کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قوانین دنیا: قانون اول
۲۱:۱۸, ۲۷/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۱۰ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

بعضی چیز ها رو ما قبول داریم, اگه سیب از یک درخت بیافته همه می دونیم می ره طرف پایین و این رو لازم نیست کسی به ما بگه و مارو قانع کنه.
قوانین دیگر دنیا هم این شکلیه

قانون اول: اگه کسی رو از انجام کاری منع کنی بیشتر به انجام اون کار اصرار می کنه, اگه به کسی برای انجام کاری فشار بیاری میل اون فرد به اون کار کمتر میشه.

این رو من انسان خطا کار و محدود نمیگه, این رو فراماسون ها نمی گن, این قانونیه که هست.

اگه به دیوار ضربه بزنی دیوار هم به مشتت ضربه میزنه, اگه محکم تر بزنی دیوار هم محکم تر می زنه تا جایی که یا دست شما می شکنه یا دیوار می ریزه.

اگه جلو آب سد بزاری آب بالاتر میاد شما سد رو بالاتر می بری اما تا کجا می تونی؟ یا آب تموم میشه یا سد می شکنه و آب همه جارو ویران می کنه.(که ویرونی هم دیدیدن)

این جواب به همه تاپیک های عفاف و حجابه و این قانونی غیرقابل تغییره چه خوشتون بیاد چه نیاد. زدن تاپیک ها و ناله کردن تو اونا تاحالا فایده نداشته و نخواهد داشت
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، sadegh-a ، Mohammad Trust ، حوریه سادات

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۰, ۲۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۴ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #11
آواتار
دوست عزیز مشکل ذهن هرزه است نه دختران لخت, شما هم می تونی منطقی با من بحث کنی چون انقدر شجاعت دارم که بگم اشتباه کردم
۱۲:۴۹, ۲۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا
قوانین جمهوری اسلامی همینه که هست هر کی ناراحته پاشه بره لس وگاس اونجا هرکاری دلش خواست بکنه و خودشو از عقده جنسی و عقده مشروب خوری و عقده همجنسبازی و عقده شیطان پرستی و عقده عناد با دین و مذهب خالی کنه. همانطور که در کشورهای غربی حرف زدن بر ضد هلوکاست زندان و جریمه دارد و تابو میباشد در کشور ما هم یکسری قوانین متفاوت با آنجاست حالا شما اگه نارحتی یا مهاجرت کن برو یا همینجا بمون و به قوانینش تن بده در حالیکه در اینجا اصلا سختگیری آنچنانی هم انجام نمیشود و خیلیها هر کاری هم دوست دارن انجام میدن به هر حال آزادی مطلق در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و هرکشوری یکسری قوانین با محدودیتهای خاصی دارد که در کشور ما هم این قانون مطابق اسلام میباشد. حرفی که این کاربر محترم گفته مثل این میماند که خیابانی ورود ممنوع باشد و چون ورود ممنوع است و مردم از رفتن به آن نهی شده اند همه عمدا و چون نهی شدن از ورود به آن از سمت ممنوع به آن خیابان وارد شوند خوب در این حالت حق یک عده دیگر که به قانون احترام میگذارند خورده میشود مگر اینکه اصلا قانونی وجود نداشته باشد که آنهم هرج و مرج و آنارشی میباشد که بعید میدانم هیچ عقل سالمی آنرا دوست داشته باشد. یا همه از رفتن به جهنم که پر از عذاب و درد میباشد نهی شده اند کدام عقل سالمی دوست دارد که چون از رفتن به جهنم نهی شده به جهنم پا گذارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: medad.sefid ، m.hossein ، یاســین
۱۲:۵۳, ۲۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
دوستان خواهش می کنم به صورت منطقی و با رعایت احترام و در کمال آرامش با یکدیگر به بحث بپردازید تا بنده مجبور به حذف یا ویرایش ارسال نشم.
در پناه حق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unname28 ، Agha sayyed
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۰)Unname28 نوشته است:  دوست عزیز مشکل ذهن هرزه است نه دختران لخت, شما هم می تونی منطقی با من بحث کنی چون انقدر شجاعت دارم که بگم اشتباه کردم

آيا پيشنهاد شما براي اصلاح ذهن ولانگار؛
آزاد كردن بي حجابيه؟
نقل قول:
شاید با خودتون فکر کنید که چادر باعث میشه پسر ها نگاه بد به شما نکنند و این فکر درست هست اما تا وقتی بی حجاب تر از شما وجود داشته باشه!! اگه همه حجاب ها یکسان باشه بعد مدتی دوباره وضع قبلی پیش میاد و این زمانی هست که همه فکر می کنند که باید سد رو بالاتر ببرند و نقاب بزارند و این فکر درسته ولی تا وقتی آب دوباره بالا بیاد! به افغانستان و پاکستان نگاه کنید به جاهایی که به دختر خودشون هم تجاوز می کنند

و این که این قانون رو از کجا آوردم؟ از طبیعت, از یک بچه که وقتی نمی خوای یه چیزی رو بهش بدی چقدر حریص میشه یا اون بزرگتری که می خواد حرفی که نخواستی بگی رو بفهمه و از تجربه]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، یاســین ، درست پسند
شماره ارسال: #15
آواتار
این قانون استثنا هم دارد بله گاهی اوقات برای لج کردن انجام میدهیم.
خوب بگذار پله پله پیش برویم خوب کسی نمیتواند بدون حجاب بیاید چرا؟(خواهشا مثل بعضی ها طفره نروید جواب بدهید)
شماره ارسال: #16
آواتار
قرار نیست همیشه به آدمیزاد خوش بگذره ...
انسان خلق شده برای عبادت ... برای بندگی ...
قرار نیست که هر کاری عشقمون کشید بکنیم
خدا هم بناش در دنیا بر امتحانه ... امتحان هم هیچ وقت آسون نبوده ...
الان بحث خیلی روشنه ...
دین این محدودیت ها رو گذاشته یا دولت؟؟
دین میگه حجاب یا دولت؟؟
خوب اگر بحثتون سر اینه که دین هم چین حرفی نزده .... اون مورد و بحثش جداست ... تاپیک جدا بزنید
اگر قبول دارید اسلام میگه حجاب واجبه خوب ادامه میدیم
این حجاب جز فروع دینه یا اصول دین؟؟؟
اصول دین رو باید تحقیق کنید و با استدلال بپذیرید ... تا قانع نشدید هم دست بر ندارید
در فروع دین و حرام و حلال ها ...
باید تابع محض بود ... اگر به دلیل و حکمتش رسیدید ... فبها ... 100 برابر بهتر
در مورد حجاب هم همین بحثه ....
خیلی ها الان وجود دارند که با دلیل حجاب رو پذیرفته اند ... عاشقش هم هستند
4 نفر آدم کم تجربه و بعضی اوقات مریض حجاب رو بد معرفی کرده اند که دلیل نمیشه شما براش قانون بگذاری ...
تربیت درست که مثل مشت به دیوار نیست ...
شما تربیت درست و آدم درست تربیت شده ندیدی دلیل بر این نیست که همه دختر های جامعه به این شکلند
تربیت درست کمه ولی نایاب نیست
شما بهتره به جای اینکه ریشه رو بزنی روی نحوه تربیت درست و ارائه صحیح مفهوم حجاب تحقیق و بحث کنی دوست گرامی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، m.hossein ، یاســین ، Agha sayyed ، دیدگاه نوین ، درست پسند
۱۲:۵۴, ۲۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۰)Unname28 نوشته است:  دوست عزیز مشکل ذهن هرزه است نه دختران لخت, شما هم می تونی منطقی با من بحث کنی چون انقدر شجاعت دارم که بگم اشتباه کردم

به نام خدا
کاربر محترم، وجود دختران لخت باعث ایجاد ذهن هرزه میشود چون ذهن فقط چیزی را که میبیند بعدها به صورت تخیل در خود شکل میدهد و به قول شما تبدیل به ذهن هرزه میشود هر مردی که بگوید دختر لختی را ببینم و تحریک نمیشوم یا دروغ میگوید یا مرد نیست یا فوق العاده مومن است یا کور است. میشه بگی خانومها خودشون براچی باید لخت کنند یا شبه لخت کنند خوب مشخصه برای تحریک مردان و برای اینکه مردان بیشتر به آنها نگاه کنند پس مشکل اصلی زنان هرزه هستند نه ذهنهای هرزه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۲:۵۴, ۲۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۵۳)anti dajjil نوشته است:  این قانون استثنا هم دارد بله گاهی اوقات برای لج کردن انجام میدهیم.
خوب بگذار پله پله پیش برویم خوب کسی نمیتواند بدون حجاب بیاید چرا؟
۱۳:۵۲, ۲۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۱ ۱۴:۱۷ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۹)عدالت نوشته است:  به نام خدا
قوانین جمهوری اسلامی همینه که هست هر کی ناراحته پاشه بره لس وگاس اونجا هرکاری دلش خواست بکنه و خودشو از عقده جنسی و عقده مشروب خوری و عقده همجنسبازی و عقده شیطان پرستی و عقده عناد با دین و مذهب خالی کنه. همانطور که در کشورهای غربی حرف زدن بر ضد هلوکاست زندان و جریمه دارد و تابو میباشد در کشور ما هم یکسری قوانین متفاوت با آنجاست حالا شما اگه نارحتی یا مهاجرت کن برو یا همینجا بمون و به قوانینش تن بده در حالیکه در اینجا اصلا سختگیری آنچنانی هم انجام نمیشود و خیلیها هر کاری هم دوست دارن انجام میدن به هر حال آزادی مطلق در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و هرکشوری یکسری قوانین با محدودیتهای خاصی دارد که در کشور ما هم این قانون مطابق اسلام میباشد. حرفی که این کاربر محترم گفته مثل این میماند که خیابانی ورود ممنوع باشد و چون ورود ممنوع است و مردم از رفتن به آن نهی شده اند همه عمدا و چون نهی شدن از ورود به آن از سمت ممنوع به آن خیابان وارد شوند خوب در این حالت حق یک عده دیگر که به قانون احترام میگذارند خورده میشود مگر اینکه اصلا قانونی وجود نداشته باشد که آنهم هرج و مرج و آنارشی میباشد که بعید میدانم هیچ عقل سالمی آنرا دوست داشته باشد. یا همه از رفتن به جهنم که پر از عذاب و درد میباشد نهی شده اند کدام عقل سالمی دوست دارد که چون از رفتن به جهنم نهی شده به جهنم پا گذارد.

دوست عزیز اگه می خوای لاس وگاس رو ببینی باید پنجشنبه بلیت سینما بگیری بری ته سالن بشینی لازم نیست راه دوری بریم

(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۵۳)medad.sefid نوشته است:  

آيا پيشنهاد شما براي اصلاح ذهن ولانگار؛
آزاد كردن بي حجابيه؟
نقل قول:
شاید با خودتون فکر کنید که چادر باعث میشه پسر ها نگاه بد به شما نکنند و این فکر درست هست اما تا وقتی بی حجاب تر از شما وجود داشته باشه!! اگه همه حجاب ها یکسان باشه بعد مدتی دوباره وضع قبلی پیش میاد و این زمانی هست که همه فکر می کنند که باید سد رو بالاتر ببرند و نقاب بزارند و این فکر درسته ولی تا وقتی آب دوباره بالا بیاد! به افغانستان و پاکستان نگاه کنید به جاهایی که به دختر خودشون هم تجاوز می کنند

و این که این قانون رو از کجا آوردم؟ از طبیعت, از یک بچه که وقتی نمی خوای یه چیزی رو بهش بدی چقدر حریص میشه یا اون بزرگتری که می خواد حرفی که نخواستی بگی رو بفهمه و از تجربه]

منظورم من اینه حجاب بیشتر مساوی نیست با شهوت کمتر بلکه این ها رابطه مستقیم دارند.

(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۵۳)anti dajjil نوشته است:  این قانون استثنا هم دارد بله گاهی اوقات برای لج کردن انجام میدهیم.
خوب بگذار پله پله پیش برویم خوب کسی نمیتواند بدون حجاب بیاید چرا؟(خواهشا مثل بعضی ها طفره نروید جواب بدهید)

من اهل طفره رفتن نیستم, چون مردم ظرفیت این را ندارند, خودتون فکر کنید تو خیابون دارید راه می رید یک دفعه یک زن بدون چادر یا مانتو با سر باز می بینید.

اما زود مارو جزو بعضی ها دسته بندی کردین, یک نصیحت از من, مردم رو دسته بندی خوب و بد نکن اینجوری دروغ های آدم های خوب و حقایق های آدم ها بد رو نمی بینی
(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۵۳)ELENOR نوشته است:   قرار نیست همیشه به آدمیزاد خوش بگذره ...
انسان خلق شده برای عبادت ... برای بندگی ...
قرار نیست که هر کاری عشقمون کشید بکنیم
خدا هم بناش در دنیا بر امتحانه ... امتحان هم هیچ وقت آسون نبوده ...
الان بحث خیلی روشنه ...
دین این محدودیت ها رو گذاشته یا دولت؟؟
دین میگه حجاب یا دولت؟؟
خوب اگر بحثتون سر اینه که دین هم چین حرفی نزده .... اون مورد و بحثش جداست ... تاپیک جدا بزنید
اگر قبول دارید اسلام میگه حجاب واجبه خوب ادامه میدیم
این حجاب جز فروع دینه یا اصول دین؟؟؟
اصول دین رو باید تحقیق کنید و با استدلال بپذیرید ... تا قانع نشدید هم دست بر ندارید
در فروع دین و حرام و حلال ها ...
باید تابع محض بود ... اگر به دلیل و حکمتش رسیدید ... فبها ... 100 برابر بهتر
در مورد حجاب هم همین بحثه ....
خیلی ها الان وجود دارند که با دلیل حجاب رو پذیرفته اند ... عاشقش هم هستند
4 نفر آدم کم تجربه و بعضی اوقات مریض حجاب رو بد معرفی کرده اند که دلیل نمیشه شما براش قانون بگذاری ...
تربیت درست که مثل مشت به دیوار نیست ...
شما تربیت درست و آدم درست تربیت شده ندیدی دلیل بر این نیست که همه دختر های جامعه به این شکلند
تربیت درست کمه ولی نایاب نیست
شما بهتره به جای اینکه ریشه رو بزنی روی نحوه تربیت درست و ارائه صحیح مفهوم حجاب تحقیق و بحث کنی دوست گرامی

عزیزم کدوم خوشی؟ شهوت یک نیازه یک خوشی نیست
من اصلا در مورد حجاب قضاوت نمی کنم من می گم اینجوریه
(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۵۴)عدالت نوشته است:  

به نام خدا
کاربر محترم، وجود دختران لخت باعث ایجاد ذهن هرزه میشود چون ذهن فقط چیزی را که میبیند بعدها به صورت تخیل در خود شکل میدهد و به قول شما تبدیل به ذهن هرزه میشود هر مردی که بگوید دختر لختی را ببینم و تحریک نمیشوم یا دروغ میگوید یا مرد نیست یا فوق العاده مومن است یا کور است. میشه بگی خانومها خودشون براچی باید لخت کنند یا شبه لخت کنند خوب مشخصه برای تحریک مردان و برای اینکه مردان بیشتر به آنها نگاه کنند پس مشکل اصلی زنان هرزه هستند نه ذهنهای هرزه.

اگه اینجوری بود انسان های نخستین همه در حال شهوت رانی بودند و نسل انسان دوام نمی آورد.
انسان قبل از هرچیز یک حیوان است و نیاز های طبیعی دارد و زن ها هم انسان هستند

+++++++++++++++++++
بگویید چرا با قانون اول مخالفید؟
۱۴:۴۵, ۲۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۱ ۱۵:۰۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #20
آواتار
به نام خدا
وقتی شما میگویید انسان قبل از هرچیز حیوان است چطور میتوان این بحث را باز کرد. انسان قبل از اینکه حیوان باشد داری روح بلند و خدایی میباشد و همین امر انسان را از حیوان متمایز میکند. انسان قبل از اینکه حیوان باشد انسان است زیرا قبل از اینکه به شهوت خود بپردازد فکر میکند یعنی همان کاری که حیوانها انجام نمیدهند و برحسب غریزه انجام میدهند پس قبل از عمل حیوانی، فکر انسانی در نتیجه انسان قبل از هرچیز انسان است.
در مورد آن قسمت از بحث هم که گفتید انتهای سینما، میتونم بپرسم که کدام افراد میروند در انتهای سینما مینشینند و کدام افراد در سالن سینما به جای دیدن فیلم در آن تاریکی به افراد انتهای سینما نگاه میکنند صد در صد افرادی که اعتقاد مذهبی درست و حسابی ندارند و فقط به دنبال شهوترانی حیوانی میباشند. در لس وگاس تمام گناهان علنی میباشد ولی گناه اگر میخواهد انچام شود، در خفا انجام شود بسیار بهتر از این است که به صورت علنی باشد چون گناه علنی اشاعه فساد میکند و گناه در خفا لااقل فقط عذابش به شخص گناهکار میرسد در ضمن انسانهای نخستین هم از کجا میدانید پوشش نداشته اند حتی اگر هم پوشش نداشتند از نظر عقلی به تکامل مذهبی لازم برای تشخیص بد و خوب نرسیده بودند و گناهی بر گردنشان نبوده ولی انسان امروز به دلیل آگاهی هیچ گونه توجیهی برای گناه ندارد در ضمن اصلا علاقه ای به دیدن لس وگاس و ته سالن سینما ندارم هر شخصی با قوانین اسلامی مشکل دارد باید به فکر دیدن این مکانها باشد.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا