|
قوانین دنیا: قانون اول
|
|
۲۱:۱۸, ۲۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۱۰ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
بعضی چیز ها رو ما قبول داریم, اگه سیب از یک درخت بیافته همه می دونیم می ره طرف پایین و این رو لازم نیست کسی به ما بگه و مارو قانع کنه. قوانین دیگر دنیا هم این شکلیه قانون اول: اگه کسی رو از انجام کاری منع کنی بیشتر به انجام اون کار اصرار می کنه, اگه به کسی برای انجام کاری فشار بیاری میل اون فرد به اون کار کمتر میشه. این رو من انسان خطا کار و محدود نمیگه, این رو فراماسون ها نمی گن, این قانونیه که هست. اگه به دیوار ضربه بزنی دیوار هم به مشتت ضربه میزنه, اگه محکم تر بزنی دیوار هم محکم تر می زنه تا جایی که یا دست شما می شکنه یا دیوار می ریزه. اگه جلو آب سد بزاری آب بالاتر میاد شما سد رو بالاتر می بری اما تا کجا می تونی؟ یا آب تموم میشه یا سد می شکنه و آب همه جارو ویران می کنه.(که ویرونی هم دیدیدن) این جواب به همه تاپیک های عفاف و حجابه و این قانونی غیرقابل تغییره چه خوشتون بیاد چه نیاد. زدن تاپیک ها و ناله کردن تو اونا تاحالا فایده نداشته و نخواهد داشت |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۷, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:چطوری اقتصاد رو رونق بدیم وقتی جوان فقط به نیاز جنسی و جنس مخالف فکر می کنه؟ اول در مورد انگلستان : آمار اعلام شده ای خودشونه در دوسال پیش بعد در مورد دوستمون که گفتند کسی شکایت نمی کنه و از این حرف ها : خدمت شما دوستم عارضم که همون طور که شما از دوستت کتک می خوری و یا با راننده دعوات میشه و یا با همسایه نمیری شکایت و اما اون ها در این موارد میروند حالا بر عکس در فرهنگ ایرانی این مشکل های ازدواج و مشکلات جنسی نا بخشودنیه ما میریم شکایت و اون ها نمی رند تمام اما در مورد اقتصاد ببینید دوست من ما داریم در مورد حجاب صحبت می کنیم نه اقتصاد من در موزد حجاب یه راهکار دادم البته اگه قابل بدونید نه در مورد اقتصاد راستی اگه شما نوعی از کالای ایرانی استفاده کنی کمک بزرگی به اقتصاد کردی درود بر شما |
|||
|
۱۹:۰۲, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
استاد unname عزیز کسی که انتقاد پیشنهاد خوب و راه حل خوبی باید داشته باشه قانون چپیشف را که کسی یلخی وار قبول نمیکنه که یک اثباتی یک چیزی
این هم مثل همون کسی که مسئله مطرح میکنه یک راه حلی هم باید داشته باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |