|
سخنرانی دکتر حسن عباسی در نمایشگاه بازی های رایانه ای
|
|
۱۳:۳۱, ۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان این سخنرانی رو کامل گوش کنید بعد بفهمید واقعا ما کجای کاریم
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1340961973 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۶, ۱۵/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۱ ۱۸:۵۲ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۱ ۱۴:۳۲)Havbb 110 نوشته است: بحثی که الان دوستان دارند سر درست و غلط بودن نیست ، بلکه سر افراط هست و مو از ماست کشیدن در تحلیل بازی.باقی دوستان را نمی دانم ولی به نظر بنده نه تنها مو از ماست بیرون کشیدن و بررسی تحلیلی کار غلط و افراطی نیست بلکه لازمه کار حرفه ای همین است. بلکه بحث بنده دقیقا همین است که داستان روایت شده در بعضی قسمت ها غلط است. یعنی یا مسائلی مطرح شده اند که وجود خارجی نداشتند و یا اینکه از اصل ماجرا غفلت شده است. این قسمت کوچک را به عنوان نمونه ذکر می کنم. این بخشی از سخنرانی است: نقل قول:اساسین کرید بنیان شهادت طلبی را مورد توجه قرار داده استدر کل بازی اساسین، بیشتر ماموریت ها بر پایه شناسایی کامل هدف، نفوذ بی سر و صدا (stealth)، ترور هدف و خروج سریع از مکان ترور شکل گرفته است و به هیچ وجه چیزی به اسم شهادت طلبی مشاهده نمی شود. تنها در نسخه یک بازی و در جایی که تمپلارها قلعه المعلم را محاصره کرده اند، الطایر و دو نفر دیگر برای نشان دادن فدایی بودنشان از بالای برج به پائین می پرند. ولی نه اینکه خود را بکشند بلکه روی تلی از کاه می پرند تا در نهایت ثابت شود که فدایی شدن تنها یک تاکتیک است و افراد هم نه به خاطر اعتقادات مذهبی و فرقه ای و نه تحت تاثیر حشیش، و تنها به خاطر اجرای یک تاکتیک دفاعی و با علم کامل به اینکه به ایشان آسیبی نمی رسد نمایش آن را اجرا می کنند. به جز این قسمت در هیچ جای دیگر به ویژه در ترورها به هیج وجه مبانی شهادت طلبی به میان نمی آید. ضمن اینکه شهادت طلبی جزو اعتقادات مسلمان به حساب می آید در حالیکه در بازی نشان داده شد که اساسین ها در نسخه اول یک تشکیلات کاملا جدا از مسلمانان هستند که در خلال جنگ ها صلیبی اهدافی را هم از مسیحان و هم از مسلمانان ترور می کنند و این ترورها هم در نهایت به خاطر رقابت با تمپلارها جهت به دست آوردن Pieces of Eden می باشد. و این اصلا ربطی به مبنای ارزشی مسلمانان ندارد. این نیز بخشی از سخنرانی است: نقل قول: کسیکه این بازی رو انجام می ده می فهمه که اینها اولا حشیش مصرف می کردند، بهشت برایشان یک هپروت است. یعنی صحنه ای که در این بازی نشان داده می شود خانم های مثلا به عنوان حوری های بهشتی که توهم این فرد هست به خاطر مصرف حشیش. حالا به این فرد گفته می شود که اگر این کار رو انجام بدهی کشته بشی بهشت میری اونجا حورالعین هستچنین چیزی مطلقا در بازی وجود ندارد و شنیدن این مسئله برای بار نخست مرا شگفت زده نمود. این داستان در مورد حسن صباح شاید معمول باشد ولی انتساب آن به نسخه اول بازی کاملا بی اساس است. نقد بازی مخاطبش گیمرها هستند و این نقد باید بگونه ای باشد که آن ها را با حقایق پشت پرده صنعت بازی آشنا نماید نه اینکه باعث خنده آنها شود. اما چه چیز در مورد بازی مهم بود که در یک نقد استراتژیک مورد غفلت واقع شد؟ باید اشاره نمود که بازی Assassin's Creed شاید در نسخه اول حول محور جنگ های صلیبی و کاراکتر شبهه مسلمان و محیط های اسلامی شکل گرفت اما این تنها شروع حرکت بود و در پایان نسخه Brotherhood قسمتی از رسالت خود و در دموی آخر نسخه revelations عمده رسالت خود را بیان کرد. اما این رسالت چه بود؟ همان مزخرفاتی که در کتاب ارابه خدایان درباره منشا بوجود آمدن انسان مطرح شده بود را با کمی تلخیص و بازنگاری، بیان کرد. مجموعه این بازی با تطهیر چهره ماسون ها نشان داد که چطور سرداران ایلومناتی (که در این بازی نقش اول بازی یعنی اتزیو می باشد) با برقراری ارتباط با موجوداتی برتر! و پس از رسیدن به دانشی شگرف، دانشی برای دانستن نه سو استفاده! بشریت را نجات می دهند. اینکه قبل از انسان فعلی، انسان هایی بسیار پیشرفته تر نیز بوده اند که توسط این موجودات خلق و توسط بارش شهاب سنگ و طوفان های آتشین نابود شده اند! حتی آدم و حوا به عنوان اولین انسان های نسل فعلی که با بدنی برهنه از باغی که در آن هستند و شاید آزمایشگاه! ای که در آن ساخته شده اند خارج که نه، فرار می کنند! آن چنان مزخرفاتی از اعتقادات آن ها و عالم نورانی به تصویر درآمده در کابالا در بازی مطرح شده است که ساعت ها می شود در مورد آن صحبت کرد. فلسفه به تصویر درآمده در این بازی خیلی بیشتر از آن چیزهایی که تاکنون از آن نام برده شده و این ابعادی از بازی است که کاملا به صورت گنگ و مجهول باقی مانده است... نقل قول:شما که یک گیمری چطور هر سه نسخه رو انجام دادی؟عذر می خوام من هر چهار نسخه بازی رو انجام دادم
|
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:حامد جان نقد فرار از زندان هم کاملا برعکس بود این نقدر بازیهارو من گوش ندادم ولی به خدا من این نقد "فرار از زندان" رو گوش دادم کجاش بر عکس بوده؟؟ خیلی هم قشنگ و مرتبط بود, تعجب می کنم از بعضی دوستان عزیز |
|||
|
۱۱:۴۲, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۱ ۶:۳۴)A L I نوشته است: من نقد آقای عباسی به فیلم ماوراطبیعه رو دیدم!! دوست خوبم ، اگر یکمی از دنیای سینما و هالیوود سردربیاری که یقینا در میاری!
می فهمی که یک سریال خارجی حدود یه 7 ، 8 سالی طول میکشه تا تموم بشه! این سریال سوپرنچرال ، فصل هفتش تازه تموم شده ، فصل هشتش فیلم برداری شده ، و اکران نشده و فصل نهم هم فیلمبرداریش کلید خورده!!!!!!!! یعنی این که دکتر هنوز شروع به نقد این سریال نکردند ، اگر این سریال تمام شد ، دکتر یقینا برای هر سیزن این سریال نقدی ارائه خواهند داد! اگر به تاریخ این نقدی که گوش کردید ، مراجعه کنید ، متوجه میشی که به خیلی وقت پیش بر می گردد! مثل سریال لاست ، که دکتر در خلال خیلی از سخنرانی هاش ، به این سریال پرداخته بود ، ولی بعد از اتمام فیلم نقد هر سیزن رو به صورت جداگانه و با موشکافی دقیق انجام داد ، اسم نقد فیلم رو برخی از سایت ها روی این سخنرانی دکتر راجع به سریال سوپرنچرال گذاشته اند ، وگرنه دکتر هیچوقت ادعای نقد این سریال رو در قالب 1 ساعت و خورده ای نکرده اند!![]() امیدوارم ، پی به ... |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۱ ۱۰:۴۹)Braveheart نوشته است:نقل قول:حامد جان نقد فرار از زندان هم کاملا برعکس بود بله من هم تا قبل از دیدن سریال چنین نظری رو داشتم شما هم اگه سریال رو ببینید قطعا نظرتون تغییر میکنه نمونه کوچکش بحث تنازع بقا در سریال بود که استاد کاملا برعکس برداشت کردند... |
|||
|
۱۱:۵۰, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:شما هم اگه سریال رو ببینید قطعا نظرتون تغییر میکنه حبس که نبودم, دیدم دارم میگم... |
|||
|
۱۱:۵۶, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۱ ۱۰:۱۸)عدالت نوشته است: به نام خدا assassins creed یه بازی چند منظوره است باید از چند لایه ی مختلف نقد بشه |
|||
|
۲۳:۵۹, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۱ ۱۱:۵۰)Braveheart نوشته است:نقل قول:شما هم اگه سریال رو ببینید قطعا نظرتون تغییر میکنه برادر جان تاپیکی که در تالار درباره فرار از زندان زدند رو صفحه دومشو نگاه کنید یه توضیحات بسیار مختصری درباره سریال دادم در پاسخ به مسئله تنازع بقا که استاد مطرح کردند باتشکر |
|||
|
۷:۲۵, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۱ ۱۱:۴۲)Prestige نوشته است:مشکل اینجاس که آقای عباسی در همه جا نظریه میدن!(۱۴/شهریور/۹۱ ۶:۳۴)A L I نوشته است: من نقد آقای عباسی به فیلم ماوراطبیعه رو دیدم!! بله سر در میارم و کاملن واضحه در فیلمها و سریالهای آمریکایی و نه همه غرب! بیشتر شبکه های آمریکایی (فرانسوی ها که فقط تو کار ساخت فیلم عشقولانه هستند )بیشتر سریالهاشون رو که خیلی وقت پیش شروع کردن به فصلهای بالای سریال که میرسن یعنی به سال 2011 و 2012 سناریوی فیلم به بحث آخرالزمان میرسه حتی سریال دکستر!!! که اصلن موضوع سریال دکستر هیچ ربطی به آخرالزمان نداره و زندگی یک قاتل رو داره نشون میده!! البته نمیشه 100% گفت با هدف و برنامه قبلی هست شاید به خاطر اینکه تب آخرالزمانی در آمریکا الان گرمه و مخاطبا این موضوعا رو دست دارند فیلمنامه نویسها اینطور مینویسن...شاید یه جور مد شده و هزاران شاید دیگه! |
|||
|
|
۸:۵۳, ۱۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۱ ۸:۵۹ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من خودم عاشق بازی assassins creed هستم الان هم منتظر نسخه ی سومش هستم و همهه چیز رو در باره ی بازی نیز میدونم اصلا این بازی نیاز به نقد نداره هرکی بازی کنه می فهمه ماسونیه ولی من با این که میدونم ماسونیه باز هم میشینم بازی میکنم چون بازی خیلی جذاب وباحاله حالا اگه ایران بیاد بازی مثل assassins creed درست کنه من دیگه مرض دارم برم بازی ماسونی درست کنم اصلا این بازی از تاریخ کشور ما استفاده کرده (حشاشین های قلعه ی الموت) داخل زبان انگلیسی میشه Assassins
ezio252 این هم در حد خودش جابه!!!!!!ezio |
|||
|
۹:۳۶, ۱۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۱ ۱۴:۴۱)revenger نوشته است: بله من هم تا قبل از دیدن سریال چنین نظری رو داشتم پشت سر فرار از زندان الکی حرف در آوردن.این سریال،بهترین سریال دنیاست،چه از لحاظ آموزشی،چه از لحاظ احساسی،چه از لحاظ پلیسی و ماجرایی و چه از لحاظ جذابیت فوق العاده.مخصوصا دوبله فارسیش |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عدم پخش مناسب بازی های رایانه ای | amirabdi | 2 | 1,857 |
۲۸/خرداد/۹۴ ۶:۰۰ آخرین ارسال: Mitsonary |
|
| کودکانی که قربانی اعتیاد والدین به بازی رایانهای میشوند ! | SAViOR | 0 | 1,398 |
۲۸/تیر/۹۳ ۶:۱۳ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای | محب الزهرا | 15 | 12,452 |
۳۰/دی/۹۲ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| مروری بر جدیدترین بازیهای رایانه ای ایرانی | ali0077 | 3 | 3,425 |
۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| جنگ نرم در بازی های رایانه ای | محب العباس | 8 | 8,009 |
۱۶/اسفند/۹۱ ۲۳:۳۲ آخرین ارسال: آناستازیا |
|
| بررسی بازی های رایانه ای دینی | مجید املشی | 13 | 9,157 |
۲/اسفند/۹۱ ۷:۴۲ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| بازی های رایانه ای و صهیونیسم | ali0077 | 0 | 2,160 |
۲۵/دی/۹۱ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: ali0077 |
|

می فهمی که یک سریال خارجی حدود یه 7 ، 8 سالی طول میکشه تا تموم بشه! این سریال سوپرنچرال ، فصل هفتش تازه تموم شده ، فصل هشتش فیلم برداری شده ، و اکران نشده و فصل نهم هم فیلمبرداریش کلید خورده!!!!!!!! یعنی این که دکتر هنوز شروع به نقد این سریال نکردند ، اگر این سریال تمام شد ، دکتر یقینا برای هر سیزن این سریال نقدی ارائه خواهند داد! اگر به تاریخ این نقدی که گوش کردید ، مراجعه کنید ، متوجه میشی که به خیلی وقت پیش بر می گردد! مثل سریال لاست ، که دکتر در خلال خیلی از سخنرانی هاش ، به این سریال پرداخته بود ، ولی بعد از اتمام فیلم نقد هر سیزن رو به صورت جداگانه و با موشکافی دقیق انجام داد ، اسم نقد فیلم رو برخی از سایت ها روی این سخنرانی دکتر راجع به سریال سوپرنچرال گذاشته اند ، وگرنه دکتر هیچوقت ادعای نقد این سریال رو در قالب 1 ساعت و خورده ای نکرده اند!