کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک جفت چشم دنبالمان میکند...
۱۳:۳۱, ۲۴/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۱ ۱۶:۱۴ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: eye.jpg]
دیروز روایتی به نقل از سعدی (رحمة الله علیه)شنیدم که به آدم بودن خودم شک کردم! به بندگی خودم شک کردم! شک کردم که اصلا من چه موجودیم!Confused
داستان رو براتون تعریف میکنم! ای کاش که شما به بندگی تون شک نکنید!
روزی مردی حبشی به نزد رسول خدا آمد ، و فرمود یا رسول الله! گناهی کردم نا کردنی(بسیار زشت) آیا مرا به بخشش خدا امیدی هست! آیا مرا به توبه اجازتی هست!
رسول الله فرمودند:
آری! همانا خداوند بسیار بخشتده است! پس توبه کن!
حبشی توبه کرد و هنگام رفتن با رویی پریشان از پیامبر پرسید:
آیا خداوند مرا درهنگام آن گناه ناکردنی میدید!
پیامبر گفت:
استغفرالله از حرف تو! خداوند به همه چیز داناست! او از خیانت چشمها آگاه است!و هر آنچه که در درون تو اتفاق بیفتد را از خود تو آگاه تر است! اگر سنگی در درون صحراها لغزشی بکند خداوند آن را میداند! و اگر در دل سنگی دانه ی خرمنی باشد خداوند از آن آگاه است!
حبشی این سخنان شنید و نالها زد و درهمان جا تلف شد!

وقتی داستان تموم شد یه نگاه به خودم کردم و فقط شمردم در طول زندگیم چندتا گناه نابخشودنی کردم! 1/2/3/4/5/6/7/8/.....
نتونستم درست بشمرم ولی خیلی زیاد بود!
اما نکته ی جالب این بود که هیچ حس شرمنده گی نداشتم! و بعد از شنیدن این جملات دوست نداشتم از خجالت آب شم!
برای همین به انسانیتم شک کردم!
گاهی وقتها چطور روم میشه بگم مسلمونم!!!!
الله اعلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Huh

یه نکته درباره خیانت چشمها بگم!
فقط بهش اشاره میکنم بعد اون وقت ببینید خدا تا چه حد اعمال مارو میبینه!
آیا شما فرق دوتا چشم رو درحالی که یکی چشم چرونی میکنه و دیگری نگاه حلال میکنه رو میتونید تشخیص بدید!؟
قطعا نه!!!
ولی خدا تشخیص میده و به اون آگاهه!
پس وقتی یه گناهی رو به این تابلوگی انجام میدی.......؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه شو خودتون حدث بزنید!

چند نفر مثل حبشی توی تالار وجود داره؟
چند نفر مثل من توی تالار وجود داره؟
HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، علمدار133 ، سید ابراهیم ، ترنم ، fatemeh ، rahgozar.f ، أین المنتظر ، saloomeh ، mahdy_mir ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، بچه شیعه ، میلاد.م ، fatemeh zahra ، Farzaneh ، aboutorab ، mohamad ، سدرة المنتهی ، مسافر ، فاطمه خانم ، hesam110 ، Hadith ، Agha sayyed ، heaven ، شیدا ، نـور ، دیدگاه نوین ، بیداری اندیشه ، freewish ، Reza2035 ، مجید املشی ، ilidin ، یا ثارالله ، حسن.س. ، خیبر110 ، درست پسند ، فانوس *7* ، Aurora ، Mohammad Trust ، Amir ، میثاق ، parisan ، mhklord ، zahra.shakiba ، راحیل ، yamin ، ali.khm ، R3Z4 ، سرباز منتظر ، DRiVeR

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۹, ۲۴/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۱۸:۳۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #11
آواتار
لطف خدا بیشتر از جرم ماست . ...

منتها وقتی که دیگه بفهمیم ما رو می بینه و دست از خلاف امر الهی برداشته باشیم .

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، meshkat ، محب العباس ، مفقود الاثر ، hesam110 ، ترنم ، شیدا ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، درست پسند ، Mohammad Trust ، Farzaneh
۲۰:۳۱, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
اگه دوست داشتین داستان بندگیتون رو تعریف کنید!
البته یه بخشایش رو!
یاعلی!HeartBlushWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، ترنم ، درست پسند ، Farzaneh
۲۳:۳۲, ۲۴/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۱ ۴:۱۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #13
آواتار
خداوند متعال در آیه ۱۴سوره علق می فرماید :
اَلَم یَعلَم بِاَن الله یَری
آیا او (انسان) نمی داند که خداوند همه اعمالش را می بیند؟

در تفسیر نمونه در توضیح این آیه آمده است :
عالم هستی محضر خدا است . توجه به این واقعیت که هر کاری را انسان انجام می دهد در پیشگاه خدا است , و اصولا (تمام عالم هستی محضر خدا است ) , و چیزی از اعمال و حتی نیات آدمی از او پنهان نیست , می تواند روی برنامه زندگی انسان اثر زیادی بگذارد , و او را از خلافکاریها باز دارد , مشروط بر این که ایمان به این مطلب واقعا در دل او جای گیرد و به صورت یک باور قطعی در آید .

باید حواسمان باشد که چه کاری انجام می دهیم چه چیزی را می بینیم چه چیزی را نمی بینیم به کجا می رویم و حتی در خلوت خود به چه چیزی فکر میکنیم ، خدا همیشه ناظر بر اعمال ما انسان هاست ،

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، meshkat ، مفقود الاثر ، درست پسند ، ترنم ، Mohammad Trust ، saloomeh ، فاطمه خانم ، مسافر ، شیدا
۲:۰۱, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
تنها چیزی که میتونم بگم اینکه .......

[تصویر: mary13.gif][تصویر: mary13.gif][تصویر: mary13.gif][تصویر: mary13.gif][تصویر: mary13.gif]

هیچی نمی تونم بگم !! الهی خداوند منو ببخشه !!!

[تصویر: cry.gif][تصویر: cry.gif][تصویر: cry.gif][تصویر: cry.gif][تصویر: cry.gif][تصویر: cry.gif][تصویر: cry.gif][تصویر: cry.gif][تصویر: cry.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Mohammad Trust ، Amir ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، saloomeh ، ترنم ، Farzaneh
۲:۱۰, ۲۵/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۱ ۲:۱۲ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #15
آواتار
گشتم همه جا بر درو دیوار حریمت
جایی ننوشتند که گنه کار نیاید

[b]من فقط یکم بی معرفتم. . . فکر کنم ببخشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، saloomeh ، ترنم ، Farzaneh ، Aurora ، شیدا
۳:۰۳, ۲۵/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۱ ۳:۰۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #16
آواتار
امیر مومنان روحی فداه می فرمایند :

الهی ما عبدتک خوفا من نارک و لا طمعا فی جنتک بل وجدتک اهلا للعباده فعبدتک.

من تو را به خاطر بیم از کیفرت و یا به خاطر طمع در بهشت پرستش نکرده‌ام، من تو را بدان جهت پرستش کردم که شایسته پرستش یافتم.
(بحار الانوار،ج 41،ب 101/ص 14،با اندکی اختلاف.)

اصلا نمی خواهد از ترس دیده شدن توسط خداوند گناه نکنیم . به خاطر عشق به خداوند گناه نکنیم .

باز هم امیر مومنان در این باره می فرماید :
اگر خداوند کیفری برای گناه قرار نمی داد ، سپاسگزاری ایجاب می نمود که گناه نشود !
عجب خدایی داریم! عجب امیر مومنینی داریم HeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، در جستجوی سختی ، parisan ، saloomeh ، مفقود الاثر ، ترنم ، Farzaneh ، محب الزهرا ، zahra.shakiba ، ali.khm ، R3Z4
۳:۲۳, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام

حضرت امام علي عليه‏السلام :
كَم مِن شَهوَةِ ساعَةٍ أورَثَت حُزنا طَويلاً .
چه بسا يك ساعت هَوسرانى كه اندوهى طولانى به جاى مى‏گذارد!
و باز می فرمایند:
إيّاكُم وغَلَبَةَ الشَّهَواتِ عَلى قُلوبِكُم ؛ فَإِنَّ بِدايَتَها مَلَكَةٌ ، ونِهايَتَها هَلَكَةٌ .
از غلبه كردن شهوت بر دل‏هايتان بپرهيزيد؛ چرا كه آغازش پادشاهى و پايانش تباهى است .
و دوباره فرموده اند :
أوَّلُ الشَّهوَةِ طَرَبٌ ، وآخِرُها عَطَبٌ .
آغاز شهوت ، شادى و آخرش نابودى است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، در جستجوی سختی ، parisan ، saloomeh ، فاطمه خانم ، مسافر ، ترنم ، Farzaneh ، zahra.shakiba ، ali.khm ، R3Z4
۳:۳۲, ۲۵/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۱ ۱۱:۱۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #18

سلام

سوره علق :
كَلَّا إِنَّ الْإِنسَانَ لَيَطْغَىٰ (6) أَن رَّآهُ اسْتَغْنَى (7)
چنین نیست (که شما می‌پندارید) به یقین انسان طغیان می‌کند(6) از اینکه خود را بی‌نیاز ببیند(7)

من تا مدتها فکر می کردم معنی این آیه این است که انسان درصورت غرق نبودن در مشکلات نمی تواند دست از سرکشی بکشد.

ولی تازگی ها فهمیده ام معنی اش این است که انسان، که سراسر نیاز است، باید سعی کند در صورت نداشتن مشکل هم به هیچ وجه احساس بی نیازی نکند. لازمه این امر هم راز و نیاز با خداست.

باید او را به بی نیازی بستاییم، و نیاز خود را به درگاهش ببریم. چه در نماز و چه بیرون از آن.
راهی که خود خداوند برای دوری از کار زشت و ناپسند نشان داده است همین است.

سوره عنکبوت - آیه 45 : اتْلُ مَا أُوحِيَ إِلَيْكَ مِنَ الْكِتَابِ وَأَقِمِ الصَّلَاةَ ۖ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنكَرِ ۗ وَلَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ
آنچه از کتاب به تو وحی شده است بخوان، و نماز را برپا دار، که نماز از کار زشت و ناپسند بازمی‌دارد، و قطعاً یاد خدا بالاتر است، و خدا می‌داند چه می کنید.

وقتی در نماز یا بیرون از نماز، از ته دل به پاکی و خوبی ستایشش می کنم و نیازم را به درگاهش می برم، عشق را احساس می کنم. دفعه ی اول باورم نمی شد که دیو زمانه، گرم اشک می ریزد و معبودش را ستایش می کند.

سوره فاطر - آیه 15 : يَا أَيُّهَا النَّاسُ أَنتُمُ الْفُقَرَاءُ إِلَى اللَّهِ ۖ وَاللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَمِيدُ
ای مردم، شمایید نیازمندان به خدا، و خداست که بی‌نیاز ستوده است.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، saloomeh ، فاطمه خانم ، مسافر ، مفقود الاثر ، ترنم ، zahra.shakiba
۱۲:۱۰, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
امام خمینی(رحمة الله علیه):
عالم محضر خداست،درمحضر خدا گناه نکنیم!
و صد البته که در محضر معشوق گناه نکنیم!
HeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مسافر ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، Mohammad Trust ، Farzaneh ، aboutorab ، درست پسند ، R3Z4
۱۸:۰۰, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان گرامی
بقیه آیات و احادیثی که من خیلی دوستشون دارم و ان شاء الله عامل بهشون باشم

1)آیه 135 سوره آل عمران

و آنها که وقتی مرتکب عمل زشتی می شوند یا به خود ستم کنند به یاد خدا می افتند.

و برای گناهان خود طلب آمرزش می کنند و کیست جز خدا که گناهان را ببخشد؟ و -بر گناه اصرار نمی ورزند با اینکه میدانند

2)امام علی(علیه السلام): هر کس بخاطر خدای سبحان از چیزی بگذرد خداوند بهتراز آن را به او عوض خواهد داد.

منبع: غرر الحکم ج5 . ص 395. ح 8909

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، درست پسند ، فاطمه خانم ، مسافر ، ali.khm ، ترنم ، در جستجوی سختی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا