کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار)
۱۰:۰۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

امضاء ، هویت و خواست درونی ما آدماهاست و
آنچه که به عنوان آواتار و عکس شخصی در اینجا قرار میگیرد شاید عکس دلمان باشد بر صفحه تالار .
امضاء های برخی کاربران تلنگری است برای ما که بدانیم کیستیم و کجا ایستاده ایم در پهنه هستی
و برخی ما را بسوی خدایی شدن رهنمون مینمایند .
انتخاب بهترین امضاء و آواتار از دید شما کدام است ؟

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، أین المنتظر ، مجید املشی ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، میثاق ، شهیدطیبه واعظی ، hesam110 ، ضحی ، saloomeh ، Mahdy2021 ، meshkat ، تازه مسلمان ، Tolou ، بیداری اندیشه ، parisan ، شیدا ، در جستجوی سختی ، علمدار133 ، sarallah ، shia12 ، MohammadMeraj ، SARV ، am_po ، فدک زهرا ، مفقود الاثر ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، sssadatifar ، Amir ، MESSENGER ، حقیر ، ساقی ، vahrakan ، محمود ، netlog36 ، ANTI satan ، تفکر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۳, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
[تصویر: emza2.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، meshkat ، مفقود الاثر ، shafagh_mah ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، N.Mahdavian ، مسافر ، فدک زهرا ، yamin ، fazel ، MESSENGER ، حقیر ، ساقی ، محمود ، ANTI satan
۰:۰۱, ۲۵/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۱ ۲۳:۳۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #12
آواتار
جالب ترین امضاء SmileSmileSmile

[تصویر: sabalan%20%2875%29.gif]

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، دل خسته ، خاک ، black ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، N.Mahdavian ، saloomeh ، مسافر ، hesam110 ، شیدا ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، فدک زهرا ، yamin ، در جستجوی سختی ، fazel ، MESSENGER ، حقیر ، محمود ، ANTI satan ، خیبر110
۰:۴۵, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
والا بلغورای جوی ما حشره زده بود، عین همین!گذاشته بودم توی ظرف در بسته جهت میل جوجوهای گرامی.
اینو دیدم فکر کردم از ظرف در رفته اومده روی مانیتور هول شدم،خواستم برش دارم فهمیدم سرکاریه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، black ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، مسافر ، علمدار133 ، hesam110 ، شیدا ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، در جستجوی سختی ، fazel ، MESSENGER ، حقیر ، m.hossein ، فدايي ولايت ، ساقی ، محمود ، ANTI satan
۱:۴۳, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
به کجا مینگری ؟
[تصویر: avatar_1046.jpg?dateline=1329058797]

دنیا را با خنده ات عوض نمیکنم ، شرمنده ام . . .
[تصویر: avatar_1448.jpg?dateline=1304954208]

خدایا ظهورش را نزدیک تر بفرما
[تصویر: avatar_2212.jpg?dateline=1342210972]

اللهم صل علی محمد و آل محمد
[تصویر: yaghaem.jpg?dateline=1334647367]

پاینده باشی ، وطن من
[تصویر: avatar_4533.jpeg?dateline=1314251354]

جوان امروز ، ایران فردا
[تصویر: avatar198198_3.gif?dateline=1336152789]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، N.Mahdavian ، mohamad ، أین المنتظر ، rastin ، ترنم ، مسافر ، علمدار133 ، حسن عزتي ، hesam110 ، shafagh_mah ، شیدا ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، yamin ، در جستجوی سختی ، fazel ، احیاء ، MESSENGER ، حقیر ، m.hossein ، ساقی ، محمود ، ANTI satan
۱۸:۵۵, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
این امضا هم که جدید هست زیباست

امضای طماع

[تصویر: um92czapf2res82gdd9v.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، sarallah ، شیدا ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، Mohammad Trust ، مسافر ، yamin ، Farzaneh ، محب الزهرا ، فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، parisan ، در جستجوی سختی ، fazel ، احیاء ، hesam110 ، MESSENGER ، حقیر ، أین المنتظر ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، mohamad ، محمود ، ANTI satan
۱۴:۲۳, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

با تبریک این روز فرخنده به همه عزیزان کاربر .
این ارسال جهت بروز رسانی موضوع است .
امیدوارم که دوستان مشارکت بیشتری داشته باشند .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، hesam110 ، Farzaneh ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، مسافر ، MESSENGER ، SAViOR ، مفقود الاثر ، ساقی ، mohamad ، محمود ، ANTI satan ، ترنم
۱۲:۲۱, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
زیباترین امضای تالار به نظرم امضای آقای ELENOR هست
یعنی عجیب با روح و روان آدم بازی میکنه این عکس !
[تصویر: z3goen7k6yzzjrxk6j3.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Agha sayyed ، حقیر ، أین المنتظر ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، m.hossein ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، shia12 ، ELENOR ، شهیدطیبه واعظی ، N.Mahdavian ، شیدا ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، ساقی ، saloomeh ، mohamad ، rastin ، yamin ، محمود ، ANTI satan ، ترنم
۱۷:۵۶, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام
به نظر من تقریبا همه امضاها زیبا هستند ، و صاحب امضاء مفهوم زیبایی مد نظرش بوده.
الاعمال بالنیات
گاهی اوقات یک نفر یک حدیث یا آیه قرآن می گذاره ، به نظر نمی آد زیباییش ، اما واقعا اگر با عدالت نگاه کنیم زیبا است.
می دونید مثل آفریده های خدا می مونند ، همشون زیبا هستند ، اما یکیشون مثل طاووس عامه پسند تره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، ساقی ، mohamad ، mahdy30na ، m.hossein ، محمود ، ANTI satan ، أین المنتظر
۱۸:۲۱, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۶:۵۰)منتقم زهرا نوشته است:  
3- فدایی ولایت

[تصویر: avatar_5714.jpg?dateline=1328377310]
معروف شدمBig GrinBig GrinBig Grin

امضای نرجس

[تصویر: 386_01323433696.jpg]

وحشتناک عاشق این امضا هستم:

Grace Dies سابق: سید سجاد فعلی
[تصویر: 57769940764841716380.jpg]

وقتی عاشق می شوی دیگر خدا را نمی شناسی چون خدا همان عشق است

راستی امضای خودم هم خیلی قشنگه Big GrinBig Grinتف به ریا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Mohammad Trust ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، شیدا ، فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، ساقی ، mohamad ، شهیدطیبه واعظی ، mahdy30na ، rastin ، m.hossein ، مجید املشی ، محمود ، ANTI satan ، أین المنتظر ، ترنم
۱۹:۳۵, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:امضای A L I
هم که ی مدت دوتا نوزاد بودن فوق العاده بود.
[تصویر: 2o9qcd53z7g9djkdiza.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، در جستجوی سختی ، شیدا ، فاطمه خانم ، شهیدطیبه واعظی ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، ساقی ، mohamad ، مجید املشی ، مسافر ، محمود ، ANTI satan ، أین المنتظر ، درست پسند ، ترنم ، مهسا110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]