کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بچه های منتظر تالار یه دقه بیاید داخل کارتون دارم!
۲۰:۲۶, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بچه ها
کلی تاپیک داریم در مورد دعا برای ظهور امام زمان که به نوعی مهمترین وظیفه ی منتظران است
جان من الان نه حوصله اش را دارم و نه اینجا جاش هست که یکی بیاد ایراد بگیره دعا فقط کافی نیست و باید عمل کرد و ....
جان خود همه ی اینها رو خودم قبلاً تاپیک کردم و گفتم و شما هم بلدید حتی بهتر از حقیر
من هم بلدم
اصل قضیه این است که حقیقتاً خداوند باید ببیند که قلوب ما طالب است و عاجزانه این طلب باید ارائه بشه به پیشگاه خداوند باری تعالی در دعاهای ما
الان وضعیت مسلمین و شیعیان دنیا رو بهتر از من میدونید
وضعیت مظلومین در کل دنیا
وضعیت منطقه و سوریه و مصر و عربستان و....
وضعیت آخرالزمانی دنیا و حتی مملکت خودمون رو هم که دارید میبیند
حتی گرانی وحشتناک یکی از نشانه های قبل از ظهور است
نقصان در اموال و جانها و ایمان و....
بگذریم بیخود نمیخوام بکنم

عاجزانه از همه ی شما بزرگواران استدعا دارم این روزها و شبهای عزیز
موقع افطار که موقع استجابت دعا است
بیاید عاجزانه از خدا فرج امام زمان رو بخواهیم

به قول یکی از رفقا میگفت:
ما لیاقت نداریم حداقل برای خاطر اونایی که لیاقت دارند دعاکنیم امام زمان ظهور کنند

إن شاء الله ظهور نزدیک است
و البته ما تسلیم امر خدا هستیم
اما برادران و خواهران ایمانی من
عاجزانه از همه ی شما میخوام
که برای فرج امام زمان زیاد دعا کنید
من میدونم همه ی شما خیلی بیشتر از منِ روسیاه به فکر آقا هستید و با دلهای پاکتون دعا میکنید برای آقا خیلی بیشتر از من و خیلی هم اعمال و وظایف را بهتر از من انجام میدهید
ولی چه کنم
دلم آرام نمیشود
با تمام وجود بیایید برای فرج آقایمان دعا کنیم
و خدا را به فاطمه ی زهرا سلام الله علیه قسم بدید که این قسم عرش را به لرزه در می آورد

خدایا
خداوندا
تو رو به مظلومیت فاطمه ی زهرا قسم میدهیم فرج امام زمان را تعجیل دهی

طبق معمول هر کی پایه هست

صلوات بر محمد و آل محمد با عجل فرجهم...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، saloomeh ، Mohammad Trust ، freewish ، faateme-313 ، Agha sayyed ، محمود ، A L I ، azade ، یا ثارالله ، taleb ، شیدا ، Hadith ، AFG Shia ، ayaaat313 ، rezvan ، میلاد.م ، جویای حقیقت ، سید ابراهیم ، Nmm ، maryam 135 ، در جستجوی سختی ، N.Mahdavian ، Moh3eN-QalaM ، حقیر ، Havbb 110 ، MAHDI59 ، black ، mahmood.torabi ، amir11 ، نگار ، Tolou ، فدک زهرا ، mohamad ، sarallah ، حسنیه ، fazel ، medad.sefid ، سرباز سید علی ، أین المنتظر ، zahra.shakiba ، انتصـار ، rahi ، mahdi_haji ، Seyed Mohsen ، 900742498 ، ساقی ، Farzaneh ، yamin ، بیداری12 ، morteza rezay ، mahdyshr ، رمز شب ، meshkat ، aleerz ، ali.khm ، zarati313 ، netlog36 ، a.l.? ، حسام+ ، aboutorab ، 135 ، امید ، فدايي ولايت ، یوسف خان ، mahdy30na ، افسر جوان ، mahyamatin ، bahareh ، jamandeh ، ats
۲۱:۳۰, ۱۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۱ ۲۱:۳۳ توسط freewish.)
شماره ارسال: #2

خدایا به دعای آنان که بیشتر از همه دوستشان داری فرج امامان، مهدی (علیه السلام) را نزدیک کن. به ما شایستگی یاری مولایمان را عطا کن تا از کسانی شویم که دوستشان داری.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، azade ، یا ثارالله ، taleb ، شیدا ، AFG Shia ، وحید110 ، علی 110 ، N.Mahdavian ، حقیر ، Tolou ، سرباز سید علی ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، امید
۲۱:۵۹, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، taleb ، شیدا ، محمود ، AFG Shia ، وحید110 ، N.Mahdavian ، حقیر ، Tolou ، mohamad ، fazel ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، امید
۲۱:۵۹, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
الّلهُمَ صلِّ عَلی مُحمَّدٍ و آل مُحمَّد و عَجِّل فَرجَهُم

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، taleb ، شیدا ، محمود ، AFG Shia ، وحید110 ، azade ، علی 110 ، N.Mahdavian ، حقیر ، Tolou ، mohamad ، fazel ، zahra.shakiba ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، امید ، bahareh
۲۲:۰۲, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

الهی ظهور اماممون رو نزدیک کن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، شیدا ، محمود ، AFG Shia ، وحید110 ، azade ، علی 110 ، N.Mahdavian ، حقیر ، Tolou ، mohamad ، fazel ، در جستجوی سختی ، 900742498 ، Farzaneh ، امید
۲۲:۱۰, ۱۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۱ ۲۲:۱۱ توسط taleb.)
شماره ارسال: #6
آواتار

بر ثانیه ظهور مهدی صلوات

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، یا ثارالله ، محمود ، AFG Shia ، وحید110 ، azade ، علی 110 ، N.Mahdavian ، freewish ، حقیر ، amir11 ، Tolou ، mohamad ، حسنیه ، fazel ، zahra.shakiba ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، امید
۲۲:۲۳, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار

Roseاَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ حشُرنا مَعَهُمRose

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، وحید110 ، azade ، علی 110 ، N.Mahdavian ، یا ثارالله ، حقیر ، Tolou ، taleb ، mohamad ، fazel ، zahra.shakiba ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، امید
۲۲:۲۴, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، وحید110 ، azade ، علی 110 ، N.Mahdavian ، یا ثارالله ، حقیر ، Tolou ، taleb ، mohamad ، fazel ، zahra.shakiba ، در جستجوی سختی ، Farzaneh
۲۲:۲۸, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
خدایا به پهلوی شکسته مادرم فاطمه در امر ظهور تعجیل بفرما
خدایا به آن لحظه ای که دست علی (علیه السلام) رو بسته بودن و مادرم مظلمانه زیر دست و پا بود ظهور را نزدیک کن
خدایا به آن لحظه ای که حسن و حسین (علیه السلام) بر روی بدم مادرم افتادند ظهور آقامون رو برسان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، شیدا ، maryam 135 ، وحید110 ، azade ، علی 110 ، N.Mahdavian ، freewish ، یا ثارالله ، حقیر ، دوست خدا ، Tolou ، taleb ، mohamad ، fazel ، zahra.shakiba ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، بیداری12 ، امید ، rahi ، AFG Shia
۲۲:۳۱, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله
.
.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، rezvan ، شیدا ، سید ابراهیم ، وحید110 ، azade ، علی 110 ، N.Mahdavian ، یا ثارالله ، حقیر ، Tolou ، taleb ، mohamad ، fazel ، zahra.shakiba ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، بیداری12 ، امید ، AFG Shia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]