|
تجربیات شعری خود را این جا بیان کنید.
|
|
۲۳:۳۰, ۱۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دیدم دوستان هنرپیشه (از نوع غیر سینمایی) در این تالار زیاد شدند ، گفتم در این جا خواهش کنم تجربیات ، بیوگرافی و راهنمایی های خود رو در مورد سرودن شعر بیان بفرمایند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۹, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یا حق...
واقعااااا...............خیلی خوشحال شدم..................انتظار هر استعدادی رو داشتم جز شعر گفتن. امیدوار ِ ادبیاتم شدم چون بدترین درس بود برام فقط دوست داشتم بهش گوش بدم. در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
گفتید ادبیات! خود من در زمان راهنمایی ، همیشه نمره های انشام پایین بود،چون زیاد آدم اجتماعی نبودم ، اوضاع به همین منوال می گذشت تا این که رفتم سراغ شعر ، سال سوم راهنمایی توی انشا هام همش یک شعر دست و پا شکسته می نوشتم ، بعد معلمه ذوق مرگ می شد و بهم 20 میداد ، بچه ها هم که بی جنبه ، دائم باهام شوخی می کردند ، ولی خوب استارت خوبی شد برای راه شعریم ، بعد هم که قبل دبیرستان وزن شعر رو یاد گرفتم از دوستم (که همه می گفتند نمی شه یاد گرتف ، الکی می گفتند!) ، رفتم سال اول ، معلم ادبیات می دید وزن شعر بلدم انقدر حال کرده بود! هی ازم می پرسید، شعرام رو می خوند و .... خلاصه که نترس ، اولش سخته ، بعد خیلی آدم تغییر می کنه ، خوبی ادبیات این هست که رو در رو نمی شی با مخاطب ، می تونی هر چی تو دلت هست بگی. |
|||
|
|
۲:۰۷, ۱۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام اتفاقا تنها بخش خوب ادبیاتم انشا بود زنگ تفریح انشا می نوشتم نخونده 20 می گرفتم این ارسالو زدم که ازتون بپرسم شما که دستی تو ادبیات دارین درمورد تاثیر فردوسی در فارسی چه نظری دارید؟؟؟ واقعا برام سواله یعنی اگه شاهنامه نبود الان فارسی نبود؟؟؟؟ در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۱۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
والا من اون قدراهم دست ندارم! اما خوب چند نکته در مورد شاهنامه هست. اول این که در زمان سلطه غیر مستقیم اعراب نوشته شد،در زمانی که زبان عربی ظاهرا داشته رواجپیدامیکرده (نمونه اش هم تغییر خط فارسی بوده) دوم این که شعر فردوسی به ندرت دارای لغت غیر فارسی بوده.استاد ما می گفت (من ادبیات نخوندم ها! استاد ادبیات عموموی مون) که اگر کسی چند برابر فردوسی از لغات غیر فارسی استفاده کنه ، باز هم اعجوبه است!لغات غیر فارسی که فردوسی استفاده می کرده هم اکثرا نام و ... بودند.خوب به این دلیل کتاب فردوسی یک جورایی مثل دائرة المعارف کلمات فارسی بوده. سوم این که در دوران سلطه اعراب ، خصوصا اهل تسنن ، یک شیعه می آد و با زنده کردن داستان های کهن و حماسی فارسی ، روحیه ظلم ستیزی رو گسترش می ده. چهارم هم این که فردوسی به سبک خراسانی شعر می گفته ، والحق بسیار قوی شعر می گفته ، و سبک خراسانی پایه و بنیاد شعر پارسی بوده.اشعار فردوسی آن قدر قوی هستند ، که استاد سخن سعدی ، با این که تونسته بود مشابه شعرای دیگه شعر بگه ، هر کار کرد نتونست مثل فردوسی شعر بگه. |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۱۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۱ ۲:۰۷)جویای... نوشته است: یا حق... سلام فردوسی با سرودن حماسی شاهنامه زبان فارسی رو زنده نگه داشت در همه دکان ها در همه شهر ها مردم جمع میشدند اشعار فردوسی رو میخوندند اون زمان کم کم زبان عربی داشت بر مردم غالب میشد. قبل از فردوسی هم سعی براین بود که زبان فارسی رو زنده نگه دارند ولی موفق نشدند جرقه ش رو هم یعقوب لیث صفاری زد که وقتی از فتح هرات برمیگشت براش شعر گفتند به عربی یعقوب گفت : چيزي كه من اندر نيابم. چرا بايد گفت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |