کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم"
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۰ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با معاونت تالار،
سرکار فاطمه خانم
است .

[تصویر: 84150087686264074950.jpg]
دوستان عزیز توجه داشته باشند که :

**سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.**

امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، mohamad ، hesam110 ، ELENOR ، AMINI ، Mahdy2021 ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، حقیر ، meshkat ، علمدار133 ، بچه شیعه ، Gryffen ، Braveheart ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، saloomeh ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، شیدا ، ساقی ، شهیدطیبه واعظی ، فدک زهرا ، وحید110 ، fazel ، ANTI satan ، هدایت شده ، 900742498 ، K-1 ، ترنم ، سرباز منتظر ، MohammadMeraj ، Admirer ، nasimesaba ، faateme-313
۱۲:۴۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه گرامیان
سوالی داشتید ، طبق معمول همیشه حاضرم ان شاء الله .

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حقیر ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، rastin ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، Mahdy2021 ، rahi ، Gryffen ، Braveheart ، N.Mahdavian ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، ساقی ، وحید110 ، fazel ، hesam110 ، Amir ، هدایت شده ، nasimesaba ، 900742498 ، ترنم ، MohammadMeraj
۱۳:۲۱, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلـــــــــــــــــــــــــــــــــام فاطمه جانBlink
خوب گیرت انداختیمااااااBig GrinBig GrinBig Grin
یه توضیحات مختصر در مورد چطور آشناشدنت با تالار و... (صندلی داغ پارسال که آقا وحید و جناب بیداری اندیشه در مورد خودشون توضیحاتی داده بودن برا من یکی که خیلی خوب بوود و تازگی داشت)
سوال منم یه چیزیه که جوابش تو همون مایه هاست[تصویر: wink.png][تصویر: wink.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، Mahdy2021 ، yamin ، بچه شیعه ، meshkat ، rahi ، N.Mahdavian ، m.hossein ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، ساقی ، fazel ، hesam110 ، Amir ، هدایت شده ، nasimesaba ، taleb ، ترنم ، MohammadMeraj ، Farzaneh
۱۳:۳۳, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۳:۲۱)عبد نوشته است:  سلـــــــــــــــــــــــــــــــــام فاطمه جانBlink
خوب گیرت انداختیمااااااBig GrinBig GrinBig Grin
یه توضیحات مختصر در مورد چطور آشناشدنت با تالار و... (صندلی داغ پارسال که آقا وحید و جناب بیداری اندیشه در مورد خودشون توضیحاتی داده بودن برا من یکی که خیلی خوب بوود و تازگی داشت)

سلام عزیزم Blush
خواهش می کنم .
جواب سادست :خیلی اتفاقی!
ولی چون توضیح اضافه هم خواستی چشم!
اما چون مفصل هست خلاصه عرض می کنم !
در خلال خانه تکانی منجر به سال 90 (Big Grin) سراغ سیستم برادرم می رفتم ...
اتفاقی ، حرف از فراماسونری در سریال ساخته مهران مدیری شده بود ، سرچی ساده از طریق گوگل ، من رو به تالار وارد کرد!
مطالب دیگر رو هم نگاهی انداختم و عضو شدم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، rastin ، سید ابراهیم ، مسافر ، حقیر ، خیبر110 ، Mohammad Trust ، Farzaneh ، AMINI ، saloomeh ، مفقود الاثر ، Ramin_Ghn ، meshkat ، Mahdy2021 ، علمدار133 ، yamin ، بچه شیعه ، mahdy30na ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، black ، m.hossein ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، ساقی ، fazel ، mohamad ، hesam110 ، Amir ، nasimesaba ، taleb ، ترنم ، MohammadMeraj ، اولولالباب
۱۴:۲۴, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
با سلام و عرض ادب
چقدر از زمان روز را در این فروم میگذرانید؟
تا حالا شده که با برنامه خانوادگی تداخل پیدا کنید و مشکل پیدا شود؟
تا حالا از دست فروم خسته شدید؟ علت چه بوده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، Mohammad Trust ، خیبر110 ، Mahdy2021 ، فاطمه خانم ، علمدار133 ، بچه شیعه ، Farzaneh ، N.Mahdavian ، حقیر ، جویای حقیقت ، m.hossein ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، ساقی ، fazel ، hesam110 ، nasimesaba ، ترنم ، MohammadMeraj
۱۵:۰۵, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام .

چی شد که شمارو به عناون معاون انتخاب کردن ؟؟!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، فاطمه خانم ، علمدار133 ، بچه شیعه ، meshkat ، Farzaneh ، N.Mahdavian ، AMINI ، حقیر ، جویای حقیقت ، m.hossein ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، ساقی ، hesam110 ، هدایت شده ، nasimesaba ، ترنم ، MohammadMeraj
۱۵:۱۲, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7

سلام
خدا قوت!

1- راز اینکه شما پله های مدیریتی رو خیلی سریع طی کردید چی بوده : دی؟
2- اگر بگن شما یه نفر دیگه رو انتخاب کن برای نشستن روی نیمکت سرد ، کیو انتخاب میکنید؟
3- یه نصیحت بکنید!
4- مهمترین پیشنهادی که دادید و اجرا شده چی بوده؟
5- آیا پیشنهادی دارید الان خودتون برای تالار؟
6- بهترین پستی که در تالار داشتید چی بوده؟ همین معاونت؟
7- مهمترین خط قرمز شما در آزادی عمل کاربران چیه؟ آقا وحید که مخالف بحث سیاسی بودند ، شما چطور؟
8- به طور متوسط روزی چند تا پیغام خصوصی دارید؟
9- تا حالا شده چیزی از اطلاعات شخصیتون رو بگید یا بنویسید و بعد پشیمون بشید؟ چی بوده؟
10- دوست دارید کدوم یکی از مدیران بازنشسته دوباره برگردند به مدیریت؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، meshkat ، Farzaneh ، N.Mahdavian ، AMINI ، حقیر ، جویای حقیقت ، m.hossein ، مجید املشی ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، ساقی ، fazel ، hesam110 ، هدایت شده ، nasimesaba ، ترنم ، MohammadMeraj
۱۵:۲۳, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام علیکم
من سوال میپرسم اما شما نیاید بپرسید Smile

یک سوال ساده
وقتی می بینی یک کاربری خیلی بد قوانین تالار رو زیر پا میزاره، اولین چیزی که در موردش فکر میکنی چیه؟

(تقیه نداریما Big Grin )

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، بچه شیعه ، meshkat ، Farzaneh ، N.Mahdavian ، AMINI ، حقیر ، جویای حقیقت ، m.hossein ، مجید املشی ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، ساقی ، fazel ، mohamad ، hesam110 ، Amir ، nasimesaba ، ترنم ، MohammadMeraj
۱۶:۰۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۲۴)AMINI نوشته است:  با سلام و عرض ادب
1-چقدر از زمان روز را در این فروم میگذرانید؟
2-تا حالا شده که با برنامه خانوادگی تداخل پیدا کنید و مشکل پیدا شود؟
3-تا حالا از دست فروم خسته شدید؟ علت چه بوده؟

علیکم السلام
خواهش می کنم .
1- در روزهای مختلف متفاوت هست . روزهایی که مشکلی پیش نیاید و عادی باشه حدود 3 ساعت .
روزهای خاص مثل روزهایی که مشکلات پیش میاد تا 5 ساعت هم ممکن هست .
معمولا از روی شارژ لپتاپم حساب می کنم Smileامروز دیگه شارژر رو قطع کردبم ، متصل به برق هستیم Big Grin
2-فراوان . ولی اگر ناراحت نشوید ، معولا کارهای خانوادگی را ارجهیت می دهم !
3- بله! وقتی چند مشکل با هم پیش میاد ، خستگی دست می ده . ولی الحمدالله من ریکاوری سریعی دارم .
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۰۵)SARV نوشته است:  سلام .

چی شد که شمارو به عناون معاون انتخاب کردن ؟؟!!!

علیکم السلام
نمی دونم والله Big Grin

سوالهای آقای حامد مشکی ، جوابهای من آبی :

سلام
خدا قوت!
علیکم السلام . تشکر

1- راز اینکه شما پله های مدیریتی رو خیلی سریع طی کردید چی بوده : دی؟
1- راز رو که نمی شه گفت Big Grin شرمنده ! چه عرض کنم! اعتماد خوب همکارا بوده الحمد الله ...

2- اگر بگن شما یه نفر دیگه رو انتخاب کن برای نشستن روی نیمکت سرد ، کیو انتخاب میکنید؟
2- انتخاب کردم! آقای سید ابراهیم و آقای مهدی 2021 . که هر دو هم رای آوردند .

3- یه نصیحت بکنید!

3- گوش کن پند ای پسر ، وز بهر دنیا غم مخور ............ گفتمت چون در حدیثی! گر توانی داشت هوش
4- مهمترین پیشنهادی که دادید و اجرا شده چی بوده؟
زیاد بودند تقریبا .الان حضور ذهن ندارم شرمنده!

5- آیا پیشنهادی دارید الان خودتون برای تالار؟
بله! کارها رو اگر بتونیم پیش ببریم در جهت تحقیق و تزکیه ، خیلی خوب میشود .

6- بهترین پستی که در تالار داشتید چی بوده؟ همین معاونت؟
بهترین پست که خودم دوست داشته باشم!؟ کاربر عادی Big Grinچون می تونه تا دلش می خواد سلیقه شخصی اعمال کنه ، و ایراد بگیره Big Grin

7- مهمترین خط قرمز شما در آزادی عمل کاربران چیه؟ آقا وحید که مخالف بحث سیاسی بودند ، شما چطور؟
صد در صد مخالف بحث سیاسی هستم ، چون سلیقه هر کس یک چیز هست و یک خط فکری ، و همه در انتخاب آزاد هستند . ولی چون کمتر اشتراک نظر وجود داره ، جو دوستانه تالار به واسطه کشمکشها ازیت می شه .

8- به طور متوسط روزی چند تا پیغام خصوصی دارید؟
حدود 12تا!

9- تا حالا شده چیزی از اطلاعات شخصیتون رو بگید یا بنویسید و بعد پشیمون بشید؟ چی بوده؟
نه و معمولا دوستانم راز دار بودند . من اصولا آدم درونگرانیی هستم و راز به کسی نمی گم! دوستان ناراحت نشن ، Heart اخلاق درونیم هست . هر مسئله ای رو هم به کسی بگم ، خصوصی ، نه اینکه انتظار دارم عمومی بشه ، ولی عمومی تصورش می کنم !Smile

10- دوست دارید کدوم یکی از مدیران بازنشسته دوباره برگردند به مدیریت؟
شدیدا دوست دارم آقای پارادایز برگردند .

(۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۲۳)Mahdy2021 نوشته است:  سلام علیکم
من سوال میپرسم اما شما نیاید بپرسید Smile

یک سوال ساده
وقتی می بینی یک کاربری خیلی بد قوانین تالار رو زیر پا میزاره، اولین چیزی که در موردش فکر میکنی چیه؟

(تقیه نداریما Big Grin )

علیکم السلام
اتفاقا من یک عالمه سوال دارم ، که کم کم می پرسم Smile
فکر می کنم از جایی دلگیره! داره سر تالار پیاده می کنه Big Grinمعمولا هم همینجوری بوده!
تشکر از همه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Mahdy2021 ، علمدار133 ، سید ابراهیم ، meshkat ، Farzaneh ، Havbb 110 ، فدک زهرا ، mahdy30na ، rahi ، N.Mahdavian ، AMINI ، حقیر ، جویای حقیقت ، black ، m.hossein ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، ساقی ، fazel ، mhvvhm ، mohamad ، Amir ، hesam110 ، درست پسند ، yamin ، هدایت شده ، nasimesaba ، ترنم ، MohammadMeraj ، fiftynine
۱۶:۱۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام من یه سوال ازتون دارم یه بار به من یه تذکردادین سراین عکس تنهاتذکری هم بود که دریافت کردم آیاهنوز هم بااین عکس مخالفین اگه طراحش روببینین چی بهش میگین؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، AMINI ، حقیر ، جویای حقیقت ، m.hossein ، محمود ، یا ثارالله ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، ساقی ، fazel ، mhvvhm ، فاطمه خانم ، hesam110 ، nasimesaba ، ترنم ، MohammadMeraj
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]