|
بچه های منتظر تالار یه دقه بیاید داخل کارتون دارم!
|
|
۲۰:۲۶, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بچه ها کلی تاپیک داریم در مورد دعا برای ظهور امام زمان که به نوعی مهمترین وظیفه ی منتظران است جان من الان نه حوصله اش را دارم و نه اینجا جاش هست که یکی بیاد ایراد بگیره دعا فقط کافی نیست و باید عمل کرد و .... جان خود همه ی اینها رو خودم قبلاً تاپیک کردم و گفتم و شما هم بلدید حتی بهتر از حقیر من هم بلدم اصل قضیه این است که حقیقتاً خداوند باید ببیند که قلوب ما طالب است و عاجزانه این طلب باید ارائه بشه به پیشگاه خداوند باری تعالی در دعاهای ما الان وضعیت مسلمین و شیعیان دنیا رو بهتر از من میدونید وضعیت مظلومین در کل دنیا وضعیت منطقه و سوریه و مصر و عربستان و.... وضعیت آخرالزمانی دنیا و حتی مملکت خودمون رو هم که دارید میبیند حتی گرانی وحشتناک یکی از نشانه های قبل از ظهور است نقصان در اموال و جانها و ایمان و.... بگذریم بیخود نمیخوام بکنم عاجزانه از همه ی شما بزرگواران استدعا دارم این روزها و شبهای عزیز موقع افطار که موقع استجابت دعا است بیاید عاجزانه از خدا فرج امام زمان رو بخواهیم به قول یکی از رفقا میگفت: ما لیاقت نداریم حداقل برای خاطر اونایی که لیاقت دارند دعاکنیم امام زمان ظهور کنند إن شاء الله ظهور نزدیک است و البته ما تسلیم امر خدا هستیم اما برادران و خواهران ایمانی من عاجزانه از همه ی شما میخوام که برای فرج امام زمان زیاد دعا کنید من میدونم همه ی شما خیلی بیشتر از منِ روسیاه به فکر آقا هستید و با دلهای پاکتون دعا میکنید برای آقا خیلی بیشتر از من و خیلی هم اعمال و وظایف را بهتر از من انجام میدهید ولی چه کنم دلم آرام نمیشود با تمام وجود بیایید برای فرج آقایمان دعا کنیم و خدا را به فاطمه ی زهرا سلام الله علیه قسم بدید که این قسم عرش را به لرزه در می آورد خدایا خداوندا تو رو به مظلومیت فاطمه ی زهرا قسم میدهیم فرج امام زمان را تعجیل دهی طبق معمول هر کی پایه هست صلوات بر محمد و آل محمد با عجل فرجهم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۶, ۱۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۱ ۲۰:۴۰ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
سلام
دعای افتتاح بعد از افطار فراموش نشود رفقا !! اَللّهُمَّ وَصَلِّ عَلى وَلِىِّ اَمْرِكَ الْقآئِمِ الْمُؤَمَّلِ وَالْعَدْلِ الْمُنْتَظَرِ وَحُفَّهُ بِمَلاَّئِكَتِكَ الْمُقَرَّبینَ وَاَیِّدْهُ بِروُحِ الْقُدُسِ یا رَبَّ الْعالَمینَ اَللّهُمَّ اجْعَلْهُ الدّاعِىَ اِلى كِتابِكَ وَالْقآئِمَ بِدینِكَ اسْتَخْلِفْهُ فى الاْرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفْتَ الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِ . . . خدایا و بالخصوص درود فرست برسرپرست دستورت آن امام قائم كه مایه امید است وآن عدل ودادى كه همه چشم براهش هستند و فراگیر او را به فرشتگان مقربت حلقه وار و به روح القدس یاریش كن اى پروردگار جهانیان خدایا (وسائل آمدنش را) آماده كن تا او به كتابت دعوت كند و به دین تو قیام كند و او را روى زمین جایگزین گردان چنانچه جایگزین كردى آنانكه پیش از او بودند. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم این دو آیه از سوره ق هم عجیب تکانم داده :
|
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۱ ۲۰:۳۶)ali.khm نوشته است: وَاسْتَمِعْ يَوْمَ يُنَادِ الْمُنَادِ مِن مَّكَانٍ قَرِيبٍ ﴿۴۱﴾ و روزى كه منادى از جايى نزديك ندا درمى دهد به گوش باش (۴۱) يَوْمَ يَسْمَعُونَ الصَّيْحَةَ بِالْحَقِّ ذَلِكَ يَوْمُ الْخُرُوجِ ﴿۴۲﴾ روزى كه فرياد [رستاخيز] را به حق مى شنوند آن [روز] روز بيرون آمدن [از زمين] است (۴۲) پ.ن: از آنجایی که آیات مورد نظر در امضای ایشون است و شاید این دوستمون، امضای خودشون را عوض کنند، در نتیجه آیات را اینجا آوردم |
|||
|
|
۰:۲۹, ۱۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۱ ۰:۳۰ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام یا ابن الحسن ........... روحی فداک ..... متی ترانا و نراک .......... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...........
|
|||
|
|
۱:۴۳, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
خدايا بسه ديگه انتظار
خدايا مي دونم كه منم يكي از موانع ظهور منم كه با گناهانم شدم سد راه ظهور خدايا چقدر ديگه بايد اون معصوم غريب منتظر باشه خدايا از مدت انتظارش كم كن بسه ديگه انتظار خدايا دلت مياد يكي براي همه فدا شه براي همه نگران باشه خدا يا خودت مي دوني كه ما (خودم رو مي گم ) هرگز از ته قلب براي ظهورش دعا نكرديم و اينم مي دوني كه آنحضرت هميشه از ته قلبش براي ما نگران و دعاگو بوده پس اي خدا براي يكبار هم شده از عدالتت براي او خرج كن نه از رحمتت براي من و ما خدايا هر چند شده اين دعا لغلغه زبانم اللهم عجل لوليك الفرج ولي براي غربت مولايم رحم كن و مولايم را به هر قيمتي كه دوست داري از حالت انتظار بدر آر آمين يا رب العالمين |
|||
|
|
۸:۲۹, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱:۳۷, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
شب قدر است و من قدری ندارم
چه سازم توشه ی قبری ندارم . . . |
|||
|
|
۳:۴۰, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
روزه ی هجر تو از پای بینداخت مرا
کی شود با رطب وصل تو افطار کنم السلام علیک یا اباصالح المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ارباب تو شبای قدر نوکراتونو دعا کنین. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایا منتظر واقعی هستید؟! منتظر واقعی را از کجا باید شناخت | وحید110 | 19 | 11,487 |
۸/مهر/۹۲ ۱۱:۲۵ آخرین ارسال: سیمرغ |
|