کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 2.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیگانگان فضایی،واقعی یا توهم بشر!!
۲۰:۰۵, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام.
وجود داشتن یا نداشتن فضاییها یکی از بحثهای داغ امروزی شده،بعضی میگن اصلن دروغه،بعضی میگن بشقاب پرنده ها پرندهای سری و مخوف قدرتهای جهانی هستند که در حال آزمایش شدن هستن،بعضی ها میگن بیگانه های دیده شده همون اجنه ها هستن...
در این تاپیک با کمک شما قصد داریم داستانها و روایتهای مختلفی که در کتابها،مجلات و اینترنت موجود هست رو بررس کنیم!
فقط تورو خدا جواب همیشگی رو ندید که این کار صهیونیستها و فراماسونهاس و...!
به جای اینکه یکم روی این موضوع فکر کنیم سریع اونو گردن کسی یا گروه خاصی نندازیم!
در پستهای بعدی مطالب رو میزاریم
در این پست فعلن مطلبی که در سایت خبری مشرق هست رو قرار میدم و ادامه مطالبی از قرآن و ائمه قرار میدم(که انشاالله بچه هایی که سواد حوزوی دارند وارد بحث بشن و کمک کنند)
به گزارش مشرق، بخش علمی سایت ‌ام.‌اس‌.ان اخیراً گزارشی تصویری را با عنوان «10 نشانه برای وجود حیات در فضا» منتشر کرد.

در این گزارش 10 دستاورد علمی که می‌توانند شواهدی مبنی بر وجود حیات و یا انواعی از آن در فضای لایتناهی پیرامون کره زمین باشند معرفی شده است.
1ـ سیگنال‌هایی از منبع مرموز
دانشمندان در سال 2004، منطقه‌ای را در آسمان مورد بررسی قرار دادند که همواره سیگنال‌های رادیویی مرموزی را ساطع می‌کرد. این سیگنال‌ها که توسط برخی واحدهای رادیویی در زمین دریافت شدند، می‌توانستند نشانه‌ای از یک حیات فرازمینی باشند که تلاش می‌کند تا با زمینی‌ها ارتباط برقرار کند.

2ـ خواهران زمین
دانشمندان از سال 2001 تاکنون بررسی مجدد یک تئوری را آغاز کرده‌اند که اثبات می‌کند کهکشان راه شیری به غیر از کره زمین میزبان صدها هزار سیاره دیگری است که می‌توانند از «حیات» میزبانی کنند.

3ـ باکتری‌های مشتری
طی مطالعاتی که در سال 2001 بر روی سیاره مشتری انجام شد این احتمال قوی بوجود آمد که حلقه قرمز رنگ دور مشتری می‌تواند در نتیجه نورهای مادون قرمزی باشد که باکتری‌های موجود در مشتری پس از یخ زدن از خود ساطع کرده‌اند.

4ـ گوگرد و آتشفشانی های فعال قمر مشتری
در سال 2003، آثاری از گوگرد و یک آتشفشان فعال در قمر اروپای سیاره مشتری بدست آمد. این مسئله نیز احتمال وجود حیات در فضا را تقویت کرد.

5ـ حیات در سیاره ناهید
اتمسفر سیاره ناهید نیز می‌تواند پذیرای گونه‌هایی از حیات باشد. این فرضیه با مطالعاتی که در سال 2002 بر روی اتمسفر سیاره ناهید انجام شد به دست آمد. محققان در اتمسفر ناهید، کربونیل سولفاید کشف کرده بودند.

6ـ میکروب مریخی
دانشمندان روسی در سال 2002، میکروبی را کشف کردند که می‌تواند به طرز شگفت آوری در مقابل تابش های رادیواکتیویته زنده بماند و سال‌ها نیز به حیات خود ادامه دهد. شواهدی وجود دارد که منشا این میکروب، سیاره مریخ است.

7ـ کشف فسیل در شهابسنگ مریخی
محققان در سال 1996، نشانه‌هایی از فسیل نانوباکتری‌ها را در یک شهابسنگ مریخی پیدا کردند.

این شهابسنگ در قطب جنوب فرود آمده بود.

8ـ این سیگنال‌های منظم ناشناس
در سال 1977، محققان دانشگاه اهایو در آمریکا، پالس‌هایی عجیب را از فضا دریافت کردند که معنای آنها نامفهوم بود اما مطالعات نشان می‌داد که این پالس‌ها و سیگنال‌ها منظم هستند.

پالس‌های اشاره شده از فاصله 220 میلیون سال نوری به زمین رسیده بودند و این امکان وجود داشت که آنها از طریق یک فرستنده قوی بیگانه ارسال شده باشند.

9ـ کشف گاز متان در مریخ
گروه‌هایی از محققین در سال 2004، توانستند در اتمسفر سیاره مریخ، گاز متان کشف کنند. گاز متان یا گاز مرداب، در کره زمین از حیات نشات می گیرد و اساساً نشانه‌ای بر وجود حیات به شمار می‌رود.

10ـ کشف حیات شیمیایی متابولیک در مریخ تیم هدایت کننده سیاره‌پیمای وایکینگ در سال 1976 ادعا کرد که مدارکی شیمیایی از وجود حیات در سیاره مریخ را کشف کرده است. این کشف نشان می‌داد که مواد متابولیکی در خاک مریخ وجود دارند که می‌توانند گازهای رادیواکتیو ایجاد کنند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، revenger ، Gryffen ، blue.blood ، moreb ، مفقود الاثر ، vahrakan ، arnh ، neeazir ، سدرة المنتهی ، Anti gods

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۰۰, ۱۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۳:۰۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #51
آواتار
این جواب سوال شما:
وَسَخَّرَ لَكُم مَّا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا مِّنْهُ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لَّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ

اما در جواب سوال شما :
من به شما می گم که زمین تا 20 سال دیگه نابود می شه ، شما می گی دلیل بیار ، من می گم دلیل بیار که نابود نمیشه!
این چه نوع منطقی هست!

(۱۰/مرداد/۹۱ ۲:۴۶)A L I نوشته است:  تقریبا بیشتر داستانهای نقل شده و شاهدهای زنده و تصاویر و ویدیوهای گرفته شده مربوط به سال 1940 به بعد هست یعنی زمانی که دیگه بشر داشت پا به عرصه فضا و کشف آسمان میکرد هواپیماهای پیشرفته داشتن شکل میگرفتن،رادارها،دوربینهای عکاسی و غیره...
همین هم جای بحث داره! چرا دقیقا بعد از پیشرفت فضایی این اکتشافات صورت گرفت ؟ شاید یک جواب این باشه که بشر به سطحی بالاتر از علم دست پیدا کرده بود که عده ای اون رو یوفو می پنداشتند.
همین قضیه رویت شیء مثلث شکل یکی دو ماه پیش ، مردم نمی گفتند اول که این ها یوفو هستند ، خوشبختانه دلایلی مطرح شد ، حالا اگر این دلایل سری می بودند ، مردم نمی گفتند ما یوفو دیدیم؟
در ضمن بنده وجود موجود فرازمینی رو رد نکردم ، بلکه گفتم احتمال این که دانشی فراتر از ما داشته باشند تقریبا صفر هست.

(۱۰/مرداد/۹۱ ۲:۵۱)namekarbary نوشته است:  خوشم میاد سوال خودتو کامنت می کنی جواب می دی! Smile)

این مدل خوش اومدن آدم رو یاد کل کل های دوران کودکی می اندازه که طرف دنبال یک تپق تو حرفات می گشت که سریع بپیچونت بگه نمی فهمی!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۳:۲۱, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۱ ۲:۵۳)omoridi نوشته است:  حالا مگه اصلا جایی گفته شده که وجود ندارند؟؟ آیه ای، حدیثی، چیزی که بگه نه موجودات فضایی وجود خارجی ندارند!

راستی علی جان من زیاد دیدم Big Grin

خیالت تخت باشه هستند! از انواع مختلف، با عقیده های مختلف!
نگنه شما جن گیری چیزی هستی؟بسم الله...Big Grin

نقل قول:همین هم جای بحث داره! چرا دقیقا بعد از پیشرفت فضایی این اکتشافات صورت گرفت ؟ شاید یک جواب این باشه که بشر به سطحی بالاتر از علم دست پیدا کرده بود که عده ای اون رو یوفو می پنداشتند.
از سال 1940 تا الان علم پیشرفت کرده چرا هر سال که دیده میشه به شکل بشقاب پرنده هستند؟!
چرا یک لاشه سفینه فضایی که کشف شد جنس ماده ای که با اون بدنه سفینه(بشقاب پرنده) رو ساخته بودند در زمین نداشتیم؟!
چرا دولتهای انگلیس،آمریکا،چین و روسیه یکسری پروندهای در مورد این موجودات دارند ولی هیچ وقت منتشر نمیشه؟؟و خیلی چراهای دیگه...
==========================
زمانیکه میخواستن مردم ایران رو واسه اولین بار واسکن بزنن یکسری دعا نویس شایعه کردن که اینها شطاین و اجنه و...رو وارد بدن آدم میکنن این کار،مار درستی نیست و از این قبیل حرفها...
دقیقن مصداق الانه که با یک پدیده جدید داریم روبرو میشیم ولی اون رو شیطان و جنی و ساخته دست غرب میدونی!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: omoridi ، Anti gods
۳:۳۶, ۱۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۳:۴۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #53
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۱ ۳:۲۱)A L I نوشته است:  دقیقن مصداق الانه که با یک پدیده جدید داریم روبرو میشیم ولی اون رو شیطان و جنی و ساخته دست غرب میدونی!!!
سلام
وقتی من صاحب قدرت هستم ، می تونم تکنولوژی داشته باشم که در اختیار دیگران قرار ندم ، و با اون مانور بدم! مگر سامری گوساله خودش رو به صدا در نیاورد ؟ مگر مزدک بت رو به صدا وا نداشت؟
جواب خیلی ساده است ، این ها شبیه بشقاب پرنده هستند ، چون سازندشون این رو خواسته ، چون نخواسته چیزی شبیه بشقاب پرنده بیافرینه.
اون موردی که گفتید درباره ماده فرازمینی ، این هم شدنی هست ، به عنوان مثال از ماده ای نو و انحصاری استفاده کرده باشند.
این ها به کنار ، نظر شما در مورد آیه فوق الذکر چی هست؟
در ضمن در جواب این که فرموده بودید این هاوکینز باهوش تره و درس خونده و .... ،به این جند مورد دقت کنید:
- اول این که آیا رشته تحصیلی ایشون به شناخت یوفو هم مربوط بوده و اصلا ما متخصص شناخت یوفو داریم؟
- دوم این که هوش ایشون چرا باید بالاتر از ما باشه؟بالفرض هم باشه ، ما در دنیای نوین تکنیکی به نام brain storming داریم که از افراد نا آشنا جهت نظریه پردازی استفاده می کنند ، چون ذهنشون از قید و بند آزاد هست و بهتر به موضوعات فکر می کنند.
- سوم این که بالفرض دو مورد بالا اشتباه باشند ، به قول یک استادی ، ما دو چیز داریم ، مسیر ، و سرعت طی مسیر ، این افراد سرعت طی مسیرشون بیشتر هست (بالفرض) ، اما مسیر اشتباه رو طی می کنند ، یعنی هوش دارند ، اما در جهت مقابل عقل و فطرتشون استفاده می کنند ،این می شه که تبدیل می شند به ماشین قتل و عام ، فجایعی چون هیروشیما رو می آفرینند ، منکر الله می شند و .... ، سرعت طی مسیر ، اگر در مسیر نادرست باشی و زیاد هم باشه ، بیشتر باعث تباهی می شه تا درک درست.
۳:۵۹, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
نقل قول:وقتی من صاحب قدرت هستم ، می تونم تکنولوژی داشته باشم که در اختیار دیگران قرار ندم ، و با اون مانور بدم! مگر سامری گوساله خودش رو به صدا در نیاورد ؟ مگر مزدک بت رو به صدا وا نداشت؟
جواب خیلی ساده است ، این ها شبیه بشقاب پرنده هستند ، چون سازندشون این رو خواسته ، چون نخواسته چیزی شبیه بشقاب پرنده بیافرینه
آفرین حتمن سودی برای اینها داره که نمیخوان من و شما بفهمیم وجود داره،آمریکا همه چیز رو فقط و فقط برای خودش میخواد...
شاید تا الان سفینه فضایی پیدا کردند و از روی اون به یکسری اکتشافات علمی رسیدن...
ولی هیچ کدوم دلیلی بر این نمیشه که ثابت کنه فضاییها نیستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۴:۰۱, ۱۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۴:۱۴ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #55

(۱۰/مرداد/۹۱ ۳:۰۰)دل خسته نوشته است:  
این جواب سوال شما:
وَسَخَّرَ لَكُم مَّا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا مِّنْهُ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لَّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ
نشد بذا دوباره مسئله رو بررسی کنیم:
1- ما تو دنیایی زندگی می کنیم که به وسیله ی موجوداتی مقتدر اداره می شه.
2- این موجودات دوست دارن ما رو گول بزنن بنابراین از هیچ کاری از جمله فرستادن کتب آسمانی جعلی مضایقه ندارن.
. اثباتت غلطه؛ سعیتو بکن. داری خوب پیش می ری.
اما در جواب سوال شما :
[align=RIGHT][font=Tahoma]من به شما می گم که زمین تا 20 سال دیگه نابود می شه ، شما می گی دلیل بیار ، من می گم دلیل بیار که نابود نمیشه! [/
دقیق ترش اینه: یکی میاد می گه زمین تا 20 سال دیگه نابود می شه. بعد تو میای می گی نه تا 40 سال دیگه نابود می شه. بعد من میام می گم تو ثابت کن 40 سال دیگه نابود می شه هر وقت اون بابا رو دیدم به اونم می گم واسم اثبات کنه!

(۱۰/مرداد/۹۱ ۳:۰۰)دل خسته نوشته است:  این مدل خوش اومدن آدم رو یاد کل کل های دوران کودکی می اندازه که طرف دنبال یک تپق تو حرفات می گشت که سریع بپیچونت بگه نمی فهمی!
شوخی کردم باو نمی دونستم ناراحت می شی. این بارم که کلا نقل قول کردنو تعطیل کردی. Smile)
۴:۰۵, ۱۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۴:۱۴ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #56
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۱ ۳:۵۹)A L I نوشته است:  آفرین حتمن سودی برای اینها داره که نمیخوان من و شما بفهمیم وجود داره،آمریکا همه چیز رو فقط و فقط برای خودش میخواد...
شاید تا الان سفینه فضایی پیدا کردند و از روی اون به یکسری اکتشافات علمی رسیدن...
ولی هیچ کدوم دلیلی بر این نمیشه که ثابت کنه فضاییها نیستن

بله بنده هم نگغتم نیستند ، به پست اول بنده مراجعه کنید.
بنده حرفم این هست ، به دلیل این که خداوند متعال آسمان ها و زمین و مافیه را مسخر ما قرار داده ، پس این احتمال که گروهی موجود فضایی با تکنولوژی بالاتر باشند و برای ما تهدید واقعی باشند و بتوانند ما رو به نابودی بکشند منتفی هست!
به لفظ آیه دقت کنید ، نگفته "سخر لکم السموات و الارض" ، بلکه فرموده "سخر لکم ما فی السموات و ما فی الارض جمیعا ..."
یعنی :
"ترجمه مجتبوی
و آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است همه را كه از سوى اوست براى شما رام ساخت. هر آينه در اين [كارها] نشانه هاست براى مردمى كه مى‏ انديشند."
با این فرض بسیار دور از ذهن می آد که گروهی از غیر انسان ها تهدید آمیز باشند برای ما ، اون هم در حد این که بیاند و ما رو استثمار کنند و منابع ما رو به غارت ببرند!
بنا بر این آیه و تفکرات بنده ، این ما هستیم که می تونیم آسمان ها و زمین رو مسخر خویش کنیم و در نهایت از اون ها در راه عبادت الله بهره ور بشیم ، و شاید از موجودات فضایی بهره ببریم ، نه اونها!

(۱۰/مرداد/۹۱ ۴:۰۱)namekarbary نوشته است:  نشد بذا دوباره مسئله رو بررسی کنیم:
1- ما تو دنیایی زندگی می کنیم که به وسیله ی آدم فضاییا اداره می شه.
2- این آدم فضایی دوست دارن ما رو گول بزنن بنابراین از هیچ کاری از جمله فرستادن کتب آسمانی جعلی مضایقه ندارن.

خوب در این جا به شما پیشنهاد می کنم جهت دور نشدن از مسیر اصلی ، در تالار مربوطه ، به بحث درباره وجود یا عدم وجود خدا و پیامبران و اعجاز قرآن بپردازیم.چون بنده یقین داریم قرآن حق هست.اثبات بنده غلط نیست ، مبنای شما با من فرق می کنه ، چون شما هنوز در وجود خدا و اعجاز قرآن شک دارید.
(۱۰/مرداد/۹۱ ۴:۰۱)namekarbary نوشته است:  
اما در جواب سوال شما :
من به شما می گم که زمین تا 20 سال دیگه نابود می شه ، شما می گی دلیل بیار ، من می گم دلیل بیار که نابود نمیشه!
دقیق ترش اینه: یکی میاد می گه زمین تا 20 سال دیگه نابود می شه. بعد تو میای می گی نه تا 40 سال دیگه نابود می شه. بعد من میام می گم تو ثابت کن 40 سال دیگه نابود می شه هر وقت اون بابا رو دیدم به اونم می گم واسم اثبات کنه!
نه خیر اصلا هم این با گفته من یکی نیست ، دارید می پیچونید مسیر رو
یک "یرگه" ای اومده گفته آدم فضایی داریم که از انسان برتره ! من می گم نه این طور نیست ، بعد شما از طرف ایشون می گید اثبات کن وجود نداره!
خوب مومن ، اون اومده از خودش چیزی در آورده ، اون باید اثبات کنه! اگر بخوایم این طور پیش بریم که سنگ رو سنگ بند نمیشه ، هر کسی یک ادعایی می کنه و بعد می گه اگر می خواید قبولش نکنید باید دلیل بیارید!
پس مثل همونی که گفتم میشه "من می گم زمین تا 20 سال دیگه نابود می شه (من=هاوکینز")بعد شما می گید که دلیل بیار (شما = بنده) ، بعد من می گم تو دلیل بیار که نابود نمیشه (من = شما که از هاوکینز دفاع می کنید = هاوکینز خیالی))

۴:۲۲, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
نقل قول:نشانه هاست براى مردمى كه مى‏ انديشند

خوب به این ترجمه دقت کن، مسخر شده به شرطی که بیاندیشی، تا زمانیکی نیاندیشی، مسخر نیست، عزیز دل برادر. پس ممکنه اونها یکم بیشتر اندیشیده باشند! خوب اگر اندیشیده باشند، قوی تر میشن، اگر ما بیاندیشیم، قوی تر میشیم.
حالا کی اندیشیده؟Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، A L I
۴:۲۶, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۱ ۴:۲۲)omoridi نوشته است:  
نقل قول:نشانه هاست براى مردمى كه مى‏ انديشند

خوب به این ترجمه دقت کن، مسخر شده به شرطی که بیاندیشی، تا زمانیکی نیاندیشی، مسخر نیست، عزیز دل برادر. پس ممکنه اونها یکم بیشتر اندیشیده باشند! خوب اگر اندیشیده باشند، قوی تر میشن، اگر ما بیاندیشیم، قوی تر میشیم.
حالا کی اندیشیده؟Wink
سلام
قید بیاندیشند برای آیات آمده ، نه مسخر شدن آسمان ها و زمین.
سخر فعل ماضی هست ، و مربوط به گذشته می شه.
اصلا واضح تر بگم ، تمام این آسمان ها و زمین برای رسول الله صلی الله علیه و آله ، امیرالمومنین علیه السلام و صدیقه کبی سلام الله علیها خلق شده ، نه چهارتا آدم فضایی بی ریخت.
۴:۲۸, ۱۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۴:۳۲ توسط omoridi.)
شماره ارسال: #59
آواتار
جانم!!!!!!!!!!!!!
این دیگه جزء همون اسرائیلیات هست.
حالا از کجا معلوم بیریخت هستند!
شایدم خیلی خوشگل باشند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۴:۳۹, ۱۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۱۴:۰۴ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #60

(۱۰/مرداد/۹۱ ۴:۰۱)namekarbary نوشته است:  نشد بذا دوباره مسئله رو بررسی کنیم:
1- ما تو دنیایی زندگی می کنیم که به وسیله ی آدم فضاییا اداره می شه.
2- این آدم فضایی دوست دارن ما رو گول بزنن بنابراین از هیچ کاری از جمله فرستادن کتب آسمانی جعلی مضایقه ندارن.

خوب در این جا به شما پیشنهاد می کنم جهت دور نشدن از مسیر اصلی ، در تالار مربوطه ، به بحث درباره وجود یا عدم وجود خدا و پیامبران و اعجاز قرآن بپردازیم.چون بنده یقین داریم قرآن حق هست.اثبات بنده غلط نیست ، مبنای شما با من فرق می کنه ، چون شما هنوز در وجود خدا و اعجاز قرآن شک دارید.
بهت شدیدا اخطار می کنم راجع به اعتقادات من کوچکترین گزاره ای مطرح نکنی.
ضمنا "هر جور خواستی" این قضیه رو اثبات کن. فقط انقدر مرد باش که حرفی رو که زدی خودت اثبات کنی. (بالاخره کسی که حرف فیزیکدان بزرگی رو به راحتی رد می کنه و ازش دلیل می خواد حتما سطحش اونقد هست که همچین چیز ساده ای رو ثابت کنه...)
(۱۰/مرداد/۹۱ ۴:۰۱)namekarbary نوشته است:  دقیق ترش اینه: یکی میاد می گه زمین تا 20 سال دیگه نابود می شه. بعد تو میای می گی نه تا 40 سال دیگه نابود می شه. بعد من میام می گم تو ثابت کن 40 سال دیگه نابود می شه هر وقت اون بابا رو دیدم به اونم می گم واسم اثبات کنه!
[/font][/align]
نه خیر اصلا هم این با گفته من یکی نیست ، دارید می پیچونید مسیر رو
یک "یرگه" ای اومده گفته آدم فضایی داریم که از انسان برتره ! من می گم نه این طور نیست ، بعد شما از طرف ایشون می گید اثبات کن وجود نداره!
خوب مومن ، اون اومده از خودش چیزی در آورده ، اون باید اثبات کنه! اگر بخوایم این طور پیش بریم که سنگ رو سنگ بند نمیشه ، هر کسی یک ادعایی می کنه و بعد می گه اگر می خواید قبولش نکنید باید دلیل بیارید!
من کاری با هاوکینگ ندارم. ادعایی کردی، اثباتش کن!
(۱۰/مرداد/۹۱ ۴:۰۱)namekarbary نوشته است:  پس مثل همونی که گفتم میشه "من می گم زمین تا 20 سال دیگه نابود می شه (من=هاوکینز")بعد شما می گید که دلیل بیار (شما = بنده) ، بعد من می گم تو دلیل بیار که نابود نمیشه (من = شما که از هاوکینز دفاع می کنید = هاوکینز خیالی))

هاوکینز کیه؟؟؟!! Smile)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]