کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین کاربر (ویژه تولد تالار)
۱۰:۰۹, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرّحیمِ
[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

در بین کاربران عزیزانی هستند که نوشتار و کلامشان شیوا ، مطمئن ، مؤدبانه و زیباست و ارسالاتشان در محدوده اخلاق گفتاریست .
ان شاء الله دوستان بدون در نظر گرفتن رفاقتهای تالاری و بیرون تالاری حداکثر 5 عزیز را که ویژگیهای اخلاق نوشتاری آنها بارز است را انتخاب نمایند .
حتی المقدور از بین مدیران و ناظرین نباشند .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، saloomeh ، مجید املشی ، mahdy_mir ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، mohamad ، Mahdy2021 ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، حسن عزتي ، m.hossein ، میثاق ، fazel ، Tolou ، جویای حقیقت ، hesam110 ، ترنم ، مفقود الاثر ، سرباز سید علی ، شهرام ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی ، parisan ، شیدا ، black ، Mohammad Trust ، rastin ، ELENOR ، محب الزهرا ، سدرة المنتهی ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، Gryffen ، sarallah ، ZaHrA110M ، MohammadMeraj ، mhvvhm ، بچه شیعه ، meshkat ، freewish ، somayeh ، Ramin_Ghn ، fatemeh zahra ، SARV ، am_po ، فدک زهرا ، نـور ، shafagh_mah ، ali.khm ، vahrakan ، یا زهرا(س) ، حقیر ، امیریان ، ساقی ، mahdy30na ، محمود ، netlog36 ، ANTI satan ، SAViOR ، nasimesaba ، Night moans ، ali0077 ، انتصـار

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۸, ۳۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۱ ۲۰:۳۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام

کاملا یکطرفه من به دوستان زیر که تو این دو ساله به من لطف داشتند ابراز ارادت می کنم.

mohamad

guided (جناب MAHDI59)

مسافر

و چون خیلی کم می تونم به این تالار سر بزنم بقیه دوستان منو ببخشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، محمود ، مجید املشی ، Agha sayyed ، mohamad ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، ANTI satan ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، saloomeh ، مسافر ، بیداری اندیشه ، yamin ، أین المنتظر ، MAHDI59 ، مفقود الاثر ، شیدا ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، SAViOR ، nasimesaba ، meshkat ، ترنم ، hesam110 ، ELENOR ، فدک زهرا ، Night moans
۱۴:۳۷, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #62

بسم الله الرحمن الرحیم

تالاری که بعداز دوسال از تاریخ افتتاح محبوبترین موضوعش با استناد به آمار (ختم هفتگی قرآن) باشد،بهترین کاربران را درخود جای داده است .

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، علمدار133 ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، saloomeh ، محمود ، black ، مفقود الاثر ، yamin ، شیدا ، فاطمه خانم ، شهیدطیبه واعظی ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، SAViOR ، درست پسند ، بیداری اندیشه ، nasimesaba ، Agha sayyed ، meshkat ، Hadith ، ترنم ، حسن عزتي ، hesam110 ، fatemeh ، أین المنتظر ، ELENOR ، m.hossein ، فدک زهرا ، مجید املشی ، Night moans ، boghz
۱۸:۲۲, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
من انتخابی نمی توانم داشته باشم شرمنده!
اما از همه کسانی که در جهت ارتقاء همه جانبه ... کیفی - روحی و حتی مدنی خودشون و دیگران در تلاشند ...
تشکر می کنم . Rose

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، یا ثارالله ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، SAViOR ، درست پسند ، بیداری اندیشه ، nasimesaba ، Agha sayyed ، yamin ، meshkat ، علمدار133 ، Hadith ، ترنم ، شیدا ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، محمود ، hesam110 ، أین المنتظر ، ELENOR ، m.hossein ، فدک زهرا ، Night moans ، ali0077 ، mahdy30na
۱۹:۵۲, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #64

سلامانتخابی ندارم ولی از جناب علی 110 تشکر میکنم چون مطالب فوق العاده کاربردی ومهمی رو رو بیان میکنند.واما
تبریک میگم به کسی که از نظر خدای منان تو این تالار پیشترین هست و بیشترین اجر رو دریافت میکنن که ایشان یقینا با اخلاص ترین هستند شاید حتی با گذاشتن یک تاپیک
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، درست پسند ، Mohammad Trust ، SAViOR ، بیداری اندیشه ، nasimesaba ، Agha sayyed ، yamin ، meshkat ، علمدار133 ، Hadith ، ترنم ، شیدا ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، محمود ، hesam110 ، أین المنتظر ، ELENOR ، m.hossein ، فدک زهرا ، Night moans ، boghz ، علی 110
۲۰:۲۰, ۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۱ ۲۰:۲۱ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #65
آواتار
همه کاربران سایت جزو بهترین ها هستن ولی به نظرم این دوستان نقش برجسته تری دارن :

علی 110
علمدار133
paradise
نرجس
ELENOR
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، درست پسند ، بیداری اندیشه ، nasimesaba ، Agha sayyed ، yamin ، meshkat ، علمدار133 ، Hadith ، ترنم ، شیدا ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، محمود ، hesam110 ، أین المنتظر ، ELENOR ، m.hossein ، فدک زهرا ، شهیدطیبه واعظی ، مکیال ، Night moans ، ali0077
۲۱:۳۱, ۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۱ ۲۱:۳۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #66

من دیگه توی این تالار نمیام. جناب سید ابراهیم که از بنده تعریف میکنن، نمیگن شاید ظرفیت نداشته باشه؟Big Grin از زمانی که خوندم که نوشتن "بسیار دقیق و منضبط" کلی دقتم زیاد شده که ببینم چقدر دقیق و منضبطم.Big GrinBlushConfused واقعاً هم خنده داره هم وحشتناک!Big GrinSurprise

خیلی ها نوشتند که همه کاربران همشون بهترین کاربر هستند. منم قبول دارم، اما به نظرم یه نفر هست که بهترتره، و اون کسی نیست جز . . .

جز کسی که لطف کنه یکسری صورت مثبت مثل گل تهیه کنه تا بجای ترولها مورد استفاده قرار بگیره
Smile. من برای اینکه ارادتم رو به ایشون نشون بدم، تمام اعتبارم رو بهشون می دم، و همچنین تا چند صد اعتبار بعدی که بگیرم، اگر بگیرم، قسطی بهشون می دم. البته باید صورتهای ساخت ایشون همه چیز تموم باشه. بالاخره صحبت چند صد واحد اعتباره.DodgyBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، SAViOR ، بیداری اندیشه ، nasimesaba ، Agha sayyed ، سید ابراهیم ، meshkat ، جویای حقیقت ، black ، شیدا ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، محمود ، hesam110 ، أین المنتظر ، ELENOR ، m.hossein ، فدک زهرا ، Night moans ، boghz
۲۲:۵۶, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
سلام

تولد تولد تولدت مبارك

تولده عيده شما مبارك تولده عيد شما مبارك .

خوب چيه مگه تولده دييگه
راستي دوستاي عزيزم منو يادتون رفت ميدونم كه همتوون اسم منو يادتون رفته

1- نسيم صبا
2- نسيم صبا
3- نسيم صبا
4- نسيم صبا
5- نسيم صبا

ولي دور از شوخي

1- نداي عزيزم
2- محيصا
3- مشكات
4- حلما
5- فاطمه خانم
6-Fateme
7- هدهد
8- Taleb

فمنيسم بازي رو حال كرديد؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، سید ابراهیم ، meshkat ، مجید املشی ، علمدار133 ، Agha sayyed ، Farzaneh ، Hadith ، SAViOR ، جویای حقیقت ، ترنم ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، Mohammad Trust ، محمود ، yamin ، hesam110 ، fatemeh ، أین المنتظر ، ELENOR ، m.hossein ، فدک زهرا ، Mitsonary ، Night moans ، boghz
۰:۳۱, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #68
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

بهترین کاربر کسی است که
بیدار واقعی باشد و اندیشمندانه قلم بزند ؛
نه برای تشویق و کف زدنهای دیگران ،
بلکه برای رضای خدای مهربان .
پس هر کدام از ما که اینچنین است ،
بهترین است .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، مفقود الاثر ، Hadith ، SAViOR ، مجید املشی ، taleb ، جویای حقیقت ، black ، شیدا ، میلاد.م ، درست پسند ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، Mohammad Trust ، محمود ، yamin ، hesam110 ، أین المنتظر ، ELENOR ، m.hossein ، فدک زهرا ، nasimesaba ، علمدار133 ، meshkat ، مکیال ، mosafer ، Night moans ، boghz
۲:۰۷, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #69
آواتار
امتیاز من به:
کاربران محترم:
علی درستکار(اوایل که اومدم تالار چندتا پست خیلی جالب داشتن که همونا باعث استارت من توی زمینه تحقیق و منبع یابی شد)
سوشیانس(اولین شهید تالار..)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، ترنم ، شیدا ، Farzaneh ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، SAViOR ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، محمود ، yamin ، hesam110 ، أین المنتظر ، m.hossein ، فدک زهرا ، nasimesaba ، علمدار133 ، mosafer ، Night moans ، boghz
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]