کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به چه دلیل این تاپیک دیگه وجود نداره
۲۳:۳۴, ۲۹/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۲۳:۲۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
(۲/فروردین/۹۱ ۲:۱۳)منتقم زهرا نوشته است:  اهانت به نمادهای برادران اهل سنت حرام است.

سلام . به چه دلیل این تاپیک دیگه وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۳۹, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
(۳/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۰)kami_molodi نوشته است:  سلام برادران !!

من برای نمونه چند آیه از قرآن کریم را برای شما ذکر میکنم !!

آیات رو فقط ترجمه شون رو می نویسم !!

1. آن مهاجرین و انصار که در صدراسلام به وسیله ایمان و هجرت سبقت گرفتند و آنانکه با نیکوکاری و اطاعت از خدا از آنان پیروی کردند خداوند از آنها خشنود و آنها نیز از خداوند خشنود هستند و خداوند برای آنها بهشتی را مهیا و آماده کرده که از زیر درختانش نهرهایی است که در آن تا ابد جاودان و متنعم می باشند و این در حقیقت سعادت بزرگی است . ( آیه 100 سوره توبه )

2. خاص فقیران مهاجرین است که آنهارا از وطن و اموالشان به دیار غربت راندند در صورتی که در طلب فضل و خشنودی خدا میکوشند و خدا ورسول او را یاری می کنند اینان در حقیقت راستگویان عالم هستند . ( آیه 8 سوره حشر )

3. کسانی که (در راه خدا) هجرت کردند و از خانه های خود بیرون رانده شدند و در راه من (خدا) آزار دیدند و جنگ کردند و کشته شدند مسلما من گناهان آنها را می بخشم و آنها را در بهشت هایی که از زیر درختانش نهرهایی جاری است وارد میکنم این پاداشی است که از طرف خداوند و بهترین پاداش ها نزد پروردگار است . ( آیه 195 سوره آل عمران )

4. محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرستاده خداوند است و یاران و همراهانش (اصحاب محمد) بر کافران بسیار قوی دل و سخت و با یکدیگر بسیار مشفق و مهربان هستند پیوسته آنها را در حال رکوع و سجود می بینی آنها همواره فضل خدا و رضای او را می طلبند و بر رخسارشان اثر سجده پدیدار است این توصیف آنها در تورات است و توصیف آنها در انجیل همانند زراعتی است که جوانه های خود را خارج ساخته سپس به تقویت آنها پرداخته تا محکم شده و بر پای خود ایستاده است به قدری رشد و نمو کرده که زارعان را به شگفتی وامی دارد برای آن است که کافران را به خشم آورند. ( آیه29 سوره فتح )

این آیات مبارک چیزی را که می فرمایید وقصدتان است اثبات نمی کنند.

فکر می کنم ترجمه صفحه اول سوره مبارکه تحریم خیلی مسائل را آن هم با احادیث کتاب صحیح بخاری را جع به تفسیر این آیات که شما قبول دارید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا