کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با مدیریت تالار،
جناب Mahdy2021
است .

[تصویر: 86624046738631377500.jpg]
دوستان عزیز توجه داشته باشند که :

**سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.**

امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، amiroooo ، hesam110 ، ELENOR ، Mahdy2021 ، ضحی ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، حقیر ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، meshkat ، SARV ، علمدار133 ، yamin ، saloomeh ، rahi ، N.Mahdavian ، sarallah ، محمود ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Hadith ، Mohammad Trust ، shafagh_mah ، خاک ، fazel ، Amir ، ANTI satan ، jafarpour ، MohammadMeraj ، vahrakan ، أین المنتظر ، nasimesaba ، مفقود الاثر ، Admirer ، ali0077 ، ماحی

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۷, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #71
آواتار
1-اگر فقط یک ماه تا پایان عمرتون باقی مونده باشه (البته ان شاءالله 120 سال زنده باشید)،در این یک ماه چه کارهائی می کنید؟

2-در برخورد با ادمها،اولین چیزی که برای شما مهم هست،چیه؟
(مثلاً اولین سوالی که برای ارزیابیش می پرسید چه سوالیه؟)

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Mahdy2021 ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، hesam110
۲۳:۲۴, ۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۱ ۲۳:۳۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #72
آواتار
(۲/آبان/۹۱ ۲۲:۴۹)Absolution نوشته است:  سلام

خدمت آقا مهدی

23- تا حالا دعوا کردین؟ کتک خوردید یا زدید طرف رو ... ؟Dodgy

24- به نظرتون مصلحت خوبه یا بد؟

25- ایران ، اسلامی هست یا خیر؟

26- سیاست منعی و حذفی به نتیجه میرسد؟

27- سینما ایران چه چیزی کم دارد؟

28- بیشتر چه سبک ایی از موسیقی گوش می دهید؟

29- اولین احساس

الف- فرهنگ

ب- ناچارا

پ- مدیریت

ت- اخبار

ث- ماهواره

ج- فرار مغزها
چ- فیزیکBlush

ح- مبصر

خ- ++c

30- نظرتون درباره ی فرار مغزها ( نخبگان ) چیست؟

مراعات کردماWink

سلام آقا محمود Smile

23- سالهاست دعوا نکردم ولی دبستان و راهنمایی که حتما کمی تا قسمتی دعوا کردم Big Grin هم زدم هم خوردم هم مساوی

24- مصلحت متضاد کلمه مفسدت است. مصلح می آید تا مفسد را نبود کند و صلاح را به جای فساد برقرار کند

25- مسئولان حکومتی و بسیاری از ملت ایران تسلیم الله هستند پس اسلامی است. اینکه اشکالاتی وجود دارد، اصل اسلامی بودن را از بین نمی رود بلکه هر چقدر دقیقتر مشکلات را ببینید، فاصله تا کمال مشخص می شود!
هیچکس ادعا نکرده که جمهوری اسلامی، در سطح کمال است. پس آنوقت حکومت جهانی عدل بی معنا میشد

اصلا سوال اصلی اینست که با این جهان پر از جنگ و جهل و بی فرهنگی، ایران می تواند به عنوان یک جزیره جدا عمل کند و به کمال برسد؟

26- بستگی داره. در نقاط و مسائل حساس واقعا چاره ای نیست. در مسائل با اهمیت پایینتر باید مدارا کرد

27- سینمای ایران به نظر می رسد نیاز به تغییر نسل دارد ولی متاسفانه افراد متدین و مذهبی احساس وظیفه نمی کنند و به سمت آن نمی روند
ملک سلیمان در همین اوضاع ساخته شده
بسیاری از فیلمهای مرتبط با دفاع مقدس در همین فضا ساخته شده و اگر اینها نبودن دید نسل ما خیلی به این مقوله مبهم بود
طلا و مس در همین فضا ساخته شده

پس به نظرم مشکل اصلی بدنه است که فیلمهای مشکل دار زیاد می بینیم

28- قبلا بیشتر گوش میدادم ولی الان خیلی کم شده. بیشتر کلاسیک یا OST .... از صدای برخی خوانندگان مثل محمد اصفهانی هم خوشم میاد. یا عصار

29-
الف- وظیفه

ب- حتما

پ- حکمت و قاطعیت

ت- لحظه ای

ث- می فرستیم فضا

ج- هم تهدید و هم فرصت

چ- نحوه کارکرد اجزای عالم خلقتBlush

ح- بدها

خ- کامپایلر

30- هم تهدیده هم فرصت...... شما فرض کن یک نخبه الان حین تحصیل یا فارغ التحصیل واقعا فضای خوبی برای فعالیتش مهیا نیست و ظرفیتش بیش از اینهاست
خوب اگر بره در دانشگاهی ارزشمند و بزرگ و به مرزهای علمی برسه و حتی افتخار آفرین بشه. تا همینجاش هم برای ما افتخار آمیزه
حالا اگر این شخص بعد از تحصیلات عالیه یا افتخار آفرینیها بیاید و کشور خود را به مرزهای علمی برساند که عالی است (که بسیاری این کار را کرده اند)

حال اگر این شخص خود از نظر دینی و فرهنگی قبل از خروج از کشور مستحکم بوده باشد، می تواند به عنوان یک سفیر دینی از ایران هم محسوب شود که این دیگر خیلی آرمانی است Smile

ولی از طرفی هم رفتن کسی که الان واقعا براش فضا مهیاست به ضرر کشور است
یا افرادی که می روند و در یک دانشگاه سطح پایینتر از دانشگاههای داخلی تحصیل می کنند هم باز به ضرر کشور است

ممنون Sleepy

(۲/آبان/۹۱ ۲۲:۵۷)Hadith نوشته است:  1-اگر فقط یک ماه تا پایان عمرتون باقی مونده باشه (البته ان شاءالله 120 سال زنده باشید)،در این یک ماه چه کارهائی می کنید؟

2-در برخورد با ادمها،اولین چیزی که برای شما مهم هست،چیه؟
(مثلاً اولین سوالی که برای ارزیابیش می پرسید چه سوالیه؟)

سلام
1- کار خاصی ندارم Smile
تالار رو تحویل یکی از دوستان میدم و از همه حلالیت می خوام
از دوستان و فامیل هم همینطور

اگر حالم مساعد بود دوست دارم سفر زیارتی برم، شاید شفا گرفتم Big Grin
همین دیگه... به نماز و دعا می پردازم.....

2- خوب من بر خلاف تالار، تا کسی رو نشناسم خیلی چیزی نمیگم تا کم کم خودش خودشو رونمایی کنه
اینجا وظیفه دارم که حرف بزنم
Huh فکر.........
شاید اگر احساس کنم لازمه بحثی با کسی داشته باشم شغلش رو می پرسم

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، Amir ، fazel ، محمود ، yamin ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، Hadith ، بیداری اندیشه ، hesam110 ، ماحی
۲:۰۵, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #73
آواتار
سلام
آیا شما فکر میکنید به هدفی که از افتتاح فروم داشتید رسیدید و از شرایط امروز فروم راضی هستین؟

اگر راضی نیستین میشه بفرمایید از چه مواردی ناراضی هستین؟

با کدوم مدیرها تا بحال بیشترین اختلاف رو داشتین؟

میبخشین اگه سوالها یک وقت تکراری بود اگر قبلا جواب دادین شماره پست رو بگید کافیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، محمود ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، hesam110
۱۱:۲۶, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #74
آواتار
(۳/آبان/۹۱ ۲:۰۵)فرهاد نوشته است:  سلام
آیا شما فکر میکنید به هدفی که از افتتاح فروم داشتید رسیدید و از شرایط امروز فروم راضی هستین؟

اگر راضی نیستین میشه بفرمایید از چه مواردی ناراضی هستین؟

با کدوم مدیرها تا بحال بیشترین اختلاف رو داشتین؟

میبخشین اگه سوالها یک وقت تکراری بود اگر قبلا جواب دادین شماره پست رو بگید کافیه

سلام
خوب اهداف رو که در صفحات قبل گفتم و هر کسی می تونه ارزیابی خودشو داشته باشه
هدف دم دستی و ظاهری فقط این بود که وبلاگ ظرفیت بحث پیرامون مستند ظهور و مسائل پیرامون آن را نداشت... خوب تالار یا فروم ساختیم
فکر کنم دیگه این که تکلیفش مشخصه

هدف شخص خودم هم در پایینترین سطح ارتقای دینی و دشمن شناسی یک فرد بود.....
خود من که از مطالب تالار در این 2 سال اطلاعاتم ارتقا یافته. پس یک نفر عملی شده Big Grin

مواردی هم هست که دوستان خودشون از تالار تشکر کردن و از 1 تا 180 درجه تغییراتی که در زندگیشون پدید اومده سخن گفتن

اگر مقصود از راضی نبودن از کلیت تالار باشه که نه چنین چیزی نیست. الحمدلله با زحمت بسیاری از کاربر عادی گرفته تا بقیه دوستان وضع خوبه

اما تا قله فاصله زیاد است و ما همیشه ناراضی هستیم تا راکد نشویم.
مثلا یک موردش اینه که برخی دوستان تالار رو مکان مقدس مثل حرمهای شریف می بینن. مطالب داخل تالار دارای قداست هست و محیط هم حتما تاثیر می پذیره اما نباید نگاه ما طوری باشه که همون قواعد مکانهای مقدس که یک بحث شرعی است و در مورد مکانهای مشخصی است را اینجا پیاده کنیم
مثلا یکی آواتار جالبی نداره. اگر آن آواتار غیر شرعیست که باید حذف شود ولی دیگه کله یه زن غربی به جایی بر نمیخوره. این تابلو و نماد فکری آن فرد است..... چه خوبه که ما افکار و اعتقادات شخص رو عوض کنیم، آواتار که هیچ.... لباسش در جامعه واقعی هم عوض می شود
وگرنه عوض کردن آواتار کاربر برای من نهایتا 10 ثانیه طول می کشد Blush

اختلاف یک امر طبیعیه. شما 4 نفرید و 4 تا آجر میزارید روبروی هم و گل کوچیک دوستانه می زنید، هم ممکنه بحث پیش بیاد Smile
هر چه مجموعه بزرگتر، اختلاف امری طبیعی تر
اگر کسی بگه در یک مجموعه و سازمان اختلاف وجود نداره، مثل اینه که بگه خورشید از شرق طلوع نمیکنه
به نظرم در زمینه اختلافات 2 مسئله خیلی مهمه:
1- منطقی و عقلانی بحث کردن
2- شیوه حل اختلاف

ان شاء الله که همه اختلاف ها طوری حل میشه که به صلاح تالار باشه

تا جاییکه شد سعی کردم مشروح پاسخ بدم
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Ramin_Ghn ، محمود ، yamin ، علمدار133 ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، hesam110
۱۱:۵۷, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #75
آواتار
به نام خدا

سلام

اگه سوالی تکراری بود پاسخ ندید؛

5 چیز که زندگی بدون اونا براتون خیلی سخته (علاوه بر خداوند و اهل بیت علیهم السلام و خانواده)

3 چیز که دوست داشتید اونا رو بدست بیارید!

2 نفر از کاربران غیر مدیر که خیلی ازشون خوشتون میاد (به غیر از من Bi Dandoon )

یکی از خصوصیات اخلاقیتون که همیشه خدا رو به خاطر داشتنش شکرگزارید.

اولین چیزی که با دیدن کلمات زیر به ذهنتون میرسه بنویسید :

مادر
شهید آوینی
پرواز
تقوا
زیبایی
سکوت

سپاس.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Mahdy2021 ، میلاد.م ، saloomeh ، محمود ، yamin ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، hesam110
۱۵:۲۱, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #76
آواتار
(۲/آبان/۹۱ ۲۳:۲۴)Mahdy2021 نوشته است:  24- مصلحت متضاد کلمه مفسدت است. مصلح می آید تا مفسد را نبود کند و صلاح را به جای فساد برقرار کند

WHAT?
Huh

سلام

31- به نظر شما با این جهان پر از جنگ و جهل و بی فرهنگی، ایران می تواند به عنوان یک جزیره جدا عمل کند و به کمال برسد؟

یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، hesam110
۱۶:۳۱, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #77
آواتار
(۳/آبان/۹۱ ۱۱:۲۶)Mahdy2021 نوشته است:  هدف شخص خودم هم در پایینترین سطح ارتقای دینی و دشمن شناسی یک فرد بود.....
سلام به غیر خودتون وکسانی که گفتن
آیا درارسالها وگفتار کسی هم متوجه تغییرشدیدالبته من هنوز نمیدونم تعغیر درست یا تغییر
مابعد ازرفتن به عتبات تغییر رو در یک نفربعد اززیارت نجف به عینه دیدیم آیا شما هم این مورد رو دیدید درتالار؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، محمود ، hesam110
۲۳:۰۸, ۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۱ ۱۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #78
آواتار
(۳/آبان/۹۱ ۱۱:۵۷)Ramin_Ghn نوشته است:  به نام خدا

سلام

اگه سوالی تکراری بود پاسخ ندید؛

5 چیز که زندگی بدون اونا براتون خیلی سخته (علاوه بر خداوند و اهل بیت علیهم السلام و خانواده)

3 چیز که دوست داشتید اونا رو بدست بیارید!

2 نفر از کاربران غیر مدیر که خیلی ازشون خوشتون میاد (به غیر از من Bi Dandoon )

یکی از خصوصیات اخلاقیتون که همیشه خدا رو به خاطر داشتنش شکرگزارید.

اولین چیزی که با دیدن کلمات زیر به ذهنتون میرسه بنویسید :

مادر
شهید آوینی
پرواز
تقوا
زیبایی
سکوت

سپاس.

سلام برادر عزیز Smile

احتمالا منظورتون اینه که موارد اصلی رو حذف کنم Big Grin وگرنه قرآن رو هم از من بگیرید Big Grin
راستش رو بخوام بگم واقعا چیزی ندارم که وجود یا عدم وجودش برای من مشکلی ایجاد کنه. خوب تا زمانی که به کامپیوتر و اینترنت دسترسی دارم دوست دارم که بتونم در نشر اسلام و شناسایی دشمنان فعالیتی بکنم....
این هم نبود کارمو جور دیگه ادامه میدم

من همیشه از خدا می خوام که قدرت و ثروت بیشتری بهم بده که بتونم در راه حق استفاده کنم.... البته وظیفه خودمون رو سنگین تر می کنیم Dodgy
دیگه اینکه یک همسر بهم عطا کنه که به معنای واقعی کلمه بتونه باعث رشد و تعالیم بشه

من از ابتدای این موضوع در مورد اشخاص صحبتی نکردم و ترجیح میدم که اسم نبرم Angel ولی به واقع هر کسی که برای یافتن حق و حقیقت به این تالار اومده و البته به قوانین هم احترام گذاشته، بنده خیلی مخلصشون هستم و هر کاری از دستم بر بیاد براشون انجام میدم (چون برخی کاربران خانم هستن نمیشد بگم خوشم میاد Big Grin )

راستش من فکر کنم اخلاقم رو باید بیش از اینها اصلاح کنم. اما همین که می تونم بالاخره با همه نوع مخاطب ارتباط برقرار کنم حتما لطف خداست

بهشت زیر پای ....
شهید اهل قلم
عرش
عالم
ترس

(۳/آبان/۹۱ ۱۵:۲۱)Absolution نوشته است:  WHAT?
Huh

سلام

31- به نظر شما با این جهان پر از جنگ و جهل و بی فرهنگی، ایران می تواند به عنوان یک جزیره جدا عمل کند و به کمال برسد؟

یاعلی

سلام
صلاح یعنی راه درست
مصلحت یعنی شناخت راه درست
مصلح یعنی کسی که صلاح را بر پا می کند
مفسد یعنی کسی که فساد و زشتی را ترویج می دهد

منتظران مصلح، خود باید صالح باشند

سوال خودم، جواب درش هست و فقط منطق خواننده را به چالش میکشد

(۳/آبان/۹۱ ۱۶:۳۱)علمدار133 نوشته است:  سلام به غیر خودتون وکسانی که گفتن
آیا درارسالها وگفتار کسی هم متوجه تغییرشدیدالبته من هنوز نمیدونم تعغیر درست یا تغییر
مابعد ازرفتن به عتبات تغییر رو در یک نفربعد اززیارت نجف به عینه دیدیم آیا شما هم این مورد رو دیدید درتالار؟

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20969.html
تغییر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، مجید املشی ، Ramin_Ghn ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، محمود ، yamin ، MohammadMeraj ، ZaHrA110M ، hesam110 ، ماحی
۲۳:۲۶, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #79
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

یکم حلقه سرما تنگتر میشود ..Blush
آقا مهدی ،
از اون جاییکه شما مدیرید و بنده کارمند جزء ، پس باید جهت مراقبت از رنگ نام هم که شده سوالات خیلی آسون آسون نمایم . Wink
پس :
* اگر بیداری اندیشه ای نبود ، بنظرت مثل قبل توی سایتهای دیگر مباحثه میکردی یا فکر راه اندازی یک سایت دیگه بودی ، مثل بیداری اندیشه ؟
*از نظر بنده تغییرات زیادی در بسیاری از کاربران پیش آمده ، حداقل خودم و شما و کسانی که هر کداممان میشناسیم که کم هم نیستند .(یه جورایی جواب علمدار عزیزم) ولی راهکار خودتان برای بیدار شدن و تغییر در تمام کاربران و به طبع آن خانواده ها و دوستان آنان چیست ؟ چگونه میتوان یک کار فراگیر نمود ؟
*یادمه اشاره ای داشتی به سرگرمی ، اونم ورزش ؛ چه ورزشی میکنید ؟
*تعریف شما از امر به معروف و نهی از منکر ؟
*امیدوارم که بزودی شیرینی دامادیت رو به بچه های تالار بدی ، ولی اگر همسرت موافق حضور در تالار ، حداقل به عنوان مدیر نبود ، بین ایشان و زمانی که برای خانواده باید صرف نمایی و حضور بیشتر در تالار و اعمال مدیریتی کدام را انتخاب میکردی ؟

نمیدونم سرما به چند درجه زیر صفر رسیده ولی امید وارم که قندیل نبسته باشی ؟؟؟؟HeartBig Grin

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، سید ابراهیم ، Mahdy2021 ، بیداری اندیشه ، محمود ، yamin ، MohammadMeraj ، hesam110
۰:۴۶, ۴/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۱ ۰:۴۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #80
آواتار
(۳/آبان/۹۱ ۲۳:۲۶)Agha sayyed نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

یکم حلقه سرما تنگتر میشود ..Blush
آقا مهدی ،
از اون جاییکه شما مدیرید و بنده کارمند جزء ، پس باید جهت مراقبت از رنگ نام هم که شده سوالات خیلی آسون آسون نمایم . Wink
پس :
* اگر بیداری اندیشه ای نبود ، بنظرت مثل قبل توی سایتهای دیگر مباحثه میکردی یا فکر راه اندازی یک سایت دیگه بودی ، مثل بیداری اندیشه ؟
*از نظر بنده تغییرات زیادی در بسیاری از کاربران پیش آمده ، حداقل خودم و شما و کسانی که هر کداممان میشناسیم که کم هم نیستند .(یه جورایی جواب علمدار عزیزم) ولی راهکار خودتان برای بیدار شدن و تغییر در تمام کاربران و به طبع آن خانواده ها و دوستان آنان چیست ؟ چگونه میتوان یک کار فراگیر نمود ؟
*یادمه اشاره ای داشتی به سرگرمی ، اونم ورزش ؛ چه ورزشی میکنید ؟
*تعریف شما از امر به معروف و نهی از منکر ؟
*امیدوارم که بزودی شیرینی دامادیت رو به بچه های تالار بدی ، ولی اگر همسرت موافق حضور در تالار ، حداقل به عنوان مدیر نبود ، بین ایشان و زمانی که برای خانواده باید صرف نمایی و حضور بیشتر در تالار و اعمال مدیریتی کدام را انتخاب میکردی ؟

نمیدونم سرما به چند درجه زیر صفر رسیده ولی امید وارم که قندیل نبسته باشی ؟؟؟؟HeartBig Grin

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

سلام علیکم Smile

لطفا از این مزاحات نفرمایید که دوستان ممکنه سوء برداشت کنن Cool شما عزیز مایی

*البته قبلا اشاره کردم که من منتظر افراد و وسائل نمی مانم و اگر هم مورد بیداری اندیشه رخ نمیداد، من کار خود را ادامه میدادم.البته این را از عنایات امام عصر می دانم
حدودا سال گذشته یک پیشنهادی از برخی دوستان بود برای ایجاد یک تالار با موضوعی متفاوت از اینجا با جهت گیری بیداری در مسائل دیگر، ولی خوب تا اینجا هست، بیشتر نمی توانم مسئولیت قبول کنم

*کار فراگیر با ایجاد یک بسته مثل کتاب یا مستند تصویری یا سخنرانی ممکن است. باید هر کسی که احساس کرد چیزی در تالار یاد گرفته، آن را به دیگران هم انتقال دهد

*فعلا بدنسازی

*تعریفی بیش از همان چیزی که در اسلام آمده ندارم. اما امر به معروف و نهی از منکر شرایطی دارد و از همه مهمتر باید دید اصلا آن شخصی که شما می خواهی به معروف امرش کنی، معروف را می شناسد؟ دین را می شناسد؟ خدا را می شناسد؟

*گفتم که:
"دیگه اینکه یک همسر بهم عطا کنه که به معنای واقعی کلمه بتونه باعث رشد و تعالیم بشه"

یکی از مولفه های اصلی تعالی بنده فعالیت در این تالار است و اینکه بتوانم اندکی به اسلام و بیداری انسانها خدمت کنم. البته اگر خدا قبول کند

پس مسلما در مورد بعضی چیزها مثل این مورد اتمام حجت می کنم Big Grin
اینکه در مقابل خیلی مسائل دیگر تقریبا بی هزینه است

یا علی Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، محمود ، yamin ، MohammadMeraj ، hesam110 ، ماحی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]