|
تفکر آلبرت انیشتین
|
|
۱۱:۴۵, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۹:۲۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
به نقل از سایت الف: یک مجموعهدار نامهای از آلبرت اینشتین درباره خدا، دین یهود و سایر ادیان را در سایت Ebay به حراج گذاشته است. قیمت پیشنهادی این نامه تنها ظرف ده دقیقه به ۳ میلیون دلار رسید. اینشتین این نامه را یک سال قبل از مرگ خود در سال ۱۹۵۴ و به زبان آلمانی نوشته است. او مینویسد: «لغت خدا برای من چیزی جز محصول ضعف انسانی نیست و کتاب مقدس پر از افسانههای ابتدایی است». او این نامه را به اریش گوتکیند (Erich Gutkind) فیلسوف آلمانی نوشته است. نوشته اینشتین ۴۳۵ واژه دارد. با توجه به قیمت پیشنهادی این حراج، هر کلمه این نامه حدود ۷۰۰۰ دلار ارزش پیدا کرده است. [b]«ادیان، مظهر خرافات ابتدائی» این فیزیکدان معروف در این نامه همچنین میگوید: «برای من دین یهود، همانند ادیان دیگر مظهر خرافات ابتدائی است». اینشتین خود از خانوادهای یهودی میآمد اما در نوجوانی از مذهب فاصله گرفت. او در اینباره گفته است: «من عضوی از قوم یهود هستم و با ذهنیت و خلقیات آنها کاملا جوش خوردهام. اما این قوم برای من برتری خاصی نسبت به دیگران ندارد. به همین دلیل جنبهی برگزیدهای در آنها نمیبینم». این نامه حدود ۴ سال پیش بر سر زبانها افتاد و دید مردم را نسبت به اینشتین کاملا تغییر داد. گفتههای ضد و نقیض این فیزیکدان بزرگ درباره خدا و مذهب همواره سوال برانگیز بودهاند، اما این نوشته نظرات او را واضحتر کرد. حراجهای متعدد نامههای اینشتین آخرین بار حدود شش سال پیش، دستنوشته و نامهای از زمان نوجوانی اینشتین پیدا شد که هر دوی آنها به بهای بیش از ۵۰۰ هزار یورو در حراج فروخته شدند. در سال ۲۰۱۱ نیز نامهای دیگر از اینشتین به قیمت ۱۴ هزار دلار به فروش رسید که در سال ۱۹۳۹ نوشته شده بود. او در این نامه تاجری نیویورکی را تحسین میکند که یهودیان را از دست نازیها نجات داد. آلبرت اینشتین در سال ۱۸۷۹ در شهر اولم (Ulm) آلمان به دنیا آمد و در سال ۱۹۵۵ در پرینستون در نزدیکی نیویورک در گذشت. او در سال ۱۹۲۲ جایزه نوبل فیزیک را دریافت کرد و به معرفی نظریه نسبیت خود پرداخت. اینشتین با این نظریه، انقلابی در درک زمان و فضا بود. حراج نامهی اینشتین در سایت Ebay هنوز یک هفتهی دیگر، تا روز ۱۹ اکتبر ادامه دارد.[/b] |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۲, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۴:۴۱)عدالت نوشته است:(۲۳/مهر/۹۱ ۱۴:۲۸)Aurora نوشته است: دوستان تا اونجایی که می دونم انشیتین وجود خدارو رو قبول داشته و حتی میشه گفت بقیه دین هارم قبول داشته ولی خب در یهودی بودن ایشون شکی نیست !!!! اخه با یه نامه شما نمی تونی بگی فلانی کافر بود !!! اونم با اجازتون بله !!! شیطان پرستم تازهاز شیطان پرستم یه چیزی اونور تر !!! |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ببین آقای gryffen که املای انگلیسی درست آن griffin میباشد و ایطور که بنظر میاید یکی از سازندگان بمب اتم هستید، انیشتین سازنده بمب اتم نبود بلکه به نوعی مسبب ساخت آن بود و جی آر اوپنهایمر توسط اطلاعات انیشتین که دانش خود را در اختیار آمریکا قرار داده بود توانست بمب اتم را بسازد این از این. در ضمن شما که آخر معلوماتی چطور نمییدانی که خود کشورهای غربی مثلا پیشرفته هم به ضرر بیشتر از منفعت نیروگاههای هسته اذعان دارند و به طرف استفاده از انرژیهای پاک مثل خورشیدی و بادی و آبی در حرکتند یکی از عوامل شیوع شدید سرطان در اکثر کشورهای جهان همین نیروگاههای انرژی اتمی و زباله های هسته ای ناشی از آن میباشد که فرجام آنها هم معلوم نیست و مطمئن باش بشر به روزی میرسد که متوجه شود چه انرژی وحشتناکی است این انرژی هسته ای حتی مخرب تر از سوختهای فسیلی. در مورد پاسخ به سوالاتت بنده فیزیکدان نیستم ولی تا جایی که میدونم: 1- انیشتین نظریات گوناگونی داشت که مهمترین آن هم نظریات کوانتومی او بوده و فرمول معروف نسبیت یا E=mc2 یا هم ترازی جرم و انرژی 2- انرژی اتمی نوعی انرژی میباشد که بر اساس گداخت هسته ای ایجاد میشود و در اثر آن مقدار عظیمی گرما و حرارت آزاد میشود. نمونه روزانه آزاد شدن انرژی اتمی هم در خورشید رخ میدهد. 3- بمب اتمی یکی از مخرب ترین سلاحهای ساخت بشر میباشد که انواع مختلفی دارد ولی اساس کلی آنها بر اساس گداخت هسته ای اتمهای اورانیوم یا پلوتونیوم میباشد و اساس کلی آن بر مبنای تبدیل ماده به انرژی میباشد. کدام انسان عاقلی خدمت به دشمنان کشور خودش را وطن فروشی نمیداند. حزب الله و ایران یکی هستند و منافعشان با هم گره خورده اینو هر بچه ای هم میدونه. دلیل اصلی رتبه یک در فرار مغزها زیاده خواهی و طمع میباشد البته بجز عده قلیلی که بعد از کسب علم به کشور خود بازمیگردند و خدمت میکنند. در مورد قضیه توهین به پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم یادم نمیاد شما در تاپیک مربوطه پستی گذاشتی ولی اینجا بلافاصله اومدی پست گذاشتی خوب این یعنی چه؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اخوی قبل اینکه تاپیک رو ایجاد کنی یکم بهتره مسئله رو برای خودت تجزیه و تحلیل کنی.
این نامه 200% تقلبیه. دلیل میارم برات. جواب انیشتین به هایزنبرگ در باره تصادفی بودن دنیا. نظر شخصی انیشتین درباره قرآن که در کتاب دینی سوم دبیرستان هم اومده. یه جمله زیبا: ماهی درباره آبی که در آن زندگی میکند چه میداند؟ نامه اتنیشتین به دوست صمیمی خودش مبنی بر پشیمانی از تفکرات صهیونیستی. جمله معروف اگر یکبار دیگر به دنیا میامدم لوله کش میشدم. در ضمن انیشتین بمب اتم نساخت. کسان دیگه ای اولین بمب اتم رو برای امریکا ساختند. درضمن هایزنبرگ هم برای نازی ها داشت این کار رو انجام میداد و در مراحل پایانی بود. باز هم میگم انیشتین بزرگترین فیزیکدان تاریخ بوده و خواهد بود. |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با سلام و درود فراوان
گویا شما سوزنتون پیش این گریفن نوشتن من گیر کرده !! ![]() اونی که تو نوشتی می شه گریفین البته می تونی گریفون هم بنویسی یا همون شیر دال راستی بیا این جا در موردش بخون " موجودات اسطوره ای " اما اینی که من نوشتم می شه گریفن با y یعنی نماد شاهین یعنی نماد ... بی خیال بابا این ها رو چرا دارم ه تو می گم !! (۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۸)عدالت نوشته است: این طور که بنظر میاید یکی از سازندگان بمب اتم هستیدنه متاسفانه اما وب دارم فیزیک هسته ای می خونم شاید یه فیلسوف فیزیک دان دیوانه شدم ![]() (۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۸)عدالت نوشته است: انیشتین سازنده بمب اتم نبود بلکه به نوعی مسبب ساخت آن بود و جی آر اوپنهایمر توسط اطلاعات انیشتین که دانش خود را در اختیار آمریکا قرار داده بود توانست بمب اتم را بسازد این از این.خوب تا این جا فهمیدیم که اون بمب اتم رو نساخته و اما شما تو پست قبلی گفتی که اون بمب اتم رو ساخته اما این جا فهمیدی که اون نساخته بلکه مسبب اون بوده حالا شما می خاهید بگید با اون فرمول مشهورش اما .. آیا اون فرمول و تفکرش فقط تو یه بمب اتمی کاربرد داره تو انرژی اتمی که برای زیست انسان برای نسل های بعدی حیاتی کاربرد نداره ؟؟ (۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۸)عدالت نوشته است: 1- انیشتین نظریات گوناگونی داشت که مهمترین آن هم نظریات کوانتومی او بوده و فرمول معروف نسبیت یا E=mc2 یا هم ترازی جرم و انرژیانیشتین همیشه مخالف فیزیک کوانتوم بود چون معتقد بود خدا هیچ وقت تاس نمی ندازه !! انیشتین از پیشگامان نظریه کوانتوم بود اما هیچ وقت یک فیزیک دان کوانتومی نبود مثل هایزنبرگ و بوهر و ... نسبیت انیشتین از مهم ترین فرمول های اختر فیزیک و حرکت در زمان و ... در جایی که مکانیک کوانتومی کاربردی نداره و مکانیک کلاسیک عاجز از حل اونه نسبیت میاد وسط که در مورد خیلی چیز هایست از حرکت نسبی گرفته تا .... هم ارزی جرم و انرزی هم تو خیلی جا ها کاربرد داره و فقط تو ساخت بمب اتم و انرزی اتمی لاصه نمی شه !! این همه کاربرد اما شما چسبیدی به بمب اتمی انیشتین آلمانی نبود و یهودی بود و کشورش هم امریکا نوبد بلکه اسرائیل بود می تونس بره اسرائیل اما نرفت چون امریکا به اون بها می ده و یه دانشمند هم جایی می ره که قدرش رو بدونند (۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۸)عدالت نوشته است: دلیل اصلی رتبه یک در فرار مغزها زیاده خواهی و طمع میباشد البته بجز عده قلیلی که بعد از کسب علم به کشور خود بازمیگردند و خدمت میکنند.هر چه قدر تو علم زیاد خواهی کنی بیشتر نسیبت می شه مثل خیلی ها که از ایران رفتند همون طور که گفتم خیلی ها تو ایران به خاطر عقایدی که دارند نسبیت .... از ایران فرار می کنند چون ضعف ایران تو اینه که حتما باید هم عقده ای اون ها باشی و این مشکله !! امیدوارم متوجه شده باشی (۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۸)عدالت نوشته است: در مورد قضیه توهین به پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم یادم نمیاد شما در تاپیک مربوطه پستی گذاشتی ولی اینجا بلافاصله اومدی پست گذاشتی خوب این یعنی چه؟؟؟؟؟؟کدوم تاپیک رو می گی ؟؟ من بعد از یه ماه به فروم سر می زنم و سر قضیه توهین به پیامبر اصلا تو فروم نبودم به مدت دو سه هفته البته سر می زدم اما پست نمی دادم خواب دیدی خیره ![]() به بلک : انیشتین بزرگ ترین فیزیک دان تاریخ نمی تونه بمونه !! بلاخره یه زمانی معاللتش نقض می شه و دانشمندان می تونند وحدت نیرو ها رو ه اثبات برسونند اما مسلما این که انیشتین تنها کسی بود که نطریه اش بیش از چند قرن با وجود مشکلات پیش اومده باز پار برجا بمونه تاریخ اون رو به بزرگی نام می بره !! البته نسبیت عامش فکر کنم ابدی بشه !! |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
انیشتین سازنده بمب اتم نبود بلکه به نوعی مسبب ساخت آن بود و جی آر اوپنهایمر توسط اطلاعات انیشتین که دانش خود را در اختیار آمریکا قرار داده بود توانست بمب اتم را بسازد این از این. [/quote]
خوب تا این جا فهمیدیم که اون بمب اتم رو نساخته و اما شما تو پست قبلی گفتی که اون بمب اتم رو ساخته اما این جا فهمیدی که اون نساخته بلکه مسبب اون بوده حالا شما می خاهید بگید با اون فرمول مشهورش اما .. آیا اون فرمول و تفکرش فقط تو یه بمب اتمی کاربرد داره تو انرژی اتمی که برای زیست انسان برای نسل های بعدی حیاتی کاربرد نداره ؟؟ به نام خدا شما تو روز روشن دروغ میگی دقیقا من کی گفتم انیشتین ساخته خودت میبری و میدوزی |
|||
|
۱۹:۵۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۸)عدالت نوشته است: به نام خدا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
يا حق...
سلام خداییش دارید چرت و پرت تحویل هم میدید دارن دنیا رو میگیرن ما داریم سر یه سری مسائل بیخود سرو و کله می زنیم واقعا که منم موافقم که این تاپیک بسته شه ظاهرا دوستان نمی تونن جلوی خشمشونو بگیرن برای این که همدیگه رو قانع کنن اصلا خوب نیست که با ندونستن خیلی چیزا اینجوری حکم صادر می کنید با همتونم خوب شد نماینده ی تام الاختیار خدا نیستید وگرنه فکر کنم ............... خدا بهمون رحم کنه با این همه آدم متعصب که ادعای متفکر بودن و دانشجو بودنو دارن یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
انیشتین هرکه بود با هر دین و مذهبی......
از تمام افراد دنیا بیشتر به جهان خدمت کرد...... هم اون و هم دانشمندانی چون او.ن....... این حرفها درباره ی یه ادمی که نمیتونه از خودش دفاع کنه درست نیست...... |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۲۲:۰۹ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:این نامه حدود ۴ سال پیش بر سر زبانها افتاد و دید مردم را نسبت به اینشتین کاملا تغییر داد. گفتههای ضد و نقیض این فیزیکدان بزرگ درباره خدا و مذهب همواره سوال برانگیز بودهاند، اما این نوشته نظرات او را واضحتر کرد. ضد و نقیض؟! نه حرفاش ضد و نقیض نبوده. یه سری افراد مثل مولفین کتاب دینی ما و ایضاً کتاب های دینی بقیه از حرفای اون بدون در نظر گرفتن حرفای قبل و بعدش سوء استفاده می کردن تا مثلاً بگن دانشمندا هم بعله و الا اینشتین همیشه همین بوده. "اثبات" هم لازم نداره. نقل قول:نظر شخصی انیشتین درباره قرآن که در کتاب دینی سوم دبیرستان هم اومده. چی گفته بود؟ شک نکنید ساختگی بوده. اینشتین پنتئیست بوده، همه خدا انگار. اگه جایی گفته خدا منظورش یه تعبیر بوده، یه سری نیرو که طبیعت رو شکل میدن و ایشون اسمش رو گذاشته خدا. (آره خودم می دونم گفتید در باره قرآن)خلاصه این که بحث دفاع و جنگ و کشت و کشتار نیست. بحث اینه که اینشتین همون موقع هم خداپرست نبوده. این فقط ینی "جناب آقایانی که هی فرت و فرت حرفاشون رو می ذارید تو کتاب دینی ما، بخورید!" + اینشتین ِ بی دین: اینشتین سازنده بمب اتم. ادیسون چی؟ عقیده اونا به خودش ربط داشته و الان هم توی قبر تشریف دارن و چه می دونم برائت و این چیزا که می خواید الان بهونه شو بیارید لازم نیست. خب اون خودش قراره پاسخگو بشه، به ما چه؟ قدرشناس باشید.
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستان اینجا نمی خواهیم اطلاعات علمی خودمون رو به رخ دیگران بکشیم.
فقط یک سری مسائل هست که بهتره بهش فکر کنیم، دوستان بعضی افراد قصد دارن با ایجاد مطالبی بی اساس فکر مردم عادی و همونجور که میبینید حتی فضای علمی و دانشجویی کشور رو متشنج کنن. ببینید دوستان به نظر شما این جور مطالب مثل شیعه یا کافر بودن انیشتین یا بیل گیتس یا حواشی ساختگی برای افراد مشهور دیگه چه نتیجه ای داره؟ - اولا شما اگر در آینده هر جا این مطالب رو در جامعه بین الملل بزنید مورد تمسخر دیگران قرار می گیرید. - دوما بدین شکل مخالفان و موافقانی برای این جور افراد به وجود میاد و مثلا وقتی استادتون تو دانشگاه از انشتین حرف میزنه دیگه فکر شما به علم و نسبیتش نمیپردازه بلکه به همین مسائل بی اساس منحرف میشه. - سوما در کنار این گونه شایعات انواع تخریب فرهنگی و تاریخی رو وارد جامعه میکنن، مثلا همین فردی که داستان شیعه شدن انیشتین رو ساخته بعد از خوندن 5 - 6 صفحه از حرفاش میبینید کل شیعه رو بهشکلی موزیانه به تمسخر گرفته، و یا عالمی بزرگ مثل ملاصدرا رو فردی کاملا جاهل از زبان انیشتین نشون میده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: part0.png]](http://namekarbary.persiangig.com/bandishe/030/part0.png)
![[تصویر: part1.png]](http://namekarbary.persiangig.com/bandishe/030/part1.png)
![[تصویر: part5.png]](http://namekarbary.persiangig.com/bandishe/030/part5.png)
![[تصویر: part6.png]](http://namekarbary.persiangig.com/bandishe/030/part6.png)
![[تصویر: part7.png]](http://namekarbary.persiangig.com/bandishe/030/part7.png)
![[تصویر: part8.png]](http://namekarbary.persiangig.com/bandishe/030/part8.png)
![[تصویر: part9.png]](http://namekarbary.persiangig.com/bandishe/030/part9.png)
![[تصویر: part10.png]](http://namekarbary.persiangig.com/bandishe/030/part10.png)
![[تصویر: part11.png]](http://namekarbary.persiangig.com/bandishe/030/part11.png)
![[تصویر: part12.png]](http://namekarbary.persiangig.com/bandishe/030/part12.png)
شک نکنید ساختگی بوده. اینشتین پنتئیست بوده، همه خدا انگار. اگه جایی گفته خدا منظورش یه تعبیر بوده، یه سری نیرو که طبیعت رو شکل میدن و ایشون اسمش رو گذاشته خدا. (آره خودم می دونم گفتید در باره قرآن)