کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نابغه قرآنی و کاری حیرت آور
۲۲:۱۵, ۲۳/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۱ ۲۲:۱۸ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در مصلی شهر گرگان، مردم شاهد حضور یک حافظ قرآن بودند.
نوجوان پانزده ساله ای به نام محمدتقی خان از پاکستان که البته در شهر قم زندگی می کند

[تصویر: n00058206-b.jpg]

ایشان حافظ کل قرآن می باشند به گونه ای که می تواند هر آیه و سوره و صفحه ای را به سادگی برای دیگران قرائت کنند
حتی ایشان می توانند صفحات و آیات را از آخر به اول و همچنین صفحات را بصورت نامرتب بخوانند.

مثلا در هنگام اجرای برنامه، مجری از ایشان می خواست صفحه شماره 100 و سپس 20 صفحه بعد آن یعنی صفحه 120 و سپس 70 صفحه قبل آن و سپس 35 صفحه بعد از آن و ... را بخواند.
ایشان اینقدر سریع این کار را انجام می داد که مردم حتی نمی توانستند شماره صفحات را از هم جمع یا تفریق کنند

بماند که ترجمه فارسی و انگلیسی و اردو را هم حفظ بود. یعنی اگر به هر کدام از این ترجمه ها یک آیه را می خوانند، ایشان اصل آیه را قرائت می کردند.

یکی دیگر از کارهای فوق العاده ایشان این بود می توانستند هر آیه ای را با هر شماره ای بخوانند
برای مثال همه ما می دانیم که آیه 8 قرآن می شود آیه 1 سوره بقره.
ولی کسی می داند که مثلا آیه 2641 قرآن کدام آیه است؟

ولی مهمترین چیزی که بنده می خواهم در این تاپیک مطرح کنم این است که، در هنگام اجرای برنامه، مجری از جایگاه پایین آمد و به میان مردم رفت. قرآنی را به یکی از حظار داد و از وی خواست یک آیه انتخاب کند و به آرامی بخواند. سپس مجری برنامه (که البته برادر بزرگتر محمدتقی بود) به سمت محمدتقی نگاه کرد و پس از چند لحظه، محمد تقی شروع کرد به قرائت همان آیه. همه حاظرین در مصلی شگفت زده شده بودند.

مجری برنامه دوباره اینکار را تکرار کرد. این بار به یکی از حظاری که در سمت زیر جایگاه نشسته بود قرآنی داد و از وی خواست بگونه ای بایستد که محمد تقی اصلا نمی توانست او را ببیند. آن فرد قرآن را باز کرد و شروع کرد به خواندن یک آیه. و پس از چند لحظه محمدتقی همان آیه را تلاوت کرد.

نتیجه گیری:
اولین چیزی که به ذهن بنده رسید این است که آیا چیزی که ما دیدم واقعی بود یا خیر؟
یعنی تردستی، شعبده، ارتباطات الکترونیکی و یا حُقه
ولی هیچکدام از این موارد بالا نمی توانست درست باشد

مورد بعدی که به ذهن بنده خطور کرد این بود که ممکن است از عمل و خواندن فکر افراد نوعی سحر باشد
یعنی ممکن بود که یک جن این کار را برای وی انجام می دهد؟
ولی نه!
این چیزی که بنده به چشم خودم دیدم
چیزی جز کرامت خداوند کریم نیست

از بس ما مردم از این مسائل دور بوده ایم که دیدن چنین چیزهایی حیرت ما را برمی انگیزد در صورتی برای خداوند و اولیای خداوند این کرامتات بسیار ساده و ناچیز است.

داشتم به خودم می گفتم که دیگر نمی توانم برای خداوند بهانه ای بیاورم که "تو برای من نشانه ای آشکار نفرستاده ای" چه نشانه ای از این بالاتر؟
مگر معجزات پیامبران چه بوده و برای چه بوده است؟
این هم یک نشانه از نشانه های خداوند برای ما؟
به نظر من، نباید به چرا و چگونگی انجام این کار از طرف محمدتقی نوجوان اندیشید، و بلکه باید به این فکر کرد که الَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَن تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ‌ اللَّـهِ * آیا برای اهل ایمان وقت آن نرسیده که دل هایشان برای یاد خدا و قرآنی که نازل شده نرم و فروتن شود؟

با تشکر
یا علی مدد
باشد که رستگار شویم

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ایشان می توانید به پیوندهای زیر مراجعه کنید:
http://www.taghribnews.com/vdcaiunm.49naw15kk4.html
http://www.aparat.com/v/08ecfbbc924a1923...d87ac32653
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، faateme-313 ، mohammad reza ، Behnam-Az ، میلاد.م ، تفکر ، Ramin_Ghn ، نـور ، مجید121 ، محمود ، mhvvhm ، شیدا ، saloomeh ، بیداری12 ، sarallah ، میثاق ، جویای حقیقت ، medad.sefid ، یاســین ، taleb ، Agha sayyed ، AFG Shia ، سدرة المنتهی ، s.majid hashemi ، عبداللهی ، Farzaneh ، azade ، Amir ، black ، عبدالرحمن ، m.hossein

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۴۶, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
ای برادر، قصه چون پیمانه است
معنی اندر وی به سان دانه است
دانه معنی بگیرد مرد عقل
ننگرد پیمانه را گر گشت نقل

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، Agha sayyed ، جویای حقیقت ، نـور
۱۰:۲۰, ۲۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۱ ۱۰:۲۲ توسط s.majid hashemi.)
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام

آقا mohamad

اومدن و یه تاپیکی رو ایجاد کردن که ، آقایون و خانما ما باید ارتباط بهتری با قرآن داشته باشیم .

حالا شما ها دیگه به یه جمله ایشون ایراد نگیرید .به منم قبول دارم که الگو سازی و بعد تخریب الگو به عقیده ماها ضربه بزنه.اما واقعا کار عجیبیه که شما بتنونین همچین کاری رو انجام بدین .اینو به عنوان یه دست اندر کار مسابقات قرآنی میگم.

اما خواهش میکنم از دوستان در انتخاب کلمات مناسب دقت کافی داشته باشند.

یا علی

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، mohamad ، جویای حقیقت
۱۱:۵۵, ۲۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۱ ۱۱:۵۷ توسط Ramin_Ghn.)
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام

دوستان هیچ غیب گویی در کار نیست در اینکه محمد تقی حافظ کل قرآن هست و صوت زیبایی داره و برای اینکار خیلی زحمت کشیده جای تحسین داره و باید آفرین گفت ولی... لطفا یکبار فیلم رو با دقت نگاه کنید ، به نظر من مسئله بیش از واقعیت بزرگ شد !!! منم قبل از اینکه فیلم رو ببینم فکر می کردم واقعا خبری هست ولی ... برادر ایشون سوره و آیه رو می بینه و به نحوی به محمد تقی می رسونه که کسی متوجه نشه . Huh

یکی این هست که ایشون به هر طریقی غیب گویی کنه و به اشتباه به کرامت از اون یاد بشه و یکی اینکه اصلا غیب گویی هم در کار نباشه ...! دوستان لطفا قبل ار ارسال پست یکبار فیلم رو با دقت تماشا کنین.

سپاس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم ، azade
۱۴:۳۰, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
یک نکته ای هم وجود دارد
خداوند برای هر کسی در قرآن یک جور مثال زده
از استدلالات عقلی گرفته تا حکایات تاریخی تا دعوت به دیدن نشانه های و آیات الهی در آفاق و انفس
این یعنی اینکه هر شخصی از یه طریقی توجهش به خداوند باری تعالی جلب میشه
حالا بعضی از اتفاقات به ظاهر ساده برای یک شخص میتونه برای یک شخص زنده کننده ی ذکر و یاد خدا باشه
و برای دیگری اتفاقی دیگر
اما نکته ی اصلی همچنان پابرجاست
برای اینکه ما مسئله ای را دارای ارزش بسیار بالا بدانیم باید بدانیم چه قدر مورد توصیه و تأکید خدا و اهل بیت بوده و در سیره ی اهل بیت چه جایگاهی داشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Farzaneh ، mohamad ، باران ، azade ، fazel ، وحید110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا