|
نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم"
|
|
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۰ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با معاونت تالار، سرکار فاطمه خانم است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۷, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام .خواهرخوبی؟
1.تحصیلاتتان ودانشگاه محل تحصیل؟ 2.شاغل هستید یا خیر؟(اگه قبلا بودید والان نیستیددلیلشو بگید) 3.درسختی ها بیشتر به کدام معصوم متوسل میشید؟ 4.هدفتان از فعالیت در تالارچیست؟ . . . . . ان شاءالله ادامه دارد. ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۳:۴۳)سید ابراهیم نوشته است: خب منم سوالاتمو بپرسم سلام علیکم میگم پسر عمو ، یکدفعه بگو بیوگرافی مذهبیشون رو بگن خلاص .. کلا کل اصول دین رو دوباره پرسیدی ؟؟ دقت کردی ولی میگم تو مثل خودم خوب میپرسیها ، عجب بچه سَیّدهایی داره این تالار ، خدا حفظشون کنه و زیـــــــــاد . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۵:۴۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
جواب سوالاتآقا سید ابراهیم :
مشکی ایشون ، آبی بنده! خب منم سوالاتمو بپرسم بفرمایید ... 1- تا الان به این فکر کرده اید که نکنه دین شما بر حق نباشه و به قولی اون دنیایی در کار نباشه؟؟؟؟ چه احساسی بهتون دست مید؟؟؟ دین ما بر حق نباشه!؟ خردسال که بودم شاید ! ولی الان اینقدر دلیل دارم ، که واقعا نمی شود نباشد! 2- اگر این اختیار را داشته باشید دوست دارید به کدام حادثه تاریخی برگردید و نقش داشته باشید؟؟؟ حوادث تاریخی رو هیچ وقت نخواستم عوض کنم . چون در هر تفاق افتادن هر کدومشون دلیلی بوده برای شناخت انسانها. ولی دوست داشتم ، در محلهایی که ائمه معصومین تنها مونده بودند به جهت همکاری ، کمکشون کنم ... 3- با کدام یک از صحابه و یاران ائمه علیهم السلام بیشتر مانوسید؟ خواجه اباصلت ! 4- در کدام یک از شبهای محرم بیشتر می سوزید؟ با کدام روضه اش؟؟؟؟5- سخنران و مداح مورد علاقه تان؟؟؟؟ روضه علی اکبر و روضه قاسم (علیه السلام) رو که حاج محمود کریمی بخونند من ... سخنرانی آقای دکتر رفیعی رو می پسندم . 6- احساستان را در مورد این جملات و آیات بگویید: الف) نابرده رنج گنج به ما داده است حسین.... غم تو موهبت کبریاست در دل من .... نمی دهم به سرور بهشت این غم را
ب) بلی مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّـهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ خدای بی نهایت مهربانی داریم ، از این همه مهربونیش ، بد جور خجالت می کشم ... [b]7- احساستان را بعد از دیدن این اسامی بگویید( ترتیب خاصی مد نظرم نبوده) امیرالمومنین علی علیه السلام ........... روحی فداه امام خمینی ....... یک مرد بزرگ که وجه عرفانی ایشون مغفول مونده [b][/font] حرمله ..... تنفر احمدی نژاد .... خوبه امام خامنه ای ..... یک باری خوابشون رو دیدم ، باعث شد احترامم به ایشون خیلی بیشتر بشه . خدا حفظشون کنه . بنی صدر .... احساسی ندارم! تالار بیداری اندیشه ..... دوستش دارم آقای بیداری اندیشه...... آخرین راه حلها معمولا از ایشون می رسه . خانم آقای بیداری اندیشه ..... باید خانم مهربان و صبور باشند . ایران ..... اگر علم در ثریا هم باشد ، مردانی از سرزمنین پارس آن را در اختیار خواهند گرفت . [font=Tahoma]علی 110 .... آرزوی موفقیت براشون دارم شمال کشور، شهرتون ... هر وقت از منجیل به سمت تهران می خواهیم بگذریم و کوهایی رو می بینم که نمی ذارند، ابرهای بارشی به سمت تهران حرکت کنند ، خیلی خوشحال می شم به نظرم خداوند رشت رو بیشتر از تهران دوست داره . وحید110....... توکل تام! SALOOME ...... یاد خودش می افتم . مهدی 2021 ..... : همینجوری تصور می کنم مشکات ..... اینم یاد خودش می افتم [b]سید ابراهیم .... اولش راستش یک کمی به شما شک داشتم ولی الان اعتماد خوبی دارم . همیشه فکر می کردم شما باید اصالتا اهل عراقات باشید . نمی دونم چرا! البته شکم به این دلیل نبود ! کاربران دگر اندیش؟؟؟؟ ...... دوست دارم همیشه به تالار سر بزنند . توهین نکنند . بهشون توهین نشه . نقش واکسن دارند ! 8- سوال آخر .... راستی چه پیشنهادی دارید برای بهتر شدن بخش علم و عقل در اسلام... بحث مفید درش بیشتر و بیشتر و بیشتر بشود . ببخشید کمی زیاد شد.یا علی مدد خواهش می کنم . سوالات خوبی بود |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من میخواستم در مورد همین شک اولیه تان بپرسم.... ولی گفتم شاید یادتون نیاد...
اون موقع فکر کنم یا ناظر بودین یا مدیر بخش... من با تپیک های خاصم اومده بودم که بسته شده بود... به شما پیام دادم و شما بسیار سرد و خشک جواب دادید.... بعد اومدم خوندم دیدم نوشتم ناظر (یا مدیر یادم نیست) بخش حریم روابط مرد و زن و حجاب و عفاف خب اون موقع خیلی ترسیدم.... تنها تصوری که ازتون داشتم و هنوز هم کمی دارم گشـــــــــــــــــــــــت ارشاد بود ![]() ![]() ![]() ![]() اصلا یادتون هست؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۵:۵۳)سید ابراهیم نوشته است: اتفاقا من میخواستم در مورد همین شک اولیه تان بپرسم.... ولی گفتم شاید یادتون نیاد... گشت ارشاد؟ امیدوارم همه نسبت به ناظر بخش حریم روابط مرد و زن و حجاب و عفاف دید شما رو نداشته باشن وگرنه من همینجا استعفای خودم از نظارت این بخش رو اعلام میکنم ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سوالات نرجس جان :
سلام .خواهرخوبی؟ سلام عزیزم . ممنون 1.تحصیلاتتان ودانشگاه محل تحصیل؟ لیسانس علوم تربیتی . همین رشت . 2.شاغل هستید یا خیر؟(اگه قبلا بودید والان نیستید دلیلشو بگید) زیاد نبودم! رشته من به درد مدرسه می خوره ، ولی متاسفانه پر زحمت هست و کم در آمد ...، 3.درسختی ها بیشتر به کدام معصوم متوسل میشید؟ معمولا از خود خداوند می خوام . اگر طول کشید ، خانم حضرت زهرا و امام رضا و امام موسی بن جعفر و حضرت عباس (علیه السلام) ![]() 4.هدفتان از فعالیت در تالارچیست؟ ارتقای خودم و دیگران . . . . . ان شاءالله ادامه دارد. ![]() (۳۰/مهر/۹۱ ۱۵:۵۳)سید ابراهیم نوشته است: اتفاقا من میخواستم در مورد همین شک اولیه تان بپرسم.... ولی گفتم شاید یادتون نیاد... اون موقع فکر کنم یا ناظر بودین یا مدیر بخش... من با تپیک های خاصم اومده بودم که بسته شده بود... به شما پیام دادم و شما بسیار سرد و خشک جواب دادید.... بعد اومدم خوندم دیدم نوشتم ناظر (یا مدیر یادم نیست) بخش حریم روابط مرد و زن و حجاب و عفاف خب اون موقع خیلی ترسیدم.... تنها تصوری که ازتون داشتم و هنوز هم کمی دارم گشـــــــــــــــــــــــت ارشاد بود ![]() ![]() ![]() اصلا یادتون هست؟ بله . دقیقا یادمه آقا سید . فقط موضوع تاپیک رو یاد م نیست . ولی تا جایی که یادمه ، من نبسته بودمش! خوب اعتماد پیدا کردن طول می کشه! حق بدین ![]() |
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۶:۱۲ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
با تشکر از پاسخهای قبلیتون همونطوری که می دونید امام خمینی (رحمة الله علیه) فردی بود ورای علما و مجتهدین عادی و کارهایی کرد که در تاریخ بی نظیر است!!! تک تک کلمات و پیامهای ایشان حاوی از مطالب درست و صحیح بوده و سخنان شانسی و بیهوده نمی فرمودن به عنوان مثال: نقل قول:هان اي مسلمانان جهان، و مستضعفان تحت سلطه ستمگران! بپا خيزيد و دست اتحاد به هم دهيد و از اسلام و مقدرات خود دفاع كنيد و از هياهوي قدرتمندان نهراسيد كه اين قرن به خواست خداوند قادر، قرن غلبه مستضعفان بر مستكبرين و حق بر باطل است. 1- غلبه مستضعفین بر مستکبرین و حق بر باطل شما رو یاد آیه ای از قرآن نمی اندازد؟ 2- امروز بعد از 30 سال از بیان این سخن، بدون اغراق این سخن چقدر به صحت نزدیک شده؟ 3- آیا به نظر شما و با توجه به لحن کلام، ایشون پیشگویی فرمودند یا صرفا یکی از ممکنات را مطرح کردند؟ 4- قرنی که در سخنرانی بهش اشاره کردن کدوم قرنه؟ الف: از همان لحظه ای که سخن گفتن تا 100 سال بعد ب: کمتر از 100 سال ج: یک زمان فرضی و حدودی د: قرنی از تقویم میلادی یا شمسی یا قمری در کل برداشت شماست دیگه
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
پاسخ آقای مهدی 2021 :
سلام علیکم با تشکر از پاسخهای قبلیتون علیکم السلام خواهش همونطوری که می دونید امام خمینی (رحمة الله علیه) فردی بود ورای علما و مجتهدین عادی و کارهایی کرد که در تاریخ بی نظیر است!!! تک تک کلمات و پیامهای ایشان حاوی از مطالب درست و صحیح بوده و سخنان شانسی و بیهوده نمی فرمودن به عنوان مثال: 1- غلبه مستضعفین بر مستکبرین و حق بر باطل شما رو یاد آیه ای از قرآن نمی اندازد؟ وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ 2- امروز بعد از 30 سال از گذشت این سخن، بدون اغراق این سخن چقدر به صحت نزدیک شده؟ خوب طبیعتا خیلی . عرض کردم ، وجوه دیگر شخصیتی امام خمینی (رحمة الله علیه) مغفول مانده 3- آیا به نظر شما و با توجه به لحن کلام، ایشون پیشگویی فرمودند یا صرفا یکی از ممکنات را مطرح کردند؟ خوب این پیش بینی خداوند هست . و ایشون روش تاکید کردند . 4- قرنی که در سخنرانی بهش اشاره کردن کدوم قرنه؟ الف: از همان لحظه ای که سخن گفتن تا 100 سال بعد ب: کمتر از 100 سال ج: یک زمان فرضی و حدودی د: قرنی از تقویم میلادی یا شمسی یا قمری هر دم که دل به عشق دهی ، خوش دمی بود ... |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۶:۰۰)فاطمه خانم نوشته است: سوالات نرجس جان :سلام تاپیکی بود در مورد حضرت محمد که چرا قاتل عموش رو بخشید و فتح مکه . درست زمانی اومدید که شدیدا درگیری داشتیم و بنده با یه درجه تخفیف مبحث رو بستم . فاطمه خانوم و دیگران میگفتن غیر خودیه بنده میگفتم نه بهش خوشبینم
|
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام و خدا قوت
نظرتون در مورد میرزا کوچک خان چیه؟ (این برمیگرده به علاقه به گیلان و گیلانی )سوال کلیشه ای: بهترین و بدترین خاطره تون از تالار با آرزوی توفیق روز افزون شما |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم " | Agha sayyed | 74 | 36,013 |
۸/آبان/۹۱ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" | Agha sayyed | 90 | 51,533 |
۸/آبان/۹۱ ۱:۳۸ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,524 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

به نظرم خداوند رشت رو بیشتر از تهران دوست داره .