|
طرح حفظ تالاري قرآن
|
|
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
يا حق...
سلام ... اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته ويژ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... . ****************************************************************************************************** با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری) : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان Agha sayyed و این المنتظر دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق) 1- nina
2- farzaneh s 3-freewish 4- تازه مسلمان 5- عبد 6- یا ثارالله 7- Hadith 8- meshkat 9-anti dajjil S!lenced -10 11- V-E 12- merrijiani 13- خودم در پناه حق موفق باشید یاعلی (علیه السلام) مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۵, ۱۰/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۱ ۲۳:۳۵ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیکَ یا قتیل العـَ بـَ رات البته این دوست حافظ کم لطفی نموده اند . تقریبا نیمی از دیگران عقبترند ، و باید زودتر خبر میدادند . مع الوصف برای اینکه ایشان مایوس نشوند و ادامه دهند دوستان این هفته فقط به مرور میپردازیم . البته نیک میدانید که در هیچ کلاس و جلسه حفظ قرآنی چنین تصمیماتی گرفته نمیشود ، ولی اینجا کلاس درس بیداری اندیشه است و برایمان با هم حفظ کردن و تثبیت محفوظات بسیار ضروری تر از زمان حفظ است . ان شاءالله ایشان در این هفته تمام توان خود را گذارده و خود را تا حد توان به سایرین برسانند . هر چند مشکل است ولی شدنی است . در هر صورت این هفته مرور و تثبیت سور حفظ شده . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱۰/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۱ ۱۴:۲۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
یا حق...
دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: 1- nina 2- farzaneh s 3-freewish 4- تازه مسلمان 5- عبد 6- یا ثارالله 7- Hadith 8- meshkat 9-anti dajjil 10- فضه 11- خودم دوستانی که نامشان سبزه جوابم رو دادند اما از بقیه خبری ندارم دوستان اگه موافقید هر کس وضعیت دقیقش رو مشخص کنه تا بتونیم به یک جمع بندی برسیم آخه ظاهرا یکی دو نفر دیگه هم مشکل دارند. ضمنا لطفا نحوه ی حفظ و مرورتون رو هم بیان کنید تا اگه ایرادی داره با کمک اساتید رفع بشه در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
السلام علی الشفاه الذابلات
دوستان سلام بنده هم با این دوست عزیز موافقم خودتان را جای ایشان بگذارید شاید در اینده برایتان مشکلی ایجاد شود(خدای نکرده) و از حفظ عقب بمانید پس چه خوب است که همه هوای همدیگر را داشته باشند تا انشاء الله همگی حافظ وحامل وعامل به قران باشیم التماس دعا |
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام بعضی از دوستان کمی عقب افتادند ولی تمایل ندارند که مقدار رو اطلاع بدن پیشنهاد من اینه که طبق گفته ی اساتید هفته بعد رو مرور بذاریم و آخر هفته ی بعد که عقب افتادگی ها تا حدودی جبران شد دوستان از میزان محفوظات و روش حفظ و مرورشان گزارشی بدن فکر کنم باید تهدید کنم نه. جسارته ولی متاسفانه باید بگم بهتره اگه کسی گزارشی نداد از لیستمون حذفش کنیم چون بعضی دوستان هنوز از دفعه قبلی به من جواب ندادند. بازم معذرت می خوام که متنم دستوری و کمی توهینی بود به بزرگواریتون ببخشید ولی خوب آدم باید برای ادامه دادن به یک برنامه تصویر کلی از اتفاقات روی داده داشته باشه یا نه؟؟؟ موافقید بسم الله... در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اگه میشه در پایان هر جزء هم یه هفته برنامه مرور داشته باشیم |
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۱۱/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۱ ۱۹:۲۶ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
(۱۰/آذر/۹۱ ۲۳:۳۰)جویای... نوشته است: یا حق... سلام علیکم همینطور که در صفحه قبل اعلام کردم ، تا اینجا مشکلی ندارم... با پیشنهاد هماهنگ بودن همه کاربران هم موافقم . کاش زمانی که من عضویت پدر و مادرم و عقب افتادنشون از برنامه رو اعلام کردم هم بهشون وقت میدادید(2روز بیشتر وقت نمیخواست) اما گفتید که برنامه یک هفته قبل رو اجرا کنند... خلاصه همون اول حذف شدن از گروه.خداکنه دیگه برای کسی این اتفاق نیوفته...ان شاءالله بتونیم تا اخر با هم ادامه بدیم.
|
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۱ ۱۹:۲۳)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم دوست عزیز اگر والدین شما هم شروع کنند به زودی به من که از همه عقب ترم می رسند ، و انشالا همه با هم پیش میریم.دوستان نظر شما در مورد سرعت حفظ چیه؟ کم- زیاد - مناسب؟ |
|||
|
|
۸:۲۲, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام نقل قول:اگه میشه در پایان هر جزء هم یه هفته برنامه مرور داشته باشیم اتفاقا ت ذهن خودم هم بود اگه اساتید موافقت کنند در پایان اجزا یک برنامه برای مرور کل جز بذاریم تا هم نفسی تازه کنیم و هم از مشکلات احتمالیمون مطلع بشیم... نقل قول:همینطور که در صفحه قبل اعلام کردم ، تا اینجا مشکلی ندارم... ببخشید که جا افتادید ![]() کاش شما می گفتید که فقط دوروز مهلت می خواهند ![]() انشاالله... نقل قول:دوست عزیز اگر والدین شما هم شروع کنند به زودی به من که از همه عقب ترم می رسند امید اعضا خیلی خوبه درسته حق با ایشونه اما یه پیشنهاد هم من دارم اگر والدینتون مایل بودن می تونند تو سری های بعدی که جز اول به بعد رو تو دستور کار داریم با ما باشند حتی می تونند از الان ادامه بدند دوتا سوره هم جای خودش رو داره... ![]() نقل قول:دوستان نظر شما در مورد سرعت حفظ چیه؟ کم- زیاد - مناسب؟ اساتید که می فرمایند خوبه ولی خوب شاید گروه با سرعت موافق نباشه نظرتون رو اعلام کنید در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
خوب خداروشکر میبینم که دارید با قدرت به کارتون ادامه میدید.
راستش اول کار فکر نمیکردم پشت کار کافی برای شروع و ادامه طرح وجود داشته باشه. ولی الحمدلله طرح به خوبی ادامه داره. امیدوارم موفق باشید در این مسیر پر از نور و برکت کمکی خواستین من هستمااااااااا!!! |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۱۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
سلام
منم میخوام شرکت کنم اگه مانعی نداره و مزاحم کسی نمیشه ![]() ![]() ![]() ![]() اجازه هست؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

خلاصه همون اول حذف شدن از گروه.خداکنه دیگه برای کسی این اتفاق نیوفته...
خلاصه همون اول حذف شدن از گروه.خداکنه دیگه برای کسی این اتفاق نیوفته...![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)