کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هالیوود ما...
۱۹:۲۰, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
هدف از ایجاد این موضوع اینکه میخواهیم بدونیم فردا روزی اگر یکی از اعضای تالار فیلم ساز شد و یا حتی متولی امر فیلم سازی شد! در رابطه با امام زمان(علیه السلام) و یا انتظار و حتی صهیونیست،شیطان پرستی و ..... چه چیزی ساخته شه!
چه سندی پیش رو قرار بگیره! و اصلا دوست دارم همین جا و در همین تاپیک ، برای این گونه از فیلمها موضوع پیشنهاد بدیم!
و چرا اینطور نباشه که یه گروه فیلم سازی تشکیل بدیم! برای فرداها!
برای مبارزه با این غول صهیونیستی(هالیوود)باید از همین الان شروع کرد!
شاید من فردا فیلم ساز باشم!
به امید همکاریتون!Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، ترنم ، فاطمه خانم ، شیدا ، بچه شیعه ، سرباز ولایت ، دل خسته ، ضحی ، بیداری اندیشه ، Admirer ، Farzaneh ، سدرة المنتهی ، seyed313 ، elnaz alavi ، Reza71 ، راحیل ، Aurora ، ztb ، Hadith ، مجید املشی ، ایرانی ، Justice Bringer

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۸, ۱۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
یا حق...

سلام

منم هستم دوبار چنین تاپیکی باز کردم چندان استقبال نشد فکر می کنم ساخت مستند مفید تر باشه چون شما نمی تونین فیلم تلویزیونی بسازی که حریم محرم نامحرم رعایت بشه بعد جذابم باشه تازه مستند هامستندن دیگه یعنی قابل استناد
الان در جهان خیلی ها به پوچی رسیدن و به دنبال یه عقیده درست می گردن برای پیروی این وسط غرب میاد یوگا و بودائیسم و امثالهم رو ارایه می ده مردم از همه جا بی خبر هم برای پر کردن خلا معنوی می رن دنبال همینا به نظر شما همین طور بی برنامه یکی مثل استیون جابز بودائیه اون وقت اینطور رو بودائی بودنش مانور می دن؟؟

بهترین کار معرفیه مذاهب مختلف بعد رد کردن منطقی اون ها بعد هم اثبات اسلام شیعی با منطقه

من بازم می گم شدیدا هستم هر کاری بتونم و از توانم خارج نباشه انجام می دم

خوش به حالتون خانم راحیل حداقل شما عملی وارد گود شدید ما که فقط شعار می دیمSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، سدرة المنتهی ، راحیل
۱۲:۵۱, ۱۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
ببینید سرف انتخابه نام هالییود ما، برای این تاپیک به معنای تایید اعمال شیطانی هالیود نیست!
اما شکی نیست که ما باید در حوضه ی سینمایی از هالییود کسب تجربه کنیم!
مستندهای درجه یک زیادی در خود آمریکا توسط ایرانیانی مثل:نادر طالب زاده درست شد! اما پخش نشد،انگار یه جورایی مستند برای پخش نشدنه!
مستندها باید به جای خودش ساخته بشه اما هیچی جای سینما رو نمیگیره!
ما فقط برای ساختن فیلم های ضد پرستش یا تقدیس شیطان چند صد موضوع با ریشه ی تاریخی داریم!
و به راحتی میتوان آن را ساخت و محرم و نامحرم را نیز رعایت کرد!
هنوز فیلمهای زیادی باید درباره ی مسیح(علیه السلام)این پیامبر مظلوم ساخته بشه!
هیچ میدونید سریالی که نادر طالب زاده در رابطه با مسیح ساخت چقدر در کشورهای مختلف اروپایی فروش داشت!
میدونید چرا؟ چون اونها تشنه ی دروغ نشنیدن هستند!
تا همینجا بمونه تا دوستان وارده بحث بشن!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، سدرة المنتهی ، راحیل
۲۲:۰۰, ۱۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۱ ۲۲:۰۱ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #13
آواتار
عزیزانه فعال در حوضه ی سینما به دوستان علاقه مند کمک کنید!
بسم الله ایده بدین!Smile
۲۱:۰۱, ۲۱/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۱:۱۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #14
آواتار
جنگ نرم امروز بر سر رسانه های تصویریست که صاحبان اندشه نیز به همین سمت تمایل پیدا کرده اند.دکتر عباسی در سخنرانی فلسفه ی سینما به این موضوع اشاره می کند که تعدادی از بزرگترین فیلسوفان حال حاضر چمع شده اند و بر روی فلسفه تعدادی از کارگردانان و فیلمها کار کرده اند ونتایج خارق العاده ای جاصل شده است. امروز کسی کوبریک یا اسکورسیزی یا جی جی آبرام را تنها یک کارگردان نمی دانند بلکه اینان را فیلسوف خطاب می کنند. بنابراین باید در این مسیر گام برداشت تا تاثیرگذار باشیم.
امروزه تاثیر گداری یک کلیپ ده دقیقه ای یا یک نمآهنگ به مراتب از یک کتاب بیشتر است.

برای رسیدن به مقصود و رویارویی با دشمن باید ارزشهایی را زیر سوال برد که انها روی آن پافشاری می کنند. زیرا در غیر این صورت اثرگذاری مناسب نداشته و ما به هدفمان نمی رسیم.

مثالی میزنم. شما ببینید غرب همیشه ما را در مسايلی متهم میکند که برای او ارزش است نه برای ما. لذا هیچگاه نتیجه ای نمی گیرد. یا مثالی دیگر، فرض کنید می خواهید دوستتان را به چالش بکشید آیا اگر به او بگوییم که تو در ماهیگیری یا کباب درست کردن و ... که او مدعی هیچکدامشان نبود توانسته اید او را به چالش بکشید یا در صورتی که او مهندس شیمی بود با پرسیدن سوالی در همان زمینه از او که نتواند پاسخ دهد؟ کدامیک؟!!

تمام افق ها و آرمان هاي فرض شده در زمينه هنر و رسانه، بدون وجود هنرمندان و نيروهاي متعهد و متخصص ثمربخش نخواهدبود. شهيد آويني تأكيد داشت كه هنر حقيقي تنها از ذهن و دل هنرمند پرورش يافته برمي آيد: «اگر يك برنامه بلندمدت براي پرورش هنرمندان برنامه ساز نداشته باشيم، همين عامل مذكور مي تواند ما را تدريجا به سمت يك خضوع ناخواسته در برابر هنرمندان و متخصصان غيرمتعهد به اسلام براند.»
«هنرمند آيينه اي است كه اگر صيقلي نباشد، صورت زيباي حقيقت را مشوه و كج و معوج مي نمايد؛ پس هنرمند از آن حيث كه واسط ظهور حق در عالم است، بايد به تزكيه نفس بپردازد و ميزان توفيقش در اين امر با ميزان هنرمنديش رابطه مستقيم دارد.»

در لینک زیر آسیب شناسی سینمای ایران از منظر شهید اوینی بررسی شده است:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20992.html

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، ضحی
۰:۳۸, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۰:۴۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #15
آواتار
اصلا نمیخوام نا امیدتون کنماااا
اما من خودم هم تجربه دارم،هم چندین بار دیدم،تو این تالار،هیچ چیز عملی نمیشه
به من هم خیلی ها همینو گفتن، اما من پیش خودم گفتم نه،کار من مثل بقیه کارا نیست و حتما باید عملی بشه و میشه! و تا الانی که فهمیدم تو تالار هیچی عملی نمیشه،هنوز هم منتظر اتمام کار هستم!!

نقل قول:خوش به حالتون خانم راحیل حداقل شما عملی وارد گود شدید ما که فقط شعار می دیم[تصویر: sad.gif]
و یه نکته: همیشه تو این تالار،شروع کنندگان بحث ، پتانسیل بالایی برای عملی شدن کار دارن،اما به دلایل نامعلوم،97 درصد ایده ها هیچوقت اینجا عملی نشدن،مثل کاری که من شروع کردم

امید وارم هیچکدوم از افرادی که تو این تاپیک تشکر میکنن،وسط کار غیبشون نزنه
اگه بحث ایده باشه که من وحشتناک در خدمتمWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، مجید املشی ، مفقود الاثر
۱:۱۷, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱:۱۹ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #16
آواتار
يا حق...

سلام

ممنون از فدایی ولایت قبول دارم

ضمنا من نگفتم نمی شه فیلمی ساخت که حریم محرم ونامحرم توش رعایت بشه گفتم چنین فیلمی دیگه با وجود بعضی فیلما جذاب نیست مصنوعی می زنه

فیلمی که در راستای بیداری اندیشه باشه باید در انتظار باز خورد جهانی باشه در جهان حاضر فیلم بدون صحنه جذاب نیست برای مثال گفته می شه فیلم هری پاتر که به علت وقت کم صحنه ی خاصی نداره اگر صحنه داشت فروشش بیشتر می شد یا مثلا تو کره فیلمی ساخته شد که هیچ صحنه ی زننده ای نداشت مردم معترض شدندSurprise و دو بازیگر نقش اصلی روی سن برای راضی کردن مردم صحنه رفتن حالا منظورم رو از جذاب نبودن درک می کنید
مردم در دنیای حاضر تشنه ی حقیقتن حقیقتی که باید با دلیل و منطق از طریق مستند ها در اختیارشون گذاشت فراموش نکنید که ما مسلما تو دنیای فیلم نمی تونیم با امسال هالیوود با سابقه ی طولانیشون رقابت کنیم. فقط حقیقت جواب می ده مردم از دروغ شنیدن خسته شدن.

یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مفقود الاثر ، راحیل
۱۴:۰۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
از دوستانی که در این بحث شرکت میکنند ممنون!
ضمن توضیح دریاره ی وضعیت سینما ، به درخواست من هم توجه کنید!
ایده بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممکنه بگین ایده دادن بدون عمل چه فایده داره؟
ممکنه این ایده ها ازجانب ما عملی نشه! اما ممکنه یکی با دیدن این تکاپوی ما به این صنعت جلب بشه و تصمیم بگیره از این راه به آقا کمک کنه!
ضمن این که خوده ایده پردازی ذهن مارو باز میکنه !
وخدارو چه دیدی شاید فردا فیلم ساز بودی؟؟؟؟؟؟
پس لطفا ایده برای موضوع فیلم بدین!
مثلا:11سپتامبر ، بعدش اگه خواستین توضیحات بیشتری هم برای ایدتون بدین!
اگه اینجا اینکارو نکنیم ، کجا انجامش بدیم!؟!؟!؟Blush
بسم الله:
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راحیل
۱۶:۲۴, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
با سلام
نظرات همه دوستان تاحدودی درسته اما یک سوال وقتی یه فیلم مستند ساخته میشه چند نفر رو به سینما میکشونه؟!یا حتی اگه از تلویزیون پخش بشه چند نفر رو میخکوب میکنه وبجز خودتون چند نفر دیگه علاقه مند هستن به دیدن مستند؟؟؟!!!!
ویه بحث دیگه که از استاد رحیم پور ازغدی شنیدم در دانشگاه های ما در رشته هنر هم مثل سایر رشته ها!!!!!متاسفانه فلسفه هنر غرب وسبکهای هنری غرب مثل کلاسیک،رومانتیک،کوبیسم و...!!!!تدریس میشه که اصلا به ما ربطی نداره نه به فرهنگمون میخوره نه به مذهبمون و....!بعد از یه فیلمساز توقع داریم فیلم اسلامی با معیارهای اسلامی بسازه!آخه چیزی رو میخوایم که هیچ توضیحی در موردش ندادیم ما بجز سبک دفاع مقدس دیگه چه سبکی از خودمون داریم؟واینقدر از کلیشه ها استفاده کردیم که دیگه جوون ما رغبت نمیکنه بهش توجهی کنه برای خودم پیش اومدکه دیدم فیلم شور شیرین رو که درمورد شهید کاوه ساخته شده وانصافا هم جالب بود فقط برای 2نفر اکران کردند!!!!!!
وجالب اینکه در یک سخنرانی از استاد پناهیان شنیدم که گفتن ما نباید منتظر باشیم که یک فیلم بیاد ورفتار ماو عملمون رو درست کنه خودمون باید دست به کار بشیم وخودمون رو درست کنیم...
هرچند فیلم وموسیقی تاثیراتی زیادی داره وباید به این2 توجه شود!!!!
منتظر ایده های ناب وجذاب شما هستم
هرچه خداخواست همان میشود نه این نه آن فقط همان میشود...
ما ماموربه وظیفه ایم نه به نتیجه
۱۷:۴۲, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
اگه خدا بخواد من قراره کارگردان بشم !!!!
۱۸:۲۸, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام
بهتره بعضی فیلما برای خارج از کشور ساخته بشه . مثل لانه جاسوسی که بن افلک داره میسازه . ما باید 10 ، 15 سال پیش این فیلمو میساختیم اونم واقعیتشو که حالا اینا نیان اونطور که خودشون میخوان البته مثل همیشه واقعیت رو وارونه جلوه بدن یا قضیه طبس یا اتفاقاتی که توی جنگ تحمیلی افتاد و عراقیا چه فجایعی انجام دادن یا این مسائل مهم . یه روز زندگی یه جانباز شیمیایی یا قطع نخاع . شناساندن اسلام به کشورایی که داره چهره دین عوض میشه و از رونق انداختن ادیان اومانیستی مثل بودا و ذن و از این حرفا
.
یه سری فیلمم برای خودمون برای جواب دادن به سوال مردم به تردیدها و شکها مثلا در مورد خدا و پیامبر و امامان معظم .
البته منظورم یه فیلم یه ساعتو نیمه نیست
نمی دونم کسی اینجا اصفهانی هست یا نه ولی کمیته فرهنگ شهروندی یه مدتیه یه کارایی رو بنام فرهنگ شهروندی داره انجام میده مثل پوستر و بنر و یه نوشته هایی توی اتوبوسا یه اسم سفرمطالعه ، که درمورد همه چی پیام میده به مردم ، از سد معبر تا خالی کردن خیابون برای ماشین آتش نشانی تا سلام کردن و صرفه جویی و ...
زمان میبره ولی خیلی موثره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، راحیل
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا