کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اثرات یاد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
۰:۲۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام اثرات یاد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

شاید گمان خیلی ها این باشد که فکر می کنند اگر بخواهند یک عمل عبادی را انجام دهند باید از قید خیلی کارهای روزمره شان بزنند و در یک مکان مقدسی آن را انجام دهند مخصوصا اینکه کسی اگر حاجت مهمی داشته باشد باید ساعاتی را در طی روز اختصاص به یک ختم یا ذکری دهند.
دوستان با یک برنامه ریزی دقیق در بین اوقات کارتان یا حتی وسط کارتان بدون اینکه زمان زیادی از شما گرفته شود می توانید کارهای معنوی و ختم و اوراد خود را انجام دهید.
این برنامه حاصل مطالعات دقیق دوستان و به زبان بسیار ساده و روان تهیه شده است که نکات بسیار دقیق علمی در آن می باشد.
با انجام این برنامه بسیار سبک و دقیق در طی روز ،‌ تغییراتی در زندگی تان بعد از مدتی احساس و آرامش روحی عجیبی می کنید.

برنامه ی روزانه ی طریق وصل به امام زمان (عَجَّلَ اللهُ تَعالی فَرَجَهُ الشَّرِیف)

1- تلاش برای کسب معرفت: مطالعه حداقل 5 صفحه از کتاب های مربوط به حضرت.

2- ابراز محبت به امام: چند مرتبه گفتن: یا امام زمان، من شما را دوست دارم.

3- جلب محبت مردم به امام: صحبت کردن از محبت و یاد حضرت حداقل با یک نفر.

4- درد دل و عرض حاجت: حداقل 5 دقیقه درد دل و صحبت کردن با امام.
( شما می توانید با خواندن فقط یک بیت شعر در مصیبت امام حسین به نیابت امام زمان ؛ با حضرت شروع به مناجات و درد و دل کنید.)

5- یاری امام: بازگو نمودن حداقل یکی از احادیث مربوط به مقام و فضیلت اهل بیت برای دوستان و آشنایان.

6- زیارت امام: لااقل سه بار سلام دادن به حضرت ( حتی با عبارات فارسی ).

7- دعا برای فرج: حداقل سه بار دعا نمودن برای تعجیل در فرج، حتی با عباراتی ساده مثل: خدایا، فرج امام عصر را نزدیک فرما.

8- هدیه ثواب اعمال مستحبی: حداقل خواندن یک نماز مستحبی و با یک صفحه قرآن و با انجام دیگر اعمال مستحبی و هدیه ثواب آن به حضرت.
( نماز مستحبی رو می شود در حال راه رفتن و پشت به قبله با اشاره چشم خواند و برنامه قرآن هم در گوشی موبایلتان قرار دهید در بین کارهایتان می توانید یک صفحه قرآن بخوانید.)

9- صدقه برای سلامتی امام: حداقل یک بار ( حتی مقداری ناچیز ) صدقه دادن برای سلامتی امام زمان.
( آنهایی که هر روز عادت به صدقه دادن دارند کافی است همان عمل را به نیت سلامتی حضرت انجام دهند. )

تذکر مهم :
* اصلا به بهانه گناه کردن ( اینکه من گناه می کنم ) این برنامه را قطع نکنید سریع توبه و استفار کنید و این دستورالعمل ها را انجام دهید استمرار در عمل شرط به نتیجه رسیدن است.

* این برنامه برای هر نوع حاجتی خصوصاً جلب محبت و دیدار آن حضرت می باشد.
برداشت از "
http://mohabateahlebeyt.blogfa.com/9107.aspx

موفق باشيد
يا علي عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، Farzaneh ، Bahar
۲:۲۶, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، Farzaneh ، Bahar
۱۲:۲۳, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
الا ای اهل العالم
ما پدری داریم که :
قوی ترین پدر
داناترین پدر
مهربان ترین پدر
دلسوز ترین پدر
نگران ترین پدر به حال فرزند
مسلط ترین پدر به اوضاع همه
مظلوم ترین
غریب ترین
امان زمین و آسمان
با گذشت ترین پدر نسبت به خطاهای فرزندانش هست
در حالی که من ناخلف ترین و کم توجه ترین وقدرنشناس ترین فرزندش هستم و بیش از همه برای پدرم مضربودم و دلشو به درد آوردم
اما شما دوستان من
لطفاً ، خواهشا، التماسا،
قدردان همچنین پدری باشید
که سعادت و سلامت دنیا و آخرت تان در رضایت قلبی همین پدر مهربان از اعمالمان هست.
موفق و سلامت باشید در راه خدمت به والدالشفیق حضرت اباصالح المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
یا علی علیه السلام
[font=Arial][/font]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]