کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داغ داغ!!آزمایش بمب اتمی؛ علت واقعی زلزله آذربایجان *سند!
۱۳:۰۷, ۳/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۶ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اگر نمیدونستید پس بدونید!
اگر این روشن سازیهای اینها نبود ما چه میکردیم؟؟؟؟؟!!!!
یکی از فعالان فرقه جدایی طلب پان ترکیسم که خود را رهبر آذربایجان ایران می داند و همواره از این سرزمین با اسم جعلی "آذربایجان جنوبی"[!] یاد می کند، مدعی شده که زلزله اخیر در اهر و شهرهای مجاور نزدیک به پنچ هزار کشته[!] بر جای نهاده است.
[تصویر: 64447637814716426488.jpg]
به نوشته پایگاه خبری "ینی مساوات" (YeniMusavat) در جمهوری آذربایجان، وی همچنین مدعی شده است: «علت واقعی زلزله اخیر ایران حوادث طبیعی نبوده، بلکه دولت ایران در این منطقه بمب اتمی آزمایش کرده است.»!
وی البته در مورد منشأ پس لرزه های این آزمایش اتمی توضیحی نداده است.

[تصویر: 97278706767660506942.jpg]
گفتنی است چندی پیش نیز رسانه دولتی امریکا (VOA) مدعی شده بود که خشک شدن بخش هایی از دریاچه ارومیه، نتیجه آزمایش اتمی جمهوری اسلامی ایران است!
[تصویر: 29893094720257508455.jpg]
منبع: جام نيوز
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، محمود ، MohammadSadra ، وحید110 ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، faateme-313 ، aliali ، شیدا ، cszm ، Mohammad Trust ، خیبر110 ، fazel ، میثاق ، saloomeh ، heaven ، یوسف خان ، yamin ، بچه شیعه ، shafagh_mah ، medad.sefid ، حوریه سادات ، سرباز ولایت ، Anti-satanism ، rahgozar.f ، سرباز منتظر ، فدک زهرا ، Reza71 ، سرباز سید علی ، علمدار133 ، faraz_223

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۰, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
بابا بمب اتم کجا بود ؟

نکنه واسه زلزه بم هم یه نیروگاه منفجر شده خبر نداریم.!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI
۱۷:۵۳, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
پس دلیل پس لرزه هاش چی بوده؟

حتما گفتن چند تا نارنجک بزنیم ضایع نشیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، وحید110 ، Mohammad Trust ، در جستجوی سختی ، AMINI ، Ramin_Ghn ، عشقم کربلا
۱۹:۱۳, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:ولی من فکر کنم منظورش از اذربایجان جنوبی کشور آذربایجان جنوبی باشه که قراره از ایران جداش کننBig GrinBig GrinBig Grin

داداش شما زیاد فکر نکن!Blush من ترک هستم ، اینجا هم زندگی می کنم ، و میدونم چی به چیه!!!Smile آذربایجان جنوبی که حرف حدیثش هست ، استان ماست! که البته فکر نکنم به واقعیت بدل بشه! همشهری های بنده رو با این بهانه که با استان شدن ، از امکانات رفاهی و ... بهتری برخوردار می شویم ، ترغیب می کنن که اعتراض و ...

همش کار پان ترکیسم هاست و بس!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، Mohammad Trust ، seyed ، AMINI
۲۲:۱۲, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
آره بابا بمب اتم بودBig Grin نمیدونم چرا این مردم چشماشون رو باز نمیکنن اون دود سفید به اون بزرگی رو ندیدید اطراف آذربایجان...
ندیدید وقتی رهبر ایران و مسئولین رفتن به شهرهای آسیب دیده با ماسک و لباس محافظت شده رفتن که تشعشعات بر روی اونها اثر نکنهBig GrinBig Grin
راستی خواستید پس بگیرید افغانستان رو نگیرید...کلی باید کار فرهنگی بشه!! بریم یونان رو پس بگیریم میگن هواش خیلی خوبهBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Mitsonary ، خیبر110 ، AMINI
۲۲:۱۷, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15

نه بابا یونانیا وحشین هی میخوان تظاهرات کننBig GrinBig GrinBig Grin

بهترین جا عراقه و بحرینBig Grin
۲۲:۳۶, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16

احتمالا تو کویر امتحان کردن تو آذربایجان انرژی پس دادهBig GrinBig GrinBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، AMINI ، حفیظ
۲۳:۵۴, ۳/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۲۳:۵۷ توسط seyed.)
شماره ارسال: #17
آواتار
اینکه جایی از اذربایجان جدا بشه حرف پان ترکیسم ها نیست البته و صد البته خواسته پان فارسیسم هاست با این کارا میخوان اذربایجان رو به چندین تکه تبدیل کنن و بعدش مردم اون منطقه رو فارس زبان(منظورم این نیست که فارسی بده یعنی کلا مردمش فارسی حرف بزنن و دیگه از زبان مادری خبری نباشه البته که زبان فارسی زبان رسمی کشورمون هست)
مثل جدا کردن قزوین و زنجان که قزوین حالا دیگه اکثرا فارسی صحبت میکنن و زنجانی ها هم متاسفانه یواش یواش بر اثر نقشه های پان فارسیسم ها دارن فارسی صحبت می کنن(رفتم تو زنجان به یه مغازه ای ازش ترکی سوال میکنم بو اسکیتلر نچدی؟
برگشته به من فارسی جواب میده) بعدش هم که اردبیل عزیزتر از جانمان را از ما جدا کردن نقشه بعدیشون هم تکه تکه کردن این منطقه بزرگ اذزبایجان هست که روزبروز کوچکترش کردن (دیگه نمیزاریم)

دیگه واسه زلزله نمیشه بامبول دراورد.اونوقت پس لرزه هاش چی میشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، شیدا ، AMINI ، arazot ، fire man
۰:۰۲, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۳/شهریور/۹۱ ۱۵:۲۵)Ramin_Ghn نوشته است:  این رسانه های غرب چقدر مخاطبانش رو احمق و ابله فرض کرده که چنین خبری رو منتشر کرده
سلام
البته فرض نکرده ، این واقعیت تلخی هست که توی جامعه ما هم متاسفانه احمق و ابله کم نیست که این روایات رو بپذیرند! یک چیزایی رو مردم می پذیرند که ....
خدا به خیر بگذرونه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، AMINI
۱:۳۴, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
(۳/شهریور/۹۱ ۲۳:۵۴)seyed نوشته است:  اینکه جایی از اذربایجان جدا بشه حرف پان ترکیسم ها نیست البته و صد البته خواسته پان فارسیسم هاست با این کارا میخوان اذربایجان رو به چندین تکه تبدیل کنن و بعدش مردم اون منطقه رو فارس زبان(منظورم این نیست که فارسی بده یعنی کلا مردمش فارسی حرف بزنن و دیگه از زبان مادری خبری نباشه البته که زبان فارسی زبان رسمی کشورمون هست)
مثل جدا کردن قزوین و زنجان که قزوین حالا دیگه اکثرا فارسی صحبت میکنن و زنجانی ها هم متاسفانه یواش یواش بر اثر نقشه های پان فارسیسم ها دارن فارسی صحبت می کنن(رفتم تو زنجان به یه مغازه ای ازش ترکی سوال میکنم بو اسکیتلر نچدی؟
برگشته به من فارسی جواب میده) بعدش هم که اردبیل عزیزتر از جانمان را از ما جدا کردن نقشه بعدیشون هم تکه تکه کردن این منطقه بزرگ اذزبایجان هست که روزبروز کوچکترش کردن (دیگه نمیزاریم)

دیگه واسه زلزله نمیشه بامبول دراورد.اونوقت پس لرزه هاش چی میشه؟
دقیقن میشه بگید پان فارسها کیا هستند که دارند زبان ترکی رو از بین میبرند؟؟

در ضمن اگر قرار باشه چیزی جدا بشه و به جای دیگه ی بپیونده اون کشور آذربایجان هست که باید به ایران اضافه بشه!!

متاسفانه الان در ایران فکر میکنن فقط و فقط استان تهران فارس هستند! که این تصوری غلطه!

فارس هم یکی از اجزای تشکیل دهند ایران هست!
ایران مثل یک خونه میمونه و آذری،فارس،بلوچ،کرد وغیره...زیر مجموعه های اینها همه حکم ستونهای این خونه رو دارند که در مقابل باد و بارون و هرچیزی که بخواد باعث نابودی این خونه بشه ایستادن!!
حالا دشمنهای ما میخوان دونه دونه ستونهای این خونه رو جدا کنند تا سقفش بریزه و نابود بشه!!!
ایرانی پهناور با جمعیت زیاد=ایرانی قدرتمند و باهوش که هیچ کدوم از دشمنهای ایران این رو نمیخوان!

هرگز سابقه نداشته قسمتی که از ایران جدا شدن بعد از جدایی مردمش خوشحال و خوشبخت بشن و در رفاه زندگی کنن...
آذربایجان که الان شده نوکر اسرائیل و آمریکا که از ترس اونها باید مثل یک سگ فرمانبرداری کنه...تاجیکستان که هویت خودش رو از دست داد و خطش روسی شد ولی هنوز زبانش تغییر نکرده(شاید به لطف شعرا و شاهنامه باشه) که همین تغییر خط کلی واسه جوانهای امروزی تاجیک دردسر درست کرده که نمیتونن آثار ارزشمند گذشته رو بخونن...از لحاظ رفاهی و معیشت هم که دیگه نگو...خودتون بهتر میدونید!! حال باز خوبه آذربایجان کمی گاز داره!
بحرین که بعد از جدایی به زیر سلطه شیخهای شکم گنده رفتن و سرمایه ملی و خاک وطنشون تبدیل به پایگاه نیروی دریایی آمریکا شده!(تعداد سربازای آمریکایی مستقر در بحرین فک کنم از کل جمعیت بحرین بیشتر باشه!)

حالا هم دشمن قصد داره باقی این کشور کهن و زادگاه تمدن بشری رو تکه تکه کنه!!

بلوچستان ایران و پاکستان قراره یکی بشن....خودتون تصور کنید چه میشه!! مردم از لحاظ معیشت و اقتصاد فک کنم پایین تر از سومالی قرار بگیرن!!!
کردستان ایران،عراق،ترکیه قراره تبدیل به یک کشور بشه!! این هم فقیر و بدون منابع کردستانی وسیع اما بی منبع درآمد(شاید اندکی در اقلیم کردستان عراق نفت داشته باشند)
این کشورهای کوچیک و بدون منابع و ارتش هیچ چیز نمیشن جز نوکر و فرمانبردار کشورهای قدرتمند دیگه....هر وقت هم قرار باشه مردمش اعتراضی بکنن...بلای مردم بحرین به سرشون میاد!!! و حتی در سازمان ملل هم هیچکی به دادشون نمیرسه!!
و در آخر خوزستان...این سرزمین طلا و شاهراه اقتصادی ایران!
بعد از جدایی شک نکنید که سرمایه و نفت مردمش فقط به جیب شیخها میره!!

ولی خوزستان بعید میدونم کسی بتونه جداش کنه از ایرانBig Grin کلی شهر غیر عرب نشین داره! اندیشمک،دزفول،شوشتر،لای،مسجدسلیمان،بندرامام،گتوند،باغملک،آغاجاری،ایذه و....حتی شهرهایی هم که دارای جمهیت عرب هستند نسبی هست مثل شوش که تقریبا 50به50 جمهیت بین عربها و لرها نقسیم شده!اهواز هم به همین شکل هست! یه سری شهر داریم مثل سوسنگرد و بستان شادگان...البته اینها جمعیتشون خیلی کمه شاید 3تا سر جمع به اندازه جمعیت ایذه یا اندیمشک نباشن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI
۱:۵۳, ۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۱ ۲:۱۲ توسط seyed.)
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:ولی هنوز زبانش تغییر نکرده(شاید به لطف شعرا و شاهنامه باشه)
خیلی عذر میخوام ولی شاهنامه نگیم بهتره باید بگیم عقده نامه چون فردوسی از ترکها خیلی بدش میومد و تو شاهنامه هم میگه باید ترکها رو بگیری و سرشون رو با سنگ بکوبی تا سیل خون جاری بشه.

ما ترکها فرهنگ و قدمت چندین هزار ساله داریم و با تفکر و اگاهی و بینشمون داریم میبینیم که قزوین و زنجان دارن به کل فارس زبان میشن که اصلا شدن.یه بامبول جدید هم داشتن که اونایی که مطلع اند از جریان تاکستان و ابهر میدونن من چی میگم.شما با این کارا کاری نداشته باش چون اطلاع کافی نداری.

فردوسی با نگرش قومی بسیار تنگ نظرانه خود شاه را نه به این دلیل كه شاه و ستمگر است بلكه به این دلیل كه اشراف زاده نیست و نژاد پست(؟) دارد تقبیح می‌كند:
اگر شاه را شاه بودی پدر *** به سر می‌نهادی مرا تاج زر
اگر مادرش شـاه بانو بدی *** مرا سیم و زر تا به زانو بدی
این شاعر در سرودن اشعار نژادپرستانه نیز مهارتی بسیار دارد، یكجا با نگاه نژادپرستانه‌اش به ترك می‌تازد:
كـه آن تـرك بدپیشـه و ریـمـن اسـت *** كه هم بد نژاد است و هم بدتن است
و در جایی دیگر عرب را هدف قرار می‌دهد و او را پست می‌شمارد:
ز شـیر شـتر خوردن و سوسمار *** عرب را به جایی رسیده است كار
كــه تــاج كــیــانــی كــنــد آرزو! *** تفـو بـر تـو، ای چـرخ گـردان، تفو!
زنان و دختران نیز از گزند اشعار افراطیش در امان نبوده‌اند:
زنـــان را از نـــام نــایــد بــلــنــد *** كـه پـیـوســتـه در خـوردن و خـفـتـنـد
زن و اژدهــا هــر دو در خـاك بــه *** جـهــان پـاك از ایـن هــر دو نـاپـاك بـه
زنـان را سـتـایـی سگان را سـتا *** كـه یـك ســگ بـه از صــد زن پـارســا
چو زن زاد دختر دهیدش به گرگ *** كه نامش ضعیف است و ننگش بزرگ
خلاصه، نمی‌توان فردوسی را حكیم نامید(حكیم ابوالقاسم فرودسی) و نمی‌توان شاهنامه را در كنار آثار سایر شاعران فارسی گو(مانند مولوی و سعدی و ...)قرار داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arazot ، fire man
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا