|
فال حافظ....آری یا نه
|
|
۱۶:۱۳, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
نماز روزه هاتون قبول یه سوال دارم که خیلی منو سردرگم کرده میخواستم نظرتونو درمورد فال حافظ و یا فال انبیاء بپرسم!!!! بنظرتون چقدر اینا راست میگن؟ چند درصد احتمال داره که واقعیتو نشون بده؟؟؟؟ اصلا واسه کسی اتفاق افتاده که فال باز کنه و بعدش اون چیزی که فال گفته بود درست دربیاد؟؟؟ از لحاظ شرعی ودینی چطور؟؟؟ معتبرند؟؟ از خیلی ها پرسیدم ولی جواب های متفاوتی شنیدم و بیشتر سردرگم شدم!!!! لطفا کمکم کنین خدایا |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۶, ۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۰ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اکثر دوستان نظرات خوبی دادند مسلما این تفاسیری که اشاره کردند به فردی مثلا قد بلند و این جور چیزها صحیح نیست/ این موردی که کاربر Islam اشاره کرده اند نیز جالب بود / من اطلاعی نداشتم، اما نکته مهمی که میخواستم اشاره کنم که اشاره شد این هست که نباید منجر به عادت برای فرد شود که برای هر مسئله ای به سراغ تفعل برود و بالاتر از اون اینه که اگر رفت سراغ تفعل، شعر آمده برای او حجت را تمام کند اما تجربه ای که من دارم: در اکثر موارد دقیقا میزنه وسط هدف! / طوری که حتی به سوالت دقیق جواب میده / برای من بارها اتفاق افتاده / و منظور من فقط خود متن شعر هست نه تفاسیری که بقیه از هر جا چه شخص چه نت ... ارائه میده / چیزی که به وضوح در خودِ متنِ غزل آمده / همین و نه بیشتر اینکه چه کسی برات تفعل میزنه هم مهمه / و موارد دیگه ای هم وجود داره ... در هر حال خود فرد به اون درجه عقلانیت رسیده و میدونه فقط یه شعر نمیتونه ملاک تصمیم گیری برای امری باشه اما میتونه نشونه باشه گاهی وقتا خدا حرفاشو میزاره لای کتابا، تو حرف آدما، تو فیلمی که داری می بینی، بعد ناگهانی و اتفاقا با اون مواجه میشی و اون لحظه با همه وجود حس می کنی این دقیقا از سوی خداست /مطمئنا برای همتون اتفاق افتاده / تفعل به دیوان حافظ (که حافظ قرآن بودند) هم گاهی اوقات میتونه یه نشونه باشه چندین سال پیش تو تی وی استاد علی انسانی(مداح و شاعر اهل بیت) و سید حمیدرضا برقعی(شاعر) رو دعوت کرده بودند/ ایشون اشاره ای کردند به غزلی از حافظ که درباره حضرت زهرا سلام الله علیها سروده شده، گویا کلاس تفسیر دیوان حافظ هم برای شعرای جوان ترتیب دادند، جالب بود برام، هرچند من خودم از خیلی از غزل های حافظ سر در نمی یارم، به شدت ایهام داره بین عشق زمینی و آسمانی، و این خواننده ست که برداشت های گاها متفاوتی از یک غزل داره، البته بعضی از غزل ها، یا ابیاتی از یک غزل رو هم قبول ندارم، نه من بلکه هر ذهن آگاهی نمیتونه بپذیره،... البته این هم بوده که بعضی ها شعر خود را به نام حافظ ثبت می کردند مثل خیام... در هر حال موفق باشید |
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۲ ۱۲:۰۶ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
شاگرد نانوایی که حافظ قرآن باشه شعرش پر اشاره های عرفانی هم باشه شب قدر هم بهش شاخه نبات هم بدن .نوبره! واقعا این آدم جالب بوده.
این موردی که برای night moans پیش اومده برای من هم پیش اومده ولی شدت دقتش مثل اون ماجرایی که جناب islam گفتن نبود اما من بازهم همون نظر رو دارم که شعر حافظ چند پهلو ست.اون نشونه رو میتونی تو هر شعری پیداش کنی حافظ و سعدی نداره. ضمنا کسی که دنبال نشونه میگرده احتیاجی به مثلا شعر حافظ نداره تو همچی دنبال نشونه و تایید تصمیمش میگرده مثلا بگه ببینم تو شعر حافظ چی ....... خب مگه همین نشونه ها تصمیم ساز نیستند؟ درجه عقلانیته این وسط چی میشه؟ عقل آدم هم که همیشه دس به عصاست.فقط قد محیط اطراف خودش حالیش میشه تصمیم هم بزرگ و کوچیک نداره چون همون کوچیکه هم سرنوشت سازه . آقای عبدالرحمن هم اشاره درستی کردند استخاره بعد از مشورت در تصمیم گیریه که خیلی ها به این موضوع توجهی نمیکنن اول و آخر کارشون همینه .من واقعا نمیدونم چنین کاری صحیحه که یه نفر برای خرید مثلا لوازم منزل استخاره کنه! شخصی رو میشناسم که همچین کاری کرده بود. در مورد فال انبیاء | فال پیامبران | فال امامان زیر لفاف هر اسمی یه فالی زدن. واقعا سازنده این ها کی بوده؟ رفتم فال گرفتم ، دوتا از این شکلک ها رو سر در فاله درحال قر خفن بودن! فال حضرت یوسف اومد . کلی نگریشو ببین ای صاحب... بخت با تو یار است و حامی تو کردگار است ( واقعا غیر این توقع داشتن؟) از دست اشرار گزندی نخواهی دید ( خب کسی که خودشو در کنف و حمایت پروردگار میبینه از دست اشرار .....؟) رازی در دل داری ( کیه که راز نداره!) آن را با کسی در میان مگذار (چشم ! ) که مورد حسد قرار گیری (رازم بیشتر اعصاب خرد کنه تا حسد آور )آن را به مشیت الهی واگذار (بازهم چشم!) که خداوند با توست و تو شکرانه این موهبت الهی را به جای آور و تقوی پیشه باش تا کامروا گردی ( اینجا مخاطبش همه بیداری اندیشه ای ها بود ) انشاء الله. کی با همچین چیزی تصمیم گیری می کنه؟ اول و آخر توکل به الله ........................................................................... |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۲۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
نباید فال گرفتن ملاک اصلی زندگی قرار بگیرد
|
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۲۸/آذر/۹۵
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
عزیز من از من میشنوی اصلا دنبال این مسائل نباش و در هر مورد که شک داری به عقلت رجوع کن و به خدا توکل کن همه چیز حل میشه.
|
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۸/آذر/۹۵
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
فرض کنید یه نفر بخواد در مورد مسئله ازدوج، فال حافظ بزنه. خب حافظ که مضمون شعرهاش مشخصه. پس از قبل واضحه که چه توصیه ای قراره بهش بشه.
|
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۱۰/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نظر من هرچقدر فردی به مسئله ای باور داشته باشه اون رو قبول میکنه و تاثیر گذاری زیادی داره
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 63.gif]](http://www.asandownload.com/Messenger/Pictures/63.gif)