|
قوانین دنیا: قانون اول
|
|
۲۱:۱۸, ۲۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۱۰ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
بعضی چیز ها رو ما قبول داریم, اگه سیب از یک درخت بیافته همه می دونیم می ره طرف پایین و این رو لازم نیست کسی به ما بگه و مارو قانع کنه. قوانین دیگر دنیا هم این شکلیه قانون اول: اگه کسی رو از انجام کاری منع کنی بیشتر به انجام اون کار اصرار می کنه, اگه به کسی برای انجام کاری فشار بیاری میل اون فرد به اون کار کمتر میشه. این رو من انسان خطا کار و محدود نمیگه, این رو فراماسون ها نمی گن, این قانونیه که هست. اگه به دیوار ضربه بزنی دیوار هم به مشتت ضربه میزنه, اگه محکم تر بزنی دیوار هم محکم تر می زنه تا جایی که یا دست شما می شکنه یا دیوار می ریزه. اگه جلو آب سد بزاری آب بالاتر میاد شما سد رو بالاتر می بری اما تا کجا می تونی؟ یا آب تموم میشه یا سد می شکنه و آب همه جارو ویران می کنه.(که ویرونی هم دیدیدن) این جواب به همه تاپیک های عفاف و حجابه و این قانونی غیرقابل تغییره چه خوشتون بیاد چه نیاد. زدن تاپیک ها و ناله کردن تو اونا تاحالا فایده نداشته و نخواهد داشت |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۹, ۲۸/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۱ ۱۵:۲۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:عزیزم کدوم خوشی؟ شهوت یک نیازه یک خوشی نیست1. شهوت درست نیست بگید ... شهوت معنای منفی داره نیاز جنسی صحیحه ... 2. شما داری از دید دنیایی و خواسته های نفسانی نگاه می کنی به قضیه ... ما اومدیم رو زمین به به نیازهامون برسیم یا کمال برسیم ... نیازهامون رو هم همون طوری که خدا گفته بر طرف می کنیم شما کامپیوترت نیاز داره به برق میری به هر برقی وصلش می کنی؟؟ کامپیوترت نیاز 110 ولت داره به 220 وصلش کنی دیگه کار نمی کنه .. این رو هم خالق کامپیوتر مشخص می کنه ما انسان ها هم اینطوری هستیم نیاز جنسی داریم ولی اگر طبق اصول دینی نباشه نتیجش میشه چی؟؟ انسان ها از مسیر کمال خارج میشوند ... همینی می شوند که الان شده اند 3.نیازه جنسی مهه ولی چی جلوش رو گرفته ... بیکاری جوانان ... خواسته های زیاد خانواده های طرفین مخصوصا خانم ها و... برای اینکه به خواسته جنسی برسند باید مثل حیوون ها تو هم بلولند؟؟؟ نقل قول:من اصلا در مورد حجاب قضاوت نمی کنم من می گم اینجوریهما هم میگیم دید شما سطحی و بسیار محدوده ... یک عده بد تربیت شده اند و از حجاب زده دلیل نداره شما قانون در بیارید واسه خودتون خیلی ها هم با عشق و درک حجاب دارند.... شما باید مشخص کنی دین باید و نباید زندگی انسان رو مشخص می کنه یا خواسته ها دل آدم؟؟؟ نقل قول:بگویید چرا با قانون اول مخالفید؟اولا قانون به چیزی می گن که اثبات شده باشه با یک استدلال منطقی ... شما چیزی رو هنوز اثبات نکرده اید پس باید بگویید چرا با ادعای اولیه ی من مخالفید ... ثانیا :استدلال شما استقراییه که مثال های نقض زیادی داره پس هیچ سندیتی ندارد |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۲۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
تایپیک شماره ی 6 رو از دوستمون بخونیم
نقل قول: انتقاد و بد گفتن که نمیشه فشار, فشار زمانی می گن که به دختر بزور حجاب بپوشونی یا تو خیابون بگیری و بزور ببریش چند بار این تایپیک رو بخونید ببینید از این تایپیک من یه نتیجه ی مهم گرفتم اگر ما حجاب رو انتخاب کنیم هی نیاز داریم اونو افزایش بدیم تا کمتر ضربه بخوریم هی افزایش پس چه کار کنیم صفر حجابمون رو صفر می کنیم دیگه هیچ حساسیتی وجود نداره برای حریص تر شدن برای لذت بیشتر تمام شدو رفت . . . . ببینید دوست من شاید در ظاهر تایپیک شما درست به نظر برسه اما شما فرض کنید ما حجاب داریم بعد از طرفی امکان ازدواج رو زیاد کنیم اقتصاد رو رونق بدیم مشکل حله به طور کلی انسان ها نسبت به گناه انزجار دارن وقتی ببینن راه درستش زیادم سخت نیس میرن سمتش یعنی یه مکمل هایی هم نیاز هست تازه نباید بیاییم دخترهایمان را حجاب بدهیم باید به پسرانمان هم حجاب چشم دهیم ببینید این دو تا توام با همه و هیچ کدوم به تنهایی کارساز یک جامعه نیست ابدا راستی می دونیستید در انگلستان 85 در صد از بچه ها نامشوع به دنیا میان قانونی برای حجاب نیست کسی هم از چیزی منع نشده |
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۳:۵۲) نوشته است:حالا من صحبت میکنم چرا مردم نباید بدون حجاب بیایند؟چون دستور خداست(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۵۳)anti dajjil نوشته است: این قانون استثنا هم دارد بله گاهی اوقات برای لج کردن انجام میدهیم. اگه ما فشار نیاریم بی حجاب می آيند بیرون آن موقع ما چی کار کنیم نمیشه که چند ساعت کله مون را پایین کنیم. خدا در همه چی به ما اختیار نداده!! مثلا قوم عاد و ثمود مجبور به ایمان آوردن بودند ایمان نیاوردند نابود شدند اگر اختیاری بود خوب پس برای چه خداوند عذاب نازل کرد. اصلا من در حرف هایم الآن کسی را دسته بندی کردم. حجاب اجباریست یعنی کسی اگر بخواهد بی حجاب بیرون بیاید باید با او برخورد بشه. الآن ما اگه فشار نیاریم چی کار کنیم شما راه کار بده. |
|||
|
۱۵:۵۵, ۲۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۶:۰۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:خدا در همه چی به ما اختیار نداده!!تا منظورتون از اختیار چی باشه خدا گشت ارشاد واحد فرشتگان راه ننداخته که بیاد سر دخترها حجاب کنه بر فرض ... ولی گفته حرامه یعنی نباید بکنی نباید نکنی. .. حجاب نکنی با انتخاب خودت میری جهنم آب گرم که خوب آب جوش می خوری ![]() نقل قول: اگر اختیاری بود خوب پس برای چه خداوند عذاب نازل کرد. بعضی چیز ها حق الناسه بعضی چیز ها حق الله ... تمام قوم ها هم با اختیار عذاب رو انتخاب کردند ... عذاب که یک هو که نمی یومده ... می دیدند 40 سال پیامبر خدا کشتی میسازه باز قبول نمیکردند می دیدند آب داره غرقشون میکنه باز نمیرفتند پیش پیامبر خدا می گفتند میرییم بالای کوه ... خودشون خواستند بمیرند یا قوم صالح خدا بهشون مهلت داد فرمود این این شتر رو بکشید عذاب میاد ها .. ضدند کشتند و کبابش کردند باز مهلت داد فرمود روز اول فلان رنگی میشید روز بعد فلان رنگی باز این ها آدم نشدند دیدند داره عذاب میاد باز خودشون خواستند بمیرند قوم لوت هم همین طور .... همه همه خودشون با آغوش باز عذاب رو انتخاب کردند نقل قول:الآن ما اگه فشار نیاریم چی کار کنیم شما راه کار بده. تربیت درست .... این هایی که حجاب رو با جون و دل دوست دارند قرص ندادند بخورند بهشون که حجاب رو درست معرفی کردند بهشون واقعیت و فلسفه ی حجاب رو درک کرده اند |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اگه حجاب اجباريه پس نگاه نكردن آقايونم اجباريه!!
نگيد نميشه!
|
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۲۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۶:۴۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۱ ۱۵:۵۷)hoorie نوشته است: اگه حجاب اجباريه پس نگاه نكردن آقايونم اجباريه!!1. بله .... اون هم اجباریه ... امر به معروف واسه همین وقتاست ... 2. نمود و وضوح چشم ناپاک بیشتره یا حجاب بد ؟؟؟ 3.مرده یک نگاه می کنه نهایت خودش رو بدبخت می کنه و اون زن رو ... ولی یک زن بد حجاب میتونه 1000 نفر بیشتر رو وارد جهنم کنه در عرض سه سوت
|
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سخنانتان کاملا درست است.
کیا حجاب را غلط معرفی کردند؟ پدر و مادر و الگوهای مردم اما خوب تربیت درست باید از بچگی شروع بشه این همه اخطار در مورد شیشه و کراک و هروئین ولی آدم بزرگسال خوب درک نمیکنه شاید چندنفر شیشه را ترک کنند و لی همه ترک نمیکنند و متاسفانه اینها پدرو مادر بچه های آینده اند. ولی من خودم جدا از نحوه ی کار گشت ارشاد راضی نیستم منظورم اون نبود که شما گفتید به زور بیایم سر کنیم اگه اون جوری پیش بریم فکر کنم همه از اسلام زده بشوند. منظور اجبار شدید یا اعمال فشار سنگین مثل گشت ارشاد نیست همه چیز با زور حل نمیشه یکم فکر میخواد اجبار باید با فکر باشد. غیر از اینه؟ من از فشار سنگین هم بدم می آید اما الآن که نمیشه فشار نیاورد حدود فقط بالای 3 سال طول میکشه تا بخواهیم تربیت کنیم. آخه بدبختی به این راحتی قابل حل نیست برای درست شدن حجاب موانع سختی داریم باید از اون ها رد شویم. |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۲۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۸:۰۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
این را هم اضافه کنید که تربیت در دنیای امروز با این ماهواره و اینترنت و سینما و به طورکلی با این رسانه های چندملیتی کافر و با وجود صنعت دیجیتالی و جهانی بسیار بسیار سخت تر از قبل میباشد. شما دقت کنید همین کشور خودمان بعد از اینکه تب داشتن دیش ماهواره و عضویت فیسبوک بالا رفت چقدر فساد بیشتر شد چقدر چهره شهرهای کوچک و مذهبی که یک زمانی خانومها بدون چادر تا سرکوچه هم نمیرفتند عوض شد. بعد از آنطرف هم تبلیغات مذهبی فکر نشده در صدا و سیما و جامعه بدون داشتن هیچگونه کار کارشناسی در برابر زرق و برق برنامه های ماهواره بیش از اینکه باعث جذب جوانان شود مسبب دفع و ضدیت آنها با دین و مذهب هم شد، به همین علت اکثریت جوانان گمراه شدند چون از اینطرف برنامه های مذهبی کشش لازم را نداشت و از آنطرف تبلیغات و برنامه های پر زرق و برق اکثریت جوانان را گمراه کرد حال نمیدانم باید با این وضعیت چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟. |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۱ ۲۲:۱۳ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۴:۴۵)عدالت نوشته است: به نام خدا دوست عزیز اگر در آخرت به بهشت راه یافتید و در آنجا و اعمالی که به آن حیوانی می گویید را انجام ندادید آنوقت من حرف شما رو قبول می کنم. مثال سینما فقط برای این بود که از وضع جامعه مطلع شوید بعد اگر ما رفتیم که از وضع جامعه مطلع شیم بدون آنکه خودمان را آلوده کنیم به ما می گویند اعتقاد مذهبی درست حسابی ندارند اما وقتی که کسی می گوید حجاب باید بیشتر باشد معنیش این نیست که آن فرد راحت تر شعله ور می شود؟ ![]() (۲۸/شهریور/۹۱ ۱۴:۴۹)ELENOR نوشته است: 1. شهوت درست نیست بگید ... شهوت معنای منفی داره نیاز جنسی صحیحه ... خب اگه بخوایم بر اساس مثال کامپیوتر که شما زدی پیش بریم که کار به جاهای باریک می کشه. این عده که شما می گید کم نیستند و هیچکس را نمی توان مجبور کرد مثل شما فکر کند. (۲۸/شهریور/۹۱ ۱۵:۰۵)فانوس *7* نوشته است: تایپیک شماره ی 6 رو از دوستمون بخونیم چطوری اقتصاد رو رونق بدیم وقتی جوان فقط به نیاز جنسی و جنس مخالف فکر می کنه؟ این 85% آمار رو کی داده؟ حتی اگر اینجوری باشه حداقل در آنجا یک پسر و یک دختر بدون آنکه به فکر مسائل جنسی باشند بایکدیگر دوست باشند. (۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۵۱)anti dajjil نوشته است: حالا من صحبت میکنم چرا مردم نباید بدون حجاب بیایند؟چون دستور خداست من کسی نیستم که راه کار بدم و بگم چی درسته من فقط می گم اینجوریه دوستان من و من اگر تا صبح هم دلیل بیاورم نمی توانم شما را قانع کنم (نیازی هم نیست هرکدام انقدر عمر میکنید که عمق فاجعه را ببینید) فقط وقتی این تاپیک ها را می بینم احساس دلسوزی می کنم |
|||
|
۱۴:۳۷, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بعلاوه اینکه تو انگلستان زنگ نمی زنند به گوشیت و بگن من رو 11 سالگی شوهر دادن در حالی که صدا بچش هم میاد و گوشی هم که قطع می کنی اس ام اس نمی زنه "توروخدا انقدر ها هم که فکر می کنی بد نیستم"
![]() یا نمی بینی طرف دو تا بچه داشته و خودکشی کرده |
|||
|
|
|
|
|