|
قرآن + غدير. این دو با هم رابطه دارند؟
|
|
۲۳:۱۷, ۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۱ ۲۳:۵۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب غدير السلام علي المهدي الذي يملا الارض قسطاً و عدلاً ... درود بر مهدي ، زنده كننده قرآن و نجات دهنده انسان غدير را با قرآن بشناسيم و قرآن را با غدير! تلاقي قرآن و غدير هيجان انگيز است و زيبا ! آنجا كه آبهاي بيكران غدير به دور دست هاي نوراني قرآن مي پيوند و بيان پرمفهوم « اني تارك فيكم الثقلين كتاب الله و عترتي لن يفترقا حتي يردا علي الحوض » را تا بلنداي آسمان بالا مي برد و قلب ها را با اين شعار نوراني بهشتي مي نمايد . اين در متن اعتقاد ماست كه قرآن ختم رسالت بود و در غدير معرفي شد ، و غدير ختم ولايت بود كه در قرآن معرفي گرديد . ما معتقديم كه قرآن قانون نامه ي ابدي اسلام بود كه غدير ضامن ابديّت آن شد و غدير معرّف ابدي مجريان قانون الهي بود كه با قرآن ضمانت شد. در تفكر ما، قرآن اساس نامه ي دين است كه در جاي جاي اعتقاد ، اخلاق و عمل ما پرونده دارد و غدير ريشه ي معنويت ماست كه انديشه و رفتار ما را در دايره روحاني خود جاي داده است. لذا هيچگاه اين شعار گمراهان را بر نمي تابيم كه « حسبنا كتاب الله » زيرا ما كتاب الله را با مفسّر آن در غدير شناختيم و اصل قرآن همراه با غدير را در تمام منابع اسلامي مخصوصاً منابع فريقين مي توان يافت ، هر چند گروهي به اين اعتقاد خود اقرار نكنند . خداوندا " قرآن و غدير هر دو شيرينند و گوارا هر دو روح بخشند و دل انگيز هردو سرسبزند و با صفا بارالها ! ما اگر قرآني هستيم با غدير آشنايمان بفرما و اگر غديري هستيم با قرآن مان آشنا بفرما و اگر قرآني و غديري هستيم ، ارتباط اين دو ركن اسلام را بيش از پيش به ما بفهمان . آمين يا رب العالمين
بسم رب علي عليه السلام قرآن و خطبه غدير قال رسول الله صلي الله عليه واله وسلم " الحق مع علي و علي مع الحق يدور حيث ما دار. حق همراه علي و علي همراه حق است هر كجا علي باشد حق نيز همانجا مي گردد. فرازي از خطبه غدير" اي مردمان ، در قرآن انديشه كنيد و آيات آن را دريابيد و بر محكماتش نظر كنيد و از متشابهات پيروي نكنيد . به خدا سوگند كه باطن ها و تفاسير آن را روشن نمي كند ، مگر همين كس كه دست و بازوي او را گرفته و بالا آوردم و اعلام مي دارم ، هركس من سرپرست اويم اين علي سرپرست اوست همسنگ رسالت " قرآن " « يا ايها الرسول ................................................ ...................................................» سوره مائده آيه 67 . اي رسول آنچه از سوي پروردگارت بر تو نازل شده ابلاغ نما . و اگر چنين نكني رسالتي كه بر دوشت نهاده است را ابلاغ نكرده اي و خداوند تو را از شر مردمان در امان دارد . فرازي از خطبه ي غدير " « يا ايها الرسول بلغ ما انزل اليك من ربك – في علي يعني في ..................................... ....................................................محل هارون من موسي الا انه لا نبي بعدي .» « اي فرستاده ما ، آنچه از پروردگارت درباره ي علي بن ابيطالب و خلافت او بر تو نازل شده را بر مردم ابلاغ كن وگر نه رسالت خداوندي را به انجام نرساندي و او تو را از آسيب مردمان نگاه مي دارد » اي مردم من در ابلاغ امر خدا كوتاهي نكردم و اكنون برايتان سبب نزول آيه را بيان مي كنم همانا جبرئيل سه مرتبه بر من فرود آمد از سوي سلام ، پروردگارم كه تنها او سلام است ، فرماني آورد كه در اين مكان بپا خيزم و به هر سفيد و سياهي اعلام كنم كه علي بن ابيطالب برادر ، وصي و جانشين من در ميان امت و امام پس از من بوده – جايگاه او نسبت به من به سان هارون نسبت به موسي است ليكن پيامبري بعد از من نخواهد بود . يا علي عليه السلام بسم رب علي عليه السلام ابلاغ سرپرستي " قرآن " « انما وليكم الله و رسوله والذين امنو الذين بقيمون الصلاه و يوتون الزكاه و هم را كعون » سوره مائده آيه 55 همانا ولي و صاحب اختيار شما خدا و پيامبر و ايمانياني هستند كه نماز بپا داشته و در حال ركوع زكات مي پردازند . فرازي از خطبه ي غدير " « و هو وليكم بعد الله و رسوله ، و قد انزل الله – تبارك و تعالي – علي بذلك ايه من كتابه ..... ...................................و هو راكع يريد الله – عزوجل – في كل حال .» و او (علي بن ابيطالب سلام الله عليه) سرپرست شما بعد از خدا و پيامبرش مي باشد و پروردگارم آيه اي بر من نازل فرموده كه همانا ولي و صاحب اختيار شما خدا و پيامبر و ايمانياني هستند كه نماز بپا داشته و در حال ركوع زكات مي پردازند و علي بن ابيطالب عليه السلام كسي است كه نماز را بپا داشته و زكات را در حال ركوع نماز پرداخت نموده است و پيوسته خداخواه مي باشد . يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۱ ۲۳:۵۳ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
پيشنهاد معافيت قرآن " [/font] « اذ تلقونه بالسنتكم و تقولون بافواهكم ما ليس لكم به علم و تحسبونه هينا و هو عند الله عظيم » سوره نور آيه 15 زيرا شما آن سخنان دروغ منافقان را از زبان يكديگر تلقي كرده و حرفي بر زبان مي گوييد كه علم به آن نداريد ، و اين كار را سهل و كوچك مي پنداريد در صورتي كه نزد خدا گناهي بسيار بزرگ است.[/b] فرازي از خطبه ي غدير " و سألت جبرئيل أن يستعفي لي السلام عن تبليغ ذلك اليكم -........................................ ..............................................و يحسبونه هينا و هو عند الله عظيم . و از جبرئيل خواستم از پروردگار متعال درخواست كند تا از تبليغ اين موضوع مرا معاف نمايد بدليل آگاهي من به اندك بودن پرهيزكاران و كثرت منافقين و دسيسه ملامتگران و نيرنگ مسخره كنند گان اسلام كه همانا خداوند در كتاب خود آنان را وصف نموده و فرموده است: « به زبان آن را مي گويند كه در دلهايشان نيست و آن را كم و آسان مي شمارد حال آنكه نزد خداوند بسيار بزرگ است». يا علي عليه السلام آزاردهندگان پيامبر " [font=Times New Roman] « و منهم الذين يوذون النبي ويقولون هو اذن قل ...................................رسول الله لهم عذاب اليم » سوره توبه آيه 61 بعضي ازآنها پيامبر را مي آزارند و مي گويند : « او زودباور است» . بگو « زودباوري من به نفع شماست » رسول به خدا ايمان آورده و به مومنان اطمينان دارد و براي مومنان شما رحمت است ، و كساني كه رسول را آزار مي دهند برايشان عذاب دردناكي خواهد بود . فرازي از خطبه ي غدير" و كثره اذاهم لي غير مره حتي سموني اذنا و زعموا اني كذلك لكثره ............................ ....................و لكني – والله – في امورهم قد تكرمت .[/b] ....................و لكني – والله – في امورهم قد تكرمت . و كثرت آزار رساني منافقان تا آنجا كه مرا اذن (زودباور) ناميدند بدليل همراهي زياد علي سلام الله عليه با من ، و رويكرد من به او و تمايل و پذيرش او از من بود تا آنجا كه خداوند در اين موضوع آيه اي نازل نمود :« و از آنانند كساني كه پيامبر را مي آزارند و مي گويند او سخن شنو و زودباور است – بگو : آري سخن شنو است عليه كساني كه مي پندارند او تنها سخن مي شنود - ولي به خير شماست. او به خدا ايمان دارد و مؤمنان را تصديق مي كند و آنان را راستگو مي انگارد ». و اگر مي خواستم اسم گويندگان اين كلام را بر زبان آورم يا به آنان اشارت كنم و يا مردمان را به سويشان بكشانم مي توانستم ولي سوگند به خداوند كه در كارشان كرامت نمودم . يا علي عليه السلام وارث دانشها " قرآن " « انا نحن نحي الموتي و نكتب ما قدموا و اثارهم و كل شيء احصيناه في امام مبين» سوره يس آيه12. ما مردگان را دوباره زنده مي گردانيم و كردار گذشته و آينده شان همه را در نامه ي اعمال آنها ثبت خواهيم كرد و دانش هر چيزي را در امام روشنگر گرد آورديم . فرازي از خطبه ي غدير" معاشر الناس ، فضلوه ؛ ما من علم الا وقد احصاه الله في ، وكل علم ...................... .................« و كل شيء احصيناه في امام مبين» اي مردم ، او را برتر بدانيد ، هيچ دانشي نيست مگر آنكه خداوند آن را در من جاي داده است ، و هر دانشي نيز كه به من تعليم داده شده من نيز آن را در پيشوا و امام متقين جمع نمودم ، و هيچ علمي نيست مگر آنكه آن را به علي سلام الله عليه منتقل نمودم . و او امام مبين (پيشواي روشنگر) است كه خداوند او را در سوره ياسين ياد كرده و فرموده : « و دانش هر چيزي را در امام روشنگربرشمرديم». يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۱۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۱ ۱۲:۴۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
بسم رب علي عليه السلام هيزم جهنم " قرآن" « فان لم تفعلوا ولن تفعلو ا فاتقوا النار التي و قودها الناس و الحجاره اعدت للكافرين»سوره بقره آيه 24 و اگر انجام نداديد – و هرگز نتوانيد – از آتشي كه هيزمش مردم و سنگ هاست {و} براي كافران مهيا شده بپرهيزيد. فرازي از خطبه ي غدير " معاشر الناس ، انه امام من الله ، و لن يتوب الله علي احد انكر ولايته .................... ..........................فتصلوا نارا « و قودها الناس و الحجاره اعدت للكافرين». اي مردمان ، او از سوي خدا امام است و هرگز خداوند توبه كسي كه او را انكار كند نمي پذيرد و هيچ گاه او را نيامرزد . اين روش حتمي خداوند عليه مخالفان اوست و آنان را با عذاب دردناك و بي انتها و پايدار شكنجه مي كند . از مخالفت او بهراسيد وگرنه در آتشي خواهيد شد كه هيزمهاي آن مردمان و سنگها مي باشد كه براي كافران و حق ستيزان آماده شده است . يا علي عليه السلام توشه رستاخيز " قرآن " « يا ايها الذين امنوا اتقوا الله و لتنظر نفس ما قدمت لغد و اتقوا الله ان الله خبير بما تعملون» سوره حشرآيه 18 اي اهل ايمان ، تقوا پيشه كنيد و بنگريد كه هر نفسي چه عملي براي فرداي قيامت خود از پيش مي فرستد ، و از خدا بترسيد كه او به همه ي كردارتان آگاه است. « ولا تتخذوا ايمانكم دخلا بيتكم فتزل قدم بعد ثبوتها و تذوقوا السوء بما صددتم عن سبيل الله ولكم عذاب عظيم » سوره نحل آيه 94 و عهد و سوگندهاي خود را براي فريب ديگران بكار مبريد تا آنكه ثابت قدم است نيز بلغزد ، و از اينكه راه خدا را بستيد همه بسختي مبتلا مي شويد و بعذاب بزرگ و سخت گرفتار خواهيد شد . فرازي از خطبه ي غدير " الا ان جبرئيل خبرني عن الله تعالي بذلك و يقول : « من عادي علينا ولم ................... ..................« فتزل قدم بعد ثبوتها » - ان الله خبيرٌ بما تعملون». آگاه باشيد كه جبرئيل از سوي خداي متعال براي من خبر آورد : هرآنكه با علي بستيزد و بر ولايت او گردن نگذارد نفرين و خشم من بر او باد ، « البته بايد كه هركس بنگرد كه براي فرداي رستاخيز خود چه پيش فرستاده ، تقوا پيشه كنيد و از ناسازگاري و مخالفت با علي بپرهيزيد ، كه مبادا گام هايتان بعد از استواري بلغزد كه خداوند بر كردارتان آگاه است». يا علي عليه السلام همسايه خدا " قرآن" «ان تقول نفس يا حسرتي لي ما فرطت في جنب الله و ان كنت لمن الساخرين» سوره زمرآيه 56. آنگاه هر نفسي به خود آيد و فرياد واحسرتا برآرد و گويد : اي واي بر من كه هم جوار و همسايه ي خدا را فروگذاشتم و در حق خود ظلم و تفريط كردم و وعده هاي خدا را مسخره و استهزاء نمودم . فرازي از خطبه ي غدير " معاشر الناس ، انه جنب الله الذي ذكر في كتابه العزيز ، فقال تعالي – مخبرا عمن يخالفه - :« ان تقول نفس يا حسرتي لي ما فرطت في جنب الله» اي مردم ، همانا او هم جوار و همسايه ي خداست كه در كتاب عزيز خود ياد كرده و درباره ي ستيزندگان با او فرموده: « تا آنكه مبادا كسي در روز رستاخيز بگويد :افسوس كه درباره ي هم جوار و همسايه ي خدا كوتاهي كردم ». يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۳:۱۴, ۱۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۱ ۳:۱۶ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم رب علي عليه السلام
وعده حتمي الهي "
قرآن " « ما يبدل القول لدي و ما انا بظلام للعبيد»سوره ق آيه 29 و وعده ي من تبديل نخواهد شد و در كيفر بندگان هيچ ستمي نخواهم كرد. فرازي از خطبه ي غدير " يقول الله « ما يبدل القول لدي» بامرك يا رب اقول : اللهم وال من والاه و عاد من عداه ................ ........واغضب علي من جحد حقه. خداوند ميفرمايد « فرمان من دگرگون نخواهد شد» . پروردگارا به فرمان تو اينچنين مي گويم : خداوندا ، دوستداران او را دوست دار ، و دشمنانش را دشمن دار ، پشتيبان او را پشتيباني كن و يارانش را ياري فرما ، و آنانكه براي او ايجاد مانع مي كنند به خود رها كن ، و منكران او را از مهرت دور نما و خشم خود را بر مبارزان با حق او فرود آور. يا علي عليه السلام بسم رب علي عليه السلام
اكمال دين "
قرآن " « اليوم يئس الذين كفروا من دينكم فلا تخشوهم واخشون اليوم اكملت لكم دينكم واتممت عليكم نعمتي و رضيت لكم الاسلام دينا» سوره مائده آيه 3 امروز كافران از {آسيب زدن به دين شما} نا اميد شدند پس شما از آنان بيمناك نباشيد و تنها از من بترسيد . امروز دين شما را به اكمال رسانيدم و بر شما نعمتم را تمام كردم و اسلام را برايتانت برگزيدم . فرازي از خطبه ي غدير " اللهم انك انزلت الايه في علي وليك عند ................................................ ........... اتممت عليكم نعمتي و رضيت لكم الاسلام دينا. بار پروردگارا ، تو خود هنگام بر پا داشتن او و بيان ولايتش آيه نازل فرمودي كه : « امروز آيين شما را به كمال و نعمت خود را بر شما به اتمام رساندم و اسلام را به عنوان دين شما پسنديدم » . يا علي عليه السلام بسم رب علي عليه السلام عاقبت كژ روي " قرآن " « و من مبتغ غير الاسلام دينا فلن يقبل منه و هو في الاخره من الخاسرين» سوره آل عمران آيه 85 و هر كس غير از اسلام ديني اختيار كند هر گز از وي پذيرفته نيست و او در آخرت از زيانكاران است. فرازي از خطبه ي غدير " « و من مبتغ غير الاسلام دينا فلن يقبل ..................... .............................معاشر الناس ، انما اكمل الله – عزوجل – دينكم بامامته . و هر كس غير از اسلام ديني اختيار كند هر گز از وي پذيرفته نيست و او در آخرت از زيانكاران خواهد بود » . خداوندا تو را گواه مي گيرم كه پيام تو را به مردم رساندم . اي مردم خداوند عزوجل دين شما را با امامت علي سلام الله عليه تكميل نموده است . يا علي عليه السلام بسم رب علي عليه السلام
نابودي كردار ها "
[b]قرآن " « يسالونك عن الشهر الحرام قتال فيه قل قتال فيه كبير و صد عن سبيل الله و كفر به والمسجد الحرام و اخراج اهله منه اكبر عند الله و الفتنه اكبر من القتل ولا يزالون يقاتلونكم حتي يردوكم عن دينكم ان استطاعوا و من يرتدد منكم عن دينه فيمت و هو كافر فاولئك حبطت اعمالهم في الدنيا و الاخره و اولئك اصحاب النار هم فيها خالدون » سوره بقره آيه 217 اي پيامبر ، مردم درباره جنگ در ماه حرام سؤال مي كنند ، بگو : « جنگ در آن گناهي بزرگ است ، و بستن راه خدا و كفر به خدا و بي حرمتي به مسجدالحرام است و بيرون كردن اهل حرم از آن نزد خدا گناه بزرگتري است و فتنه انگيزي بسيار و بزرگ تر از قتل است» و كافران پيوسته با شما پيكار مي كنند تا اگر توانستند شما را از دينتان برگردانند و هركس از شما از دين خود برگردد و در حال كفر بميرد ، اعمالشان در دنيا و آخرت باطل كرديده و اهل جهنم هستند و هميشه در آن خواهند ماند. فرازي از خطبه ي غدير " فمن لم ياتم به و بمن يقوم مقامه من ولدي من ................... ..........................فاولئك الذين حبطت اعمالهم في الدنيا والاخره و في النار هم خالدون . و هر كس كه از او (علي عليه السلام) و جانشينانش از فرزندان من و از نسل او تا برپايي قيامت و عرضه ي بر خدا پيروي نكند در دو جهان كرده هايشان بيهوده بوده ، در آتش دوزخ ابدي خواهند بود . يا علي عليه السلام بسم رب علي عليه السلام
آنانكه عذابشان كاستي نمي پذيرد "
قرآن "
« خالدين فيها لا يخفف عنهم العذاب و لا هم ينظرون » سوره بقره آيه 162 و سوره آل عمران آيه 88.
(آنانكه پيوسته و) جاويدان در دوزخ هستند ، نه از عذاب آنها كاسته مي شود و نه به آنها مهلت داده مي شود.
فرازي از خطبه ي غدير "
« لا يخفف عنهم العذاب و لا هم ينظرون »
(آنانكه از او و جانشينان و فرزندان من از نسل او پيروي نكنند ) به گونه اي خواهد بود كه « نه از عذابشان كاسته شود و نه برايشان فرصتي خواهد بود » .(نظر مرحمتي به آنها نخواهد بود).
يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۱۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۱ ۱۳:۲۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام بسم رب علي عليه السلام
سوگند به زمان "
قرآن " « بسم الله الرحمن الرحيم * والعصر * ان الانسان لفي خسر» .سوره عصر به نام خداوند همه مهرمهرورز . قسم به زمان كه انسان در زيان است . فرازي از خطبه ي غدير " و في علي – والله – نزلت سوره العصر « بسم الله الرحمن الرحيم * والعصر * ان الانسان لفي خسر» الا علي الذي امن و رضي بالحق والصبر . سوگند به خدا كه سوره ي والعصر درباره ي او نازل شده است : « به نام خداوند همه مهرمهرورز . قسم به زمان كه انسان در زيان است » مگر علي كه ايمان آورده و به درستي و شكيبايي آراسته است . يا علي عليه السلام خشنودي خدا " قرآن " « هل اتي علي الانسان حين من الدهر لم يكن شيئا مذكورا ....* و جزاهم بما صبروا جنه و حريرا» سوره دهر آيه 1 و 12 آيا بر انسان روزگاري نگذشت در حاليكه انسان چيز قابل ذكري نبود ....پاداش خداوند بخاطر صبرشان بهشت و حرير خواهد بود. فرازي از خطبه ي غدير " ولا شهد الله بالجنه في « هل اتي علي الانسان» الا له ، ولا انزلها في سواه ، ولا مدح بها غيره .(1) و خداوند در سوري « هل اتي علي الانسان» گواهي بر بهشت رفتن نداده مگر براي او (علي عليه السلام ) و آن را در حق غير او نازل نكرده و به آن جز او را نستوده است. ....................... 1- ( قبل از اين عبارت ، پيامبر صلي الله عليه و اله مي فرمايند :« و ما نزلت آيه رضي في القرآن الا فيه ، و لا خاطب الله الذين امنوا الا بدا به ، ولا نزلت ايه مدح في القرآن الا فيه...» هيچ آيه ي رضايتي در قرآن نيست مگر درباره ي علي سلام الله عليه مي باشد ، و هرگاه خدا براي ايمان آورندگان خطابي آورده است آن را با او آغاز كرده است ، و آيه مدح و ستايشي نازل نشده مگر درباره ي او. يا علي عليه السلام
پرهيزكاري در فرمانبري "
قرآن " « يا ايها الذين امنوا اتقوا الله حسن تقاته ولا تموتن الا و انتم مسلمون» سوره آل عمران آيه 102 هان اي مردم تقوا پيشه كنيد همان گونه كه بايسته است ، و نميرد جز با شرف اسلام . فرازي از خطبه ي غدير " معاشر الناس « اتقوا الله حسن تقاته ولا تموتن الا و انتم مسلمون» هان اي مردم ، تقوا پيشه كنيد همان گونه كه بايسته است و نميرد جز با شرف اسلام يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱:۴۲, ۱۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام بسم رب علي عليه السلام
سرانجام مخالفت "
قرآن " « يا ايها الذين اتوا الكتاب امنو بما نزلنا مصدقا لما معكم ................و كان امر الله مفعولا» سوره نسا آيه 47 اي كساني كه براي شما كتاب آورده شده ! به آنچه ما نازل كرديم ايمان آوريد كه تصديق كننده ي كتاب شماست . پيش از آنكه صورت شما را محو كنيم و به پشت سر بازگردانيم و يا شما را مانند اصحاب سبت لعن كنيم و فرمان قضاي خدا در هر حال واقع مي شود . فرازي از خطبه ي غدير " معاشرالناس ، امنو بالله و رسوله و النور الذي انزل معه « من قبل ان نطمس وجوها .......................... ............ما يجد لعلي في قبله من الحب و البغض . اي مردمان ، به خدا و رسولش و نور همراه او ايمان آوريد « پيش از آنكه چهره ها را تباه و واژگون سازيم يا همچون اصحاب روز شنبه (گروهي يهوديان كه بر خدا مكر آوردند ) رانده شويد » . به خدا سوگند كه مقصود خداوند از اين آيه گروهي از اصحاب هستند كه آنان را با نام و نسب مي شناسم ولي به پرده پوشي كارشان مأمورهستم . اكنون هركس پايه ي كار خويش را با مهر و يا خشم علي سلام الله عليه در دل قرار دهد (و بداند كه ارزش عملش وابسته به آنست). يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۱۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
السلام علي المهدي الذي يملا الارض قسطاً و عدلاً ... درود بر مهدي ، زنده كننده قرآن و نجات دهنده انسان ![]() غدير را با قرآن بشناسيم و قرآن را با غدير! تلاقي قرآن و غدير هيجان انگيز است و زيبا ! آنجا كه آبهاي بيكران غدير به دور دست هاي نوراني قرآن مي پيوندد و بيان پرمفهوم « [b]اني تارك فيكم الثقلين كتاب الله و عترتي لن يفترقا حتي يردا علي الحوض » را تا بلنداي آسمان بالا مي برد و قلب ها را با اين شعار نوراني بهشتي مي نمايد . اين در متن اعتقاد ماست كه قرآن ختم رسالت بود و در غدير معرفي شد ، و غدير ختم ولايت بود كه در قرآن معرفي گرديد . [/b]ما معتقديم كه قرآن قانون نامه ي ابدي اسلام بود كه غدير ضامن ابديّت آن شد و غدير معرّف ابدي مجريان قانون الهي بود كه با قرآن ضمانت شد. در تفكر ما، قرآن اساس نامه ي دين است كه در جاي جاي اعتقاد ، اخلاق و عمل ما پرونده دارد و غدير ريشه ي معنويت ماست كه انديشه و رفتار ما را در دايره روحاني خود جاي داده است. لذا هيچگاه اين شعار گمراهان را بر نمي تابيم كه « حسبنا كتاب الله » زيرا ما كتاب الله را با مفسّر آن در غدير شناختيم و اصل قرآن همراه با غدير را در تمام منابع اسلامي مخصوصاً منابع فريقين مي توان يافت ، هر چند گروهي به اين اعتقاد خود اقرار نكنند . خداوندا " قرآن و غدير هر دو شيرينند و گوارا هر دو روح بخشند و دل انگيز هردو سرسبزند و با صفا بارالها ! ما اگر قرآني هستيم با غدير آشنايمان بفرما و اگر غديري هستيم با قرآن مان آشنا بفرما و اگر قرآني و غديري هستيم ، ارتباط اين دو ركن اسلام را بيش از پيش به ما بفهمان . ![]() آمين يا رب العالمين
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1305416453.gif]](http://night-skin.com/blogcode/tasvir-zibasazi/upimg/uploads/1305416453.gif)