|
طرح حفظ تالاري قرآن
|
|
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
يا حق...
سلام ... اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته ويژ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... . ****************************************************************************************************** با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری) : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان Agha sayyed و این المنتظر دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق) 1- nina
2- farzaneh s 3-freewish 4- تازه مسلمان 5- عبد 6- یا ثارالله 7- Hadith 8- meshkat 9-anti dajjil S!lenced -10 11- V-E 12- merrijiani 13- خودم در پناه حق موفق باشید یاعلی (علیه السلام) مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۳, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۲۳:۳۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۱ ۲۲:۲۹)freewish نوشته است: دوستان عزیز بسیار تشکر به خاطر راهنمایتون راشد العفاسی ترتیل و صدای بسیار زیبایی داره.بنده هم برای شنیدن قران از ترتیل ایشون استفاده میکنم ولی ترتیل این قاری به دلیل کند بودن ولحن خاص برای حفظ زیاد مناسب نیست |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۲۳:۳۷ توسط غفران غ.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۱ ۲۲:۲۹)freewish نوشته است: دوستان عزیز بسیار تشکر به خاطر راهنمایتون سلام دوست عزیز خیر هیچ اشکالی نداره هر قرائتی که برای شما راحت تره رو میتونید انتخاب کنید ولی نظر بنده این است که اون قرائتی که پستی وبلندی در لحن داشته باشه بیشتر در ذهن ماندگار میشه البته بنده از روی نوار استاد پرهیزکار حفظ کردم که برایم اسانتر بود |
|||
|
|
۰:۱۷, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
دوستان قاریه دیگه ای مد نظر دارند؟ هم جدید باشه، هم با لحن مناسب حفظ قرآن؟ چون صدای استاد پرهیزگار با وجود زیبایی ولی برای من یک کم قدیمی شده چون بچگیهامم بش گوش میکردم و مقداری از بقره رو باش حفظ کرده بودم.
یا اصلا صدا عادی میشه و مهم نیست؟ |
|||
|
|
۰:۲۳, ۲۵/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۱ ۰:۳۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
ترتیل استاد احمد دبّاغ
البته اساتید دیگه ای هم هستن. ولی چون ایشون هم تنوّع لحنیشون خوبه، معرّفیشون کردم. نکته دیگه اینکه: ایشون روشن دل هستن. با این حال حافظ کل قرانند. و تو مسابقات بین المللی ایرن سال 71 و 78 مقام اول و همچنین تو مسابقات بین المللی عربستان سال 76 مقام دوم رو کسب کردند.
|
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱۳:۳۰ توسط freewish.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
دوستان من شروع به حفظ کردم، بقیه کجایید؟
مسئول گروه و برنامه ریز لطفا مدیریت کنید
|
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
یا حق..
سلام دوستان گرامی برای شروع برنامه ی هفته ی دوم منتظر نظراتون هستم ![]() ![]() ![]() یا علی (علیه السلام)مدد |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دست همگی درد نکنه منتظر ادامه هماهنگی ها هستیم |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
نمیدونم تاحالا تا کجا پیش رفتید اما من اگه خدا بخواد میخوام شروع کنم
شبی نیم صفحه خوبه؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
بچه ها برنامه هفته دوم چی شد؟؟
الحمدالله این هفته رو با برنامه پیش رفتم. وقتی یادم می افته قراره انشالله حافظ شیم ته دلم از خوشحالی میلرزه. نرم افزار قرائت قرآن برای گوشی همراه سراغ دارین اینجا لینکشو بزارین دانلود کنیم؟ گوشی همیشه همرامونه ولی کامپیوتر یکم مشکله دیقه به دیقه روشن خاموش کردنش. |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
نقل قول:نرم افزار قرائت قرآن برای گوشی همراه سراغ دارین اینجا لینکشو بزارین دانلود کنیم؟لطفا سیستم عامل و نوع گوشیتونو بگید! |
|||
|
|
|
|
|