کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مباحثی پیرامون خدا شناسی در اسلام #
۲۲:۰۳, ۱۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام راستش شايد اين تاپيک يه ذره متنش سنگين باشه ولي خوب اين رو براي اين مي نويسم که در بعضي از سايت ها ميان و در موردش صحبت مي کنن حالا من مي خوام تو اين قسمت مطرح کنم :دي
سوال اصلي اين خدا چيست و آيا وجود دار؟
اره يه ذره درکش سنگين خواهشا به موارد زير توجه کنيد و سپس شروع به ....
1- بنده هيچ گونه گرايشي به بي ديني يا شک در مورد خدا پيدا نکردم وفقط اين رو براي بعضي ها مي نويسم که
نظراتي عجيب قريب در مورد خدا مي دن؟
2- در اين رابطه من فقط و فقط خواهشا توجه کنيد اين شايد يه نظر سنجي باشه من يه هفته بهتون وقت مي دم که فقط و فقط باز مي گم نظرتون در مورد اينکه خدا چيه مثلا يکي مي گه خدا همون عشق يکي ديگه يه چيزه ديگه مي گه من اين رو به بعضي از بچه ها مي گم که يه ذره حساسا من گفتم فقط يه هفته وقت داريد که به اين سوال جواب بديد اصلا بحث نکنيد کاري به پست ديگران نداشته باشيد انشاا.. هفته ديگه اين موقع بحث سر اين موضوع رو يعني بحث روي گفته ها تون رو شروع مي کنيم پس الان فقط بگيد خدا چيه و ايا وجود دارد يعني خدا رو تعريف کنيد ؟؟؟؟

خوب حالا جواب به اين سوال رو شروع مي کنم من ابتدا شروع مي کنم شما هم توجه کنيد؟
خدا وجود دارد؟؟؟؟
خوب يه سوال سختيه بايد اول يه تعريف دقيق از خدا بکنيم ؟ خدا چيه؟ بعضي ها مي گن خدا همون عشق اما به نظر من خدا چيز نيست يا شخص نيست بعضي ها اين فکر رو مي کنن اما خدا جسم نيست که بگيم اين طرف هست يا اون طرف اين استدلال من و يه دليل ديگه اينه به نظر من اين جهان يه پديد ه اي که اين پديده ها حتما به يه افريننده مثلا ما که يه ربات درست مي کنيم اين ربات رو ما درست کرديم پس ما مي شيم خالقش يعني ربات خود بخود نمي تونه درست بشه البته اين نظر شخصي من

در پايان مي خواستم يه مقاله بدم اما گفتم نظر شما رو بدون يه تعريفي از خدا بکنيد خواهشا بحث رو به جنجال نکشيد و توهين نکنيد و از همه مهم تر بحث رو به فلسفه نکشيد فقط و فقط تعريف خودتون رو از خدا بکنيد

پايبندي به مقررات کمال شخصيت شما رو مي رسونه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، Unname28 ، shafagh_mah ، ali.h ، MohammadSadra ، جواد توبه

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۵, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
به به جناب شهاب چی شده سراغ تاپیک حق ما اومدی BlushHeartHeartHeart

راستش دیروز داشتم در رابطه با یه مطلبی تو اینترنت گشت می زدم که یهو رسیدم به ویکی پدیا و مبحث خدا شناسی یه شکل نظرم رو جلب کرد نم دونم درست یا نه چون کار داشتم زیاد پیش رو نگرفتم البته فکر کنم واسه National Geographic باشه
مطلب رو از این جا آوردم : http://en.wikipedia.org/wiki/God#Distrib...ief_in_God
۲۳:۳۶, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #32

خدا از نطر من گنه کار وجودی ست بی نهایت و بدون کاستی.
مجموعه اعداد زوج بی نهایت هستند ولی دارای کاستی هستند (اعداد فرد در اون جایی ندارند).
این بی نهایت و بدون کاستی بودن در تمام موارد و صفات خداوند وجود داره به جز امور غیر عقلی ( مثلا ساخت سنگی که خود خدا نتونه بلدنش کنه).
دوستان فرمودند عقل ما محدود و خدا نامحدود است پس نمیتوانیم درکش کنیم از نطر من اشتباه است بلکه در حد میزان درک خود قادر به درک خدا هستیم و گذشته از آن تنها کانال دریافت و پردازش اطلاعات انسان عقل نیست قلب هم یکی از این کانال هاست که می تواند باعث ایجاد شناخت خدا بشود.
به نظر من وجود خدا از طریق برهان عقلی اکثر برای کسانی که اطلاعات متوسط یا زیادی فلسفی داشته باشن قابل اثبات نیست و فقط امکان وجودش قابل اثباته. اثبات وجود از طریق قلب انسان میسره که اصطلاحا همون ایمان قلبیه
۵:۲۴, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام
رجوع شود به تاپیک زیر:

مهمترین موضوع .... وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11947.html

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]