|
پاسخ به مبحث قمه زنی در اصول و عقیده یک شیعه
|
|
۲۳:۲۱, ۱۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم و
بسم رب ح.م.ع.س.ق با سلام خدمت تمام دوستان عزیز چند وقت پیش داشتم با پسرخالم در مورد قمه زنی بحث میکردیم. من یرای اون دلایلی اوردم که این کار درستی نیست. تا اینکه بحث به جایی رسید که که یک حرفی زد و من بسیار شوکه شدم و به دنبال این حرف مجبور به تحقیق شدم ، و به مواردی عجیب بر خوردم ... قبلز اینکه مطلبم رو کامل کنم میخواستم نظر شما رو به عنوان یک شیعه در مورد این کار (قمه زنی ) بدونم؟؟ با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۷, ۲۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۰:۰۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از برادر عزيز ميلاد م خدا خيرت بده از روشنگري كه فرموديد . موفق باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۲:۱۴, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
داد فتوا عاشقان را سر شکستن جایزاست چوب محمل شاهد این مدعای زینب است از دوستان درخواست میکنم در این مورد بیشتر تحقیق کنن ضمنا ایت الله سید صادق شیرازی هم قمه زنی را جایز بلکه مستحب میدانند.این شیوه دشمنه که با تمسخر کاری کنه که ما از عزای امام حسین (علیه السلام) دست بکشیم .اول قمه زنی بعد هم سینه زنی بعد هم نماز و..........
|
|||
|
|
۸:۱۸, ۲۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۸:۲۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله
نقل قول:شکسته شدن سر حضرت زينب با کوبيدن اَن به محمل که دروغ است. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11048.html بروید به لینک فوق و بخوانید پست 9 را.... . . در مورد آیت الله وحید هم : ایشان بعید می دانم که فتوای صریح داده باشند.... یک سخنرانی هم از ایشان دیدم (متن) که گفتن حرف من اشتباه برداشت شده و من چنین حرفی نزدم و.... البته در همین سخنرانی هم صریح چیزی نگفتن... . . . ضمن اینکه : جابر بن عبداله انصاری می گوید از امام محمد باقر ( ع ) درباره جزع سئوال نمودم حضرت فرمودند : شدیدترین مرتبه جزع عبارتست از فریاد همراه وای گفتن ، زدن بصورت و سینه و چیدن مو از جلوی سر ، و هر کس نوحه گری بر پا کند به طور حتم صبر را رها کرده و در غیر صبر قرار گرفته است . (وسائل ، ج 2 ، ص 915 ، باب کراهه الصراخ بالویل و العویل) |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ببخشید وقتی میگن جایز نیست یعنی چی؟؟؟
یعنی اگه انجام شد ایرادی نداره ولی بهتره که انجام نشه؟ درسته یا دارم اشتباه میگم؟؟ |
|||
|
۱۶:۴۱, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
پس چرا این همه مسلمان به حرف مراجع خودشان گوش نمیدن؟؟
اون عده ای که قمه زنی میکنن رو میگم.... |
|||
|
۱۶:۵۵, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۱ ۲:۱۴)mahmood.torabi نوشته است: داد فتوا عاشقان را سر شکستن جایزاست چوب محمل شاهد این مدعای زینب است از دوستان درخواست میکنم در این مورد بیشتر تحقیق کنن ضمنا ایت الله سید صادق شیرازی هم قمه زنی را جایز بلکه مستحب میدانند.این شیوه دشمنه که با تمسخر کاری کنه که ما از عزای امام حسین (علیه السلام) دست بکشیم .اول قمه زنی بعد هم سینه زنی بعد هم نماز و.......... سلام و عرض ادب ممنون از شما بزرگوار خدا خيرت بده التماس دعا امان از دل زينب (سلام الله علیها) يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ببخشید دوستان مسلمان که دخالت میکنم.......
همین قمه زنی در دین شما و یا افرادی که در مسیحیت کف کلیسا رو بوس میکنن باعث بدبینی یکی مثل من میشه....... یه سوال دارم : اون کسی که اینکارو براش میکنین از کارتون راضیه؟ با قمه زنی شما خوشحال میشه؟ البته عقاید همه شما عزیزان برای من محترمه و فقط برای روشن شدن بعضی مسائل برای خودم پرسیدم...... شاد باشید |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۷:۲۱)Castiel نوشته است: ببخشید دوستان مسلمان که دخالت میکنم....... حدیث معروفی از رسول خدا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست که می فرمایند : " خیر الامور اوسطها " مفهوم این حدیث اینه که اعتدال در هر کاری بهترین هست. مشکلی که بنی آدم از ابتدای خلقت داشته افراطی گری هست. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |