کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم"
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۰ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با معاونت تالار،
سرکار فاطمه خانم
است .

[تصویر: 84150087686264074950.jpg]
دوستان عزیز توجه داشته باشند که :

**سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.**

امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، mohamad ، hesam110 ، ELENOR ، AMINI ، Mahdy2021 ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، حقیر ، meshkat ، علمدار133 ، بچه شیعه ، Gryffen ، Braveheart ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، saloomeh ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، شیدا ، ساقی ، شهیدطیبه واعظی ، فدک زهرا ، وحید110 ، fazel ، ANTI satan ، هدایت شده ، 900742498 ، K-1 ، ترنم ، سرباز منتظر ، MohammadMeraj ، Admirer ، nasimesaba ، faateme-313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۷, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام .خواهرخوبی؟

1.تحصیلاتتان ودانشگاه محل تحصیل؟
2.شاغل هستید یا خیر؟(اگه قبلا بودید والان نیستیددلیلشو بگید)
3.درسختی ها بیشتر به کدام معصوم متوسل میشید؟
4.هدفتان از فعالیت در تالارچیست؟
.
.
.
.
.
ان شاءالله ادامه دارد.HeartSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Agha sayyed ، Mahdy2021 ، فدک زهرا ، Mohammad Trust ، fazel ، یا ثارالله ، mhvvhm ، حقیر ، hesam110 ، yamin ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj
۱۴:۲۱, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۳:۴۳)سید ابراهیم نوشته است:  خب منم سوالاتمو بپرسمSmile

1- تا الان به این فکر کرده اید که نکنه دین شما بر حق نباشه و به قولی اون دنیایی در کار نباشه؟؟؟؟ چه احساسی بهتون دست مید؟؟؟

2- اگر این اختیار را داشته باشید دوست دارید به کدام حادثه تاریخی برگردید و نقش داشته باشید؟؟؟

3- با کدام یک از صحابه و یاران ائمه علیهم السلام بیشتر مانوسید؟

4- در کدام یک از شبهای محرم بیشتر می سوزید؟ با کدام روضه اش؟؟؟؟5- سخنران و مداح مورد علاقه تان؟؟؟؟

6- احساستان را در مورد این جملات و آیات بگویید:

الف) نابرده رنج گنج به ما داده است حسین....

ب) بلی مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّـهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ

[/b]

[b]7- احساستان را بعد از دیدن این اسامی بگویید( ترتیب خاصی مد نظرم نبوده)

امیرالمومنین علی علیه السلام
[b]امام خمینی

حرمله
احمدی نژاد
امام خامنه ای
بنی صدر
تالار بیداری اندیشه
آقای بیداری اندیشه
خانم آقای بیداری اندیشه
ایران
علی 110

شمال کشور، شهرتون

[b]وحید110

SALOOME

[b]مهدی 2021

[b]مشکات

[b]سید ابراهیم

کاربران دگر اندیش؟؟؟؟

8- سوال آخر .... راستی چه پیشنهادی دارید برای بهتر شدن بخش علم و عقل در اسلام...

ببخشید کمی زیاد شد.یا علی مدد

سلام علیکم
میگم پسر عمو ، یکدفعه بگو بیوگرافی مذهبیشون رو بگن خلاص ..Dodgy
کلا کل اصول دین رو دوباره پرسیدی ؟؟ دقت کردی Dodgy
ولی میگم تو مثل خودم خوب میپرسیها ، عجب بچه سَیّدهایی داره این تالار ، خدا حفظشون کنه و زیـــــــــاد .Heart

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، فاطمه خانم ، فدک زهرا ، Mahdy2021 ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، fazel ، یا ثارالله ، ZaHrA110M ، mhvvhm ، حقیر ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۵:۴۳, ۳۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۵:۴۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #23
آواتار
جواب سوالاتآقا سید ابراهیم :
مشکی ایشون ، آبی بنده!
خب منم سوالاتمو بپرسمSmile
بفرمایید ...

1- تا الان به این فکر کرده اید که نکنه دین شما بر حق نباشه و به قولی اون دنیایی در کار نباشه؟؟؟؟ چه احساسی بهتون دست مید؟؟؟

دین ما بر حق نباشه!؟
خردسال که بودم شاید ! ولی الان اینقدر دلیل دارم ، که واقعا نمی شود نباشد!

2- اگر این اختیار را داشته باشید دوست دارید به کدام حادثه تاریخی برگردید و نقش داشته باشید؟؟؟
حوادث تاریخی رو هیچ وقت نخواستم عوض کنم . چون در هر تفاق افتادن هر کدومشون دلیلی بوده برای شناخت انسانها.
ولی دوست داشتم ، در محلهایی که ائمه معصومین تنها مونده بودند به جهت همکاری ، کمکشون کنم ...

3- با کدام یک از صحابه و یاران ائمه علیهم السلام بیشتر مانوسید؟
خواجه اباصلت !

4- در کدام یک از شبهای محرم بیشتر می سوزید؟ با کدام روضه اش؟؟؟؟5- سخنران و مداح مورد علاقه تان؟؟؟؟
روضه علی اکبر و روضه قاسم (علیه السلام) رو که حاج محمود کریمی بخونند من ...
سخنرانی آقای دکتر رفیعی رو می پسندم .

6- احساستان را در مورد این جملات و آیات بگویید:

الف) نابرده رنج گنج به ما داده است حسین....
غم تو موهبت کبریاست در دل من .... نمی دهم به سرور بهشت این غم را

ب) بلی مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّـهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ

خدای بی نهایت مهربانی داریم ، از این همه مهربونیش ، بد جور خجالت می کشم ...

[b]7- احساستان را بعد از دیدن این اسامی بگویید( ترتیب خاصی مد نظرم نبوده)

امیرالمومنین علی علیه السلام ........... روحی فداه
امام خمینی ....... یک مرد بزرگ که وجه عرفانی ایشون مغفول مونده
[b][/font]
حرمله ..... تنفر

احمدی نژاد .... خوبه Smile

امام خامنه ای ..... یک باری خوابشون رو دیدم ، باعث شد احترامم به ایشون خیلی بیشتر بشه . خدا حفظشون کنه .

بنی صدر .... احساسی ندارم!

تالار بیداری اندیشه ..... دوستش دارم

آقای بیداری اندیشه...... آخرین راه حلها معمولا از ایشون می رسه .

خانم آقای بیداری اندیشه ..... باید خانم مهربان و صبور باشند .

ایران ..... اگر علم در ثریا هم باشد ، مردانی از سرزمنین پارس آن را در اختیار خواهند گرفت .

[font=Tahoma]علی 110
.... آرزوی موفقیت براشون دارم

شمال کشور، شهرتون ... هر وقت از منجیل به سمت تهران می خواهیم بگذریم و کوهایی رو می بینم که نمی ذارند، ابرهای بارشی به سمت تهران حرکت کنند ، خیلی خوشحال می شم Big Grinبه نظرم خداوند رشت رو بیشتر از تهران دوست داره .Angel

وحید110....... توکل تام!

SALOOME ...... Heartیاد خودش می افتم .

مهدی 2021
..... : [تصویر: kaffeetrinker_2.gif] همینجوری تصور می کنم Big Grin

مشکات
..... Heart اینم یاد خودش می افتم Big Grin

[b]سید ابراهیم
.... اولش راستش یک کمی به شما شک داشتم Smile ولی الان اعتماد خوبی دارم . همیشه فکر می کردم شما باید اصالتا اهل عراقات باشید . نمی دونم چرا! البته شکم به این دلیل نبود !

کاربران دگر اندیش؟؟؟؟ ...... دوست دارم همیشه به تالار سر بزنند . توهین نکنند . بهشون توهین نشه . نقش واکسن دارند !

8- سوال آخر .... راستی چه پیشنهادی دارید برای بهتر شدن بخش علم و عقل در اسلام...
بحث مفید درش بیشتر و بیشتر و بیشتر بشود .

ببخشید کمی زیاد شد.یا علی مدد

خواهش می کنم . سوالات خوبی بود

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، Mahdy2021 ، شیدا ، meshkat ، saloomeh ، Mohammad Trust ، علمدار133 ، Agha sayyed ، fazel ، یا ثارالله ، ZaHrA110M ، میلاد.م ، mhvvhm ، حقیر ، Amir ، yamin ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۵:۵۳, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
اتفاقا من میخواستم در مورد همین شک اولیه تان بپرسم.... ولی گفتم شاید یادتون نیاد...

اون موقع فکر کنم یا ناظر بودین یا مدیر بخش...

من با تپیک های خاصم اومده بودم که بسته شده بود... به شما پیام دادم و شما بسیار سرد و خشک جواب دادید.... بعد اومدم خوندم دیدم نوشتم ناظر (یا مدیر یادم نیست) بخش
حریم روابط مرد و زن و حجاب و عفاف خب اون موقع خیلی ترسیدم.... تنها تصوری که ازتون داشتم و هنوز هم کمی دارم گشـــــــــــــــــــــــت ارشاد بود
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اصلا یادتون هست؟

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، meshkat ، saloomeh ، فدک زهرا ، Mohammad Trust ، علمدار133 ، Agha sayyed ، fazel ، یا ثارالله ، mhvvhm ، حقیر ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۵:۵۸, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۵:۵۳)سید ابراهیم نوشته است:  اتفاقا من میخواستم در مورد همین شک اولیه تان بپرسم.... ولی گفتم شاید یادتون نیاد...

من با تپیک های خاصم اومده بودم که بسته شده بود... به شما پیام دادم و شما بسیار سرد و خشک جواب دادید.... بعد اومدم خوندم دیدم نوشتم ناظر (یا مدیر یادم نیست) بخش
حریم روابط مرد و زن و حجاب و عفاف خب اون موقع خیلی ترسیدم.... تنها تصوری که ازتون داشتم و هنوز هم کمی دارم گشـــــــــــــــــــــــت ارشاد بود

اصلا یادتون هست؟

گشت ارشاد؟
امیدوارم همه نسبت به ناظر بخش حریم روابط مرد و زن و حجاب و عفاف دید شما رو نداشته باشن وگرنه من همینجا استعفای خودم از نظارت این بخش رو اعلام میکنمBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، فاطمه خانم ، فدک زهرا ، شیدا ، Mohammad Trust ، علمدار133 ، سید ابراهیم ، Agha sayyed ، fazel ، یا ثارالله ، mhvvhm ، حقیر ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۶:۰۰, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
سوالات نرجس جان :
سلام .خواهرخوبی؟
سلام عزیزم . ممنون

لیسانس علوم تربیتی . همین رشت .
2.شاغل هستید یا خیر؟(اگه قبلا بودید والان نیستید دلیلشو بگید)

زیاد نبودم! رشته من به درد مدرسه می خوره ، ولی متاسفانه پر زحمت هست و کم در آمد ...،

معمولا از خود خداوند می خوام .
اگر طول کشید ، خانم حضرت زهرا و امام رضا و امام موسی بن جعفر و حضرت عباس (علیه السلام) Wink

ارتقای خودم و دیگران
.
.
.
.
.

[تصویر: 2023.gif]

(۳۰/مهر/۹۱ ۱۵:۵۳)سید ابراهیم نوشته است:  اتفاقا من میخواستم در مورد همین شک اولیه تان بپرسم.... ولی گفتم شاید یادتون نیاد...

اصلا یادتون هست؟

بله . دقیقا یادمه آقا سید . فقط موضوع تاپیک رو یاد م نیست . ولی تا جایی که یادمه ، من نبسته بودمش!

خوب اعتماد پیدا کردن طول می کشه! حق بدین Smile

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، saloomeh ، فدک زهرا ، شیدا ، وحید110 ، Mohammad Trust ، علمدار133 ، Agha sayyed ، fazel ، یا ثارالله ، Ramin_Ghn ، حقیر ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۶:۰۴, ۳۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۶:۱۲ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام علیکم
با تشکر از پاسخهای قبلیتون

همونطوری که می دونید امام خمینی (رحمة الله علیه) فردی بود ورای علما و مجتهدین عادی و کارهایی کرد که در تاریخ بی نظیر است!!!
تک تک کلمات و پیامهای ایشان حاوی از مطالب درست و صحیح بوده و سخنان شانسی و بیهوده نمی فرمودن

به عنوان مثال:
نقل قول:هان اي مسلمانان جهان، و مستضعفان تحت سلطه ستمگران! بپا خيزيد و دست اتحاد به هم دهيد و از اسلام و مقدرات خود دفاع كنيد و از هياهوي قدرتمندان نهراسيد كه اين قرن به خواست خداوند قادر، قرن غلبه مستضعفان بر مستكبرين و حق بر باطل است.
پيام امام خميني(رحمة الله علیه) به زائران بيت‌الله الحرام، تاريخ 29/6/61، صحيفه. ج 15، ص 125.

1- غلبه مستضعفین بر مستکبرین و حق بر باطل شما رو یاد آیه ای از قرآن نمی اندازد؟
2- امروز بعد از 30 سال از بیان این سخن، بدون اغراق این سخن چقدر به صحت نزدیک شده؟
3- آیا به نظر شما و با توجه به لحن کلام، ایشون پیشگویی فرمودند یا صرفا یکی از ممکنات را مطرح کردند؟
4- قرنی که در سخنرانی بهش اشاره کردن کدوم قرنه؟
الف: از همان لحظه ای که سخن گفتن تا 100 سال بعد
ب: کمتر از 100 سال
ج: یک زمان فرضی و حدودی
د: قرنی از تقویم میلادی یا شمسی یا قمری

در کل برداشت شماست دیگه Smile

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، Agha sayyed ، fazel ، یا ثارالله ، mhvvhm ، فاطمه خانم ، حقیر ، yamin ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۶:۱۶, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
پاسخ آقای مهدی 2021 :

سلام علیکم
با تشکر از پاسخهای قبلیتون
علیکم السلام
خواهش

همونطوری که می دونید امام خمینی (رحمة الله علیه) فردی بود ورای علما و مجتهدین عادی و کارهایی کرد که در تاریخ بی نظیر است!!!
تک تک کلمات و پیامهای ایشان حاوی از مطالب درست و صحیح بوده و سخنان شانسی و بیهوده نمی فرمودن

به عنوان مثال:

1- غلبه مستضعفین بر مستکبرین و حق بر باطل شما رو یاد آیه ای از قرآن نمی اندازد؟
وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ
2- امروز بعد از 30 سال از گذشت این سخن، بدون اغراق این سخن چقدر به صحت نزدیک شده؟
خوب طبیعتا خیلی . عرض کردم ، وجوه دیگر شخصیتی امام خمینی (رحمة الله علیه) مغفول مانده

3- آیا به نظر شما و با توجه به لحن کلام، ایشون پیشگویی فرمودند یا صرفا یکی از ممکنات را مطرح کردند؟
خوب این پیش بینی خداوند هست . و ایشون روش تاکید کردند .

4- قرنی که در سخنرانی بهش اشاره کردن کدوم قرنه؟
الف: از همان لحظه ای که سخن گفتن تا 100 سال بعد
ب: کمتر از 100 سال
ج: یک زمان فرضی و حدودی
د: قرنی از تقویم میلادی یا شمسی یا قمری

هر دم که دل به عشق دهی ، خوش دمی بود ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، شیدا ، Agha sayyed ، fazel ، یا ثارالله ، علمدار133 ، حقیر ، Amir ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۶:۲۳, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۶:۰۰)فاطمه خانم نوشته است:  سوالات نرجس جان :
سلام .خواهرخوبی؟
سلام عزیزم . ممنون

لیسانس علوم تربیتی . همین رشت .
2.شاغل هستید یا خیر؟(اگه قبلا بودید والان نیستید دلیلشو بگید)

زیاد نبودم! رشته من به درد مدرسه می خوره ، ولی متاسفانه پر زحمت هست و کم در آمد ...،

معمولا از خود خداوند می خوام .
اگر طول کشید ، خانم حضرت زهرا و امام رضا و امام موسی بن جعفر و حضرت عباس (علیه السلام) Wink

ارتقای خودم و دیگران
.
.
.
.
.

[تصویر: 2023.gif]

بله . دقیقا یادمه آقا سید . فقط موضوع تاپیک رو یاد م نیست . ولی تا جایی که یادمه ، من نبسته بودمش!

خوب اعتماد پیدا کردن طول می کشه! حق بدین Smile

سلام
تاپیکی بود در مورد حضرت محمد که چرا قاتل عموش رو بخشید و فتح مکه .
درست زمانی اومدید که شدیدا درگیری داشتیم و بنده با یه درجه تخفیف مبحث رو بستم .
فاطمه خانوم و دیگران میگفتن غیر خودیه بنده میگفتم نه بهش خوشبینم Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، Agha sayyed ، fazel ، یا ثارالله ، حقیر ، yamin ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۶:۴۳, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام و خدا قوت
نظرتون در مورد میرزا کوچک خان چیه؟ (این برمیگرده به علاقه به گیلان و گیلانیWink)
سوال کلیشه ای:
بهترین و بدترین خاطره تون از تالار
با آرزوی توفیق روز افزون شما

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، فاطمه خانم ، حقیر ، Amir ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]