|
تفکر آلبرت انیشتین
|
|
۱۱:۴۵, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۹:۲۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
به نقل از سایت الف: یک مجموعهدار نامهای از آلبرت اینشتین درباره خدا، دین یهود و سایر ادیان را در سایت Ebay به حراج گذاشته است. قیمت پیشنهادی این نامه تنها ظرف ده دقیقه به ۳ میلیون دلار رسید. اینشتین این نامه را یک سال قبل از مرگ خود در سال ۱۹۵۴ و به زبان آلمانی نوشته است. او مینویسد: «لغت خدا برای من چیزی جز محصول ضعف انسانی نیست و کتاب مقدس پر از افسانههای ابتدایی است». او این نامه را به اریش گوتکیند (Erich Gutkind) فیلسوف آلمانی نوشته است. نوشته اینشتین ۴۳۵ واژه دارد. با توجه به قیمت پیشنهادی این حراج، هر کلمه این نامه حدود ۷۰۰۰ دلار ارزش پیدا کرده است. [b]«ادیان، مظهر خرافات ابتدائی» این فیزیکدان معروف در این نامه همچنین میگوید: «برای من دین یهود، همانند ادیان دیگر مظهر خرافات ابتدائی است». اینشتین خود از خانوادهای یهودی میآمد اما در نوجوانی از مذهب فاصله گرفت. او در اینباره گفته است: «من عضوی از قوم یهود هستم و با ذهنیت و خلقیات آنها کاملا جوش خوردهام. اما این قوم برای من برتری خاصی نسبت به دیگران ندارد. به همین دلیل جنبهی برگزیدهای در آنها نمیبینم». این نامه حدود ۴ سال پیش بر سر زبانها افتاد و دید مردم را نسبت به اینشتین کاملا تغییر داد. گفتههای ضد و نقیض این فیزیکدان بزرگ درباره خدا و مذهب همواره سوال برانگیز بودهاند، اما این نوشته نظرات او را واضحتر کرد. حراجهای متعدد نامههای اینشتین آخرین بار حدود شش سال پیش، دستنوشته و نامهای از زمان نوجوانی اینشتین پیدا شد که هر دوی آنها به بهای بیش از ۵۰۰ هزار یورو در حراج فروخته شدند. در سال ۲۰۱۱ نیز نامهای دیگر از اینشتین به قیمت ۱۴ هزار دلار به فروش رسید که در سال ۱۹۳۹ نوشته شده بود. او در این نامه تاجری نیویورکی را تحسین میکند که یهودیان را از دست نازیها نجات داد. آلبرت اینشتین در سال ۱۸۷۹ در شهر اولم (Ulm) آلمان به دنیا آمد و در سال ۱۹۵۵ در پرینستون در نزدیکی نیویورک در گذشت. او در سال ۱۹۲۲ جایزه نوبل فیزیک را دریافت کرد و به معرفی نظریه نسبیت خود پرداخت. اینشتین با این نظریه، انقلابی در درک زمان و فضا بود. حراج نامهی اینشتین در سایت Ebay هنوز یک هفتهی دیگر، تا روز ۱۹ اکتبر ادامه دارد.[/b] |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۸, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۱۳:۲۳ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:ه نام خدابا سلام مجدد گویا شما متن کامل بنده را خوب نخوانده اید. بنده نوشته ام قطعا نباید انتهای دانش هر دانشمندی به دین یا به شرعیات دین بیانجامد که نمونه آن را انیشتن می توان دید و نمونه مسلمان آن را می توان ابوعلی سینا دید که علی رغم تسلط کامل بر علم متاسفانه دچار خطا شده و نظری باطل گفته است. دقت کنید که ابوعلی سینا هم توصیه به نوشیدن شراب نکرده است بلکه متاسفانه برای مواردی آن را ضروری دانسته است به نقل از سایت پاسخگویی دینی: ممكن است اين پاسخ مورد سوء استفاده قرار گيرد، لذا لازم است فوائد و آثار خوب طبي شراب به صورت محسوسي تعديل شده و تنها به صورت مبهم اشاره شود. و همانطور كه در ابتداء پاسخ آمده است به تفصيل اين تعارض پرداخته شود نه بيان آثار و فوائد شراب از ديدگاه اين سينا چرا كه سوال اصلي پرسشگر تناقض بين دستور اسلام و نظر ابن سينا است نه تبيين فوائد شراب از ديدگاه ابن سينا باید به آیه قرآن کریم در این خصوص اشاره شود که خطاب به پیامبر فرمود : يَسْئَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَ الْمَيْسِرِ قُلْ فِيهِما إِثْمٌ كَبِيرٌ وَ مَنافِعُ لِلنَّاسِ وَ إِثْمُهُما أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِما؛ (1) درباره شراب و قمار از تو سؤال مىكنند، بگو:" در آن ها گناه و زيان بزرگى است، و منافعى (از نظر مادى) براى مردم در بر دارد، (ولى) گناه آن ها از نفع شان بيش تر است. در این آیه هم به ضرر های شراب و هم به برخی منافع آن اشاره شده، ولی تصریح گردیده که ضرر های آن بيش تر از منافع آن است .به همین دلیل در اسلام حکم به حرمت آن شده است .(2) شراب از دیدگاه ابن سینا ! ایشان درباره شراب سخنانی دارد که بر حسب ظاهر سوال بر انگیز است، ولی اگر دقت شود او در صدد بیان همان مسایلی است که در آیه در باره شراب اشاره شده ؛ در مقام بیان رویکرد حکم شرعی شراب نیست منبع : http://www.pasokhgoo.ir/node/25916 پایان نقل قول امید که پاسختان را گرفته باشید برای شرح بیشتر به لینک بالا مراجعه کنید. پس باز هم متاسفانه دانشمندانی هستند که انتهای دانششان به دین یا شرعیات آن ختم نشده است و این ما هستیم که باید دانش آنان را لطف خدا ببینیم و از آنان در راه خدا استفاده کنیم چرا که خداوند بشارت داده است کسانی را که سخنهای متفاوت را می شنوند و بهترین آن را استفاده می کنند. بنده هم به نوبه خودم حرف خداوند متعال برایم همیشه مقدم بوده و خواهد بود نه حرف یک انسان حتی بسیار عالمی همچون ابوعلی سینا اما هرگز دانشی که انیشتن به جهان ارائه داد را بابت صرفا کفر وی از یاد نخواهم برد. یا حق |
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
درسته دوست عزیز ولی حرف نهایی من اینه که دانش و نبوغی که خداوند متعال در نهاد افرادی مانند ابوعلی سینا یا انیشتین یا خیلیهای دیگه قرار داده اند باید در راه رضای خدا و خیر استفاده شود ولی متاسفانه اکثرا از دانششان در جهت شر استفاده میکنند و باز هم متاسفانه اکثر دانشمندان به جای اینکه مومن تر و با ایمان تر شوند، کافرتر و مرتد تر میشوند و این حتی در جامعه دانشگاهی امروز ما هم به وفور دیده میشود و اظهر من الشمس میباشد. شما به کشوری مانند آمریکا که تکنولوژیک ترین کشور دنیا میباشد دقت کنید که اکثر نخبگان ما هم آرزویشان مهاجرت به آنجاست این کشور از تکنولوژی خود درچه راهی استفاده میکند خوب مشخص است شر مطلق من هم دقیقا مشکلم با اینجای کاره. چرا خیلی از نخبگان تمام دنیا باید به آمریکا بروند و در خدمت شیطان بزرگ باشند مگر نمیدانند که آمریکا در دنیا چه میکند پس چرا میروند خوب این دقیقا به صورت استعاری همان فروختن روح در قبال دریافت متامع دنیوی به شیطان میباشد. علم خوب است اما تا حدی که باعث دوری انسان از خدا و کفر به خداوند متعال نشود و متاسفانه علم امروز انسان را مغرور کرده و باعث دوری هر چه بیشتر انسان و کفر بیشتر مردم شده است این حقیقته محضه خیلی از دوستان میگن شما با علم مخالفید و چرا مثلا از اینترنت پس استفاده میکنید در جواب باید بگویم ما از همین اینترنت که در پنتاگون اساسش شکل گرفت در جهت مثبت استفاده میکنیم و استفاده از علم در جهت مثبت همان چیزی است که تاکید فراوان به آن شده مشکل ما با استفاده از علم در جهت منفی آن و برای خدمت به کفار میباشد همان کاری که خیلی از دانشمندان از جمله انیشتین کردند. |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با سپاس از متن زیبای شما
با این همه بنده باز هم نمیتوانم به بنگاه های تبلیغ پراکنی اعتماد کامل کنم و وی را مرتد بدانم. باز هم میگویم که انیشتن دانشمندی که بیش از یک قرن با ما فاصله نداشته است و از ذهن به دور است که هر چند سال یکبار اسناد جدیدی ازش منتشر شود و حرفهایی گاها متناقض یا حتی متضاد با عقایدش منتشر شود. عقلانی نیست که هر از چند گاهی اجازه نمیدهند تا انیشتن با یک شخصیت ثابت و عقاید ثابت در ذهن ها باقی بماند. امید که شفاعت گری در سرای دیگر داشته باشد یا اینکه توبه کرده باشد و روح این دانشمند در آرامش و راحتی باشد. امیدوارم که هر چه زودتر مدرکی دال بر عدم کفر این دانشمند بزرگ پیدا شود. یا حق |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول:باورت شده انگار حزب الله جلوی اسرائیل یه تنه مبارزه کرده !! مطلب شما درسته ولی در استانداردهای نظامی ، یک گروه چریکی مثل حزب الله از کل دنیا هم که تغذیه ی مهمات بشه باز هم بیش از دو ساعت نمیتونه جلوی یک ارتش دوام بیاره. که جنگ 34 روزه باعث شد این استاندارد و 6 استاندارد دیگه در علوم نظامی جهان اینطوری رد بشه که چیزی نیست مگر امدادهای غیبی پروردگار... |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
انیشتین دانشش رو در جهت کمک به همنوعش استفاده کرد و این بزرگترین امتیاز برای اون خواهد بود......
اگه کسی مثل انیشتین نبود و یا دیگر کسانی که مهر بی دینی(که از دید شما جرم هست) بهش خورده نبودن الان شرایط زندگی به گونه ای بود که برای صحبت کردن با هم باید 4 ماه تو راه میبودیم......... هرکسی که بود لطفش شامل حال شما و دین داران هم شده....... از دانشش استفاده بردین و الان بهش نقد میکنید..... اگه میتونید یکی بشین مثل اون و بعد نقدش کنید...... لااقل از نظر علمی باهاش برابر باشین........ |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۲۳:۱۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
آقایون،من یه نظر دارم!
میگم کلا بیخیال،ما کارای مهم تری داریم که باید بهش رسیدگی شه مثلا که چی که بعد از این همه سال چسبیدید به انیشتین بی چاره؟! مثلا شیعه بود،کافر بود،اصلا هرچی بود! که چی؟ تازه اینکه به کنار،اکثر حرفهاتون هم بی سنده،حداقل اینهایی که من خوندم،هیچکدوم سند معتبری نداشتن! دارید وقت تلف میکنید،اینکارا هیچ دردی از جامعه و جوونامون دوا نمیکنه.به جای اینکه ازین بحثای بیخود بکنیم،بیایم یه کار کنیم که جوونامون اینقدر نرن تو چاه،و همچنین نوجوونا نقل قول:هرکسی که بود لطفش شامل حال شما و دین داران هم شده....... |
|||
|
|
۰:۳۸, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۱ ۲۲:۳۷)Castiel نوشته است: انیشتین دانشش رو در جهت کمک به همنوعش استفاده کرد و این بزرگترین امتیاز برای اون خواهد بود......سلام شما از کجا می دونید هدف ایشون چی بوده؟ فقط خداوند متعال از اهداف واقعی یک عمل آگاهه ، و اون قدر ستار العیوب هست که عیب یک نفر رو به سرعت برملا نکنه. ببینید ، اگر برای آینستاین گفته می شه شیعه شده ، پس باید نظرات مخالف رو هم بشنویم ، نه؟ حالا چرا یکی اومده نظر مخالف رو گذاشته می توپیم بهش "اعرف حق ، تعرف اهله" حق رو بشناسید ، اهلش شناخته می شند.امثال آیناستاین هم اگر موافق حق بود مسیرشون ، فبها ، اگر نبود ، تعصب بیجا = تباهی دنیا و آخرت آقایان گرامی ، بالفرض آینستاین مخ دنیا باشه ، به تمام دنیا هم خدمت کرده باشه ، اما ، و اما و اما ، اگر هدفش الهی نبوده باشه ، این کارش ارزش اخرویش = صفره! به همین راحتی.خداوند متعال می فرماید ، برای هر کسی عملی انجام دادی ، برو از خودش جزای عمل رو بگیر ، اگر برای من بود ، بیا از من بگیر.ایشون هم فقط زمانی اجرش بر خدا واجبه که برای خدا کار انجام داده باشه. بله اگر بخوام تو دنیا علمش رو بخریم ، این درست ، شاید ارزش داشته باشه همه دنیامون رو هم بدیم اما علم یک کافری رو بخریم ، اما این فقط و فقط در دنیا است ، نه عقبی. |
|||
|
|
۰:۴۳, ۲۵/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۱ ۰:۴۴ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
هرکی گفته انیشتین شیعه و یا مسلمان بوده درست نیست و فقط خواسته اون رو بچسبونه به یه دین و بگه نابغه ترین فرد مال فلان دین بوده....
اصلا از کجا معلوم که شما اشتباه نمیکنید و بی خدا ها اشتباه میکنن که بحث هدف و جایزه اخرتی رو میارید تو بحث..... به همون خدایی که بهش ایمان دارید و میگید همه چیز رو میدونه که ماها نمیدونیم گوش کنید و اگر درباره ی دینداریش کسی قبول نمیکنه درباره ی بی دینیش هم حرف نزنید..... ارزش کار فردی چون انیشتین بالاتر از این حرفهاست.... |
|||
|
۰:۴۷, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام
ما در اینجا معیار هامون الهی ه، و قابل اثبات ، اگر خواستید در مباحث مربوطه اثبات هم می کنیم. پس لطفا سعی بشه بحث ها بر اساس مبانی مورد قبول این جمع باشه ، و الا در مبحث مربوطه بحث بشه. |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
شما از کجا میدونید هدف ایشون چه بوده؟ فقط خداوند متعال از اهداف واقعی یک عمل اگاهه
پس شما هم از هدف اصلی ایشون اگاه نیستین...... چرا حکم میدین؟؟؟؟ این بر اساس منطق جمع هست دیگه..... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |