|
وسوسه های من در تالار
|
|
۱۱:۰۶, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۲:۱۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۱:۱۵ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خیلی عجیبه!
انگار که دقیقا اخلاقیات و رفتار من در تالار را نوشتید. با خوندن این مطلب یه تلنگری بهم خورد و یه کم به خودم اومدم. |
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۲:۲۳ توسط taleb.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول: حالا ببینید ما چقدر ناراحت میشیم که نه اعتبار بالایی داریم و نه ستاره ![]() البته تاپیکی که بزرگان باز میکنن بیننده های زیادی داره ولی ما چوچولو ها هروقت یه چیزی باز میکنیم زود تو انبار انباشته میشه ![]() نقل قول:از تصویر "آواتار" خودم خیلی خوشم می آید. من اوایل احساس میکردم که "" سفی لیم "" ![]() تصویر چشمک زن اواتارتون ، حس میکردم خطای دیده و یا از خستگی و ..... من اونطوری میبینم!!! نقل قول: پس چرا سه تا از ارسالای منو تو تاپیک پاسخگویی متاهلا پاک کردین؟؟؟؟؟ ![]() هر آنچه برای خود میپسندی برای برادر (خواهر ) دینی خود هم بپسند ![]() نقل قول: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:همیشه نام خودم را در تالار و فهرست کاربران جستجو می کنم تا تعداد ارسال ها و آمار آن را ببینم. همچنین البته من میدونم که ارسالای زیادی ندارم ولی در جستجوی تشکر دیگران هستم و همیشه در خواندن مطالبی که کاربران ارسال کرده اند دکمه ی تشکر را میزنم تا تشویق بشوند و به زبان خودمون ضایع نشون و دلخوش بشوند.... ولی شماها اونجاهایی که ما مطلب میزاریم نه تنها تشکر نمیزارین اصلا نمییاین بخونین ببینید که ما چی نوشتیم ، از دستتونم هم بربیاد یکی دوتا از ارسالامونو حذف میکنین ![]() بیشتر حرفاتون حرف من بود ولحن صحبت من اینجوری بودبا کسی دعوا ندارم سوء تفاهم نشه
|
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مدیران ، ناظران ، کاربران خوش سابقه و با اعتبار ، کاربران پر ستاره و کاربران فعال حتما محتوای تاپیک رو مطالعه کنند
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حتی خودم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۴:۳۱ توسط محمود.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
ولی بعضی وقتها هم که مثلا 10 پست رو با هم پاک میکنن حتی با دلیل ناراحت میشم الان مثلا اینطوری شده که به ازای هر ارسالی که دارم فرداش یه ارسال ازم کم میشه! ![]() یعنی میترسم ارسال داشته باشم! ![]() نقل قول:در این تالار بنده پای ثابت تاپیک خنده حلال و تصاویری که باید دید هستمهمچنین نقل قول:بحث های سنگینی مهدوی و دینی به من ربطی ندارد، یعنی از حوصله من خارج است.واقعا گل گفتی به نظرم باید این مباحث رو تو چند مرتبه ارائه بدن مثلا تو بخش پژوهش تالار تایپیک عدل یروز نباشی جد و ابادت میان جلو چشمت! سه بعدیا ![]() نقل قول:بعضی وقت وارد صفحاتی می شوم که مثلا در شأن من نیست! و برای اینکه در صفحه پروفایلم مشخص نشود که بنده در حال مطالعه این صفحات سخیف! هستم، با استفاده از Open Link In New Tab یک صفحه دیگر را نیز باز می کنم.د زرنگ نیستی ![]() من وقتی میخوام برم تو صفحه اعتباراتم اینکارو میکنم ![]() یاعلی |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
موارد وسوسه انگیزی هستند.ان شاالله تو تالار به این خوبی بجز من کس دیگه اینجور نباشه
نقل قول:پس چرا سه تا از ارسالای منو تو تاپیک پاسخگویی متاهلا پاک کردین؟؟؟؟؟ به نظرم تاپیک پاسخگویی پالایش شده چون خیلی ارسال ها حذف شدند. |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۶ توسط taleb.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول: نقل قول:بعضی وقت وارد صفحاتی می شوم که مثلا در شأن من نیست! و برای اینکه در صفحه پروفایلم مشخص نشود که بنده در حال مطالعه این صفحات سخیف! هستم، با استفاده از Open Link In New Tab یک صفحه دیگر را نیز باز می کنم نقل قول:. د زرنگ نیستی چرا اینهمه خودتونو اذیت میکنین ![]() کافیه دکمه ی خروج رو بزنین و اون مطلبو در قالب مهمان بخونید و دوباره دکمه ورود و .... ![]() ![]() اینطوری آبروتونم حفظ میشه تازه چه اشکال داره که آدم از همه چیز سر دربیاره بعضی چیزا هستن که اگه بخونیم برامون یا عبرت میشه یا پیشگیری یا .... حالا مونده به اون مطلب که در مورد چی باشه............. نقل قول:در این تالار بنده پای ثابت تاپیک خنده حلال و تصاویری که باید دید هستمالبته همه میرن به اینجور تاپیکا درضمن ![]() پس چرا زیر ارسال من تشکر نزدید ![]() منم اونجا یه تصوی گذاشته بودم خوب ![]() نقل قول:بحث های سنگینی مهدوی و دینی به من ربطی ندارد، یعنی از حوصله من خارج است. فقط چند سطر اول مطلب های آقای علی 110 رو میکشم بقیه رو بخونم آمپرم میسوزه
|
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
وقتی داشتم مطلبتون رو میخوندم انگار حرفای درونم بود البته 90%
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۶:۰۸ توسط revenger.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من التشکر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از آقای محمد بابت این تاپیک،
فکر می کنم بهتر باشه به جای اینکه اعتراف کنیم و خودمون رو مصداق این تاپیک در جمع معرفی کنیم، سعی کنیم که اینطور نباشیم و حاشیه ها،حاشیه بمانند و اصل علت حضور ما در تالار،پر رنگ تر شود. |
|||
|
|
|
|
|

بود

![[تصویر: angry.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.gif)
![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)
![[تصویر: cool.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.gif)
![[تصویر: angel.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.gif)