کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون
۱۱:۰۹, ۷/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۶ توسط PHPsource.)
شماره ارسال: #1

با سلام و درود به همه سروران و برادران گرامي.

مبحثي رو كه مدتها دنبال مي كردم و نتايج جالبي رسيدم، و اينكه حس مي كنم بايد گفته بشه تا جامعه اسلامي آگاه بشه.

مبحث رو با ذكر چند سوال بيان مي كنم :

چرا شركت اپل در طي فقط چند سال ، تبديل به غول دنياي تكنولوژي شد.

چرا چرا بزرگمرادان و خاندان هاي آمريكايي و كل دنيا فقط از گوشي آيفون استفاده مي كنند.

چرا مارك سيب گاز خورده بايد باشد.

چرا دولتمرادان ايران تمامي رييس و روئساي شركت هاي بزرگ رو به اپل آورده اند.

پس مطمئن باشيد كه اين شياطين اين گوشي رو تا ظهور دولت يار جز اولين گوشي دنيا شناخته مي شه چون خودشون مي خوان.

جواب ها رو به عهده خودتون مي زارم و با قي مسائل رو عنوان مي كنم. اپل آيفون در طي چند سال گذشته تبديل به گوشي 1 دنيا شده و كاربران بسيار وفا داري داره كه حاضر هستند هر قيمتي رو براي داشتن اين گوشي شيطاني پرداخت كنند.

اولا رييس اين شركت استو جابز كه يكي از معمار هاي در تكنولوژي نوين هست كه متاسفانه در سايت مطلبي در رابطه با ايشون يافت نكردم. با تحقيقاتي كه انجام دادم متوجه شدم 1 چرا سيب گاز خورده آرم اصلي اين شركت هست! اين دقيقا همان سيبي بود كه حوا به آن گاز زد و از بهشت رانده شد ! لطفا كمي تفكر كنيد !
خود بنده وقتي كه گوشي رو خريداري كردم دو عد كاتلوگ موجود در آن يك به زبان عبري يهودي و دو انگليسي بود كه نشان از تكنولوژي خود ماسونهاست و ساخت آنهاست. 3 آيكن نرم افزار اپ استور و يا فروشگاه به شكل پرگار مي باشد كه خودتون گونيا و پرگار رو اطلاع داريد. 4 سرويس بك آپ گيري معروف آي كلود اپل و مستقيما با كمترين سرعت اينترنت طي چند ثانيه با سرعت كم تمامي ديتاي گوشي را به سرور آي كلود كه مستيقما وابسته به سرويس هاي ماسونهاست انتقال مي دهد. تكنولوژي كه خودمان اطلاع داريم ولي با با اين حال با گوشي رو دولتمرادان ما تهيه مي كنند و با افتخار استفاده مي كنند.

از سروران و برادران تقاضا مندم كه اين موضوع رو دنبال كنند و يا اگر اطلاعاتي در اين رابطه دارند حتما به اشتراك بگذارند و عذر خواهي مي كنم اگر نتوانستم مطالب رو دقيق عنوان كنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید هادی ، دل خسته ، تفکر ، جویای حقیقت ، medad.sefid ، revenger ، شهرام ، شیدا ، عدالت ، sadegh-a ، یه دوست ، mahdy_mir ، mahdy30na ، Islam ، azade ، بچه شیعه ، فدايي ولايت ، mehrdad_libra ، Justice Bringer ، arman mohseny ، رمز شب ، ساقی ، danialdd ، عبدالرحمن ، aaaaa ، Majid4mi ، Banoo ، goodfriend ، sabrina ، ADAM ، انديشه نو

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۲, ۲۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط arses.)
شماره ارسال: #41

سلام. با نظر دوست شروع کننده بحثمون واقعاً موافقم. سیبی که تو سر نیوتن خورد بعداً گاز زده نشد.نیوتن رفت.نظر کلی من اینه که اگه دوستان مستند ظهور رو کاملاً و بطور دقیق دیده باشن باید متوجه شده باشن که نمادهای اونا به طرز وحشتناکی تو همه جا نفوذ کرده و فراوونه.تو مستند ظهور نصف دبی رو طرف زیر سوال برد حالا باید بیایم بگیم طرف شورشو درآورد به هرچیزی ایراد گرفت!!! دوست عزیز (black) چیزی که ایراد داره ، ایراد داره.و اگه خطرناک باشه بهتره گفته بشه. طرف خواست اطلاع رسانی کنه زود پرش دادین رفت. دلیلش واسه سیب گاز زده کاملا منطقی موجه بود.لطفاً از دادن نظراتی که باعث تسمخر دیگران میشه خودداری کنین.درود

ضمناً منظورم تمسخر بود نه تسمخرBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: PHPsource
۰:۳۲, ۱۹/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۲ ۱:۳۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بنظرم سیب در این لوگو نماد دانشه که ادعا میکنند بهش رسیدند

اما در مورد خود ماسونی بودن یا امثال این بحث ها

خود این شرکت اگر پیشرفت کرد بر اساس اصول اسلام بود که آنها بهش عمل کردند

تلاش و کوشش و البته رفتن به دنبال دانش

یعنی اگر پیشرفتی کرد این شرکت به طور کاملا مستقیم زیر سایه اسلام بود

البته در ظاهر هیچ موقع نمیگن ما از اسلام پیروی کردیم

و در مورد خود این شرکت،مدیر سابقش،محصولاتش با طراحی های خاصش بحث زیاد است

یعنی به طور غیر مستقیم از طریق محصولاتش یک مفاهیمی را در ذهن خریداران القاء میکند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: PHPsource
۱:۲۵, ۱۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۲ ۰:۳۲)عبدالرحمن نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

بنظرم سیب در این لوگو نماد دانشه که ادعا میکنند بهش رسیدند

اما در مورد خود مساونی بودن یا امثال این بحث ها

خود این شرکت اگر پیشرفت کرد بر اساس اصول اسلام بود که آنها بهش عمل کردند

تلاش و کوشش و البته رفتن به دنبال دانش

یعنی اگر پیشرفتی کرد این شرکت به طور کاملا مستقیم زیر سایه اسلام بود

البته در ظاهر هیچ موقع نمیگن ما از اسلام پیروی کردیم

و در مورد خود این شرکت،مدیر سابقش،محصولاتش با طراحی های خاصش بحث زیاد است

یعنی به طور غیر مستقیم از طریق محصولاتش یک مفاهیمی را در ذهن خریداران القاء میکند

الان اینو جدی گفتین؟

اینطوری که کوچترین کار خوبی که مردم دنیا انجام میدن با تاسی از اسلام بوده دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: JohnShepard
۱:۲۷, ۱۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۲ ۱:۲۵)anti نوشته است:  الان اینو جدی گفتین؟

اینطوری که کوچترین کار خوبی که مردم دنیا انجام میدن با تاسی از اسلام بوده دیگه

همه خوبی ها در اسلامه جناب
۱:۴۳, ۱۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۲ ۱:۲۷)عبدالرحمن نوشته است:  همه خوبی ها در اسلامه جناب
شما داری میگی مردم از رو اسلام بر میدارن کارهای خوبشون رو انجام میدن بعد اصلا اسمی هم از اسلام نمیارن،درسته؟

استدلال بسیار عجیب و سبکی هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: JohnShepard
۱۲:۲۴, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
الن تورینگ به عنوان پدر علم محاسبهٔ نوین و علم کامپیوتر شناخته شده‌است و مهم‌ترین جایزهٔ علمی کامپیوتر به افتخار وی جایزهٔ تورینگ نام گرفته‌است. در سال ۱۹۵۲ به صورت اتفاقی همجنس‌گرایی وی کشف گردید. در آن سال‌ها همجنس‌گرایی در بریتانیا جرم و بیماری روانی شناخته می‌شد. در دادگاه طبق قانون مخیر شد بین زندان و اختگی شیمیایی یکی را انتخاب کند؛ که وی دومی را انتخاب کرد. به دنبال این حادثه تمام تضمین‌های حفاظتی که وی داشت لغو گردید و از ادامه کار وی بر روی پروژه‌های رمزنگاری ممانعت به عمل آمد. تزریق مواد شیمیایی برای یک سال ادامه یافت و عوارض جنبی بسیاری از جمله رویش پستان‌ها برجای گذاشت.

در ۸ ژوئن ۱۹۵۴ کارگرخانه جسد او را پیدا کرد؛ روز قبل او در اثر سم سیانید جان سپرده بود، ظاهرا بخاطر سیب نیم خوردهٔ سیانیدی که در کنار تختش بود. بسیاری بر این باورند که مرگ او عمدی بوده، اما مادر او اعتقاد داشت که مرگ او حادثه‌ای بوده که بدلیل بی دقتیش در نگهداری از مواد شیمیایی رخ داده ست. کالبدشکافی علت مرگ را مسمومیت با سیانور یافت و پلیس مرگ را خودکشی اعلام کرد.

حالا عده زیادی بر این باورن که شرکت Apple به رسم یادبود این دانشمند بزرگ که جامعه بشری رو متحول کرده لوگوی سیب گاز زده رو انتخاب کرده !
۱۳:۴۷, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
دست بردارید اگه الان دارید با کامپیوترتون رو نت سرچ می زنید به خاطر استیو جابز و ایده های نابش بوده اگه گوشی تاچ تو جیبتونه به خاطر استیو جابزه.نابغه هایی که دنیا دیگه به خودش نمی بینه رو زیر سوال نبرید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، sadegh-a
۱۴:۵۱, ۲۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۷)nilufar7676 نوشته است:  دست بردارید اگه الان دارید با کامپیوترتون رو نت سرچ می زنید به خاطر استیو جابز و ایده های نابش بوده اگه گوشی تاچ تو جیبتونه به خاطر استیو جابزه.نابغه هایی که دنیا دیگه به خودش نمی بینه رو زیر سوال نبرید
اگر استیو جابز به جای بوی گند بوی عطر میده و حموم میره ، به خاطر اسلامه
اگر استیو جابز می تونه یک وسیله الکترونیکی که باطری داره درست کنه ، به خاطر ایرانه.
و .....
این شد حرف؟ ما از این خائن ها گوشی لمسی نمی خوایم ، ما انسانیت می خوام ، مگر با گوشی تاچ و ایده های فانتزی میشه زندگی کرد؟
کشورهای غربی ما رو تحریم کردند ، دارایی های ما رو بلوکه کردند ، الآن هم دارند با دارایی های ما پول روی پول جمع می کنند ، اون وقت ما میگیم به اون ها مدیونیم! کدوم مدیونی! اون ها به ما مدیونند که از بوی گند فاضلاب بیرونشون کشیدیم ، و بهشون یاد دادیم حمام برند ، برده داری رو رفته رفته منسوخ کردیم و ....
اون ها مدیون ما هستند ، که اموال ما رو دزدیدند و باهاش به قول شما نوآوری کردند!
مگر و امثال من نمی تونیم ایده بدیم ، ایده هام به اندازه استیو جابز نو نیست؟
من خخودم یک طرح دادم IEEE ! اولش شرط کردند تمام حقوقش رو واگذار کنی ، هیچ حقی هم نداری ، برداشتنش برای خودشون ، یک قرون هم ندادند.چرا؟ چون من ایرانی هستم.
شما برید توی این ایرانی ها بگردید ، ببینید چقدر ایده ناب وجود داره ، والله ما از اون ها سرتریم.
من با خارجی ها توی محیط نت تماس داشتم ، واقعا توشون احمق زاده ، نمی فهمه طرف ، اما خوب پول داره ، امکانات آموزشی داره ، ازش حمایت میشه ، داراییهاش بلوکه نشده و ... ، اون وقت همین کودن میشه یک مدیر بزرگ!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۵:۳۶, ۲۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
من کلا با بحثی که اینجا ایجاد شده مخالفم،اما آخرین پست جناب دل خسته خیلی به دلم نشست و برام ملموس بود!
ایده هایی که تو ایران وجود داره،هیچ جای جهان لنگه نداره.اما دلیل پیشرفت اونا،سرمایه و همچنین توجهه
کلا برای افراد و مسئولین ایرانی،ایده،حکم (بــــــوق) که چه عرض کنم،حکم چیز خاصی رو نداره!Big Grin
اصلا برای ایرانیا مهم نیست که یه نوجوون 15 ساله ی ایرانی،بدون اینکه هیچ جا کلاس بره،طراحی های صنعتی ای انجام میده که برابری میکنه با برترین طرح های روز.اصلا برای ایرانی ها مهم نیست که همون نوجوون،یه طرح فوق العاده برای یک گجت الکترونیکی داره در حالی که چند روز بعد متوجه میشه شرکتی مثل ایسوز،یک چیزی ساخته دقیقا با همون ویژگی ها و نکته جالب اینجاست که اون وسیله،شد جزء 10 اولترابوک برتر سال 2012 !! و همچنین خیلی طرح ها و ایده های اختراع دیگه...
همین چیزا رو به شرکتی مثل ایرانخودرو بگین،انگار واسش جوک گفتین! اما اگه همین حرفا رو به شرکت بنز بگین،رو هوا جذبتون میکنه!
مشکل ما،هم سرمایست،هم بی توجهی
همون آقای استیو جابزی که میپرستنش و ازش استوره ساختن،به گردپای جوونای ایرانی هم نمیرسه،اما هیچکس خبر نداره.چرا؟به دلیل همون بی توجهی نسبت کشف و جذب این جوونا

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۲:۲۲, ۲۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
نقل قول: دست بردارید اگه الان دارید با کامپیوترتون رو نت سرچ می زنید به خاطر استیو جابز و ایده های نابش بوده اگه گوشی تاچ تو جیبتونه به خاطر استیو جابزه.نابغه هایی که دنیا دیگه به خودش نمی بینه رو زیر سوال نبرید
من کاری به عنوان اصلی تاپیک ندارم ، اما این حرفتون خیلی سنگین بود.Angry
خیلی بی انصافی و به دور از اطلاعات که بگید استیو یک نابغه بود ! در بهترین شرایط استیو یک تاجر خوب بود همین و نه چیز دیگه .
از دزدی ایده ها گرفته تا اهمیت ندادن به نیاز کاربر هاش.
تو یک سخنرانی گفته بود که (با این مضمون) ما به نیاز های کاربر هامون توجهی نداریم بلکه خودمون براشون نیاز درست می کنیم.

توی هیچ محصول نرم افزاری شما به اندازه تولیدات اپل انحصار رو نمی بینید ! شما حتی در بعد سخت افزاری هم محدود هستید یک مثال می زنم ، اولا که شما نمی تونید سیستم عامل اپل رو روی سخت افزاری مشابه غیر اپلی نصب کنید ، یا مثلا اگر رم شما طی حادثه ای خراب بشه ناقابل باید 290 دلار برای یک رم 4 گیگ از فروشگاه اپل خرید کنید !
شما یک نمونه از نبوغ این بیزنس من رو برای من بیار تا باور کنم که با رفتنش دنیای کامپیوتر صدمه ای دید (من که معتقدم با رفتنش سرعت پیشرفت بیشتر میشه . . .)

نابغه یعنی استالمن ، یعنی لینوس ، نه استیو که جز خیانت به علم کار دیگه ای نکرد ، تبدیل علم به ثروت بدون رابطه ی عکس !

اگه امروز تو آمریکا ضد نظام سرمایه داری که ثروت رو دست 1% می دونند تظاهرات میشه بیراه نیست واسه کسایی که دنیای کامپیوتر رو برای 1% می خواهن حس تنفر وجود داشته باشه.
این حرف ها رو نزنید . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، دل خسته ، PHPsource
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا