره ناهید انجام شد به دست آمد. محققان در اتمسفر ناهید، کربونیل سولفاید کشف کرده بودند.

6ـ میکروب مریخی
دانشمندان روسی در سال 2002، میکروبی را کشف کردند که می‌تواند به طرز شگفت آوری در مقابل تابش های رادیواکتیویته زنده بماند و سال‌ها نیز به حیات خود ادامه دهد. شواهدی وجود دارد که منشا این میکروب، سیاره مریخ است.

7ـ کشف فسیل در شهابسنگ مریخی
محققان در سال 1996، نشانه‌هایی از فسیل نانوباکتری‌ها را در یک شهابسنگ مریخی پیدا کردند.

این شهابسنگ در قطب جنوب فرود آمده بود.

8ـ این سیگنال‌های منظم ناشناس
در سال 1977، محققان دانشگاه اهایو در آمریکا، پالس‌هایی عجیب را از فضا دریافت کردند که معنای آنها نامفهوم بود اما مطالعات نشان می‌داد که این پالس‌ها و سیگنال‌ها منظم هستند.

پالس‌های اشاره شده از فاصله 220 میلیون سال نوری به زمین رسیده بودند و این امکان وجود داشت که آنها از طریق یک فرستنده قوی بیگانه ارسال شده باشند.

9ـ کشف گاز متان در مریخ
گروه‌هایی از محققین در سال 2004، توانستند در اتمسفر سیاره مریخ، گاز متان کشف کنند. گاز متان یا گاز مرداب، در کره زمین از حیات نشات می گیرد و اساساً نشانه‌ای بر وجود حیات به شمار می‌رود.

10ـ کشف حیات شیمیایی متابولیک در مریخ تیم هدایت کننده سیاره‌پیمای وایکینگ در سال 1976 ادعا کرد که مدارکی شیمیایی از وجود حیات در سیاره مریخ را کشف کرده است. این کشف نشان می‌داد که مواد متابولیکی در خاک مریخ وجود دارند که می‌توانند گازهای رادیواکتیو ایجاد کنند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، revenger ، Gryffen ، blue.blood ، moreb ، مفقود الاثر ، vahrakan ، arnh ، neeazir ، سدرة المنتهی ، Anti gods

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۶, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
سلام
علی آقای هم نام ، بنده به وجود موجودات خارجی گیری ندارم ، بلکه گفتم این "یرگه" از کجا فهمیده که حتما این موجودات از ما قوی تر هستند؟از کجا می دونه که اون ها برای ما خطر ساز می شند و ما می شیم برده اون ها؟ چرا چند سالی هست که غرب سعی می کنه موجودات فضایی رو به قول معروف "از ما بهترون" معرفی کنه؟
آقا بالفرض که موجودی فضایی باشه ، کی می تونه ثابت کنه که عقل داره ، که فکر داره ، از ما هم بیشتر!
این همه ادیان الهی اومدند گفتند خداوند متعال زمین و آسمان رو مسخر ما کرده ، چرا این به اصطلاح فیزیکدان میاد بدون ارائه دلیل و بر اساس تفکرات شخصی خودش بیان می کنه که ما ضعیف تر از موجودات فضایی هستیم.
بنده حرف این افراد رو ، می خوان بزرگترین دانشمند بشر هم باشند ، قبول نمی کنم ، مگر این که سند و مدرک ارائه کنند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moreb
۰:۵۲, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
نظریه داده هنوز که ثابت نشده...
شما پستهای اول تاپیک رو خوندید؟
شاید اونها از لحاظ تکنولوژی پیشرفته تر باشند شایدم ما!!
ولی فعلن اونها به سیاره ما اومدن و این نشون میده فعلن اونها تکنولوژی بهتری از ما دارند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱:۰۹, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
نقل قول:آقا بالفرض که موجودی فضایی باشه ، کی می تونه ثابت کنه که عقل داره ، که فکر داره ، از ما هم بیشتر!

اگر خاطرتون باشه من یک اشاره ای کردم، مهم این نیست، که عقل اونها از ما بیشتر باشه، مهم اینه که اگر به گفته قرآن ما آخرین مخلوق و بهترین باشیم، یعنی آخرین هستیم. (اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید). خوب مهم اینه که ممکنه اونها با نصف هوش و عقل ما، تجربه بیشتری از ما داشته باشند.
همانطور که مثال زدم، جن میتواند پرواز کند، ولی انسان نمیتواند، خوب انسان بعد از چندین هزار سال، توانست با اختراع انواع هواپیما، موشک و ... به پرواز در بیاید، ولی جن میتوانست. حالا اینکه جن از نظر هوشی از ما پایین تر است شکی نیست. ولی تجربه جن از ما بیشتر است، حالا شما فکرشو کن اگر کل توانایی ها را ما 100% بگیریم، ما فقط از 10% توانایی هایمان تا به امروز استفاده کردیم، حالا اگر موجودات فضایی دارای 50% توانایی ما باشند و به آن 50% رسیده باشند میشه چند برابر ما آلان توانایی دارند؟ تقریبا 2 برابر ما! البته اینا همش فرضیات است. ولی یکی از دلایلی که ممکنه اونها قویتر به نظر بیایند این است.

البته اینو باید خاطر نشان کرد، که اغلب توصیفات هالیوودی ها و غربی نشات از یاران شیطان گرفته شده است.
برای مثال وقتی تصویر ای تی کشیده شد و ساخته شد، افرادی که توی زمینه های جن و ملک و ... در کار بودند، به اتفاق گفتند که این شکل همان ملک است.

من خودم با یکسری از یاران شیطان درگیر بودم و خیلی با آنها جنگ میکردم، شکل آنها با سری گرگ مانند، با شنلی سیاه رنگ که داخل آن به رنگ بنفش است، بدنی مانند انسان ولی پشمالو، با ناخنهایی بسیار بلند چیزی حدود 20 سانت، هستند. البته اینها یک نمونه از آنها هستند و یاران زیادی دارد با اشکال مختلف.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، Anti gods
۱:۳۹, ۱۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۱:۴۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام
ببینید ، در قرآن و روایات تنها به جن و انسان به عنوان موجودات برگزیده الهی اشاره شده ، البته بنده رد نمی کنم وجود موجودات هوشمند دیگر رو ، اما کو سند و مدرک؟بنده معتقدم نهایتا اگر موجودی باشه غیر از این دو ، در حد نسناس ها و انسان های اولیه خواهد بود.

(۱۰/مرداد/۹۱ ۰:۵۲)A L I نوشته است:  ولی فعلن اونها به سیاره ما اومدن و این نشون میده فعلن اونها تکنولوژی بهتری از ما دارند
سلام
این هم هنوز اثبات نشده ، خیلی از این موجودات دیده شده ممکن هست تکنولوژی مخفی بشری باشند ، یا حتی تاثیر موجوداتی چون جن.
اگر این موجودات به زمین اومده باشند ، مطمئن باشید باز هم می تونستند دوباره بیان.
یک سوال ، شما قبول دارید که این دنیا و جهان مسخر بشر هست؟
۲:۰۰, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #45
آواتار
نقل قول:یک سوال ، شما قبول دارید که این دنیا و جهان مسخر بشر هست؟

از ابتدا نه، ولی این امکانش هست، زمانیکه انسان به مقام خودش واقف بشه و بفهمه چه قدرتی در او نهفته است، اونوقت این جهان مسخر بشر میشه. اینطور که بوش فعلا میاد، تا ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دست شیطان است.
۲:۰۹, ۱۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۲:۳۷ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #46

(۹/مرداد/۹۱ ۱۹:۵۳)دل خسته نوشته است:  سلام
این هاوکینگ هم بعد از انکار خدا داره درجه توهمش زیاد تر میشه!
آخه یکی نیست بگه بنده خدا! از کجا می دونی موجودات فضایی دارای تکنولوژی بالاتری از ما هستند؟
در کجای علم فیزیک اومده که مخلوقات غیر بشری باید از ما قراتر باشند؟
هرچی این انیشتین و نیوتون فیزیک خوندن به اثبات خدا رسیدند ، این معلوم نیست چه مدل فیزیکی خونده!
در بازی اساسینز کرید هم سعی داشت به ما بقبولونه که خدایی وجود نداره و ما به وسیله موجوداتی فرازمینی که خود را خدا می نامند (در جهت بهره کشی از ما!) در حال گول خوردن هستیم!
یره برو خودتو جم کو! (خطاب به هاوکینگ)
ببینم اصلا چرا خودت اثبات نمی کنی که موجودات فضایی باهوش تر از ما نیستن؟ اصلا ثابت کن ما به وسیله ی موجودات فضایی در حال گول خوردن نیستیم.
(۱۰/مرداد/۹۱ ۱:۳۹)دل خسته نوشته است:  یک سوال ، شما قبول دارید که این دنیا و جهان مسخر بشر هست؟
نه، ثابتش کن!!!SmileBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۲:۳۵, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۱ ۲:۰۹)namekarbary نوشته است:  یک سوال ، شما قبول دارید که این دنیا و جهان مسخر بشر هست؟
سلام
خوب نیازی به این کار نیست!
یک نفر یک فرض دور از عقل کرده (هاوکینگ) ، بعد من باید ضدش رو اثبات کنم؟
یعنی چون دکترای فیزیک داره هر حرفی از روی باد هوا زد باید بگیم به به و چه چه؟
نمی دونم چرا به قول یک بنده خدایی ، اگه بگن دکتره یا پرفسوره گفته ، همه می گن به به و چه چه و زود بدون دلیل باور می کنند ، بعد قال الصادق و قال الباقر می آری باید هزار تا دلیل بیاری تا باور کنند! بعد هم که باور نمی کنند 200 سال بعدش خود همین دکتر ها می گن درست بوده گفته امام صادق علیه السلام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
۲:۴۶, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #48
آواتار
نقل قول:نمی دونم چرا به قول یک بنده خدایی ، اگه بگن دکتره یا پرفسوره گفته ، همه می گن به به و چه چه و زود بدون دلیل باور می کنند
چونکه نصف عمرش رو صرف علم و تحصیل کرده که به این درجه رسیده و صد البته از موهبت هوش خدادای هم بهر مند بوده!

(۱۰/مرداد/۹۱ ۱:۳۹)دل خسته نوشته است:  سلام
ببینید ، در قرآن و روایات تنها به جن و انسان به عنوان موجودات برگزیده الهی اشاره شده ، البته بنده رد نمی کنم وجود موجودات هوشمند دیگر رو ، اما کو سند و مدرک؟بنده معتقدم نهایتا اگر موجودی باشه غیر از این دو ، در حد نسناس ها و انسان های اولیه خواهد بود.

(۱۰/مرداد/۹۱ ۰:۵۲)A L I نوشته است:  ولی فعلن اونها به سیاره ما اومدن و این نشون میده فعلن اونها تکنولوژی بهتری از ما دارند

سلام
این هم هنوز اثبات نشده ، خیلی از این موجودات دیده شده ممکن هست تکنولوژی مخفی بشری باشند ، یا حتی تاثیر موجوداتی چون جن.
اگر این موجودات به زمین اومده باشند ، مطمئن باشید باز هم می تونستند دوباره بیان.
یک سوال ، شما قبول دارید که این دنیا و جهان مسخر بشر هست؟
اثبات هم نشده که جن هستند،اصلن خود شما تا حالا جن دیدی؟میدونی چه شکلیه؟
بله شاید هر روز بیان و برن ولی من و شما بی خبر باشیم
من توی این سایتهایی که میگردم و به قولی تحقیق میکنم یکسری مطالب و عکس هست که اگه اینجا بزاری دوستان سریع تهمت فراماسون بودن میزنن به راوی یا نویسنده اون مطلب!(خدارو شکر رائفی پور این فراماسونها رو به ماها شناخت که هرچی رو نتونستیم درک و تحلیل کنیم بگیم کار،کار اونهاس!)
تقریبا بیشتر داستانهای نقل شده و شاهدهای زنده و تصاویر و ویدیوهای گرفته شده مربوط به سال 1940 به بعد هست یعنی زمانی که دیگه بشر داشت پا به عرصه فضا و کشف آسمان میکرد هواپیماهای پیشرفته داشتن شکل میگرفتن،رادارها،دوربینهای عکاسی و غیره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: omoridi ، namekarbary ، Anti gods
۲:۵۱, ۱۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۴:۰۹ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #49

(۱۰/مرداد/۹۱ ۲:۳۵)دل خسته نوشته است:  
(۱۰/مرداد/۹۱ ۲:۰۹)namekarbary نوشته است:  یک سوال ، شما قبول دارید که این دنیا و جهان مسخر بشر هست؟
سلام
خوب نیازی به این کار نیست!
یک نفر یک فرض دور از عقل کرده (هاوکینگ) ، بعد من باید ضدش رو اثبات کنم؟
یعنی چون دکترای فیزیک داره هر حرفی از روی باد هوا زد باید بگیم به به و چه چه؟
نمی دونم چرا به قول یک بنده خدایی ، اگه بگن دکتره یا پرفسوره گفته ، همه می گن به به و چه چه و زود بدون دلیل باور می کنند ، بعد قال الصادق و قال الباقر می آری باید هزار تا دلیل بیاری تا باور کنند! بعد هم که باور نمی کنند 200 سال بعدش خود همین دکتر ها می گن درست بوده گفته امام صادق علیه السلام.
خوشم میاد سوال خودتو نقل قول می کنی جواب می دی! Smile)
من نگفتم تو دروغ می گی یا هاوکینگ دروغ می گه. گفتم اثبات کن. بهتم قول می دم هاوکینگو دیدم ازش همینو بپرسم.
اگه دور از عقلم هست و انقد بار علمیت زیاده که این مسائل برات پیش پا افتادس به نفع تو. راحت تر می تونی اثباتش کنی.
پ.ن. همون طور که هاوکینگ یه حرفی بزنه ازش مدرک می خوای منم یه حرفی بزنی ازت مدرک می خوام- طبیعتا!
۲:۵۳, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #50
آواتار
حالا مگه اصلا جایی گفته شده که وجود ندارند؟؟ آیه ای، حدیثی، چیزی که بگه نه موجودات فضایی وجود خارجی ندارند!

راستی علی جان من زیاد دیدم Big Grin

خیالت تخت باشه هستند! از انواع مختلف، با عقیده های مختلف!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]