کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیان برخی عقاید انحرافی و نقد آنها
۲۱:۴۰, ۹/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۱ ۲۳:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یا احد
الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النورو الذین کفروا اولیاوهم الطاغوت یخرجونهم منالنور الی الظلمات
بقره 257
عالم دو قطب داردنور ( الله ) و ظلمت ( ابلیس)

لازم هست که عرض کنم خدمت دوستان که خود خداوند متعال هم خودش را در قران مجید
تا حد مخلوق آورده اند پایین

الله نور السماوات و الارض

نور 35

دوستان توجه داشته باشند که خداوند متعال نور هم نیست زیرا نور جسم است اما
حضرت حق برای تقریب به ذهن بشر مادی از چنین مثلی استفاده کرده است.
و ذات عزیزشان را تا این حد (مادی ) تنزل داده اند.

یا واحد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: heaven
۲۲:۰۵, ۹/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #2

نقل قول:عالم دو قطب داردنور ( الله ) و ظلمت ( ابلیس)

ابلیس به هیچ عنوان نقطه ی مقابل خدا نیست ، اون جمله غلطه!

ابلیس خودش یکی از مخلوقات خداست.

این تلقی خیر و شر که شما نوشتید مربوط میشه به مکتب ثنویت (خدای نیکی ها و خدای بدی ها) که در ایران باستان و جاهای دیگه رواج داشته و در دین توحیدی هیچ جایگاهی نداره و از اساس باطله.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، meshkat ، دل خسته ، rastin ، mhvvhm ، وحید110 ، فاطمه خانم ، Braveheart ، خیبر110 ، saloomeh ، taleb ، medad.sefid ، maryam 135
۲۲:۰۶, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

نَمُردیم و فهمیدیم که جهان دوقطبی است .

بابا شرک که شاخ و دم نداره ، داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خداوند عجب موجودات نفهمی آفریده که خود را باید در حد او پایین بیاورد تا او بفهمد .

یاد آیه ای از تورات افتادم که در آن حضرت یعقوب با خداوند کُشتی میگیرد و از قضا خداوند برای آنکه او ناراحت نشود ، کاری میند که بنده اش برنده مسابقه گردد ..

خداوندا ! پناه بر تو از همزات شیاطین ، پناه بر تو ...

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، یوسف خان ، rastin ، mhvvhm ، وحید110 ، Braveheart ، خیبر110 ، saloomeh ، taleb
۲۲:۲۷, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۹/شهریور/۹۱ ۲۱:۴۰)دوست خدا نوشته است:  
یا احد
الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النورو الذین کفروا اولیاوهم الطاغوت یخرجونهم منالنور الی الظلمات
بقره 257

الله نور السماوات و الارض

نور 35

یا واحد

از مبانی اصلی جهان بینی توحیدی اینه که جهان تک قطبی و تک محوری است.انا لله و انا الیه راجعون.قطب دیگری وجود نداره.
مخلوق نمیتونه به عنوان قطب در مقابل خالق قرار بگیره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، أین المنتظر ، سدرة المنتهی ، mahdy30na ، وحید110 ، فاطمه خانم ، Braveheart ، saloomeh ، taleb
۲۲:۳۸, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
حرف دوستان درست هست ، اما زیادی سخت می گیرید ، ایشون هم مطمئنا منظورشون از قطب،قطب صوفیه و قدرت مخالف نیست ، بلکه منظورشون مسیر هست ، یک مسیر به سمت حق و نور ، یکی به سمت شیطان (ائم از جنسی و انسی و ... ) و ظلمات.به واقع منظور ایشون از قطب باید نهایت یک راه باشه که می تونه نور یا طلمت باشه.
در صحبت ایشان در مورد پایین اومدن خدا ، خود ایشون گفته بودند که منظورشون این نیست ، بلکه تقریب به ذهن هست که به نظر من منطقی هست(البته با کمی تصحیح).خداوند خودش رو نور نامیده ، در حالی که نور مخلوق او هست ، تنها به این جهت که ما هدایت رو نور می دانیم،و الا خداوند که نور نیست ، شبیه نور هست (البته شبیه هم نیست ، این هم جهت تقریب به ذهنه!).
درست مثل تعابیر ید الله ، پای خدا و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست خدا ، medad.sefid
۲۲:۴۴, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام

(۹/شهریور/۹۱ ۲۲:۳۸)دل خسته نوشته است:  سلام
حرف دوستان درست هست ، اما زیادی سخت می گیرید ، ایشون هم مطمئنا منظورشون از قطب،قطب صوفیه و قدرت مخالف نیست ، بلکه منظورشون مسیر هست ، یک مسیر به سمت حق و نور ، یکی به سمت شیطان (ائم از جنسی و انسی و ... ) و ظلمات.به واقع منظور ایشون از قطب باید نهایت یک راه باشه که می تونه نور یا طلمت باشه.
در صحبت ایشان در مورد پایین اومدن خدا ، خود ایشون گفته بودند که منظورشون این نیست ، بلکه تقریب به ذهن هست که به نظر من منطقی هست(البته با کمی تصحیح).خداوند خودش رو نور نامیده ، در حالی که نور مخلوق او هست ، تنها به این جهت که ما هدایت رو نور می دانیم،و الا خداوند که نور نیست ، شبیه نور هست (البته شبیه هم نیست ، این هم جهت تقریب به ذهنه!).
درست مثل تعابیر ید الله ، پای خدا و ...

در جواب شما دوست عزیز

نحن نحکم بالظاهر

ظاهر صحبت های کاربر دوست خدا، خطرناک هست

واقعا هم خظرناک هست

اگر منظورشون اونی نبوده که نوشته اند، پس نوشته را عوض کنند

اصولا نمی تونیم بگیم که الان روز است،

بعد که صداها بلند شد، بگوییم که منظورمان این بوده که پشت کره ی زمین، الان روز است

در رابطه با آیات قرآنی هم،

آیات محکم و متشابه داریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، Havbb 110 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، saloomeh ، taleb
۲۲:۵۱, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
به اعتقاد بنده عالم خیر محض هست. حتی اون ابلیس هم خیر هست چون اگه اون نبود عیار آدمها مشخص نمیشد
انسانهای کامل و بزرگ هم با عبور از شیاطین جن و انس تونستن به لقای پروردگارشون نائل بشن.

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست خدا
۲۲:۵۲, ۹/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بله ، اما از اون طرف ما امر شدیم به حمل بر صحت ، باید در قضاون در مورد شخصیت یک نفر احتیاط کنیم.
من این دو رو به این صورت جمع می کنم ، باید جوری تذکر داد که به شخصیت نویسنده توهین نشه ، مثلا گفت "ظاهر نوشته شما جالب نیست ، باید اصلاحش کنید" ، نه این که ایشون رو متهم کنیم.

(۹/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۱)شیدا نوشته است:  به اعتقاد بنده عالم خیر محض هست. حتی اون ابلیس هم خیر هست چون اگه اون نبود عیار آدمها مشخص نمیشد
انسانهای کامل و بزرگ هم با عبور از شیاطین جن و انس تونستن به لقای پروردگارشون نائل بشن.
سلام
این هم کمی نیاز به اصلاح داره ، چون ما هم شر در عالم داریم هم خیر ، هر چند وجود این دو مخالف حکم الهی و خیرخواهی الله نیست ، اما دلیل نمیشه که شر رو خیر بدونیم ، چرا که اصلا همین اختیار در انتخاب شر و خیر ، خیر هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست خدا ، سدرة المنتهی ، mahdy30na
۲۲:۵۷, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
یا حلیم

این مطلب انقدر ساده و پیش پا افتاده هست که نمیتوانم برایش توضیح بدهم. چه قدر عجیب است که برخی از درک یک مطلب ساده هم عاجزند.

نمیدانم چه نیازی هست که وقتی از یک مطلبی انتقاد داریم با توهین و تمسخر و تهمت زدن به ان شخصه گویند
بفهمانیم که مثلا تو داری اشتباه میگویی؟!!!

متاسفانه یک روندی که هست در این محیط این است که در این جا مثل اب خوردن افراد را مشرک و کافر معرفی میکنند.
برادر من ممنونم که مرا تحویل گرفتی و مشرک خواندی چون اینطوری حداقل باز بنده خداوند متعال را قبول دارم.
اما قبلا یکی از ناظران حکم دیگری برای حقیر بریده بود

باید از شما بخاطر این نسبتی که به این حقیر دادید خیلی سپاسگذار باشم

ای کاش در امورات اعتقادی کمی مطالعه داشتید یا حداقل دقیق تر مطالعه میکردید
بنده شأنیتی ندارم اما انقدر این مطلب ساده و ابتدای است که خجالت میکشم توضیح و بسطش بدهم
ولی با این وجود برای برای اهل ادب به حرمت ادبشان فقط یک مثال میزنم.

علامه طباطبایی در بحث تاویل قران میفرمایند:
تأویل حقیقتی خارجی است که بیانات قران اعم از احکام و مواعظ و حکمت ها بدان مستند است. تاویل نسبت به
تمامی آیات قرآن _چه محکم و چه متشابه_ جاری است و نوعی مفهوم نیست که با الفاظ فهمانده شود بلکه اموری خارجی است فراتر از انکه در حیطه الفاظ در آید و خدای سبحان تنها جهت تقریب به ذهن ما آن امور متعالیه را در قالب الفاظ
قرار داده و مقید به ان نموده . این همانند (امثال) است که فراخور فهم شنونده
ذکر میشود تا به واسطه ان به مقصود کلام نزدیکتر شود و مطلب برایش روشن گردد.

بازهم ممنونم که مرا از همزات شیاطین میدانید.
این دو مومن، اگر روز قیامت گذرتان به این حقیر روسیاه خورد مرا هم شفاعت کنید. از بزرگواری شماست اگر چنین کردید
قبلا از شما سپاسگذارم

یا حکیم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: medad.sefid
۲۲:۵۷, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام

(۹/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۲)دل خسته نوشته است:  باید جوری تذکر داد که به شخصیت نویسنده توهین نشه ، مثلا گفت "ظاهر نوشته شما جالب نیست ، باید اصلاحش کنید" ، نه این که ایشون رو متهم کنیم.

(۹/شهریور/۹۱ ۲۲:۴۴)محب الزهرا نوشته است:  ظاهر صحبت های کاربر دوست خدا، خطرناک هست

واقعا هم خظرناک هست

اگر منظورشون اونی نبوده که نوشته اند، پس نوشته را عوض کنند

من به شخص ایشون توهین کردمHuhHuhHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، خیبر110 ، saloomeh
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا