|
اگر می خواهید خداوند از شما امام زمان را مخفی ندارد!!!!
|
|
۲۳:۵۹, ۱۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام این حدیث را خدمت شما دوستان نقل میکنم، بلکه شما مانند من اهل حرف نباشید و همت داشته باشید و آن را عملی کنید و از این فیض مخصوص خداوند بهره مند شوید
خداوند میفرماید : اگر میخواهید تا بنده ی خاص خود را از شما مخفی نکنم در کارهایتان رضایت مرا در نظر بگیرید و مورد رضای من عمل کنید بنابر این اگر انسان در کارهایش رضای خدا را در نظر داشته باشد خدا با آن شخص چه میکند؟ لا أُخفی عَلیهِ خاصَّةَ خَلقی مخفی نمیکنم بر او بنده ی خاص خود را الجواهر السنية-كليات حديث قدسى، ص: 389 |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۱۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
ما يه جورايي هميشه اهل حرف بوديم نه عمل ماسون ها اعتقاد دارن اگه كل دنيا رو گناه و كاراي بد فراگيره دجال ظهور مي كنه و دارن فساد رو روي كره ي خاكي گسترس ميدن زمينه رو براي ظهور دجال فراهم مي كنن ولي ما چي بجز تعداد اندك همه خوابيديم و فقط نظاره گر هستيم نه كاري مي كنيم نه زمينه اي فراهم مي كنيم |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول: خداوند میفرماید: اگر میخواهید تا بنده ی خاص خود را از شما مخفی نکنم در کارهایتان رضایت مرا در نظر بگیرید و مورد رضای من عمل کنید |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:شهید همت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 2,974 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| هرچه می خواهید نماز بخوانید. | MohammadSadra | 14 | 5,499 |
۴/مهر/۹۴ ۲۰:۱۲ آخرین ارسال: میم.حسین.الف |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,281 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,781 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| با این اخلاق چگونه به دیدار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهید رسید؟! | محیصا | 1 | 1,737 |
۱۸/شهریور/۹۰ ۲۳:۳۲ آخرین ارسال: ريحانه الرسول |
|
| چه کنیم در زمان ظهور در حمایت امام زمان باشیم؟ | حسن | 3 | 3,391 |
۱۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| (B)امام زمان (علیه السلام) در کلمات و دعاهای امام سجاد (علیه السلام)+کلیپ فوق العاده از بقیع | Seyed Mohsen | 4 | 5,297 |
۱۰/دی/۸۹ ۱۳:۱۳ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|

: