کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفکر آلبرت انیشتین
۱۱:۴۵, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۹:۲۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
به نقل از سایت الف:
یک مجموعه‌دار نامه‌ای از آلبرت اینشتین درباره‌ خدا، دین یهود و سایر ادیان را در سایت Ebay به حراج گذاشته است. قیمت پیشنهادی این نامه تنها ظرف ده دقیقه به ۳ میلیون دلار رسید.

اینشتین این نامه را یک سال قبل از مرگ خود در سال ۱۹۵۴ و به زبان آلمانی نوشته است. او می‌نویسد: «لغت خدا برای من چیزی جز محصول ضعف انسانی نیست و کتاب مقدس پر از افسانه‌های ابتدایی است».

او این نامه را به اریش گوتکیند (Erich Gutkind) فیلسوف آلمانی نوشته است. نوشته اینشتین ۴۳۵ واژه دارد. با توجه به قیمت پیشنهادی این حراج، هر کلمه این نامه حدود ۷۰۰۰ دلار ارزش پیدا کرده است.

[b]«ادیان، مظهر خرافات ابتدائی»

این فیزیکدان معروف در این نامه همچنین می‌گوید: «برای من دین یهود، همانند ادیان دیگر مظهر خرافات ابتدائی است».

اینشتین خود از خانواده‌ای یهودی می‌آمد اما در نوجوانی از مذهب فاصله گرفت. او در این‌باره گفته است: «من عضوی از قوم یهود هستم و با ذهنیت و خلقیات آنها کاملا جوش خورده‌ام. اما این قوم برای من برتری خاصی نسبت به دیگران ندارد. به همین دلیل جنبه‌ی برگزیده‌ای در آنها نمی‌بینم».

این نامه حدود ۴ سال پیش بر سر زبان‌ها افتاد و دید مردم را نسبت به اینشتین کاملا تغییر داد. گفته‌های ضد و نقیض این فیزیکدان بزرگ درباره‌ خدا و مذهب همواره سوال برانگیز بوده‌اند، اما این نوشته نظرات او را واضح‌تر کرد.

حراج‌های متعدد نامه‌های اینشتین
آخرین بار حدود شش سال پیش، دست‌نوشته و نامه‌ای از زمان نوجوانی اینشتین پیدا شد که هر دوی آنها به بهای بیش از ۵۰۰ هزار یورو در حراج فروخته شدند. در سال ۲۰۱۱ نیز نامه‌ای دیگر از اینشتین به قیمت ۱۴ هزار دلار به فروش رسید که در سال ۱۹۳۹ نوشته شده بود. او در این نامه تاجری نیویورکی را تحسین می‌کند که یهودیان را از دست نازی‌ها نجات داد.

آلبرت اینشتین در سال ۱۸۷۹ در شهر اولم (Ulm) آلمان به دنیا آمد و در سال ۱۹۵۵ در پرینستون در نزدیکی نیویورک در گذشت.

او در سال ۱۹۲۲ جایزه‌ نوبل فیزیک را دریافت کرد و به معرفی نظریه‌ نسبیت خود پرداخت. اینشتین با این نظریه، انقلابی در درک زمان و فضا بود.

حراج نامه‌ی اینشتین در سایت Ebay هنوز یک هفته‌ی دیگر، تا روز ۱۹ اکتبر ادامه دارد.[/b]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aurora ، freewish ، blue.blood ، salman313 ، fiftynine
۱۱:۵۱, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
یا حق...

سلام

یعنی کسی که به آیت الله بروجردی نامه می نویسه که اسلام رو دین برحق یافتم و از طریق اسلام نسبیت رو اثبات می کنه اینقدر زود رنگ عوض می کنه
ما که متوجه نشدیم بالاخره ایشون عضو انجمن جهانی سازی تشیع دوازده امامی بودن یا کافر و عامل نجات صهیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی جواب بده؟؟؟؟؟

یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، فانوس *7* ، salman313 ، عبداللهی ، help me
۱۳:۲۰, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۳:۲۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #3
آواتار
به نام خدا
به نظر میرسد نامه ای که شما به آن اشاره کردید شایعه باشد چون در هیچ منبع خارجی به وجود این نامه اشاره نشده البته به نظر میرسد که ایشون فراماسون هم بوده اند چون اکثر دانشمندان آمریکایی و نخبگانشان جزو لژهای فراماسونی حالا یا به صورت افتخاری یا دائمی بوده اند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، بچه شیعه ، salman313
۱۳:۲۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
این نامه دروغ ،این یک پاپوش برای اینکه این

دانشمند یزرگ خراب کنن چون انیشتن شیعه

رو قبول داشته بخاطر همین سعی در خراب

کردن اون برامدن. وگرنه امکان نداره کسی که

چنین نامه ای برای ایت الله بروجردی مینویسد

یا در فلسفه عید نوروز ایرانیان اون حرف هایی

که به دکتر حسابی میزند. بعد بی یاید چنین

حرف های چرتی بنویسد. تازه ایشون یکی از
نظریه هایی که پیش آمده بود . از اون کنار گیری
کرد ، چون در اون نظریه خدا رو زیر سوال برده

بودن در حالی که انیشتن به شدت به دین و

خدا پایبند بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aurora ، مفقود الاثر ، MiladYLH ، black ، ضحی ، Havbb 110 ، فانوس *7* ، salman313 ، Hadith ، آفتاب ، fiftynine ، mhklord ، help me
۱۳:۵۳, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5

داستان تشیع اینیشتین ساخته ذهن یک فرد بیماره با نام سلیمانی و نامهای مستعار دیگه از جمله یونسی.
ایشون یک رساله تخیلی از انیشتین رو مبنا قرار داده و هر چند ماه داره یک مقداری به ترجمه فارسی اون اضافه میکنه :
در سایتهای زیر میتونید چند تا از اون ترجمه ها و تناقضاتشون رو مشاهده کنید:

http://namak.parsiblog.com/Posts/40/انيشتن+شيعه+بود/
http://bargh88razi.blogfa.com/post-71.aspx

این هم صفحه فروش ebay که 3,000,000.00 دلار براش قیمت اولیه گذاشته شده و تا 18 اکتبر مهلت خرید داره و به وضوح تو خط چهارم key passages نوشته که به خدا اعتقادی نداره.
http://www.ebay.com/itm/Albert-Einstein-...2c68cca462
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، دل خسته ، فاطمه خانم ، پارمیس
۱۴:۱۵, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
با سلام و درود بی پایان خدمت دوستان عزیز

این جا احساس می کنم داره فاشیست بازی در میارن بعضی از دوستان !!
از موقع ای که تو فروم عضو شدم یه فیزیک یه انیشتین !!

واقعا چرا این قدر به انیشتین گیر می دید ؟؟
به نظر من به خاطر این که یه یهودی تونست مسادیل تو جهان 100 پابرجا بمونه این قدر نمی دونم چی بگم حسادت می کنید یا این که گیر می دید بهش
به جای این که بشینید و ببینید انیشتین کی بوده و چی کار کرده و از این کار های خاله زنک بازی بشینید راه و روش انیشتین رو پیش برید بلکه تونستید یه کشفی تو زمینه ی فیزیک بکنید تا تاریخ هم نامی از شما به یادش بسپاره

به نظر من ای تاپیک قفل بشه بهتر چون الان یه ده میان می گن انیشتین این بوده انیشتین اون بوده و بحث های بی پایان و نتیجه !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، ضحی ، termeh
۱۴:۲۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۴:۱۵)Gryffen نوشته است:  با سلام و درود بی پایان خدمت دوستان عزیز

این جا احساس می کنم داره فاشیست بازی در میارن بعضی از دوستان !!
از موقع ای که تو فروم عضو شدم یه فیزیک یه انیشتین !!

واقعا چرا این قدر به انیشتین گیر می دید ؟؟
به نظر من به خاطر این که یه یهودی تونست مسادیل تو جهان 100 پابرجا بمونه این قدر نمی دونم چی بگم حسادت می کنید یا این که گیر می دید بهش
به جای این که بشینید و ببینید انیشتین کی بوده و چی کار کرده و از این کار های خاله زنک بازی بشینید راه و روش انیشتین رو پیش برید بلکه تونستید یه کشفی تو زمینه ی فیزیک بکنید تا تاریخ هم نامی از شما به یادش بسپاره

به نظر من ای تاپیک قفل بشه بهتر چون الان یه ده میان می گن انیشتین این بوده انیشتین اون بوده و بحث های بی پایان و نتیجه !!

به نام خدا
میتونم بپرسم شما چرا انقدر نسبت به انیشتین تعصب دارید چه کاری در حق شما کرده؟؟؟؟؟؟آیا یک دهم این تعصب را زمانی که به پیغمبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توهین شد را خرج کردید؟؟؟؟؟ که الان میای تهمت حسادت میزنید این انسان کافر بوده حالا هرکی میخواد باشه باشه و گناه اون بیشتر است چون یک دانشمند کافر بوده و نتجیه کفرش هم شد بمب اتم و وحشتی که اکنون در دنیا وجود دارد این انسان یک وطن‌فروش بوده درست مثل خیلی از افراد کشور ما که به کشور خود خیانت میکنند و تبعه کشورهای دشمن میشوند ولی به کوری چشم همه دشمنان اسلام و ایران، ایران هر روز بیشتر پیشرفت خواهد کرد نمونه اش هم پرواز هواپیمای بدون سرنشین. نمیدونم چرا انقدر این غربیها رو دوست داریم بزرگ کنیم اینا هیچی نیستن اون ارتش فوق پیشرفته اسرائیلیشون حریف یک گروه حزب الله نشد. اونا هرچی داشته باشن یک چیز ندارن و آن هم خداوند متعال و ایمان به خداوند متعال میباشد. همین کشورهای غربی چون حریف اسلام واقعی نمشوند از طریق تحجر عربی و پول باد آورده سعودی دست به ایجاد گروه های تندرو مانند طالبان القاعده زدند تا چهره اسلام را تخریب کنند ولی کور خوندند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، مرغ باغ ملکوت ، Ali1497 ، دل خسته ، salman313 ، help me
۱۴:۲۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
دوستان تا اونجایی که می دونم انشیتین وجود خدارو رو قبول داشته و حتی میشه گفت بقیه دین هارم قبول داشته ولی خب در یهودی بودن ایشون شکی نیست !!!!

هرکسی که مامان باباش یهودی باشن یهودی میشه !!!

و البته هرکسی که بیشتر در باره این جهان بدونه بیشتر به وجود خدا پی میبره البته بجز هاوکینز که با دسیسه ی یه دانشمند انگیلیسی گفت ماده میتونه خودش به وجود بیاد و..... و در آخر منکر خدا شد !!!

ولی در کل به نظرم خب حق داشته زا اون تاجر تشکر کنه !! خب هیچی نباشه هم دین هاشو نجات داده. هرچند که دینشون به حق نباشه ولی خب هم دینهاش بودن دیگه !!!!

۱۴:۳۹, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
با سلام و درودی دیگر
شما هنوز بمب اتم رو می دونی چیه اون وقت اومدی واسم داری فتوا می دی ؟؟؟
بمب اتم اگه نبود انرژی اتم هم نبود انرژی اتمی هم اگه نبود یعنی کشور تو ایران ت 100 سال دیگه نفتش تموم می شد باید زغال سنگ داغ می کردی تا انرژی رو بدست بیاری !! و بعد از پایان اون ....
دوست عزیز یک کیلوگرم اورانیوم می تونه برق یک ساعت کل آلمان رو تامین کنه حالا این مقدار شاید واسه ایران بشه سه کیلو گرم که بیشتر از 5 کیلو گرم نمی شه حالا چند کیلو نفت و زغال سنگ باید بسوزنی که برق کل یران رو تامین کنه ؟؟
شما هنوز مفهموم انرزی اتمی رو نمی دونیچی او وقت میای می گی بمب اتم چیه ؟؟
اصلا به این سوالات من جواب ده :
1- نظریه ایشتین چی بود ؟
2- انرژی اتمی چیه ؟
3- بمب اتمی چیه ؟

شما یکی از وطن فروشی و انترناسیونالیست بازی صحبت نکن که حال و حوصله ندارم !! Angry
آخر تکلیف ما رو روشن کنید این ناسیونال بازی خوبه یا بده ؟؟

انیشتین اگه واسه ایالات متحده به قول شما بمب درست نمی کرد مسلما واسه هیتلر درست می کرد و ای کاش این کا رو می کرد تا جهان نژاد آریایی رو درک کنه !!

ایران 300 سال از ایالات متحده عقبه Big GrinBig Grin
اون پهبادی رو هم که درست کرد که حزب الله داره حالش رو می بره تنها یک صدم قدرت تفکری ایرانه !!
ایران رتبه ی اول فرار مغز ها رو تو جهان داره دلیل اون چی می تونه باشه ؟؟
بی توجهی مسولین و یه پایبندی به سری مقرارت که گفتم اون این جا زیاد جالب نیست

(۲۳/مهر/۹۱ ۱۴:۲۴)عدالت نوشته است:  اون ارتش فوق پیشرفته اسرائیلیشون حریف یک گروه حزب الله نشد.
AngryAngryAngryAngryAngryAngry
باورت شده انگار حزب الله جلوی اسرائیل یه تنه مبارزه کرده !!
فردا هم می گید پهباد برای حزب الله بود و ایران کشکه !!
ایران اگه نبود حزب الله نه تنها 33 روز بلکه 33 ثانیه هم جلوی ارتش چهرم جهان نمی تونست مقاومت کنه

بقیه حرف هاتون رو هم فاکتور م گیرم چون قضیه توهین به پیامبر ربطی به توهین به انیشتین نداره !!
نکنه شما انیشتین رو مساوی با پیامبر قرار می دید و هر وقت اون ها پیامبر رو تمسخر کردن شما هم انیشتین رو ؟؟ HuhHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، namekarbary ، hooman-za ، termeh ، پارمیس
۱۴:۴۱, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۴:۲۸)Aurora نوشته است:  دوستان تا اونجایی که می دونم انشیتین وجود خدارو رو قبول داشته و حتی میشه گفت بقیه دین هارم قبول داشته ولی خب در یهودی بودن ایشون شکی نیست !!!!

هرکسی که مامان باباش یهودی باشن یهودی میشه !!!

و البته هرکسی که بیشتر در باره این جهان بدونه بیشتر به وجود خدا پی میبره البته بجز هاوکینز که با دسیسه ی یه دانشمند انگیلیسی گفت ماده میتونه خودش به وجود بیاد و..... و در آخر منکر خدا شد !!!

ولی در کل به نظرم خب حق داشته زا اون تاجر تشکر کنه !! خب هیچی نباشه هم دین هاشو نجات داده. هرچند که دینشون به حق نباشه ولی خب هم دینهاش بودن دیگه !!!!

به نام خدا
یعنی باز هم بعد از خواندن این نامه میگویید ایشان به خدا اعتقاد داشته!!!!!!!!!!!!!!!! این عکسایی که به عنوان امضا گذاشتین یک گروه بلک متاله شیطان پرسته درسته؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aurora
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا