|
طرح حفظ تالاري قرآن
|
|
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
يا حق...
سلام ... اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته ويژ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... . ****************************************************************************************************** با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری) : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان Agha sayyed و این المنتظر دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق) 1- nina
2- farzaneh s 3-freewish 4- تازه مسلمان 5- عبد 6- یا ثارالله 7- Hadith 8- meshkat 9-anti dajjil S!lenced -10 11- V-E 12- merrijiani 13- خودم در پناه حق موفق باشید یاعلی (علیه السلام) مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۱, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه
خسته نباشید بچه ها راستش امتحانات ما داره یکم زود تر شروع میشه به دلایلی من سرعت حفظم داره خیلی کند میشه ![]() ![]() کمکم کنید!! |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
منم موافقم،طرح خوبیه هر هفته هر کس هر آیه ای رو که دوست داشت یه تفسیری بیاره واسه اش، اما ترجیحا در تاپیکی مجزا یا حتی جمع بندی نکات یه سوره طرح جالبیه مرسی از دوستان خوب یکی کلنگش رو بزنه ما هم بیایم |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۲۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۱ ۱۴:۱۳ توسط تازه مسلمان.)
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
سلام همکلاسی های عزیز
تاپیک ایجاد شد http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793 امیدوارم به برکت حضور شما، پر برکت باشه هرهفته حداقل یه آیه رو یادمون نره إن شاء الله در پناه خدا همیشه موفق بمونید التماس دعا راستی تا یادم نرفته اگه اشکالی داشت یا پیشنهادی برای بهتر شدن تاپیک ذکر شده داشتید، حتما اعلام کنید تا باهم یه کلاس درس پربار داشته باشیم از تمام اساتید گرانقدر هم که تو این راه دارن کمکمون می کنم از جمله آقا سید و همچنین خانم جویای ... که بانی این کار بودن، تشکر ویژه دارم اجرتون با مولا علی علیه السلام |
|||
|
|
۰:۳۲, ۲۴/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۱ ۰:۳۴ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برنامه ی پیشنهادی : از شنبه 25 آذرلغایت جمعه 1 دی
شنبه : مرور و تثبیت سوره ی انشقاق و آیات 11- 15 سوره ی فجریکشنبه : حفظ آیات 1-9 سوره ی مطففین و مرور آیات 16-10 سوره ی انشقاق و آیات10-12 سوره ی بروج دوشنبه : حفظ آیات 10-17 سوره ی مطففین و مرور آیات 1-9 سوره ی مطففین و آیات 17-25 سوره ی انشقاق و آیات 13-22 سوره ی بروج و آیات 16-22 سوره ی فجر سه شنبه : حفظ آیات 18-28 سوره ی مطففین و مرور آیات 10-17 سوره ی مطففین و آیات 23-30 سوره ی فجر چهار شنبه : حفظ آیات 29-36 سوره ی مطففین و مرور آیات 1-9 ,و 18-28 سوره ی مطففین و آیات1-9 سوره ی انشقاق پنج شنبه : مرور و تثبیت سوره ی مطففین و آیات 16-10 سوره ی انشقاق و آیات 1-8 سوره ی غاشیه جمعه : حفظ آیات 1-8 سوره ی الانفطار و مرور آیات 17-25 سوره ی انشقاق و آیات 9-17 سوره ی غاشیه پیشنهاد به دوستان : چون سوره ها از این به بعد طولانی تر و نا آشنا می شن لطفا از الان چند سوره ی مانده رو از رو خوانی کنید برای مثال سوره های انفطار و تکویر و عبس که برنامه ی هفته ی بعدن رو هر روز یا یک روز در میان بخونید. اگه مشکلی درمورد برنامه حس می کنید حقیر رو قابل بدونید و در همین تاپیک اطلاع بدید. *********************************************************************************
یا علی (علیه السلام) مددتوجه مهم توجه قرار بر این بود که تا پایان هفته گزارشی از وضعیتتون بدید. (در تاپیک یا از طریق پیام خصوصی) ضمنا بخاطر امتحانات اگه برنامه رو سنگین حس می کنید اطلاع بدید که سبکترش کنیم. ******************************************************************************** در پناه حق موفق باشید اما گزارش خودم : نامبرده در سور عادیات و زلزله و لیل کمی می لنگد
و مشکل دیگری ندارد. ![]() |
|||
|
|
۰:۳۵, ۲۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام. این هفته یکم عقب بودم از برنامه ولی الحمدلله رسوندم. تشکر بابت زحمات همه بزرگواران یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۲۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
بچه ها مثلا اسم خودتون رو گذاشتین همکلاسی؟
. . . کیست مرا یاری کند؟؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۲۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۲۴/آذر/۹۱ ۱۲:۰۱)S!lenced نوشته است: بچه ها مثلا اسم خودتون رو گذاشتین همکلاسی؟سلام گلم ، چه شده که این همکلاسی داد یاری خواهی دارد ؟؟ عقب مانده از کاروان و یا ... |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از پاسخ از هفته قبل سه شنبه تا الان،امتحانات ما شروع شده و من وقت مگس پروندن هم ندارم سرعت حفظم شدید اومده پایین کمک میخوام |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۲۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۱ ۱۲:۰۰ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام (۲۵/آذر/۹۱ ۱۶:۰۷)S!lenced نوشته است: سلام مطمئن باشید ما اینقدری دانش آموز بودیم که بدونیم نیم یا یک ساعت وقت زیادی نیست بهتون پیشنهاد می کنم از تایم پروفسور حسابی استفاده کنید یعنی ساعتی از روز رو تعیین کنید و در هر حالتی (حتی در چند قدمی مرگ و روی تخت بیمارستان قلب(البته شما رو نمی گم وضعیت پروفسور بود)) بهش پایبند باشید (پروفسور با این روش آلمانی می خوندند.) امیدوارم احساس نکرده باشید که قصد توهین دارم نه فقط خواستم کمکی کرده باشم در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۲۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۱ ۱۶:۱۸ توسط S!lenced.)
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
ممنون از لطفتون داداش گلم
خب تا ببینیم این یکی چه جوابی میده؟ |
|||
|
|
|