|
چگونه می توان مانند سلمان مِنّا اهل البیت شد؟!!!!
|
|
۲۲:۵۴, ۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان یک سوال مطرح میکنم پاسخ آن یک آیه ی قرآن است! همانطور که از اسم تاپیک هم مشخص است سوال این است: چگونه می توان مانند سلمان منّا اهل البیت شد؟ به یک سری از رفقا قبلاً خودم جواب رو گفتم پس خواهشاً در بحث شرکت نکنند تا ببینیم نظر سایر دوستان چیست! این نکته ای که در این آیه هست بسیار مهم است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و سرّی عظیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! إن شاء الله پس از آنکه دوستان تونستند جواب رو پیدا کنند مقادیری بیشتر توضیح میدم در حد وسع اندک خود!
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم نمیدونم این پاسخ درسته یا خیر. در سوره اسراء داریم که خداوند به پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند : وَمِنَ اللَّيْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نَافِلَةً لَّكَ عَسَىٰ أَن يَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقَامًا مَّحْمُودًا "و پاسى از شب را زنده بدار، تا براى تو [به منزله] نافلهاى باشد، اميد كه پروردگارت تو را به مقامى ستوده برساند." مقام محمود مخصوص پیامبر و اهل بیت هست و اون رو هم با شب زنده داری (خواندن نماز شب) بدست می آورند. از طرفی در زیارت عاشورا می خوانیم : «وَ اَسْئَلُهُ أَنْ یُبَلِّغَنیِ الْمَقامَ الْمَحْمُود لَکُمْ عِنْدَاللّهِ.» «از خداوند میخواهم مرا هم به مقام محمود که شما اهل بیت علیهمالسلام نزد خدا دارید، برساند.» شاید این یک روش باشد...شب زنده داری و نماز شب یا علی(علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۱ ۲۳:۲۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
از تلاش شما و مشارکت شما سپاسگذارم اما پاسخ این نیست مسئله بسیار عمیقتر و بنیادی تر از شب زنده داری است |
|||
|
|
۹:۰۰, ۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم بر می گرده به اون داستانی که جناب سلمان و ابوذر و مولا علی (علیه السلام) داشتند از محلی عبور می کردند.
بعد ابوذر بر می گرده می بینه فقط 2 تا جای رد پا هست و ... درسته ؟ |
|||
|
|
۹:۳۷, ۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بنده هم فکر میکنم مساله ولایت پذیری جناب سلمان علیه الرحمه ان هم ولایت پذیری تام و تمام ایشان و توجه به این آیه شریفه رمز منا اهل البیتی ایشان بود. «اِنّما وَلیّکم الله و رسوله والّذین آمنوا الّذین یقیمون الصّلوة و یؤتون الزّکاة و هم راکعون» «ولی ّ شما تنها خدا و رسول او و کسانی که ایمان آوردهاند؛ همان کسانی که نماز را بر پا میدارند و در حال رکوع نماز زکات میپردازند، میباشند.» (سوره مائده، آیه 55) |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۱ ۲۳:۲۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
و با تشکر از شرکت در مباحث قضیه سلمان و ابوذر و امیرالمومنین و آیه ولایت هم ارتباط دارد به آن مسئله و سرّ منّا اهل البیت شدن اما نکته ی مورد نظر من نیست و آیه مورد نظر من هم که به وضوح اشاره دارد به چگونگی منّا اهل البیت شدن آیه ولایت نیست |
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان اگه کسی نمیخواد در بحث شرکت کنه، آیه رو بگم؟
|
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
رب انهن اضللن كثيرا من الناس فمن تبعني فانه مني ومن عصاني فانك غفور رحيم کلمه ی منی رو سرچ کردم این پیدا شد! این آیه منظوره؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۱ ۱۷:۳۶ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من هم این آیه رو پیدا کردم
وَ أَخي هارُونُ هُوَ أَفْصَحُ مِنِّي لِساناً فَأَرْسِلْهُ مَعي رِدْءاً يُصَدِّقُني إِنِّي أَخافُ أَنْ يُكَذِّبُونِ و برادرم هارون زبانش از من فصيحتر است او را همراه من بفرست تا ياور من باشد و مرا تصديق كند مىترسم مرا تكذيب كنند!» (القصص-34) و البته همان حدیث معروف از رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که می فرمایند : نسبت من به علی(علیه السلام)، نسبت موسی به هارون است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند وقت پیش از کسی شنیدم که می گفت معصومین مانند خدا هستند!# | علی 110 | 19 | 11,610 |
۲۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: mohebALI |
|