|
نیاز به کمک نرم افزاری
|
|
۲۰:۵۱, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به برادران و خواهران
بنده ی حقیر تصمیم گرفته ام ی بازی به سبک کانتر تهیه کنم ضد زژیم صهیونیستی و خیلی به نرم افزارFPS CREATOR X9 احتیاج دارم. اگر این برنامه را دارید برای حقیر لینک کنید که دانلود کنم. مرسی از شما یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۷, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۲/مرداد/۹۱ ۱۲:۱۹)انصارالمهدی نوشته است: بلندر یه نرم افزار سورس باز و برای یه کار آینده دار اصلا به درد نمی خوره . شما نباید وقت خورتونو روی یه سری نرم افزارهای ضعیف هدر بدید و به نظر بنده بعد از 6 ماه و حتی کمتر می تونید به نتیجه برسید . قوی ترین نرم افزار انیمیشن سازی دنیا مایا هست و سپس مکس . البته نرم افزارهای دیگری نظیر سافت ایمیج و سینما 4 بعدی وجود دارند که قدرت کمتری دارند . همون طور که گفتم شما باید ایتدا مشخص کنی از چه نرم افزاری می خوای استفاه کنی . اگه می خوای با دنیای انیمیشن آشنا سی سری به مجلات stash media بزن و انشاالله اگه خواستی مایا کار کنی چون خودم در حال آموزشم در خدمتون هستم . به هر حال اول تحقیق کناونی که بهت گفته می شه 6 ماهه مایا رو جمع کرد شوخی بدی باهات کرده، اینو به عنوان کسی که از 14 سالگی کار با مایا رو شروع کرده و حداقل 6-7 سال تجربه ار با مایا رو داره بهت می گم. اولا چیزی به اسم قوی ترین نرم افزار تو دنیای انیمیشن معنی نداره. تمام پروژه های حرفه ای ها برای کار از بیشتر از یه ابزار استفاده می کنن. مثلا همین 3d از بعضی جنبه ها خیلی قوی تر از مایاست. ثانیا اسم نرم افزاری که بلدی خیلی مهم نیست، مهم بلد بودن اساس کار و مهارته. چون وقتی مهارت لازمو داشته باشی یادگیری نرم افزار جدید کاری نداره به راحتیم جذب بازار کار می شین. حالا از ما گفتن، صلاح مملکت خویش خسروان دانند. |
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۲۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۱ ۱۸:۵۷ توسط persia.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۲/مرداد/۹۱ ۰:۲۰)TINCHY نوشته است:آموزش فارسی کامل براش وجود نداره ولی فکر کنم این بتونه کمکتون کنه(۲۱/مرداد/۹۱ ۲۲:۵۹)persia نوشته است: با FPS نمیتونید بازی با گرافیک.فیزیک یا گیم پلی کانتر بسازید وقتتونو رو این موتور تلف نکنید بجاش برید آنریل یاد بگیرید. Edu.bazisaz.com/training (۲۲/مرداد/۹۱ ۶:۲۸)59-11(یامهدی) نوشته است:منظورشون دین بود! صهیونیستها که دیگه معلوم الحالن در ضمن اشتباهه این کار ما باید نو آوری و ایده خاص خودمون رو داشته باشیم نه از اونا کپی کنیم |
|||
|
۲۲:۱۳, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۲/مرداد/۹۱ ۰:۲۰)TINCHY نوشته است:(۲۱/مرداد/۹۱ ۲۲:۵۹)persia نوشته است: با FPS نمیتونید بازی با گرافیک.فیزیک یا گیم پلی کانتر بسازید وقتتونو رو این موتور تلف نکنید بجاش برید آنریل یاد بگیرید. سلام توی آدرس زیر میتونی آخرین ورژن یا ورژن های قبلی UDK رو دانلود کنی http://www.unrealengine.com/udk/downloads توی آدرس زیر هم میتونی ویدئوهای آموزشی + زیرنویسهای انگلیسی شو دانلود کنی http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html اگه هم با انگلیسی بودنش یا نسبتا سخت بودن UDK مشکلی داری توصیه می کنم به جای انجین UDK ،انجین Unity رو تهیه کنی.چون کلا هم راحتتره و هم آموزشهای دوبله شدش توی بازار هست.اصن اگه ساکن تهرانی پاشو بیا انستیتوی ملی بازیسازی ثبت نام کن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |