کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وسوسه های من در تالار
۱۱:۰۶, ۲۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۲:۱۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
  • هنگام ورود به تالار، اولین چیزی که توجه بنده را جلب می کند، تعداد اعتبارهای خودم است.
  • وقتی می بینم که بنده چند ستاره دارم خیلی خوشحال می شوم.
  • اگر ستاره نداشته باشم ناراحت هستم.
  • همیشه ارسال های قبلی خود را چک می کنم تا تعداد تشکرها را ببینم.
  • اگر کسی از من تعریف کرده باشد خیلی خوشحال می شوم و با تکبر به وی می گویم "قابل شما را نداشت".
  • از تصویر "آواتار" خودم خیلی خوشم می آید.
  • امضای من اغلب برای فخرفروشی به دیگران است.
  • وقتی به کسی اعتبار می دهم به این دلیل است که می خواهم بگوییم "بنده هم هستم"
  • حتی بعضی مواقع اعتبار دادن های بنده به این دلیل است که آن شخص اعتبار گیرنده را دچار غرور و کبر کنم.
  • اگر یکی از مطالب بنده حذف بشود به شدت عصابی می شوم.
  • ولی اگر مطالب دیگران حذف شود اصلا برایم مهم نیست.
  • بعضی وقت ها چیزهایی می گوییم که فقط گفته باشد.
  • همیشه نام خودم را در تالار و فهرست کاربران جستجو می کنم تا تعداد ارسال ها و آمار آن را ببینم.
  • حتی وقتی در لیست کاربران آنلاین هستم به مذاقم خوش می آید.
  • وقتی وارد تالار می شوم، در بالای تالار کنار اسمم نوشته می شود " ... گرامی خوش آمدید". چقدر خوب که من "گرامی" هستم.
  • وقتی مطلب جدید ارسال می کنم، سریعا تعداد بازدید آن را نگاه می کنم.
  • وقتی مطلب جدید ارسال می کنم، سریعا به قسمت ارسال های امروز می روم و تا زمانی که ارسال بنده در صدر فهرست جای دارد، بنده خوشحال هستم.
  • اگر یکی از مطالب بنده مورد توجه قرار نگیرد، به همه پیام خصوصی می دهم.
  • از بعضی از مدیران تالار و کاربران آن که مورد توجه هستند خوشم نمی آید، البته بنده حسود نیستم!
  • در حرف هایم خیلی از دین و انتظار صحبت می کنم، چون در این تالار خیلی خریدار دارد.
  • کارهای آسان را زیاد انجام می دهم تا مورد توجه همه قرار بگیرم.
  • بعضی وقت ها الکی تاپیک می زنم که بگویم من هم هستم.
  • ظاهر متون و تصاویرش برای من مهم تر است از متن مطالب آن.
  • اگر در عنوان یک موضوع، عبارت "+عکس" باشد حتما آن را باز می کنم.
  • در این تالار بنده پای ثابت تاپیک خنده حلال و تصاویری که باید دید هستم
  • بحث های سنگینی مهدوی و دینی به من ربطی ندارد، یعنی از حوصله من خارج است.
  • مدت زمان حضور من تالار خیلی برای مهم است. گاهی اوقات الکی صفحات را refresh می کنم تا مدت زمان حضورم بالا برود.
  • بعضی وقت وارد صفحاتی می شوم که مثلا در شأن من نیست! و برای اینکه در صفحه پروفایلم مشخص نشود که بنده در حال مطالعه این صفحات سخیف! هستم، با استفاده از Open Link In New Tab یک صفحه دیگر را نیز باز می کنم.
  • یکبار اشتباها وارد یک بحث شدم و الان دیگه جرات نمی کنم بگم من دیگه نیستم، چون وجه خودم را از دست می دهم.
  • اگر یکی از دوستانم کسی را تائید کند یا بر علیه کسی حرفی بزند، بنده نیز "چشم و گوش بسته" از وی تبعیت می کنم.
  • ...

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، rastin ، saloomeh ، fazel ، 135 ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، MESSENGER ، بچه شیعه ، خیبر110 ، medad.sefid ، یاســین ، میلاد.م ، وحید110 ، محمود ، Agha sayyed ، Hadith ، سید ابراهیم ، شیدا ، یا صاحب الزمان ، azade ، arman mohseny ، Mohammad Trust ، Maysam-1st ، revenger ، مسافر ، Mitsonary ، أین المنتظر ، فدايي ولايت ، Admirer ، yamin ، aleerz ، شهرام ، maryam 135 ، Mahdy2021 ، bahareh ، Havbb 110 ، تفکر ، 7parsa4 ، taban ، zahra.shakiba ، Farzaneh ، M03TAFA ، black ، خادمة الزهرا ، یا ثارالله ، نـور ، MiladYLH ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، كارمند پيمانی ، مفقود الاثر ، حسن عزتي ، انديشه نو ، faateme-313 ، ali.khm ، tazevared ، sadegh-a ، سرباز سید علی ، صابر ، mahpare ، Night_World ، reyhaneh.sh ، Tolou ، رهجو ، help me ، عبدالرحمن ، رضوانه ، صبح صادق ، fiftynine ، قلب ، fafa* ، انتصـار ، sagheb ، وافی ، السا
۱۱:۱۳, ۲۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۱:۱۵ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #2
آواتار
خیلی عجیبه!
انگار که دقیقا اخلاقیات و رفتار من در تالار را نوشتید.
با خوندن این مطلب یه تلنگری بهم خورد و یه کم به خودم اومدم.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، mohamad ، fazel ، 135 ، یوسف خان ، N.Mahdavian ، خیبر110 ، میلاد.م ، وحید110 ، محمود ، سید ابراهیم ، شیدا ، یا صاحب الزمان ، azade ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، نـور ، مفقود الاثر ، ali.khm ، سرباز سید علی ، عبدالرحمن ، یاســین ، قلب ، fafa*
۱۲:۲۱, ۲۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۲:۲۳ توسط taleb.)
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:
  • هنگام ورود به تالار، اولین چیزی که توجه بنده را جلب می کند، تعداد اعتبارهای خودم است.
  • وقتی می بینم که بنده چند ستاره دارم خیلی خوشحال می شوم.
  • اگر ستاره نداشته باشم ناراحت هستم.
  • همیشه ارسال های قبلی خود را چک می کنم تا تعداد تشکرها را ببینم.

حالا ببینید ما چقدر ناراحت میشیم که نه اعتبار بالایی داریم و نه ستاره Big Grin
البته تاپیکی که بزرگان باز میکنن بیننده های زیادی داره
ولی ما چوچولو ها هروقت یه چیزی باز میکنیم زود تو انبار انباشته میشهSad

نقل قول:از تصویر "آواتار" خودم خیلی خوشم می آید.

من اوایل احساس میکردم که "" سفی لیم "" Big Grin
تصویر چشمک زن اواتارتون ، حس میکردم خطای دیده و یا از خستگی و ..... من اونطوری میبینم!!!

نقل قول:
  • اگر یکی از مطالب بنده حذف بشود به شدت عصابی می شوم.

پس چرا سه تا از ارسالای منو تو تاپیک پاسخگویی متاهلا پاک کردین؟؟؟؟؟Angry
هر آنچه برای خود میپسندی برای برادر (خواهر ) دینی خود هم بپسندBig Grin

نقل قول:
  • ولی اگر مطالب دیگران حذف شود اصلا برایم مهم نیست.

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

نقل قول:همیشه نام خودم را در تالار و فهرست کاربران جستجو می کنم تا تعداد ارسال ها و آمار آن را ببینم.

همچنین
البته من میدونم که ارسالای زیادی ندارم ولی در جستجوی تشکر دیگران هستم و همیشه در خواندن مطالبی که کاربران ارسال کرده اند دکمه ی تشکر را میزنم تا تشویق بشوند و به زبان خودمون ضایع نشون و دلخوش بشوند....
ولی شماها اونجاهایی که ما مطلب میزاریم نه تنها تشکر نمیزارین اصلا نمییاین بخونین ببینید که ما چی نوشتیم ، از دستتونم هم بربیاد یکی دوتا از ارسالامونو حذف میکنینWink

بیشتر حرفاتون حرف من بود
ولحن صحبت من اینجوریSmileبود
با کسی دعوا ندارم سوء تفاهم نشهDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، mohamad ، خیبر110 ، mhvvhm ، medad.sefid ، وحید110 ، محمود ، Agha sayyed ، saloomeh ، شیدا ، یا صاحب الزمان ، azade ، fazel ، یوسف خان ، یا ثارالله ، نـور ، مفقود الاثر ، انديشه نو ، عبدالرحمن ، قلب ، fafa* ، 135
۱۳:۰۲, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
مدیران ، ناظران ، کاربران خوش سابقه و با اعتبار ، کاربران پر ستاره و کاربران فعال حتما محتوای تاپیک رو مطالعه کنند Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinSmileSmileSmileWinkWinkWink

حتی خودمBlushBlushBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، mohamad ، وحید110 ، محمود ، Agha sayyed ، شیدا ، یا صاحب الزمان ، azade ، fazel ، یا ثارالله ، مفقود الاثر ، عبدالرحمن ، 135
۱۴:۲۰, ۲۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۴:۳۱ توسط محمود.)
شماره ارسال: #5
آواتار
  • نقل قول:اگر یکی از مطالب بنده حذف بشود به شدت عصابی می شوم.
اگر بی دلیل یا بر حسب سلیقه پاک شده باشه همه ناراحت میشن
ولی بعضی وقتها هم که مثلا 10 پست رو با هم پاک میکنن حتی با دلیل ناراحت میشم

الان مثلا اینطوری شده که به ازای هر ارسالی که دارم فرداش یه ارسال ازم کم میشه!Dodgy
یعنی میترسم ارسال داشته باشم!Big Grin

نقل قول:در این تالار بنده پای ثابت تاپیک خنده حلال و تصاویری که باید دید هستم
همچنین

نقل قول:بحث های سنگینی مهدوی و دینی به من ربطی ندارد، یعنی از حوصله من خارج است.
واقعا گل گفتی
به نظرم باید این مباحث رو تو چند مرتبه ارائه بدن

مثلا تو بخش پژوهش تالار تایپیک عدل
یروز نباشی
جد و ابادت میان جلو چشمت! سه بعدیاBlush

نقل قول:بعضی وقت وارد صفحاتی می شوم که مثلا در شأن من نیست! و برای اینکه در صفحه پروفایلم مشخص نشود که بنده در حال مطالعه این صفحات سخیف! هستم، با استفاده از Open Link In New Tab یک صفحه دیگر را نیز باز می کنم.
د زرنگ نیستی Cool
من وقتی میخوام برم تو صفحه اعتباراتم اینکارو میکنمAngel

یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، rastin ، sarallah ، taleb ، شیدا ، وحید110 ، revenger ، مسافر ، یا صاحب الزمان ، خیبر110 ، fazel ، یا ثارالله ، نـور ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۴:۴۱, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
موارد وسوسه انگیزی هستند.ان شاالله تو تالار به این خوبی بجز من کس دیگه اینجور نباشه

نقل قول:پس چرا سه تا از ارسالای منو تو تاپیک پاسخگویی متاهلا پاک کردین؟؟؟؟؟[تصویر: angry.gif]
هر آنچه برای خود میپسندی برای برادر (خواهر ) دینی خود هم بپسند[تصویر: biggrin.gif]

به نظرم تاپیک پاسخگویی پالایش شده چون خیلی ارسال ها حذف شدند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، taleb ، شیدا ، وحید110 ، revenger ، یا صاحب الزمان ، mohamad ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۴:۴۵, ۲۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۶ توسط taleb.)
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول: نقل قول:بعضی وقت وارد صفحاتی می شوم که مثلا در شأن من نیست! و برای اینکه در صفحه پروفایلم مشخص نشود که بنده در حال مطالعه این صفحات سخیف! هستم، با استفاده از Open Link In New Tab یک صفحه دیگر را نیز باز می کنم

نقل قول:. د زرنگ نیستی [تصویر: cool.gif]
من وقتی میخوام برم تو صفحه اعتباراتم اینکارو میکنم[تصویر: angel.gif]

چرا اینهمه خودتونو اذیت میکنینCool
کافیه دکمه ی خروج رو بزنین و اون مطلبو در قالب مهمان بخونید و دوباره دکمه ورود و ....CoolCool
اینطوری آبروتونم حفظ میشه
تازه چه اشکال داره که آدم از همه چیز سر دربیاره
بعضی چیزا هستن که اگه بخونیم برامون یا عبرت میشه یا پیشگیری یا ....
حالا مونده به اون مطلب که در مورد چی باشه.............Cool

نقل قول:در این تالار بنده پای ثابت تاپیک خنده حلال و تصاویری که باید دید هستم
البته همه میرن به اینجور تاپیکا
درضمنDodgy
پس چرا زیر ارسال من تشکر نزدیدDodgy
منم اونجا یه تصوی گذاشته بودم خوبConfused

نقل قول:بحث های سنگینی مهدوی و دینی به من ربطی ندارد، یعنی از حوصله من خارج است.

فقط چند سطر اول مطلب های آقای علی 110 رو میکشم
بقیه رو بخونم آمپرم میسوزهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، شیدا ، وحید110 ، revenger ، یا صاحب الزمان ، fazel ، یوسف خان ، mohamad ، انديشه نو ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۴:۵۰, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
وقتی داشتم مطلبتون رو میخوندم انگار حرفای درونم بود البته 90%

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، taleb ، وحید110 ، revenger ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، mohamad ، عبدالرحمن
۱۶:۰۶, ۲۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۶:۰۸ توسط revenger.)
شماره ارسال: #9

اعوذ بالله من التشکر

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، وحید110 ، taleb ، Havbb 110 ، رمز شب ، medad.sefid ، یا ثارالله ، mohamad ، حقیر ، انديشه نو ، شیدا ، عبدالرحمن ، fiftynine ، fafa*
۱۶:۰۹, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
ضمن تشکر از آقای محمد بابت این تاپیک،
فکر می کنم بهتر باشه به جای اینکه اعتراف کنیم و خودمون رو مصداق این تاپیک در جمع معرفی کنیم،
سعی کنیم که اینطور نباشیم و حاشیه ها،حاشیه بمانند و اصل علت حضور ما در تالار،پر رنگ تر شود.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، sarallah ، وحید110 ، محمود ، taleb ، Agha sayyed ، bahareh ، Havbb 110 ، Farzaneh ، یا ثارالله ، mohamad ، حقیر ، سرباز سید علی ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، یاســین ، fiftynine ، fafa* ، 135
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا