|
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
|
|
۲۳:۳۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گرامی. امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومد;) گفتم چه خبره؟ دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!! دوستان عزیز وشفیق بنده که سه تاشون صاحب فرزند هستند داشتند همدیگه و سایر بچه ها رو از معایب بچه داشتن مطلع میکردن و برای همدیگه توضیح میدادن که چقدر وحشتناکه که یک زن صاحب بچه بشه! از اونجایی که بنده به شدت عاشق بچه بودم و هستم منتظر بودن که همگی طی یک عملیات غافلگیرکننده بنده رو منهدم کنن. دلایل متعددی داشتن برای اینکه توجیه کنن خودشون رو که فرزند دار شدن برای یک زن اشتباه محضه.از جمله: 1-بچه آزادی های آدم رو ازش میگیره. 2-بچه دیگه نمیذاره درس بخونی. 3-بچه دار شدن زن رو پیر میکنه. 4-بچه نمیذاره بری سر کار. 5-اگر بیش از یه بچه داشته باشی همه بچه ها دچار عقده های روانی خواهند شد!!!!!!!!!!!!!!! 6-بچه رابطه آدم با همسرش رو خراب میکنه. 7-بچه همه ش درد سره. 8-بچه دار که شدی باید با تمام تفریحاتت خداحافظی کنی. و و و . . . برای خودشون صدتا دلیل میتراشیدن. این نظر خیلی از خانوم های اطرافمونه در مورد فرزند دار شدن.در مورد حس مادری که دیگه داره گم میشه یا شاید هم شده. نه تنها حس مادری بلکه زن بودن داره در عصر ما گم میشه. این افکار و اعتقادات تنها در مورد فرزند دار شدن نیست در اصول همسر داری هم خیلی فاصله گرفته ایم از آنچه که باید باشیم. در بیشتر زوایای زندگیمون از خدا و دین فاصله گرفتیم و این بزرگترین مشکل ماست. دوست دارم در این تاپیک در مورد زن صحبت کنیم،زن واقعی،زن مورد نظر اسلام،زن فاطمی. در مورد اینکه به نظر شما یک زن منهای حس مادری،منهای حس همسری،منهای عاطفه معنا داره یا نه؟ از عزیزان خواهش میکنم به شدت از کپی -پیست پرهیز کنن و پیت هاشون رو مزین کنن به آیات و روایات و سیره بزرگان عرصه ی زنانگی. و در آخر کلامم رو مزین میکنم به چند روایت از پیامبر مهربانی ها: پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): بهترین زنان شما،زنان زایا و مهربان اند. (کافی.ج5.ص324) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ای حولاء!حق مرد بر زن،این است که در خانه اش بنشیند و به او اظهار عشق و محبت کند و دلسوز او باشد. (کنزالاعمال.ج16ص276) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): جهاد زن خوب همسر داری کردن است. (الخصال.ص56) گاهی به خودم یادآوری میکنم: حواست باشه.خدا تو رو زن آفریده.رکن اساسی محبت و تربیت در خانواده.پس از زنانگی ات فاصله نگیر.خودت باش.زن باش.زن یعنی مادر،یعنی همسر،یعنی آرامش،یعنی آیینه ی جمال الهی، زن یعنی فاطمه(سلام الله علیها) |
|||
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۴, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۱ ۱۴:۲۷)ایرانی نوشته است: کاملا مشخصه پروفایل دوم کسی هستی که برای اهانت به من و به حاشیه بردن تاپیکها درست شده ای!!!!! براتون متاسفم خانم روشنفکر!!! دیگه توهم توطئه و منفی بافی رو به اوج خودش رسوندین کاش به تاریخ ثبت نام قبل از تهمت نگاه میکردید بنده با همین ایدی خودم هم حوصله ی بحث با شما رو ندارم از وقتی گفتید سروش جزء 10 روشن فکر بزرگ دنیا هست!!!!!!!!!!!! (که از نظر من یک دیوانه ی واقعی است که بارها علمای ما جواب مهملاتش را داده اند)من همون زمان فاتحه ی روشن فکری شما رو خوندم و علاقه ای به بحث های روشن فکری با شما ندارماونوقت کاربران این تالار بیان وقتشون رو بزارن با یک ایدی دیگه شما رو بکوبن ![]() اگر شما مشکل خود بزرگ بینی دارید بهتر هستش بدونید اعضای تالار این دیدگاه رو نسبت به شما ندارند ![]() پس بیشتر از این خودتون رو کوچک نکنید و تهمت و توهین به طرف مقابل نزنید خودتون میدونید این روش شما باعث میشه که کسانی که بحث رو میخونن شما رو حقیر و کوچک به نظر فرض بکنند(این از نظر روانشناسی ثابت شده) یعنی اون اوایل که تهمت نمیزدید حتی من هم جور دیگری درباره ی شخصیت شما فکر میکردم از وقتی شروع کردید به خراب کردن بچه های تالار به روش های مختلف مثل قلت عملایی گرفتن یا گفتن اینکه شما کوچک تر از این هستی که با من بحث کنی !!! یا سفسطه های معمول شما یا اینکه من روشن فکر هستم و از نظر فکری خیلی بزرگ هستم!!! و تعریف های از خود و....از همون زمان حداقل شخصیت متشخصی که از شما در ذهنم درست کرده بودم پاک شده و امروز تبدیل شده به یک شخصیت متحجر و لجباز ![]() در ضمن یادتون نره کاربران تالار تصمیم میگیرند چه کسی در مباحثه قوی تر هستش ![]() این هم تقدیم به شما روشنفکر تالار
|
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۱۶:۰۲ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
نقل قول: این هم تقدیم به شما روشنفکر تالار مرسی. ولی من گل رز دوست دارم نه لاله! (این لاله است دیگه کجاش رزه؟) میخواین منو شهید کنین؟!!! رز سیاه هم به نظرم قشنگتر از قرمزه!! حالا که زحمت کشیدی سیاهش را بده!!! نقل قول:دیگه توهم توطئه و منفی بافی رو به اوج خودش رسوندین کاش به تاریخ ثبت نام قبل از تهمت نگاه میکردید این مدل آدمها همیشه چند تا آیدی برای روز مبادا می سازند!! کسی که در آغازه فعالیته این قدر بی ادب و بی نزاکت نمیشه.. مگه اینکه حضورش تو تالار عادی باشه و قبلا حسابی پست داده باشه. در ضمن من به آزادی اندیشه معتقدم. هر طور دوست داری راجع به من فکر کن! اینقدر لذت می برم اعضای این تالار ازمن بدشان بیاید!!! (یک همچین آدم بدجنسی هستم من!) نقل قول:از وقتی گفتید سروش جزء 10 روشن فکر بزرگ دنیا هست اینکه گفته من نیست! نظرسنجی یه کشور خارجی از مردم بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا سایتش یادم نیست چی بود که رفرنس بدم سروش را هم دوست دارم. البته اگه حرفهای بودار نمیزد بهتر بود! ولی خیلی آدم باسوادیه حسودی نکن!
|
|||
|
۱۶:۴۱, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۱۶:۵۷ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۱ ۱۵:۵۶)ایرانی نوشته است: سروش را هم دوست دارم. البته اگه حرفهای بودار نمیزد بهتر بود! ولی خیلی آدم باسوادیه حسودی نکن! به گفته ی امام علی ادم ها رو از روی چیزهایی که دوست دارند بشناس یکی از دلایلی که قبلا در مورد شخصیت شما طور دیگری فکر میکردم این بود که در مورد علایقتون اطلاعات کمی داشتم و بدونید حقیر ترین ادم ها از نظر من کسایی هستن که پول رو توی اولویت دوست داشتن هاشون قرار بدن ولی اینکه به سروش حسودی بکنم واقعا خنده ام گرفت الگو های من کسانی هستند که تقوا و صبر و علم و ارامشی وصف نشدنی دارند البته اسم نمیبرم ولی اگر من رو میشناختین هیچ وقت این رو نمیگفتیدگرچه فکر کنم اون جمله رو به طعنه گفتید و خودتون بهش باور ندارید و اینکه میگی سروش باسواد هستش هم تا حدودی قبول دارم ولی به قول استادمون ما ادم با سواد زیاد داریم ولی ادم عاقل با سواد کم داریم میگفت مثلا ما دکتر یا استاد دانشگاه داریم که بی عقل هستن . الگو های من ادم های عاقل و با تقوا هستند سروش نمونه ی یک ادم با سواد و بی عقل هستش البته سوادش هم در مقابل الگو های من ناچیز هست.
|
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۲۲:۴۸ توسط *مهاجر*.)
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
"بسم الله الرحمن الرحیم"
نقل قول:[b]ثانیا: بسیاری از احادیث از ائمه وجود دارد که در آن نظرات بسیار منفی درباره زنان ابراز شده است. چرا آنها را نیاورده اید؟ اگر به حدیثها اعتقاد دارید لطفا همه آنها را بیاورید نه اینکه هرچه به نفعتان است بیاورید و هرچه فکر میکنید نیاورید و مسکوت بگذارید به دلایلی بهتر است!! اینکار یعنی توهین به شعور مخاطب. با سلام خانم ایرانی بررسی من فقط در کتاب نهج الفصاحه بود و هیچ غرض شخصی یا هر جیز دیگری که ذهن شما به آن سمت میل کند نداشته و ندارم. بله احادیثی داریم که ظاهراً به ضرر زن است نمونه اش در نهج البلاغه خطبه 80: «هن نواقص العقول» طبق سخن دوستمان: نقل قول:شما هزار و یک حدیث بیاور که در مذمت زنان باشد،سیره ی ائمه در برخورد با زنان تمام آن ها را یا رد میکند یا مسلما در شرایط خاصی گفته شده اند! این حدیث بعد از جنگ جمل بیان شده که عایشه راه انداخت. حدیث را جمع می آورد «هن» به عایشه است اما بیان را جمع می آورد تا دو پهلو گفته باشد. «هن نواقص العقول» ابتدا تفاوت نقص و عیب را مشخص کنیم: نقص: یعنی نداشتن کارکرد دیگری. استکان و تشت لباس را مثال می زنیم، در استکان چایی نوشیده می شود و در تشت لباس شسته می شود. آیا شما می توانید در تشت چایی میل کنید و یا بر عکس در استکان لباس بشورید ![]() ![]() ![]() ![]() خیر چرا که هر کدام کارکرد خود را دارد و این که شما در تشت نمی توانید چایی میل کنید یک نقص است برای تشت و برعکس در مورد استکان!!!! عیب: نداشتن کارکرد خود را عیب گویند. اگر شما در استکان نتوانستید چای میل کنید آن وقت می شود یک عیب..... عقل به دو دسته تقسیم می شود: نظری و عملی. عقل نظری: که شامل هست ها- نیست ها و شناخت ها می شود. که در عقل نظری زن و مرد هر دو مساوی اند. عقل عملی: باید ها و نباید ها- تدبیرها که در تدبیر اقتصادی و جهاد مرد بالقوه بیشتر دارد. و به همین علت است که جهاد بر مردان واجب شده است. انسان: به زن و مرد تقسیم می شود. زن: هن نواقص العقول زن کارکرد مردانه ندارد. عاطفه: 50 درصد- عقل:40 درصد- وهم وخیال: 10 درصد مرد: هن نواقص العواطف عقل: 50 درصد- عاطفه: 40 درصد- وهم و خیال: 10 درصد. امام علی علیه السلام فرموده اند: زنان ناقص العقلند. و شما برداشت می کنید که دیگر مردان عقلشان کامل است؟؟ اگر کامل است چرا در طول تاریخ برترین علما و فضلا در بین مردان انگشت شمارند؟ پس باید بگوییم به غیر از اینها بقیه مردان دیوانه اند؟؟؟؟ و تو کل عالم اینها کاملند و بقیه ناقص العقلند؟؟!!!! عقل در عالم هستی سلسله مراتب دارد: که سر منشأ آن خداوند است و بعد دسته ای که نقص ندارند- عاقل ترین آدمها هستند- و متصل به خدا می باشند که تعدادشان اندک است: ائمه و امامان. وبقیه توی این عالم نقص دارند؛ هر کدام در یک جا. که در مورد زنان در امور جنگی و برنامه ریزی صدق می کند. در مورد دیگر کتب روایی که خانم ایرانی فرمودند بر ضد زنان حدیث زیاد داریم و ما بر غرض شخصی نیاوردیم ان شاالله مطالعه می کنم و اثبات که این حدیث ها ظاهراً به ضرر زنان است. آیا شما به برخورد اولیاء با زنان توجه کرده اید؟؟؟؟!!!!! جایگاه حضرت مریم: هنگامی که زکریا از او سؤال کرد: این غذا از کجاست؟ یعنی من پیغمبر تجربه نکرده ام!!! برخورد پیامبر با حضرت زهرا«س»: اذیت فاطمه اذیت من است و اذیت من اذیت خداست... هنگامی که حضرت زهرا وارد میشد پیامبر بلند میشد و به طرف او میرفت: «قام علیه» حدیث قدسی: پیامبر تو نبودی علی را خلق نمی کردم. و فاطمه نبود شما را خلق نمی کردم..... |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۲۳:۵۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
کسی که توهین میکند، یعنی کسی که قلبش آنقدر سیاه شده که به خودش چنین اجازهای میدهد، بحث با او یا نصیحت کردنش فایدهای ندارد.
فکر کنید: یکی از ما چطور میتونه به خودش چنین اجازهای بده؟ پس به عمق ماجرا پی میبرید. من فقط چند تا از دوستانم رو میبینم که وقت با ارزش خود رو تلف میکنند. این عجبتر که بریشان میگذشت / صد هزاران خلق از صحرا و دشت ز آرزوی سایه جان میباختند / از گلیمی سایهبان میساختند سایهی آن را نمیدیدند هیچ / صد تفو بر دیدههای پیچ پیچ ختم کرده قهر حق بر دیدهها / که نبیند ماه را بیند سها ذرهای را بیند و خورشید نه / لیک از لطف و کرم نومید نه کاروانها بی نوا وین میوهها / پخته میریزد چه سحرست ای خدا سیب پوسیده همیچیدند خلق / درهم افتاده بیغما خشکحلق گفته هر برگ و شکوفه آن غصون / دم بدم یا لیت قوم یعلمون بانگ میآمد ز سوی هر درخت / سوی ما آیید خلق شوربخت بانگ میآمد ز غیرت بر شجر / چشمشان بستیم کلا لا وزر گر کسی میگفتشان کین سو روید / تا ازین اشجار مستسعد شوید جمله میگفتند کین مسکین مست / از قضاء الله دیوانه شدست مغز این مسکین ز سودای دراز / وز ریاضت گشت فاسد چون پیاز او عجب میماند یا رب حال چیست / خلق را این پرده و اضلال چیست خلق گوناگون با صد رای و عقل / یک قدم آن سو نمیآرند نقل عاقلان و زیرکانشان ز اتفاق / گشته منکر زین چنین باغی و عاق یا منم دیوانه و خیره شده / دیو چیزی مرا مرا بر سر زده چشم میمالم بهر لحظه که من / خواب میبینم خیال اندر زمن خواب چه بود بر درختان میروم / میوههاشان میخورم چون نگروم باز چون من بنگرم در منکران / که همیگیرند زین بستان کران با کمال احتیاج و افتقار / ز آرزوی نیم غوره جانسپار ز اشتیاق و حرص یک برگ درخت / میزنند این بینوایان آه سخت در هزیمت زین درخت و زین ثمار / این خلایق صد هزار اندر هزار باز میگویم عجب من بیخودم / دست در شاخ خیالی در زدم حتی اذا ما استیاس الرسل بگو / تا بظنوا انهم قد کذبوا این قرائت خوان که تخفیف کذب / این بود که خویش بیند محتجب در گمان افتاد جان انبیا / ز اتفاق منکری اشقیا جائهم بعد التشکک نصرنا / ترکشان گو بر درخت جان بر آ میخور و میده بدان کش روزیست / هر دم و هر لحظه سحرآموزیست خلقگویان ای عجب این بانگ چیست / چونک صحرا از درخت و بر تهیست گیج گشتیم از دم سوداییان / که به نزدیک شما باغست و خوان چشم میمالیم اینجا باغ نیست / یا بیابانیست یا مشکل رهیست ای عجب چندین دراز این گفت و گو / چون بود بیهوده ور خود هست کو من همیگویم چو ایشان ای عجب / این چنین مهری چرا زد صنع رب زین تنازعها محمد در عجب / در تعجب نیز مانده بولهب زین عجب تا آن عجب فرقیست ژرف / تا چه خواهد کرد سلطان شگرف ای دقوقی تیزتر ران هین خموش / چند گویی چند چون قحطست گوش |
|||
|
|
۰:۲۱, ۹/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۱ ۹:۳۷ توسط *مهاجر*.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
"بسم الله الرحمن الرحیم"
خانم ایرانی اینجور که از صحبت های شما بر میاد: بحث تون سر این هست: که اسلام دینی مرد سالار هست و به زن هیچ توجهی نداره؟؟!!! پاسخ: اسلام قائل به تساوی زن و مرد است و مخالف تشابه آنهاست. دلیل ادعای اسلام: عدل: «اعطاء کل ذی حق» به مرد و زن است. داری جسم روح متفاوتند اما حقی متشابه، تساوی با رعایت استعدادهاست.با یک مثال توضیح می دهم فرض کنید پدری 100 هکتار زمین کشاورزی- 100 میلیون حساب بانکی دارد. حال پسرش عشق کشاورزی است و دخترش عشق تجارت. پدر بر حسب استعدادهایشان به پسر زمین کشاورزی و دختر حساب بانکی را می دهد. آیا درست است که بگوییم تساوی بین دختر و پسر رعایت نشده؟؟؟؟ تشابهی در این بین دیده نمی شود اما تساوی برقرار است با توجه به استعدادها. اثبات ادعای اسلام: 1- مقام خلق: خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ واحِدَةٍ وَ خَلَقَ مِنْها زَوْجَها «نساء- آیه 1» آن كس كه شما را از يك نفس آفريد و همسرش را نيز از (جنس) او آفريد 2- مقام نهی: وَ لا تَقْرَبا هذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونا مِنَ الظَّالِمِين. «بقره- آیه 35» امّا به اين درخت نزديك نشويد كه از ستمگران خواهيد شد. 3- مقام انحراف: فَأَزَلَّهُمَا الشَّيْطانُ عَنْها فَأَخْرَجَهُما مِمَّا كانا فِيه. «بقره- آیه 36» پس شيطان آن دو را به لغزش انداخت وآنان را از باغى كه در آن بودند، خارج كرد 4- مقام توبه: رَبَّنا ظَلَمْنا أَنْفُسَنا وَ إِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَنا وَ تَرْحَمْنا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخاسِرِين. « خدايا! ما به خود ستم كرديم و اگر تو ما را نيامرزى و مورد رحمت قرار ندهى، حتماً از زيانكاران خواهيم بود. 5- رابطه دو جنس: خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْواجاً لِتَسْكُنُوا إِلَيْها «بقره- آیه 232» براى شما از خودتان، همسرانى آفريد تا وسيله آرامش شما باشند هُنَّ لِباسٌ لَكُمْ وَ أَنْتُمْ لِباسٌ لَهُن. [b]« بقره- 187» زنان لباس شما و شما لباس آنها هستيد. 6- امکانات خلق: خَلَقَ لَكُمْ ما فِي الْأَرْضِ جَمِيعا. «بقره- آیه 29» همه آنجه از نعمت ها وجود دارد برای شما آفریده. 7- هدف خلقت: وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَ وَالآنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُون. «ذاریات- 56» خلق نكردم جن و انس را مگر براى اينكه عبادت كنند. 8- نظام جزا و پاداش: أَنِّي لا أُضِيعُ عَمَلَ عامِلٍ مِنْكُمْ مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثي. «آل عمران- 195» من عمل هيچ صاحب عملى از شما را، خواه مرد يا زن، (گرچه) همه از يكديگريد، تباه نمىكنم. انَ اكْرَمَكُمْ عِنْدَاللَّهِ اتْقيكُم. «حجرات- 13» گرامی ترین شما نزد خداوند باتقواترین شماست. اگر توجه کنید تماماً خطاب به دو جنس «زن و مرد» است. و همه جملات جمع به کار رفته است. متشکلات انسان: جسم و روح است. جسم مهم نیست در تفاوتها. روح: وَ نَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي در قالب مردانه «روحیات مردانه» در قالب زنانه «روحیات زنانه» که هر دو منتهی به کمال می شود. به طور مثال: بخاری: خاصیت گرما دارد. یخچال: خاصیت سرما آیا می توان سرما را از بخاری و گرما را از یخچال انتظار داشت؟؟؟ که هر دو کارایی خوبی برای ما دارند. کدام روح بهتر است؟؟؟ این سؤال اشتباه است باید اینگونه پرسید: کدام روح برای چه کاری بهتر است؟؟؟ حکم اعدام: مرد شب بیداری برای فرند: زن در مورد نقص عقل در پست قبل مطالبی بیان شد که از ذکر دوباره آن خود داری می کنیم. اگر کمی حوصله به خرج دهید به بحث صیغه و چند همسری و... هم میرسیم. البته پله به پله.. |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۹/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۱ ۲۲:۱۶ توسط ایرانی 2.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
نقل قول: خانم ایرانی اینجور که از صحبت های شما بر میاد: بحث تون سر این هست: جناب مهاجر! مدیران تالار پروفایل اصلی ام را محدود کردند تا نتوانم پاسخ بدهم لذا من این پروفایل جدید را ایجاد کردم!!! جالب است که از مشکات النور علی 110 و ....بارها و بارها به بنده اهانت کردند ولی اگر من از خودم دفاع کنم ایراد دارد و باید محدود شوم!! البته دلیل اصلی اش این است که اینان نتوانستند حتی یک دلیل قانع کننده به من بدهند!!! بله اسلام مردسالار به نظر می رسد. می دانید چرا؟ چون طوری آن را تفسیر کرده اند که به نفع مرد و به ضرر زن باشد. مثلا شما حدیث هایی که در آن به خانه نشینی و .... زنان است را آورده اید اینان این حدیثها را برای اثبات مدعایشان می آورند. اما اگر من بگویم این حدیثها در شرایطی و برای برخی گفته شده قبول نمی کنند و ادعا می کنند برای همه زنان است. خوب بنده هم می گویم حدیثهای فراوانی است که در مذمت زنان است. آن وقت اینان میگویند خیر آن حدیثها در شرایط خاصی است و برای همه زنان نیست!!! می بینید؟ تفسیر به رای، نظر شخصی، اسلام من درآوردی! من با این اعمال مخالفم. نه با اسلام و قوانین آن. من با تفاسیر شخصی از دین، با برداشتهای سلیقه ای از دین مخالفم! راستی تیم مدیریت عزیز سابقا دسترسی من به قسمت انتقادات محتوایی را برداشتند تا نتوانم هیچ اعتراضی بکنم!! صفحه اعتبارها برای من را بستند تا نتوانم به هیچ کس اعتبار بدهم!! خیلی خنده داره!! با من اینجور برخورد می کنید با سنیان مسیحیان نامسلمانان چطور برخورد میکنید؟ در این تالار حتی یک نظر مخالف هم نباید وجود داشته باشد؟ وگرنه باید قلع و قمع شود؟ |
|||
|
۲۲:۵۳, ۹/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۱ ۲۲:۵۶ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان!
عیدتون مبارک. بایدباعقایدهمگی دوستان بااحترام برخوردکرد....این یعنی احترام به شخصیت طرف مقابل وسعی کردبااستدالال وبرهان طرفین راضی بشن......اینکه یکسری بخوان نظرمخالف بدن وعقیدشونوبگن نبایدمحکوم بشن یاباهاشون تندبرخوردکرد... به همدیگه احترام بذاریم لطفا....!وخدارودرنظرداشته باشیم...واقعاچیزدیگه ای نمیتونم بگم جزاین! |
|||
|
|
۰:۲۷, ۱۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
"بسم الله الرحمن الرحیم"
نقل قول: جناب مهاجر! مدیران تالار پروفایل اصلی ام را محدود کردند تا نتوانم پاسخ بدهم لذا من این پروفایل جدید را ایجاد کردم!!! جالب است که از مشکات النور علی 110 و ....بارها و بارها به بنده اهانت کردند ولی اگر من از خودم دفاع کنم ایراد دارد و باید محدود شوم!! البته دلیل اصلی اش این است که اینان نتوانستند حتی یک دلیل قانع کننده به من بدهند!!! سلام بر شما. مدیران تالار وظایفی دارند که حتماً به آن عمل کرده اند آیا هیج مدیر مدرسه ای را دیده ای که دوست داشته باشد شاگردان مدرسه اش را اخراج کند؟؟؟ خیر چنین چیزی ممکن نیست اما وقتی در طول سال بارها به او تذکر دهد: که اگر با لباس منزل به مدرسه بیایی و فرم نپوشی- ناخن هایت بلند باشد- سر ساعت نیایی و ... مجبور می شوم تو را اخراج کنم ودر آخر هم این اعمال موجب اخراج دانش آموز می شود. در صورتی که این اعمال «با لباس منزل به مدرسه بیایی و فرم نپوشی- ناخن هایت بلند باشد- سر ساعت نیایی و ...» فقط در مدرسه قانون محسوب می شود و در دیگر مکان ها هیچ ایرادی نداشت. و مدیر دستانش بسته بود و فقط به قوانین عمل کرد. حال من حس می کنم این اتفاق در مورد شما صورت گرفته. آخه من تازه عضو تالار شدم و با اولین جواب شما به پستم حسابی جا خوردم: نقل قول:اینطور که پیداست شما احادیث را گلچین کرده اید و هرچیزی که دوست داشتید آورده اید و هرچیزی که دوست نداشتید را از قلم انداخته اید!! اولا: صحت بسیاری از احادیث مورد تردید است. میدانید ابوهریره فقط 3000 حدیث جعل کرده بوده است؟!!! ثانیا: بسیاری از احادیث از ائمه وجود دارد که در آن نظرات بسیار منفی درباره زنان ابراز شده است. چرا آنها را نیاورده اید؟ اگر به حدیثها اعتقاد دارید لطفا همه آنها را بیاورید نه اینکه هرچه به نفعتان است بیاورید و هرچه فکر میکنید نیاورید و مسکوت بگذارید به دلایلی بهتر است!! اینکار یعنی توهین به شعور مخاطب. [b]فکر کرده اید همه اعضای این تالار بیسوادند و هرگز لای نهج البلاغه و نهج الفصاحه و بحارالانوار و وسایل شیعه و سایرکتب حدیث را باز نکرده اند تا شما هرطور دوست داری برایشان حدیث گلچین کنی؟ شما با من خیلی تند برخورد کردید و متهم ساختید منم خیلی راحت می تونستم یه جور دیگه پاسخ بدم.. اما متوجه شدم که شما دچار سوء ظن شدید و در جهت رفع ابهام شما کوشیدم که خدا رو شکر مثمر ثمر واقع شد. حالا یه خواهش دوستانه دارم شما در مورد بقیه هم دچار سوء ظن شدید شما صحبت من رو در مورد نقص عقل زنان قبول کردید و گلایه تون از مشکات النور علی 110 بود که زیر بار این حرفا نمیرن درسته؟؟ بیزحمت یه بار دیگه همون پست من در مورد نقص عقل رو نگاه کن تشکر مشکات رو می بینی این یعنی اونا هم قبول دارن فقط این وسط سوء تفاهم ها باعث کدورت شده... بیاید حالا که یه پرو فایل جدید ساختید نگاهتون رو هم جدید کنید بابا ما همه مسلمونیم هر کدو ممون یه جایی لنگ میزنیم چه اشکال داره توی شناخت دین مون هر کس هر آگاهی داره بریزه وسط میدون... نقل قول:[b] امضای ایرانی 2 خیلی ممنون از مدیران سایت که این پروفایلم را مانند پروفایل قبلی ام محدود کردند طوری که الان بنده نمیتوانم هیچ پستی بدهم! شمایان که قادر به دفاع از نظراتتان نیستید و تنها پاسختان حذف و سرکوب مخالفان است چه اصراری دارید تالار گفتگو ایجاد کنید؟ ببینید از ب بسم الله شروع کردید به کاشتن تخم کینه شما برادریت رو ثابت کن این ها همش حل میشه... بهتر نیست جای این امضاء یکی از متن های که رو زندگیت اثر مثبت گذاشته بنویسی تا ما هم هر روز با دیدنش درس بگیریم.... امیدوارم پیشنهادم رو قبول کنید با اعضای تالار علی وار کنار هم روز به روز ایمان مون رو قوی تر کنیم.. وگرنه با بحث و جدل اگه قرار بود به جایی برسیم تا حالا رسیده بودیم. شما قبول کنید و مطمئن باشید نتیجه می گیرید. سالم باشید. یا حق |
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۱۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۱ ۱۶:۱۲ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
دلیل این توهین چیه خانم ایرانی؟
شما به هر دلیلی حق نداری به خانم های این تالار توهین کنی! ترشیده؟؟؟؟؟ به خانم هایی که به هزار یک دلیل نخواستن تا سن معینی ازدواج کنند، چنین حرفی میزنن؟ این لفظیه که یه آدم مدعی شعور و کمالات و سواد و ...... به کار ببره؟ اگر این چنینه اون شعور و سواد به درد زباله دان میخوره! خانم ایرانی تو این دو سالی که عضو این تالار بودم خیلی ها رو با نظر های مخالف دیدم... نحوه ی برخورد های دو طرف بحث رو هم دیدم... یکی از اعضا بهتون یه چیزی گفت... همونو کردین پیرهن عثمان و بابت اون به همه توهین میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟ بابت اون حرف، هر کس تو این تالاره شد نفهم و بی منطق؟؟؟؟؟؟ پس شما خوبی حتماً؟؟؟؟؟؟ از نظر شما همه یا نفهمن ، یا بیسوادن یا حتی یه دور هم قرآن رو نخوندن!!!! یا بچه هستن و باید برن بازی کنن! یا دنبال شوهر میگدن یا ترشیده ن!!!!!!! یا اسلامشون آمریکائیه و .... اینا از نظرتون توهین نیست!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این حرفا تو دهنی زدن نمیخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خجالت آوره... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

(که از نظر من یک دیوانه ی واقعی است که بارها علمای ما جواب مهملاتش را داده اند)
و علاقه ای به بحث های روشن فکری با شما ندارم

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)