|
طرح حفظ تالاري قرآن
|
|
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
يا حق...
سلام ... اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته ويژ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... . ****************************************************************************************************** با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری) : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان Agha sayyed و این المنتظر دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق) 1- nina
2- farzaneh s 3-freewish 4- تازه مسلمان 5- عبد 6- یا ثارالله 7- Hadith 8- meshkat 9-anti dajjil S!lenced -10 11- V-E 12- merrijiani 13- خودم در پناه حق موفق باشید یاعلی (علیه السلام) مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۲, ۲۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۱ ۱۴:۲۷ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام (۲۶/آذر/۹۱ ۱۵:۵۷)S!lenced نوشته است: ممنون از لطقتون داداش گلم قابلتون رو نداشت اما چرا داداش ؟؟؟؟ اگه به این سوال جواب بدید خیلی ممنون می شم چون شما احتمالا 5 یا 6 امین نفرید در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد بسم الله الرحمن الرحیم بازم سلام بعضی از دوستان اعلام کردند به دلایلی فعلا نمی تونند در طرح فعال باشند با اجازه بزرگان فعلا معلق شدند ببخشید جسارت می کنم در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
۱۴:۴۸, ۲۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۱ ۱۵:۰۹ توسط V-E.)
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و آل محمد عجل فرجهم میدونم خیلی دیر کردم ولی ان شاء الله که بتونم خودم رو به گروه برسونم التماس دعا
|
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۲۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
منظورتون از سوال رو نفهمیدم؟
چرا به اینکه گفتم داداش یا اینکه چرا نمیتونم حفظ کنم؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۸:۵۲, ۲۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا داداش؟؟؟ حفظ رو که می تونید صددرصد. در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
۱۱:۵۳, ۲۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
سلام طرح خيلي خوبيه منم چند وقتيه تو فكرش هستم ولي هنوز توفيق پيدا نكردم خيلي خوب مي شه كه اين كار دسته جمعي انجام بشه. پس منم هستم.
|
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۲۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
من تا اون جایی که بتونم کمک میکنم
فقط یه سوال چون تاپیک رو تا اون جایی که خوندم به این موضوع بر خورد نکردم می پرسم بچه هایی که حفظ میکنن به کی تحویل میدن؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۲۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
اول اینکه اگه ناراحت میشید دیگه نمیگم
دوم اینکه خب بالاخره مث داداشم دارین بهم کمک میکنین سوم اینکه از روی محبت چهارم اینکه در دین همه داداش و خواهرن و . . . |
|||
|
|
۱:۱۲, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام (۲۸/آذر/۹۱ ۱۱:۵۳)merrijiani نوشته است: سلام طرح خيلي خوبيه منم چند وقتيه تو فكرش هستم ولي هنوز توفيق پيدا نكردم خيلي خوب مي شه كه اين كار دسته جمعي انجام بشه. پس منم هستم. شما هم خوش آمدید ولی لطفا از وضعیت فعلیتون مطلعمون کنید اسمتون رو می ذارم تو لیست الان با حضور شما بچه های جدید حفظ شدند 3 نفر و این خیلی خوبه چون با هماهنگی های خودتون می تونید یه زیر گروه تشکیل بدید و خودتون رو به گروه برسونید(البته این نظر منه شاید درست نباشه) (۲۸/آذر/۹۱ ۲۱:۳۲)جبریل نوشته است: من تا اون جایی که بتونم کمک میکنم از ارسالتون برداشت می شه باید حافظ کل باشید ممنون می شم از تجربیاتتون استفاده کنیم این موضوع چندین بار از طرف اساتید محترم مطرح و تاکید شده. امیدوارم بچه ها هم بهش توجه کرده باشند (۲۸/آذر/۹۱ ۲۱:۳۵)S!lenced نوشته است: اول اینکه اگه ناراحت میشید دیگه نمیگم اول نه ناراحت که نه اما واسم سواله چرا؟؟؟ من شبیه پسرا پست می زنم یا نام کاربریم غلط اندازه البته یه احتمال دیگه هم هست اینکه پسرای اینجا خیلی پاکن تصور برخورد با دختر رو ندارن دوم کمک وظیفمه اما مثل خواهر نه داداش سوم ![]() چهارم در دین همه برادر خواهرند نه داداش... چون شما برادر کوچیک مایید(البته اگه اشتباه نکنم) مشکلی نیست ولی بهتره احترام یک خانم حفظ بشه این بحث رو خیلی ادامه ندید چون تاپیک منحرف می شه. در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
سلام میدم به تمام حفاظ آینده قرآن مبین
خیلی دوس داشتم که با شما هماهنگ شم و همکاری کنم اما امان از اراده واقعا خوشحالم که می بینم برنامه حفظتون تا اینجا پیش رفته تبریک تبریک تبریک ![]() ![]() ![]() البته تا حدودی جز 30 رو حفظم به خصوص سوره های نبا نازعات عبس ( البته توی ذهنم کم رنگ شده ولی باز ...) دعام کنید که سر عقل بیام و دوباره شزوع کنم به حقظ. |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۳۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برنامه ی پیشنهادی : از شنبه 2 دی لغایت جمعه 8 دی
شنبه : حفظ آیات 9-19 سوره ی الانفطار و مرور آیات 1-8 سوره ی الانفطار و آیات 29-36 سوره ی مطففین و آیات 18-26 سوره ی غاشیهیکشنبه : مرور و تثبیت سوره ی الانفطار و آیات 1-9 سوره ی مطففین دوشنبه : حفظ آیات 1-7 سوره ی تکویر و مرور آیات 10-17سوره ی مطففین و آیات 1-8 سوره ی الانفطار و آیات 1-7 سوره ی اعلی سه شنبه : حفظ آیات 8-14 سوره ی تکویر و مرور آیات 1-7 سوره ی تکویر و آیات 18-28 سوره ی مطففین و آیات 9-19 سوره ی الانفطار و آیات 8-13 سوره ی اعلی چهار شنبه : حفظ آیات 15-21 سوره ی تکویر و مرور آیات 8-14 سوره ی تکویر و آیات 29-36 سوره ی مطففین و آیات 14-19 سوره ی اعلی پنج شنبه : حفظ آیات22-29 سوره ی تکویر و مرور آیات 15-21 سوره ی تکویر و آیات 1-7 سوره ی تکویر جمعه : مرور و تثبیت سوره ی تکویر و آیات 1-8 سوره ی الانفطار و آیات 1-7 سوره ی طارق پیشنهاد به دوستان : چون سوره ها از این به بعد طولانی تر و نا آشنا می شن لطفا از الان چند سوره ی مانده رو از رو خوانی کنید برای مثال سوره ی عبس که برنامه ی هفته ی بعده رو هر روز یا یک روز در میان بخونید. اگه مشکلی درمورد برنامه حس می کنید حقیر رو قابل بدونید و در همین تاپیک اطلاع بدید. *********************************************************************************
یا علی (علیه السلام) مدد
توجه مهم توجه قرار بر این بود که تا پایان هفته گزارشی از وضعیتتون بدید.(ممنون از خیل عظیم گزارشات :dodgy![]() (در تاپیک یا از طریق پیام خصوصی) ضمنا بخاطر امتحانات اگه برنامه رو سنگین حس می کنید اطلاع بدید که سبکترش کنیم. ******************************************************************************** در پناه حق موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

لطفا از الان چند سوره ی مانده رو از رو خوانی کنید برای مثال
:dodgy