کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح حفظ تالاري قرآن
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
يا حق...

سلام ...

اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته وي‍‍ژ‍ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... .

****************************************************************************************************​**
با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.

تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری)
Angel: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793

اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان
Agha sayyed و این المنتظر

دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق)

1- nina

2- farzaneh s

3-freewish

4- تازه مسلمان

5- عبد

6- یا ثارالله

7- Hadith

8- meshkat

9-anti dajjil

S!lenced -10

11- V-E

12-
merrijiani

13- خودم

در پناه حق موفق باشید
یاعلی (علیه السلام) مدد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Farzaneh ، حسن عزتي ، saloomeh ، sarallah ، azade ، افشین ، تفکر ، یا ثارالله ، Ramin_Ghn ، جویای حقیقت ، AFG Shia ، یاســین ، aboutorab ، Hadith ، بچه شیعه ، abbas313 ، meshkat ، fatemeh ، ساجد ، freewish ، حقیر ، mohammad reza ، fatemeh zahra ، Mohammad Trust ، ساقی ، hesam110 ، netlog36 ، تازه مسلمان ، m.hossein ، somayeh ، 59-11(یامهدی) ، Havbb 110 ، nafas ، amiroooo ، taleb ، mohamad ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، KABOOTAREHARAM ، كارمند پيمانی ، Fatemeee ، مجید املشی ، V-E ، جبریل ، آیات ، بیداری اندیشه ، ترنم ، غفران غ ، میلاد.م ، یا صاحب الزمان ، SARA 2020 ، علی امینی ، صهبا ، sagheb ، أین المنتظر ، اميرمهدي ، السا ، fafa*

آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۲, ۳۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #171
آواتار
من خیلی خیلی عذر خواهی میکنم جناب جویای ...
واقعا من رو ببخشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، مفقود الاثر
۱:۴۸, ۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۱ ۱:۵۰ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #172
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام. یک انتقاد دارم از دوستان...اول عذر میخوام از این صحبتم.اینکه موارد و مسائل شخصی رو از طریق پیام خصوصی پیگیری بفرمایید، تا وقت دوستان دیگه برای مطالعه مسائل شخصیتون گرفته نشه

در مورد برنامه متاسفانه هنوز به سوره انفطار نرسیدم.آخر مطففین هستم
امشب ان شاءالله تا صبح مطففین رو تموم می کنم...به نظرم مطففین سوره سنگینی بود و 4 روز براش زمان کمی بود.
با تشکر از همه بزرگواران
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، یاســین ، حسن عزتي ، ضحی ، كارمند پيمانی ، مفقود الاثر
۱۰:۳۶, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #173
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

(۲/دی/۹۱ ۱:۴۸)یا ثارالله نوشته است:  یک انتقاد دارم از دوستان...اول عذر میخوام از این صحبتم.اینکه موارد و مسائل شخصی رو از طریق پیام خصوصی پیگیری بفرمایید، تا وقت دوستان دیگه برای مطالعه مسائل شخصیتون گرفته نشه

من به نوبه خودم از شما و همه بزرگواران معذرت می خواهم SadConfused

سنگینی برنامه ی هفته ی قبل رو قبول دارم برای همین این هفته نسبتا سبک تره

اما پیشنهاد اساتید برای سه دوست عزیزی که تازه به جمع ما پیوستند:

خانم غفران غ (خانم ها مقدمند دیگهBig Grin):

نقل قول:
اقای s!lencnd- اگه مشکلی ندارند فعلا با برنامه پیش برن تا بعدا اون سوره هایی را که حفظ نیستند را از بر کنند
خانم V-Eهم که به قول خودشون 16 سوره را حفظ هستند پس کارشون آسونتره ایشون هم برای عقب نموندن از بقیه فعلا با برنامه پیش برن بعدا که به بچه ها یه استراحت میدید ایشان وقت میکنند تا سوره ها ی بقیه را حفظ کنند
یه برنامه ی حفظ ویجه هم به ایشان بدهید به طوری که تا6 صفحه فقط حفظ کنند بدون مرور بعدا تثبیت کنند این طوری هم دیگه عقب نمیمونند

آقای
Agha sayyed
:

نقل قول:آمدن دوستان هم مانعی ندارد . هم میتوانند طبق برنامه بیایند که خب عقب خواهند ماند ، هم میتوانند مثلا 3 برنامه حفظ را در دو هفته انجام دهند .
به خودشان بستگی دارد .

حالا از شما تقاضا دارم وضعیتتون رو بیان کنید
چه کار می کنید؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، یا ثارالله ، مفقود الاثر ، تازه مسلمان ، یاســین
۰:۲۴, ۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۰:۳۱ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #174
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

برنامه ی پیشنهادی :
از شنبه 9 دی لغایت جمعه 15 دی

شنبه : حفظ آیات 1-10 سوره ی عبس و مرور آیات 15- 21 سوره ی تکویر و آیات 9-19 سوره ی الانفطار و آیات 8-17 سوره ی طارق

یکشنبه : حفظ آیات 11-19 سوره ی عبس و مرور آیات 1-10 سوره ی عبس و آیات 22-29 سوره ی تکویر

دوشنبه : حفظ آیات 20-31 سوره ی عبس و مرور آیات 11-19 سوره ی عبس و آیات 1-7 سوره ی تکویر

سه شنبه : حفظ آیات 32-42 سوره ی عبس و مرور آیات 20-31 سوره ی عبس و آیات 1-10 سوره ی عبس و آیات 8-14 سوره ی تکویر

چهار شنبه : مرور و تثبیت سوره ی عبس و آیات 15- 21 سوره ی تکویر

پنج شنبه : حفظ آیات 1-9 سوره ی نازعات و مرور آیات 20-31 سوره ی عبس و آیات 22-29 سوره ی تکویر

جمعه : حفظ آیات 10-14 سوره ی نازعات و مرور آیات 1-9 سوره ی نازعات و آیات 32-42 سوره ی عبس

پیشنهاد به دوستان : چون سوره ها از این به بعد طولانی تر و نا آشنا می شن[تصویر: sad.png] لطفا از الان چند سوره ی مانده رو از رو خوانی کنید برای مثال سوره های نازعات و نباء Angel که برنامه ی هفته ی بعدند رو هر روز یا یک روز در میان بخونید.

اگه مشکلی درمورد برنامه حس می کنید حقیر رو قابل بدونید و در همین تاپیک اطلاع بدید.

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، تازه مسلمان ، V-E ، یاســین ، حسن عزتي ، یا ثارالله
۰:۳۹, ۱۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #175
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

برنامه ی پیشنهادی :
از شنبه 16 دی لغایت جمعه 22 دی

شنبه : حفظ آیات 15-19 سوره ی نازعات و مرور آیات 10-14 سوره ی نازعات وآیات 1-10 سوره ی عبس

یکشنبه : حفظ آیات 20-26 سوره ی نازعات و مرور آیات 15-19و 1-9سوره ی نازعات و آیات 11-19 سوره ی عبس

دوشنبه : حفظ آیات 27-33 سوره ی نازعات و مرور آیات 20-26 و 10-14 سوره ی نازعات و آیات 20-31 سوره ی عبس و آیات 1-9 سوره ی بروج

سه شنبه : حفظ آیات 34-39 سوره ی نازعات و مرور آیات 27-33 و 15-19 سوره ی نازعات و آیات 32-42 سوره ی عبس و آیات 10-12 سوره ی بروج

چهار شنبه : حفظ آیات 40-46 سوره ی نازعات و مرور آیات 34-39 و 20-26 سوره ی نازعات و آیات 13-22 سوره ی بروج

پنج شنبه : مرور و تثبیت سوره ی نازعات

جمعه : حفظ آیات 1-10 سوره ی نبا و مرورآیات 34-39 و 10-14 سوره ی نازعات و آیات 1-9 سوره ی انشقاق و سور ناس و اخلاص و فلق (سه ماهه شدیمBig Grin)

پیشنهاد به دوستان : چون سوره ها از این به بعد طولانی تر و نا آشنا می شن[تصویر: sad.png] لطفا از الان چند سوره ی مانده رو از رو خوانی کنید برای مثال سوره ی نباء Angel که برنامه ی هفته ی بعده رو هر روز یا یک روز در میان بخونید.

اگه مشکلی درمورد برنامه حس می کنید حقیر رو قابل بدونید و در همین تاپیک اطلاع بدید.

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، یا ثارالله ، ELENOR
۲۱:۱۱, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #176
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

برنامه ی پیشنهادی :
از شنبه 23 دی لغایت جمعه 29 دی

شنبه : حفظ آیات 11-20 سوره ی نبا و مرور آیات 1-10 سوره ی نبا و آیات 40-46 و 15-19 سوره ی نازعات و آیات 10-16سوره انشقاق و سور مسد و نصر

یکشنبه : حفظ آیات 21-30 سوره ی نبا و مرور آیات 11-20 سوره ی نبا و آیات20-26 سوره ی نازعات و آیات17 -25 سوره ی انشقاق و سور کافرون و کوثر

دوشنبه : حفظ آیات 31-37سوره ی نبا و مرور آیات 1-10 و 21-30 سوره ی نبا و آیات 33-27 سوره ی نازعات و سوره ی ماعون

سه شنبه : حفظ آیات 38-40 سوره ی نبا و مرور آیات 11-20 و 31-37سوره ی نبا و آیات 39-34 سوره ی نازعات و آیات 1-9 سوره مطففین و سور قریش و فیل

چهار شنبه : مرور و تثبیت سوره ی نبا و آیات 40-46 سوره ی نازعات و آیات 10-17 سوره مطففین و سوره ی همزه

پنج شنبه : مرور آیات 31-37سوره ی نبا و آیات 18-28 سوره مطففین

جمعه : مرور آیات 1-10 و 38-40 سوره ی نبا و آیات 29-36 سوره مطففین و سوره ی عصر

پیشنهاد به دوستان : به به می بینم که به لطف خدا و عنایات آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) موفق شدیم جز سی رو تموم کنیم(البته یه هفته مونده). تبریک ویژه. اما 2 تا سوال دارم:

اول اینکه آیا تمایل دارید یک هفته به خودمان یک استراحت بدهیم و کل جز سی رو مرور کنیم؟
و دوم اینکه از یکی از دوستان می خواهم که لطف کند و اعلام آمادگی کند برای همکاری برای برنامه ریزی نه اینکه خسته شده باشم نه شاید از این به بعد نتوانم همیشه در تالار حضور داشته باشم.

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، یا ثارالله ، یاســین ، بیداری اندیشه
۲۳:۲۳, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۲۳:۲۳ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #177
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

با تشکر از خانم ضحی عزیز ،

یک خواهش داشتم..اگر ممکنه یکم یواش تر پیش بریم.من 3 روز عقبم از برنامهSad

در مورد پیشنهادی که فرمودید هم موافقم با اینکه یک هفته بعد از اتمام جزء سی استراحت داشته باشیم

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی
۲۳:۲۸, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #178
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همگی و خسته نباشید
من با استراحت موافقم
البته شما استراحت کنید ما جا مونده ها خودمون رو برسونیم
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، حسن عزتي ، ضحی
۲۳:۳۱, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #179
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

پس من جامونده تنها نیستم یکم امیدوار شدم

پس بقیه کجان فقط دو نفر؟؟؟؟؟؟

همکار من چی شد؟؟؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی(علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۱۵:۱۸, ۲۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۱ ۱۵:۲۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #180
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

برنامه ی پیشنهادی :
از شنبه 30 دی لغایت جمعه6 بهمن

شنبه : مرور آیات 11-20 سوره ی نبا و سوره ی تکاثر

یکشنبه : مرور آیات 21-30 سوره ی نبا و آیات 1-8 سوره ی الانفطار و سوره ی قارعه

دوشنبه : مرور آیات 31-37سوره ی نبا و آیات 9-19 سوره ی الانفطار و سوره ی عادیات

سه شنبه : مرور آیات 38-40 سوره ی نبا و سوره ی زلزله

چهار شنبه : مرور آیات 1-7 سوره ی تکویر و سوره ی قدر

پنج شنبه : مرور آیات 8-14 سوره ی تکویر

جمعه : مرور آیات 15- 21 سوره ی تکویر و آیات 1-5 سوره بینه

2 نکته را باید متذکر شوم:
1-
برای این هفته انشا الله برنامه مرور داریم (البته با اجازه ی اساید محترم و بقیه دوستان)چون دوستان فعال ما زمان خواستند؛
2- برنامه مرور فوق برنامه ی اجباریست و دوستان مطابق وضعیت خودشان از زمان خود برای مرور کل جز یا جبران عقب ماندگی ها استفاده کنند.

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد

باز سلام

در چند مورد از دوستان کمک می خواهم:

1- قرار بود یکی از دوستان برای برنامه ریزی اعلام همکاری کند پس چه شد من منتظرم باور کنید کار خیلی مشکلی نیست.
2- لطفا تجربیات حفظ خود را از طریق تاپیک در اختیار دیگران هم قرار دهید.
3- لطفا تا پایان هفته بعد گزارشی از وضعیت خود تا پایان دور اول حفظ که جز 30 ام می باشد ارائه دهید(از طریق تاپیک یا پیام خصوصی) برای اجبار به همکاری مجبورم تهدید کنم کسانی که گذارش ندهند در لیست معلق می شوند.
4- منتظر پیشنهادات دوستان برای شروع جز جدید اعم از نحوه برنامه ریزی و مرورها و کدام جز هستم.

این چند سوال باشد تا بحث شروع شود.

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، حسن عزتي ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا