کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باز هم تابستان...!!
۱۹:۴۸, ۲۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۱ ۰:۲۴ توسط نگار.)
شماره ارسال: #1
آواتار
تو میتوانی روسری نصفه نیمه ات را هی برداری و دوباره بذاری...
میتوانی گاهی بادبزنش کنی...
میتوانی مانتوی سفید کوتاه نازک چسبان بپوشی تا گرمت نشود!!
میتوانی شلواری بپوشی که دمپایش تا صندل ات 20 سانتیمتر فاصله داشته باشد!!
میتوانی جوراب هم نپوشی!!
لاک هم لابد خنک کننده است...!!
بستنی هم لیس بزن روی نیمکت پارک...
بوی ادکلنت هم میتواند تا 10 متر پشت سرت تعقیبت کند...
فرض کن اینها بلد نیستند مثل تو باشند!
فرض کن اینها عادت کرده اند به این پارچه ی سیاه در این گرما!!
فرض کن گرمشان نمیشود!!!
فرض کن تو روشنفکری و اینها امل...!!
آخر تو چه میدانی چادر ترنم عطر یاس در فضای غبار آلود دنیاست...
آخر تو چه میدانی حجاب خنکا و زیبایی به وجود هر دختر مینشاند...
تو میتوانی خوش باشی به عرق نکردن در دنیا...
خنکای بهشت گوارایتان دختران چادری!!!
[تصویر: 33.jpg]
+این یه مقایسه ی ساده بین دو نوع پوششیه که تو خوده متن گفته شده!!نه همه ی خانم های مانتویی رو برده زیر سوال...نه همه ی خانم های چادری منظورش بوده!!چون تو هرکدوم از این دو قشر خوب و بد داریم...و این متن یه خانم مانتویی ناجور رو با یه خانم چادری خوب مقایسه کرده!!
لطفا در این مورد بحث نکنید!Wink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yashar1374 ، سرباز سید علی ، یوسف خان ، sarallah ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، سدرة المنتهی ، Ramin_Ghn ، وحید110 ، أین المنتظر ، mahdi14 ، ali.khm ، MAHDI59 ، taleb ، Havbb 110 ، تفکر ، حسن.س. ، دل خسته ، شهرام ، یا ثارالله ، SARV ، نسیم ، میثاق ، 59-11(یامهدی) ، Farzaneh ، vahrakan ، erfan90 ، N.Mahdavian ، جبریل ، AMINI ، mahdi jan ، شهیدطیبه واعظی ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، انتصـار ، blue.blood ، rezvan ، Mitsonary ، seyed mohamad ، گل مرداب ، saloomeh ، Patriot ، m.hossein ، محیصا ، V-E ، ats ، netlog36 ، medad.sefid ، yamin ، محب الزهرا ، فانوس *7* ، azade ، MohammadSadra ، یا صاحب الزمان ، Tolou ، حقیر ، Agha sayyed ، جوینده حق ، freewish ، مجید املشی ، meshkat

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۹, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام......
یکی نیست به این انسان های----------- بگه آخه (به قول بابا شاه)ابّلهیه این لباس های تنگ که بدتر هستش..آدم بیشتر گرمش میشه....
لا اقل دلیل های منطقی تر بیار....بهتر بگم بهونه های بهتر.....
یکی نیست بگه آخه وقتی خودتو جذاب میکنی هیچی به خودت نمیرسه.....آخه مثلا وقتی تو اینکار هارو میکنی که یه نامحرم از تو لذت ببره ....تو چه لذتی می بری؟؟......من نمی دونم اینا بدشون نمیاد ازشون یه سری آدم---------سواستفاده کنن.....نمیدونم احساس بردگی نمیکنن.....
آخه مثلا بگیم مجرده این کارو میکنه که شوهر گیرش بیاد.....(منظور ترشیده و کسی که عقده شوهر داره هستشBig Grin)......(که صد البته بده.)..اونی که متاهله چی....احساس نمیکنه به شوهرش داره خیانت میکنه....
چمیدونم والا...

اللهم اشفع کل المریض......
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Dragonborn ، mahdy30na ، میثاق ، حقیر ، azade
۵:۰۹, ۳۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #62
آواتار
(۲۸/تیر/۹۱ ۲۱:۰۱)maryam _k نوشته است:  
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۴:۱۷)عبدالرحمن
' نوشته است:  
اون روحانی هر کی بوده اشتباه کرده
غریزه که تابع عرف نیست

اولا : آن روحانی کسی نیست جزء حجت السلام والمسلمین فلاح زاده .
امید وارم برنامه ضلال احکام را دیده باشید . شبکه ی سه ، حدود ساعت یک ظهر قبل از اذان پخش می شود .
ثانیا : در مورد مسائل شرعی نمی توانم اظهار نظر کنم چون تخصصی ندارم . من فقط چیزی را که از یک آدم معتبر شنیده بودم و به نظر خودم صحیح می آمد نوشتم .
ثالثا : من که نمی گویم خانم ها خودشان را با عطر خفه بکنند ! خیلی ها از عرق کردن بدشان می آید و از ضد عرق ها استفاده می کنند که اگر استفاده کرده باشید می دانید که همه ی آن عطر دارند. باوجود اینکه عطر آنها کم است ولی ممکنه یک نفر بوش را حس کند به خاطر همین هم نوشتم که آقایون هم به خودشان عطر بزنند که متوجه نشوند . . وقتی در یک محیط همه معطر باشند (البته نه به طور بیمارگونه به خودشان عطر بزنند !) کمتر می توان متوجه شد که بوی عطر از سوی چه کسی می آید چون همه به خودشان عطر زدند . امید وارم نیاز به یاد آوری نباشد که زمانی یک خانم با عطر زدن به خودش گناه می کند که یک نامحرم متوجه شود بوی عطر از سوی او می آید که با تو جه با مسائل فوق امکان پذیر نمی باشد .

نقل قول:کمتر می توان متوجه شد که بوی عطر از سوی چه کسی می آید چون همه به خودشان عطر زدند

عطر زنانه مشخص است

نقل قول: امید وارم نیاز به یاد آوری نباشد که زمانی یک خانم با عطر زدن به خودش گناه می کند که یک نامحرم متوجه شود بوی عطر از سوی او می آید که با تو جه با مسائل فوق امکان پذیر نمی باشد .

اگر محیط زنانه باشد تازه مسئله اینه که شهر زنونه نیست
یعنی شما برای اینکه به گناه نیوفتی باید از آن محل به خانه طی الارض داشته باشی

(۲۹/تیر/۹۱ ۱۵:۴۹)aleerz نوشته است:  سلام......
یکی نیست به این انسان های----------- بگه آخه (به قول بابا شاه)ابّلهیه این لباس های تنگ که بدتر هستش..آدم بیشتر گرمش میشه....
لا اقل دلیل های منطقی تر بیار....بهتر بگم بهونه های بهتر.....
یکی نیست بگه آخه وقتی خودتو جذاب میکنی هیچی به خودت نمیرسه.....آخه مثلا وقتی تو اینکار هارو میکنی که یه نامحرم از تو لذت ببره ....تو چه لذتی می بری؟؟......من نمی دونم اینا بدشون نمیاد ازشون یه سری آدم---------سواستفاده کنن.....نمیدونم احساس بردگی نمیکنن.....
آخه مثلا بگیم مجرده این کارو میکنه که شوهر گیرش بیاد.....(منظور ترشیده و کسی که عقده شوهر داره هستشBig Grin)......(که صد البته بده.)..اونی که متاهله چی....احساس نمیکنه به شوهرش داره خیانت میکنه....
چمیدونم والا...

اللهم اشفع کل المریض......

شیطان بهش پورسانت میده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، میثاق ، medad.sefid ، حقیر ، azade ، نگار
۲۳:۴۷, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
دوستان اینقدر توهین نکنید ! چرا کار خوبی که خودتان انجام می دهید را با توهین کردن به دیگران ضایع می کنید . از یاد نبرید که زبان خوش در همه جا جواب می دهد .
در ضمن از آقای عبد الرحمان هم تشکر می کنم که حداقل منو راهنمایی کردن . البته من هنوز هم صد در صد قانع نشدم ولی خوب چون این جا نمی توان همه چیز را گفت و امکان گمراه شدن و سو استفاده ی بعضی ها ! وجود دارد بهتر است بحث همین جا تمام شود . فقط یک چیز این تکلیف با خود فرد است که بداند کجا ، کی ، چگونه و با چه میزان عطری که به خود می زند باعث گناه خود و دیگران می شود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، حقیر ، azade ، نگار
۱۲:۵۰, ۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #64
آواتار
نقل قول: نقل قول: یک بار از یک روحانی همچین سوالی شد و در پاسخ گفتند که اگر معطر بودن و عطر زدن در جامعه عرف شود و همه ی مرد ها و زن ها به خود عطر بزنند آنگاه مشکلی برای عطر زدن زن ها وجود ندارد

نقل قول:اون روحانی هر کی بوده اشتباه کرده
غریزه که تابع عرف نیست

نقل قول:
اولا : آن روحانی کسی نیست جزء حجت السلام والمسلمین فلاح زاده .
امید وارم برنامه ضلال احکام را دیده باشید . شبکه ی سه ، حدود ساعت یک ظهر قبل از اذان پخش می شود .
ثانیا : در مورد مسائل شرعی نمی توانم اظهار نظر کنم چون تخصصی ندارم . من فقط چیزی را که از یک آدم معتبر شنیده بودم و به نظر خودم صحیح می آمد نوشتم .
ثالثا : من که نمی گویم خانم ها خودشان را با عطر خفه بکنند ! خیلی ها از عرق کردن بدشان می آید و از ضد عرق ها استفاده می کنند که اگر استفاده کرده باشید می دانید که همه ی آن عطر دارند. باوجود اینکه عطر آنها کم است ولی ممکنه یک نفر بوش را حس کند به خاطر همین هم نوشتم که آقایون هم به خودشان عطر بزنند که متوجه نشوند . . وقتی در یک محیط همه معطر باشند (البته نه به طور بیمارگونه به خودشان عطر بزنند !) کمتر می توان متوجه شد که بوی عطر از سوی چه کسی می آید چون همه به خودشان عطر زدند . امید وارم نیاز به یاد آوری نباشد که زمانی یک خانم با عطر زدن به خودش گناه می کند که یک نامحرم متوجه شود بوی عطر از سوی او می آید که با تو جه با مسائل فوق امکان پذیر نمی باشد .

این حرفها دقیقا مثل اینه که میگن تو شهر شل ها آدم سالم رو مسخره میکنن ( اصلش رو یادم رفت ! )

دوستان توجه كنيد كه در روانشناسي زن و مرد اين حقيقت وجود داره كه مردا از طريق سيستم بويايي و بينايي بيشترين تحريك رو دارند و خانم ها از طريق سيستم شنوايي و لامسه. خوب رو اين موضوع فكر كنيد و به مارك اودكلن ها و تبليغات لوازم آرايش توجه كنيد و بدانيد و آگاه باشيد اونچه كه تعريف خانم ها از زيبايي است براي مردها اون زيبايي معني ديگه اي داره.. اميدوارم افتاده باشه...Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حقیر ، سدرة المنتهی ، azade ، نگار
۱۳:۵۳, ۲/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۴:۵۲ توسط حقیر.)
شماره ارسال: #65
آواتار
بد حجابم

چون فکر می کنم با دیدن زیبایی هام از من چیزی کم نمی شه!

چون این طوری بهتر زیبایی ها و اهمیت من به بقیه اثبات می شه!

چون هیچ کسی به من نمیگه فقط به من زیبایی هاتو نشون بده!

چون بزرگترانم هم از دیدن زنها و دخترای بی حجاب لذت می برن، رو من غیرت و سختگیری ندارن!

چون اعتقادی به این که خدا برای زیبایی هایی که به من داده یک وقتی از من سوال می کنه، ندارم!

چون اصلاً اعتقادی به روز جزا ندارم!
و همش همین دو روز خوشی دنیاست که مهمه!

چون به نظر من کسانی که نمی تونن از نشون دادن خودشون بگذرن، از کسایی که به خاطر خدا از این میل نفسانی می گذرن، با اراده ترن!

چون تمام اهمیت زن به نشون دادن زیباییشه و هرچه زنی زیباتر به نظر برسه زن بهتریه، پس باید زن زیبایی هاشو بیشتر بیرون بریزه!

چون زنی خوبه که نگاههای آتشین و هوس آلود بیشتری را سیراب کنه اون هم با بنزین!

چون مردها زن هایی رو دوست دارن که به همه تعلق دارن!

چون زن باید این قدر همگانی باشه که غیرت را در اطرافیانش ریشه کن کنه!

چون زن باید با مسخره کردن حجاب با بی حجابیش، نشون بده که به قرآن و آیات محکماتش اعتقادی نداره!

چون زن هرچه که بیشتر حواس خودش و مردان بیشتری را پرت کنه، با بهم زدن جامعه و خیابون و دانشگاه و محل کار، خدمت بیشتری به جامعه کرده!!

چون اگر حجاب خوب بود، هنرپیشه های غربی و زنان کشورهای پیشرفته از آن استفاده می کردن مخصوصاً توی این همه فیلمهای خارجی!!

چون اگر باحجاب باشم دیگه برنامه های من و تو و فارسی وان و ماهواره به دلم کوفت می شن!

چون دست خودم نیست، سلول به سلول تنم نگاه مردان چشم چران و هوسران را طلب می کنه!!!

چون دنیا رو باید دریافت و آخرت را کی دیده!!

چون به مرگ اعتقاد ندارم و این که قراره گوشت و پوست و چشم و مو و ابروم توی قبر خوراک حشرات بشه و متلاشی شن!

چون الگوی من حضرت زهرا نیست که بخوام مثلش زندگی کنم، بلکه الگوی من زنان امروزن همون کسانی هستند که دشمن حضرت زهرا و عفاف و حجابش هستند.چون با این کار متلک های بیشتری بهم میگن که همچین حالم جا میاد!!

چون احساس می کنم اگر مردی با دیدن زیبایی های بدن بی حجابم، زنش از چشمش بیفته، تونستم کار مفیدی بکنم!

چون اگه پسری با دیدن من به هزارتا گناه بیفته، قدرتم رو تونستم ثابت کنم!

چون هر تق تق کفشم و هر ترمز و هر تصادفی که برای من می شه، نقش پررنگم را در جامعه ثابت می کنه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، aleerz ، azade ، نگار ، medad.sefid
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا