|
.چادر ملی اندامی رسید
|
|
۲۱:۱۵, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() وَمَکَرُوَا و مَکَرالله وَاللهُ خَیٌرُالٌمَکِرِینَ(1) حتما به این نوشته پشت بعضی از ویترین های مغازه ها برخورد کرده اید که چادر اندامی رسید. و حتما تا به حال این جمله را هم شنیده اید فلانی فلانی را دور زد ؟ شاید بگید چه ربطی داره، ولی اگه کمی دقت کنید می بینید کسانی که این چنین تبلیغاتی را برای چادر انجام می دهند و کسانی که از این چادر ها استفاده می کنند همون دور زدن است ولی نه دور زدن هم نوع خودشون، بلکه دور زدن خداوند و دین است. بعضی از این انسان ها داستان قوم یهود را به شکل جدید در حال نوشتن هستند. خداوند به قوم یهود گفت: در روز شنبه ماهی نگیرید قوم یهود شنبه را تور پهن کردند و یکشنبه ماهی ها را جمع کردند.(2) حال خداوند به زنان می فرماید: بدنتان را از مرد نامحرم بپوشانید؛ ولی بعضی ها که دوست دارند هم متدین باشند و هم به میل خودشان جواب دهند می روند چنان لباس چسبان و تنگی می پوشند که اگر عریان باشند جوانان را این گونه جذب نمی کنند. بله دوستان تا آنجا که اطلاعات من و شما در مورد چادر قد می دهد چادر کار کردش این است که ،اندام را بپوشاند؛ حالا چادر اندامی که ظاهرا برای بهتر نشان دادن اندام طراحی شده چه کار کردی دارد نمی دانم . بله دوستان بعضی خواسته یا ناخواسته می گویند: حجاب به معنی پوشش است و ما هم خود را می پوشانیم و می روند در بین لباس ها تنگ ترین و چسبان ترین لباس خود را انتخاب می کنند و غافل از این که بدترین پوشش را انتخاب نموده اند. و متاسفانه هدف از پوشش را متوجه نشده اند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۶, ۲۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من که نمیتونم درک کنم چادر چطوری اندامی میشه؟ یعنی کاملا این افراد معلوم الحال اومدن چادر رو تغییر دادن ، من نمیدونم دیگه چه نیازیه براش اسم چادر رو انتخاب کنن؟! چادر از ابتدا مظهر پوشیدگی و حجاب بوده ، حالا این کلمه اندامی چی میگه این وسط؟ این کلا با ارزش چادر تداخل داره!
|
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یادش به خیر مرحوم کافی.. انگار همین امروز فریاد زده است .. نه از زبان خودش بلکه از زبان امیرالمومنین علیه السلام:«یا اهل العراق نبّئت انّ نسائکم یدافعن الرّجال فی الطّریق اما تستحیون؟ ....ای مردم عراق، باخبر شده ام که زنان شما در بازار تنه به تنه مردان می زنند آیا شرم ندارید؟» اگر نشنیده اید در نوار بلعم باعورا _به گمانم_ گفته است و گفته است که حتما حضرت علی علیه السلام با ما ایرانی ها نبوده! با عراقی ها بوده!اینگونه است؟ دل حضرت را چه به درد آورده؟ که چونان فریاد زده بر سر مردم عراق؟ و مرحوم کافی را چه شده که چنین فریاد زده بر سر مردم ایران _ام القرای جهان اسلام_ مرام برادران پیامبر که به ایشان مرحبا گفته است باید چنین باشد؟کمترین لکه ای بر این تاریخ سفید و روشن ملت اسلام _ایران_ بیشترین است. حقا که آدم دلش به درد می آید وقتی خیابان من کمتر رنگ خیابان اسلامی را دارد .
|
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۲۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۱۲:۳۳ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۱ ۱۲:۱۷)AMINI نوشته است: تنه !؟ این حرفها مال قدیما بود. دیگه حالا اگه خودت از سر راهشون نری کنار اونها همینطوری میان... اصلا انگار نه انگار محرم ونامحرمی هم هست. البته بلا نسبت خواهران متدین و با وقار این تالار. |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
کم کم مثل ترکیه و سوریه میشیم ...سرشون همچین با روسری و مقنعه و وو میپوشونن که یه تار موشون دیده نمیشه ولی در همون حال یه شلوار تنگ یا با دامن کوتاه میان تو خیابون....حکایت چادر ملی هم داره میشه مثل اینا
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من خودم چادر میپوشم و دوسش دارم اما جامعه نیاز به خیلی چیزا داره مثلا لباسای زیبا بر
اساسه فرهنگمون. باید لباسایی طراحی کنن که مردم استفاده کنن و از پوشیدنش لذت ببرن چون لباس نشان دهنده شخصیته. خوش تیپ به من میگن
|
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:یعنی....این تاپیکو خوندم خیلی دلم گرفت واقعا ابراز تاسف میکنم برا مسئولین. نمیدونم چی بگم! نقل قول:تنه !؟ این حرفها مال قدیما بود.کجای کارین؟! از سر راهشون بری کنار هم میان به طرفت! نقل قول:من خودم چادر میپوشم و دوسش دارم اما جامعه نیاز به خیلی چیزا داره مثلا لباسای زیبا برنه که خیلی جوونامون از البسه داخلی حمایت میکنن! ![]() تولیدی های پوشاک ایرانی برا اینکه محصولشون یه کم فروش بره،مارک ترکیه و ... میزنن رو لباساشون. |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ولی خداییش کنجکاو شدم ببینم چه جوریههههههه
|
|||
|
۲۱:۴۰, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۱ ۲۰:۰۱)فدايي ولايت نوشته است:عزیز دل برادر شما تو باغ نیستینقل قول:من خودم چادر میپوشم و دوسش دارم اما جامعه نیاز به خیلی چیزا داره مثلا لباسای زیبا برنه که خیلی جوونامون از البسه داخلی حمایت میکنن! اون کالاهای چینی هستن که با مارک ترکیه فروش میره. اگه یکم تحقیق کنید متوجه میشید تلاش برای تولید ملی در ایران مثل تلاش برای نصب ویندوز روی چرتکه است(که البته این شدنی تره) |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به هرکی میگی فلان چیز ایرانیه میگه نخر سرت کلاه میره!
خوب کالای خوب تولید بشه چرا نمیخریم عاشق کشورمونیم. البته بگذریم که خاویارمون به خودمون نمیرسه ولی سوهان و پولکی و پشمکمون حرف نداره!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,580 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: siRzu7_535.jpg]](http://media.afsaran.ir/siRzu7_535.jpg)

![[تصویر: angry.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.gif)
![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)
![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)