|
در باره محتوای موجود در تالار چه پیشنهادی دارید ؟؟!
|
|
۱۶:۵۰, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۱۷:۰۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کاربران گرامی ، همکاران ارجمند ... همانطور که می دانید ، تالار بیداری اندیشه روز به روز بر کاربرانش افزوده می شود و به حمد الله مطالب موجود از بازدید مناسبی برخوردار هستند . لطفا به طور خلاصه بفرمایید ... 1-با توجه به در نظر گرفتن راستای اهداف ، تالار مایل هستید در این تالار گفتگو به چه مطالبی پرداخته شود ... 2- از چه مطالبی بیشتر بازدید می کنید ... و از همه مهمتر ... 3-در راستای ارتقاء مطالب موجود در تالار ،چه روشی را پیشنهاد می کنید . آیا هر مطلبی در تالار می گنجد ؟!! آیا به نظر شما با این روش کپی ، پیست ، تالار به سمتی ناموزون پیش نمی رود؟!! آیا هر خبری می بینیم ، هر مطلبی ، یا موضوعی که مورد علاقه شخصی ماست را باید در تالار قرار دهیم ؟!؟؟ کلا پیشنهادات و انتقادات خود را بفرمایید ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۶, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من اصلا با روش کپی کردن در تالار موافق نیستم .
تالار تبدیل به یک آرشیو بزرگ خواهد شد و اینجا یک تالار گفتگو هست و اصل گفتگو باید در اینجا رعایت شود . در مورد اخبار هم به باز نشر تا حدی اعتقاد دارم و تا جایی که به تالار مربوط هست . بعضی مطالب واقعا به تالار مربوط نیست و خیلی های دیگر رو هم با یک جستجوی ساده می شود در نت یافت و احتیاجی به قرار دادن آن در تالار وجود ندارد . باید موضوع جای پردازش همگانی داشته باشد تا در تالار مطرح شود وگرنه کپی پیست های طولانی روش خوبی نیست . مطالب مورد علاقه خودمان را می توانیم به راحتی در وبلاگ شخصی قرار دهیم . |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید دیگه وقت نکردم همه پست هارو بخونم اما یه مطلبی هست که خیلی وقته میخوام بگم و وقت ندارم یا یادم میره این تالار چندین وقته که از حالت کاربردی در اومده،برای همین افراد زیادی هستن که از این تالار به بقیه تالار ها کوچ میکنن،این یه واقعیته که باید قبول کنیم! منظورم اینه که دیگه تاثیر گذاریشو داره از دست میده،انتقاد های الکی زیاد شده،فقط هم افرادی مثل جناب علی110 هستن که هر چند وقت یه بار یه تاپیک جوندار میزنن ! وگرنه اکثر تاپیک های که خیلی هامون میزنیم،ارزش خاصی ندارن یا اگه هم داشته باشن،ایـــــــــــنــــــــــقـــــــــدر ازشون انتقاد های الکی ای میشه که ایجاد کننده ی تاپیک پشیمون میشه از حرفش ! ارزش محتوای تالار به شدت داره میاد پایین به جای اینکه بچه ها سر بحث اصلی باشن،هی گیر میدن به اینو اونو دعوا میگیرنو تهمت میزنن و خلاصه ،تالار پرشده از حرفای الکی و وعده و وعید هایی که هرگز عملی نمیشه و حدس و گمان و ازین چیزا!! که این قضیه باعث میشه بیرونیا مارو مسخره کنن،که متاسفانه تاحالا چند مورد پیش اومده نقل قول:همانطور که می دانید ، تالار بیداری اندیشه روز به روز بر کاربرانش افزوده می شود و به حمد الله مطالب موجود از بازدید مناسبی برخوردار هستندهمانطور که میدانید،روز به روز به ظهور نزدیکتر میشویم اما ارزش محتوای تالار بیداری اندیشه روز به روز در حال آب رفتن است که باعث کوچ عزیزان و دوستان ما به تالار های دیگر می شود. بازدید کم و تاثیر گذار،خیلی بهتر از بازدید زیاد بی تاثیر است.درحالی که تالار در حال پیش رفتن به سوی مورد دوم است اگرچه،ماهم تمام سعیمان را میکنیم تا در همین بیداری عزیزمان که حالا یکی از محتویات خونمان شده بمانیم و به جای رفتن،به فکر اصلاح باشیم. شاید منظورم از اینکه گفتم تالار بیداری اندیشه شده یکی از محتویات خون ما رو متوجه نشده باشید.با یه مثال توضیح میدم:مثلا اگه دو هفته نیایم تالار،به خودمون میگیم بیداری خون مون کم شده،یادمون باشه در اسرع وقت یه سری به تالار بزنیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۱۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
میده،انتقاد های الکی زیاد شده،فقط هم افرادی مثل جناب علی110 هستن که هر چند وقت یه بار یه تاپیک جوندار میزنن ! وگرنه اکثر تاپیک های که خیلی هامون میزنیم،ارزش خاصی ندارن یا اگه هم داشته باشن،ایـــــــــــنــــــــــقـــــــــدر ازشون انتقاد های الکی ای میشه که ایجاد کننده ی تاپیک پشیمون میشه از حرفش !
بااین موضوع شدیدا موافقم. |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۱۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بله متاسفانه روند کپی پیست های طولانی در تالار به شدت افزایش پیدا کرده.
دوستان عزیز از اونجایی که مهم کیفیته کاره نه کمیت کار.اگر همگی به این نکته توچه کنیم که بهتره برای ارسال های خودمون وقت بگذاریم ولو اگر ارسال هامون به هفته ای یک ارسال کاهش پیدا کنه چون در قبال گرفتن وقت دیگران مسئولیم و ممکنه مشمول حق الناس بشیم. مسلما اگر روزی 10-20 ارسال طولانی در تالار داشته باشیم نمیتونیم حتی خودمون هم ارسال ها رو کامل بخونیم. خواهش میکنم ارسال هاتون رو هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ محتوایی ویرایش کنید تا قابل استفاده باشن و مفید،مخصوصا ارسال هایی که در مورد حضرات معصومین هست رو در انتخابشون وسواس زیادی به خرج بدید و به زیبایی ادبی متن هم توجه داشته باشید وگرنه صرف کپی-پیست کردن به هیچ وجه ارزشی نداره. |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۱۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان گرامی و همکاران محترم خسته نباشید در ابتدا از معاون گرامی تشکر میکنم که این پست رو ایجاد کردند. در راستای سخنان دوستان خواستم بگم کپی پیست بعضی وقتا هم خوب و هم بد هستش . اما نباید همیشه به دید این نگاه کنیم که کاربر برای خود نمایی و نشون دادن اینکه آمار پستشو بالا ببره کپی پیست میکنه. در ارتباط با مباحث اخبار هم دوستان فرمودند که برای هر خبر ( هرچند کوتاه - بلند - مهم و ...) بدون توجه به اینکه آیا شبیه ان پست قبلا زده شده یا خیر پستی اضافه میشه به تالار. در مباحث اعتقادی هم مواردی دیده شده . شخصا بخش " اصول و عقاید شیعه و مهدویت " بیشتر سرمیزنم نمیتونم در باره بخشهای دیگه نظری بدم . در باره بعضی پستهای طولانی ، خودم از اون دسته هستم که چند پست طولانی زدم ، دوستان لطف داشتن و شخصا به بنده اعلام کردند که پستهای طولانی اون هم در موضوعاتی که بنده انتخاب کرده بودم ،مناسب تالار نبوده. خواستم بگم ممکن هست بعضی از مطالب دنباله دار هستن اما متاسفانه دوستان چون دنبال مباحثی هستند که ببینند علم و دیگران در باره اون موضوعات چه گفتند اما شخصا اعتقاد دارم با مطالعه منابع غنی که داریم میتونیم با مراجعه به آنها بهترین برنامه ریزی را برای هر کاری داشته باشیم. پیشنهاد برای بهتر شدن کمی به بحثهای اعتقادی بیشتر برسیم چون شبهات در این روزگار فقط چهره عوض کرده اند ولی باطن همان است و با مطالعه منابع اصیل میتوان راهکاری برای جلوگیری از شبهات داشت. یا علی حلالم کنید |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۱۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۱ ۱۴:۱۱)meshkat نوشته است: بله متاسفانه روند کپی پیست های طولانی در تالار به شدت افزایش پیدا کرده. من امروز تمام سعی ام را کرده ام که ارسالهایم در بخش حضرات معصومین را یه تغییری بدم.حالا از هم سنگرانم می خواهم به این تایپک ها سر بزنند و انتقادات وپیشنهادهای سازنده خود را در این تایپک قرار دهند.تاهم تالار از این روند کپی پیست خارج شود وهم من دینم را به حضرات معصومین ادا کنم. 1- RE: (C+)با امام سجاد علیه السلام چقدر آشناییم؟!! 2- ✿اَلسَّلامُ عَلَيْکَ ياحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ(علی... 3- .::صادق آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم... 4- السلام علیک یا جواد الائمه علیه السلام 5- در وصف حضرت خدیجه(سلام الله علیها) 6- تایپک جامع ابوالحسن علی بن موسی الرضا(علیه السلام) ( 7- تاپیک جامع حضرت ابالفضل العباس(علیه السلام) اجرکم عندالله. |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۱۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ابتدا میخوام یه تشکر خالصانه از فاطمه خانم گرامی بکنم که وقت زیادی برای تالار میذارن من هم با کپی کردن مخالفم یا حداقل اگه کپی میکنید باید کامل متن خونده بشه و وقت گذاشته بشه و بر اساس متن مورد نظر ویرایش بشه و طولانی نباشه و طوری رنگ بندی بشه که افرادی که وقت ندارن نکات مهم متن رو بخونند بنظر من یه راه حل خوب اینه که اگر میخوایم یک تاپیک در تالار بزنیم با ناظر اون بخش با ارسال پیام خصوصی مشورت کنیم و ببینیم که آیا اون تاپیک واقعا ارزشمنده یا نه واز نظرات افراد استفاده کنیم بعد تاپیک رو بزنیم .......چون مسلما هدف ما اینه که تاپیکی که میزنیم و روش وقت میذاریم مورد استفاده دوستان قرار بگیره پس در همین راستا از نظرات دوستان استفاده کنیم من این کار رو تا حد ممکن انجام میدم و خیلی خوب نتیجه گرفتم و نظرات دیگران رو در مورد پست هام میپرسم و اگر انتقادی باشه تا جائی که در توانم هست بهش توجه میکنم یک نمونه اش این بود که برای ادامه دادن تاپیک سخنان آیت الله بهجت( رضوان الله علیه) از آقا سید گرامی مشورت گرفتم و ایشان هم خیلی باحوصله جواب بنده رو دادند...... البته خیلی مورد ها بوده که از دوستان نظراتشون رو پرسیدم و خیلی خوب پاسخ دادن که همشون در ذهنم حک شده ولی بخاطر طولانی نشدن پست همشونو نگفتم.... و از دوستان خواستارم که اگر انتقاد و نظری در مورد پست های من داشتند خیلی خوشحال میشم بهم بگن .... حلال کنید التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
باز هم دوباره شروع شد ...
تاپیک های که کپی پیست هستند و تکرار اخبار . ان شاء الله یک انقلابی بشود که همه بدانیم تالار گفتگو با آرشیو و سایت خبری چه فرقی دارد! |
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با سلام بر همه کاربران محترم تالار بیداری اندیشه. از نظرات شما متشکرم. درباره سوالات معاون محترم تالار مطالبی به ذهن این حقیر رسید که امیدوارم بتواند مشکل گشا باشد.
(۲/مهر/۹۱ ۱۶:۵۰)فاطمه خانم نوشته است: 1-با توجه به در نظر گرفتن راستای اهداف ، تالار مایل هستید در این تالار گفتگو به چه مطالبی پرداخته شود ... و اما جواب های بنده: 1- به نظر این حقیر در مورد مطالب اساسی دینی هر چقدر هم صحبت کنیم، باز هم کم است. باید بخش هایی از قبیل اصول و عقاید شیعه و مهدویت بیش از پیش تقویت شوند. 2- اصول عقاید شیعه و مهدویت. 3- از آنجایی که بسیاری از کاربران برای مطلع شدن از مطالب جدید از گزینه آخرین ارسالها در بالای صفحه استفاده می کنند و بخش اخبار هم ارسالهای زیادی دارد، ناخواسته خیلی از پستها به زیر می روند و خیلی دیده نمی شوند. به همین دلیل برای آن که خدای نکرده حقی از کاربری ضایع نشود، پیشنهاد می کنم برای بخش اخبار یک گزینه سوا از سایر گزینه ها ایجاد شود. یعنی وقتی گزینه آخرین ارسالها را می زنید این موارد بیاید: ارسال های جدید، ارسال های امروز، ارسال های مهم، مطالب جدید، اخبار و سایر موضوعات. به همین صورت همه ارسالهای بخش های اخبار جهان اسلام، اخبار جهان غرب و استکبار جهانی و در نهایت سایر موضوعات فقط در همان گزینه پررنگ شده ذکر شود و مثلا در ارسالهای امروز ذکر نشود. در مورد کپی پیست هم باید عرض کنم در صورتی که قسمتی از یک مطلب کپی شود و بعدا مورد نقد و بررسی درست و اصولی قرار بگیرد اشکالی ندارد، اما اگر کلا یک پست کپی پیست باشد چندان فایده ای ندارد. امیدوارم که این پیشنهادات برای رفع مشکلات موثر باشد. در پناه حق زنده و پیروز باشید. |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به نظر من که تالار شده محیطی برای حزب و حزب بازی نه محیطی برای بیدار کردن اندیشه ها.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |