|
تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۱۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم تالار در زندگی ما چه تاثیری داشته است ؟؟ آیا تنها برای وقت گذرانی به اینجا می آییم و یا برای بالا بردن سطح فهم دینی؟؟ آیا این حضور به دیگر شاخه های زندگی مانند تحصیل ، رابطه با والدین و.. کمک نموده است و یا خیر ؟؟ چه مثبت و چه منفی !! تاثیرات حضور در تالار به ما در راه ارتقاء کیفیت زندگی خود و دیگران قطعا کمک خواهد نمود . منتظر گفته ها و ناگفته ها یتان هستیم . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۷, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() بی مقدمه کلا نت هم میتونه مضر باشه و هم مفید درمورد تالار اگه آدم وقتشو صرف خوندن مطالب ناب و کلیدی کنه خیلی عالیه ولی اگه معتاد الکیش بشه هی بیاد یه چرخی بزنه وقتشو تلف کنه و از مطالب بهر نبره کاملا مضره من الان خودم از ماه رمضون به بعد کمتر میام چون نحوه ی استفادشو هنوز یاد نگرفتم. بنظرم باید برا خوندن مطالب و عملیشون برنامه ریزی کرد این تالار خیلی خیلی خیلی خیلی ...............خوبه ![]() تاپیک های حاجی علی 110 و ختم هفتگی و اون سری از تاپیک ها که مارو وادار میکنه ادم شیم. بهرحال اگه بی برنامه باشه وقتمون هدر میره و اخرشم هیچی گیرتون نمیاد:::::::> مثل من نشید از مطالب بهره ببرید راستی این موج های مثبتی که هی از سمت دوستای گلمون از تالار فرستاده میشه تو هیچ تالار دیگه ای نیست. |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۲۳:۵۱ توسط حقیر.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:خیلی چیز ها از خیلی ها یاد گرفتم. ولی نتونستم زکات چیز هایی رو که یاد گرفتم، بپردازم. نقل قول:خیلی تاثیر داشت انقدر که هر جا هر خبری...هر مطلبی...هر موضوعی رو ,بدون استدلال ,بدون تحلیل,بدون منبع , به راحتی قبول نکنم... خدا انشاالله خیر دنیا و آخرت رو نصیبتون کنه. بنده هم توسط یکی از دوستانم باتالار آشنا شدم(taleb) و اصلا فکر نمیکردم اینقدر بتونم با تالار و بچه هاش خو بگیرم. با اینکه اعضا رو از نزدیک ندیدم و آشنایی خاصی باهاشون ندارم، ولی وقتی نیستن خیلی دل تنگشون میشم. وقتی هم که هم زمان با من آن باشن که یه آرامش عجیبی دارم. مطمئنم به خاطر پاک و باصفا بودن دل بچه هاست. از خدا براتون آرزوی بهترینا رو دارم. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۳:۳۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۳:۳۶ توسط Dragonborn.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
فقط میتونم بگم بیشترین تاثیرش این بود که کمکم کرد به قول یه نفر "بزرگ" بشم. الان میفهمم "بزرگ شدن" یعنی چی.هیچوقت نمیخوام بگردم به قبل بزرگ شدنم
|
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله
اولین روزی که وارد تالار شدم دقیقا دو سال پیش در چنین روزی بود. و اولین چیزی که در تالار نوشتم، متن زیر بود: (۴/آبان/۸۹ ۱۰:۱۶)mohamad نوشته است: سلام هیچ وقت فکر نمی کردم که بخوام در این سایت، مسئولیتی داشته باشم. شکر خدا این تالار برای بنده فرصتی شد تا بهتر خودم و خدایم را بشناسم و بیشتر بدانم که چقدر نمی دانم. اگر از همین امروز این تالار باشد یا نباشد، بنده راهم را پیدا کرده ام. با تشکر بسیار ویژه از جناب آقای "بیداری اندیشه" عزیز و مهربان و مدبّر و صبور دعا می کنم خداوند هر روز بیشتر بر توفیقات ایشان بیافزاید و ایشان و خانواده گرامیشان همیشه در پناه اهل بیت (علیه السلام) و لطف خداوند متعال باشند. به قول جمله پایانی مستند ظهور: "ادامه دارد، اگر خدا بخواهد" یا علی مدد |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام
اول التماس دعا دارم از همه کاربرای تالار دوم اینکه تاثیر تالار بقدری هستش که نشه وصف کرد. نمونش تامل در آیات و احادیثی هست که ممکن بود بدون توجه بخونیم و ازش رد بشیم . همفکری و متحد شدن در بعضی مسایل مثل اعتراض به توهین هایی که به دینمون و پیامبرمون و ... کردند. تاثیرات مثبت زیاده نمیتونم همه رو بگم که. دوستان خیلی التماس دعا دارم برای همه دعا کنید مخصوصا امام زمان . پیشا پیش عید همه مبارک یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یادگاری کاربران تالار (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 37,522 |
۱۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: mahdis |
|
| بهترین موضوع من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 30 | 14,461 |
۶/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| خاطرات ما (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,838 |
۵/آبان/۹۱ ۱۹:۴۵ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 14 | 8,051 |
۵/آبان/۹۱ ۰:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| بهترین کاربر (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 34,731 |
۴/آبان/۹۱ ۲:۰۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين سرصفحه (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 37 | 17,651 |
۴/آبان/۹۱ ۱:۵۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 27 | 14,766 |
۴/آبان/۹۱ ۰:۲۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)