|
طرح حفظ تالاري قرآن
|
|
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
يا حق...
سلام ... اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته ويژ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... . ****************************************************************************************************** با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری) : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان Agha sayyed و این المنتظر دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق) 1- nina
2- farzaneh s 3-freewish 4- تازه مسلمان 5- عبد 6- یا ثارالله 7- Hadith 8- meshkat 9-anti dajjil S!lenced -10 11- V-E 12- merrijiani 13- خودم در پناه حق موفق باشید یاعلی (علیه السلام) مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۷, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من چون همتم کوتاهه اما دوست دارم حفظ کنم یه پیشنهاد داشتم اگه میشه یه طرحی بهم بذاریم برای یه سری سوره ها مثل یس،الرحمن،نور .... یه سری سورهایی که بیشتر باید خوانده شه |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم (۱۷/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۵)غریب نوشته است: سلام ابجیخب اگر دوستان همت کردند و طرح دوباره جریان افتاد سعی میشود تا از تعطیلات عید شروع کنیم و تا آن موقع دوستانی که میخواهند تازه شروع کنند میتوانند از طرح اولیه استفاده نمایند. البته بصورت فشرده . (۱۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۷)nina نوشته است: سلام دوستاناینگونه تحفیظ ها مقطعی است و دوستان خود با ممارست و تکرار میتوانند انجام دهند . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
|
سلام
اتفقا منم چند روز پيش همين قصد رو كردم حالا اگه جمعي حفظ كنيم چه بهتر خدا بخواد منم هستم
|
|||
|
|
۷:۵۳, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
|