|
هرچه می خواهید نماز بخوانید.
|
|
۱۲:۵۴, ۴/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۴ ۱۳:۲۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان قصد اطاله کلام رو ندارم. فقط چند نکته باید بگم
اسلام ما اسلام انقلابی و سیاسی است که از امام خمینی گرفتیم و با اون اسم و رسم از امام خامنه ای که دنباله رو به حق امام خمینی هستند تبعیت می کنیم. میگن یه روز سفیر کثیف انگلیس روباه صفت داشت سوار به درشکه میرفت شنید موذن داره اذان پرسید این چیه بهش گفتند این اذانه پرسید آیا برای منافع ما ضرری داره گفتند نه گفت بذار هرچی دلش می خواد اذان بگه. میگن معاویه مردم رو جمع کرد و گفت مردم من دین شما رو به شما میسپارم شما هم حکومت رو به من بدید شما تو حکومت دخالتی نکنید من هم به شما کاری ندارم تا دلتون می خواد نماز بخونید و روزه بگیرید. بنیان گذار اول سکولاریسم خود معاویه لعنت الله علیه بود. با همین تفکر انجمن حجتیه رو راه انداختند تا الگویی از شیعه اخته و بی ضرر رو ایجاد کنند. اینهمه حرف زدم تا از دوستان بیداری اندیشه بپرسم. ما با خودمون چند چندیم؟ ما کدوم طرفی هستیم؟ برای مثال و فقط مثال عرض می کنم که الان دیدم تاپیک بسته شدن سفارت فتنه گر عظیم بسته شده به دلیل اینکه اینجا سیاسی نباشد و در مورد موضوعات سیاسی تصمیم گیری بشود. من قضاوتی نمی کنم ولی از دوستان می پرسم نکنه حرکتمون به سمتی باشه که ما هم به هر دلیلی مروج اسلام بی ضرر باشیم؟ هرچی می خواید پست امام زمان و دجال و فراماسونری بزنید ولی به سیاست ما کاری نداشته باشید؟؟؟؟؟؟ مطمئنم که اینطور نیست ولی باید مواظب باشیم چه طور رفتار می کنیم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۵۹, ۵/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۴ ۶:۰۱ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام .
فکر میکنم یکی از دلایل مهم بسته شدن 2 تایپیک قبلی پستهای حقیر بود که در نقد عملکرد این دولت نوشته بودم . شاید یکم تند نوشتم و شاید هم اصلا نوشتنش درست نبود !! اما به هر حال اگر نقدی اشتباه زده میشه مدیران تالار میتونن اون رو اصلاح کنن و یا به دلایل مختلفی که ذکر میکنن نقد رو درست ندونن . اینجوری بار اطلاعاتی تالار هم بالا میره . اما این روش که تا بحثی حول محور سیاست پیش میاد تایپیک بسته میشه دقیقا به معنای اینه که تو تالار کسانی رو نداریم که بتونن افراد نا آگاه رو تا حدودی آگاه و حتی راهنمایی کنن . تو تایپیک چرا باید بگوییم امام خامنه ای یه بحثی شکل گرفت که حقیر با دلایلی که دوستان آوردن کاملا قانع نشدم اما مدیریت تالار ارجاع دادن مارو به سایتهای مختلف ، خوب این ایرادی نداشت برای اینکه یه بحثی تا جایی پیش رفت و وقتی دیدیم به نتیجه نمیرسیم تصمیم گرفتیم هر کسی خودش بیشتر تحقیق کنه و در صورت رسیدن به نتیجه به دیگران هم اعلام کنه . این ساز و کار رو نمیشه تو تو بحث های سیاسی هم پیش گرفت ؟ مورد بعدی اینکه آیا واقعا دولت فعلی داره درست پیش میره و ما در اشتباه هستیم ؟ یا حتی اگر اشتباه هم پیش بره کسی حق انتقاد و نظر دادن نداره ؟ تو دانشگاه که بحث سیاسی نمیشه کرد چون نابود میشی !! تو محیط کار هم که بحثهای بی پایه و مفت همش مطرح میشه بدون هیچ بار علمی !! تو تالار و فضای سایبر هم که نمیشه بحث سیاسی کرد !!! این پیام داره داده میشه که ما فقط تو انتخابات مردمی با شعور و سیاسی منش هستیم !!! پیشنهاد میکنم مدیریت تالار یا بیاد و اعلام کنه به طور کل ایجاد هر گونه بحث و خبر حول محور سیاست ممنوع میباشد تا خیال ماها هم راحت بشه . و یا موضوعات سیاسی رو هدفمند کنه و کارشناسان مربوط رو ارجاع بده به اون تایپیک ها . ببخشید طولانی شد . |
|||
|
|
۰:۱۳, ۶/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۴ ۰:۱۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۵/شهریور/۹۴ ۵:۵۹)soshiant نوشته است: سلام . به نام خدا ممنون از نوشته های خوبتون ولی مهم این است که در مملکت اسلامی, دین و سیاست از هم جدا نیست و صد در صد سایتی که در زمینه مذهبی فعالیت میکند در صورتیکه بخواهد بحث سیاسی را ممنوع کند, دیگر سایت مذهبی واقعی نیست, بلکه دقیقا تبدیل به جایی میشود برای خواندن آیات قرآن و احادیث و روایات معصومین و برخورد گزینشی با فرآمین خداوند, یعنی به جا آوردن اعمال مذهبی در گوشه خانه و سکوت در برابر اتفاقاتی که در جامعه اسلامی رخ میدهد , یعنی اسلام آمریکایی و خنثی و این تضاد کامل با اسلام انقلابی و واقعی دارد. مذهب اسلامی که برای تمام جوانب زندگی انسان برنامه دارد و به روشنی در آیات قرآن از برخورد با کفار در شرایط مختلف صحبت شده, از تنبیه مجرم صحبت شده, از روابط انسانها با یکدیگر صحبت شده و دهها مطلب مهم دیگر که وابسته به زندگی اجتماعی انسان در جامعه میباشد, چطور میشود گفت که در آن بحث سیاسی ممنوع است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگر در خطبه های نماز جمعه, یک خطبه مخصوص به اخبار و اتفاقات سیاسی روز جهان و کشور, نیست ؟؟؟؟؟؟ جامعه اسلامی که نقد عملکرد مسئولین به حق در آن نباشد , جامعه اسلامی نیست بلکه یک دیکتاتوری لیبرالی و با گرایش به سکولاریسم و همراه با وابستگی به استعمار و استکبار است, یعنی چیزی که یک ذره از آن را در این چند سال در کشورمان میبینیم و اگر جلوی آن گرفته نشود این ذره بزرگ خواهد شد مانند یک سلول سرطانی که درنهایت تبدیل به تومور میشود ولی باید با درمان بدون درد, این ذره را در نطفه خنثی کرد یا بعدترها با یک جراحی دردناک که عواقب آن مشخص نیست که به مرگ میانجامد یا زندگی, به جنگ تومور سرطانی رفت. پس اینجا عقل سلیم چه حکم میکند ؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۳۵, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
من نمی دونم داریم حرص و جوش چیو می خوریم؟ اینطور که معلومه اغلب مقامات و بزرگان کشور به وضع کنونی راضی هستن! از رئیس جمهور و هیئت دولت و رئیس مجلس گرفته تا رئیس ستاد کل و رئیس مجمع و بزرگان و عقلای قوم و .... مراجع و علما و ... اون زمانی که رهبری تایید و تمجید میکرد، قشر سوپرحزب اللهی محکوم میکردن. امروز هم که رهبری هشدار میده، باز قشر سوپر حزب اللهی محکوم میکنن یعنی این قشر صرفا شلوغ می کند. هیچ راهبرد و هدف مشخصی ندارد..... صرفا رهبری تنهاتر شد. همین پس باید نشست و دید عموم مردم در انتخابات چه می کنند. چه امسال و چه 96 ... امیدوارم تا آن موقع همه تکلیف خود را بفهمند رهبر معظم انقلاب اسلامی روز گذشته(۴ شهریور ۹۴) در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت یازدهم جمله ای را بیان کردند که خالی از لطف ندیدیم که آن را با جمله ای از ایشان در دولت دهم مقایسه کنیم. ایشان در این دیدار بیان داشتند: نقل قول:در اتّخاذ مواضع انقلابی، باید صراحت داشت؛ یعنی رودربایستی نکنیم. مواضع انقلابی را، مبانی امام بزرگوار را صریح بیان کنیم، خجالت نکشیم، رودربایستی نکنیم، ترس نداشته باشیم و بدانیم که «وَ للهِ جُنودُ السَّمواتِ وَ الاَرضِ وَ کانَ اللهُ عَزیزًا حَکیمًا».(۴) همهی امکانات عالم و سنن عالم، جنود الهی هستند، میتوان آن جنود الهی را پشت سرِ خود قرار داد و به کمک خود کشاند با توکّل به خدا، با پیمودن راه خدا. این سخنان مقام ولایت هر انسان مطلع و دنبال کننده مواضع رهبری را یاد جمله ایشان در سال ۹۱ و در آخرین دیدار رهبری با هیئت دولت دهم می اندازد که فرمودند: نقل قول:یک بخش دیگر از این نقاط قوّتی که به نظر من روی آن باید تکیه کرد، مسئلهی برجسته شدن ارزشهای انقلاب است. در این سالهائی که دولت نهم و دولت دهم بر سر کار بودند تا امروز، گفتمان انقلاب و ارزشهایانقلاب و چیزهائی که امام به آن توصیه میکردند و ما آنها را از انقلاب آموختیم، خوشبختانه کاملاً برجسته شده: مسئلهی سادهزیستی مسئولان، استکبارستیزی، افتخار به انقلابیگری. یک دورهای بر ما گذشت که اسم انقلاب و انقلابیگری و اینها به انزوا افتاده بود؛ سعی میکردند به عنوان یک ارزش منفی یا ضد ارزش، از این چیزها یاد کنند؛ مقاله مینوشتند، حرف میزدند، گفته میشد. امروز خوشبختانه اینجور نیست، درست بعکس است؛ گرایش عمومی مردم و مسئولان کشور به حرکت انقلابی، جهتگیری انقلابی، ارزشهای انقلابی و مبانی انقلاب است. این را توجه داشته باشید که یکی از عوامل گرایش مردم به دولت، همینهاست؛ یعنی مردم به این ارزشها اهمیت میدهند. مسئلهی دعوت به عدالت، مسئلهی سادهزیستی، دور بودن مسئولان از تجمل؛ اینها خیلی چیزهای مهمی است. مقام معظم رهبری در دیدار سال ۸۷ با هیئت دولت نهم فرمودند: نقل قول:ما متأسفانه در برخی از اوقات گذشته، میدیدیم که بعضی از کسانی که مرتبط با مسئولین بودند یا حتی خودشان مسئول یک بخشی بودند، کأنّه از گفتمان انقلاب در مقابل دیگران شرمندهاند و خجالت میکشند که حقایق انقلاب را بر زبان جاری کنند یا آنها را پیگیری کنند یا به آنها اهمیت بدهند! این برای یک جامعه خیلی بلای بزرگی است؛ این را شما ندارید. |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
برادر من جای دیگه ای گفتم باز هم میگم. انقلابی گری با دنیا طلبی دنیا دوستی و عافیت طلبی قابل جمع نیست.
کسی که دنیا داره از دنیای خودش میترسه. میترسه دنیاش رو از دست بده و این در تناقض با روحیه انقلابی گری هست. برای نمومه بنیاد فلان مربوط به سید ... ... و دامادش، حزب ... مربوط به .... ... و پسران و .... از این نمونه ها زیاده. خوب داداش اینها اصلاً به دنبال تنش با آمریکا نیستند چون یا سرمایه مستقیماً از آمریکا تامین شده یا مجاری تامین مالی بند به استکباره. همینه که با شروع شدن این فتنه این قشر از کدخدا تقاضای تشدید تحریم ها رو دارند چون میدونند حرفشون خریدار داره. در کل باید امام خامنه ای رو به عنوان روحیه انقلابی مثال زد کسی که می خواد انقلابی باشه باید سبک و سیاق زندگی ایشون رو داشته باشه. اولاً چیزی برای از دست دادن نداره. دوماً دل مشغولی دنیایی نداره که خوابش با تشر آمریکایی پریشان بشه. مسئولین ما آلوده به دنیا هستند. به همین دلیل گفتمان انقلاب کمرنگ شده و در دوره هایی که این آلودگی شدت گرفته گفتمان اتقلاب هم کمرنگ تر شده. دلیل اینکه هنوز هم ما یه کورسویی از انقلاب رو داریم وجود امام خامنه ای و اندک سربازهایی هست که همون سبک و سیاق رو دارند. خدا این سرمایه های اجتماعی رو برای ما حفظ کنه. |
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۴/مهر/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند*** چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس *** توبه فرمایان خود چرا توبه کمتر می کنند؟! یا رب این نو دولتان را با خر خودشان نشان *** کاین همه ناز از غلام ترک و استر می کنند
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر می خواهید خداوند از شما امام زمان را مخفی ندارد!!!! | علی 110 | 3 | 2,348 |
۵/اسفند/۹۲ ۱۵:۵۸ آخرین ارسال: سیمرغ |
|
| با این اخلاق چگونه به دیدار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهید رسید؟! | محیصا | 1 | 1,767 |
۱۸/شهریور/۹۰ ۲۳:۳۲ آخرین ارسال: ريحانه الرسول |
|