کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم"
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۰ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با معاونت تالار،
سرکار فاطمه خانم
است .

[تصویر: 84150087686264074950.jpg]
دوستان عزیز توجه داشته باشند که :

**سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.**

امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، mohamad ، hesam110 ، ELENOR ، AMINI ، Mahdy2021 ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، حقیر ، meshkat ، علمدار133 ، بچه شیعه ، Gryffen ، Braveheart ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، saloomeh ، محمود ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، شیدا ، ساقی ، شهیدطیبه واعظی ، فدک زهرا ، وحید110 ، fazel ، ANTI satan ، هدایت شده ، 900742498 ، K-1 ، ترنم ، سرباز منتظر ، MohammadMeraj ، Admirer ، nasimesaba ، faateme-313

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۵, ۳۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۶:۵۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #31
آواتار
سوالات شیدا جان :
سلام و خدا قوت
سلام عزیزم
نظرتون در مورد میرزا کوچک خان چیه؟ (این برمیگرده به علاقه به گیلان و گیلانیWink)
یک کلام : نفس بنده هستند ایشون . Heart

سوال کلیشه ای:
بهترین و بدترین خاطره تون از تالار
مفصله آخه !
بهترینش : دیدن حضوری دوستان جان !
بدترینش رو بگذارید نگم! Confused
با آرزوی توفیق روز افزون شما

ممنون عزیز دلم

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، meshkat ، fazel ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، شیدا ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، Agha sayyed ، فدک زهرا ، حقیر ، Farzaneh ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۷:۳۰, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۶:۵۵)فاطمه خانم نوشته است:  نظرتون در مورد میرزا کوچک خان چیه؟ (این برمیگرده به علاقه به گیلان و گیلانیWink)
یک کلام : نفس بنده هستند ایشون . Heart

پس بی زحمت هر وقت به زیارتشون رفتید یاد ما هم بکنید که ما هم آرزوی زیارتشون رو داریمHeart

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، فدک زهرا ، حقیر ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، hesam110
۱۸:۳۲, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام
من هم یکسری سوال می کنم،البته جواب دادنش سخت هست:
1- آیا شما حس نمی کنید برملا شدن جنسیت شما می تونه مشکل ساز باشه؟
2-آیا شوخی های انجام گرفته با شما ، و همونطور شوخی های انجام گرفته به وسیله شما با دیگران ممکن نیست مشکل ساز بشه؟
3- اصلا این رویه آزادی بین زن و مرد رو در جامعه مجازی می پسندید و اگر می پسندید در جامعه واقعی چطور؟
4-همراه بودن شما در تیم مدیریت و احیانا صمیمیت شما با گروه مدیران که مرد هستن (و احتمالا به ناچار در خارج تالار هم با هم برخور و مباحثه خواهید داشت) مشکل ساز نخواهد داشت؟
بنده که به شخصه اگر نمی دونستم شما خانم هستید بهتر می تونستم با شما ارتباط برقرار کنم و حداقل ترس کمتری از مباحثه بیشتر می داشتم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، حقیر ، Agha sayyed ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، hesam110
۱۹:۳۷, ۳۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۹:۴۹ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۶:۰۰)فاطمه خانم نوشته است:  1.تحصیلاتتان ودانشگاه محل تحصیل؟
لیسانس علوم تربیتی . همین رشت .

خواهر مربی پرورشی بودی؟Huh

5.نظرتون را درمورد این تایپک بفرمایید

تایپک جامع دفاع مقدس (ویژه دلیرمردان وشیرزنان کرمانشاهی) وبفرمایید به نظر شما بهترین راه برای ادای دین به شهداچیست؟

6.آیا کسی از عزیزانتان در دفاع مقدس حضور داشتند؟الان چکار می کنند؟خودشماچطور؟

.

.

.

ان شاء الله ادامه دارد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، شیدا ، حقیر ، Mahdy2021 ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، ترنم ، MohammadMeraj ، hesam110
۲۰:۳۲, ۳۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۲۲:۰۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #35
آواتار
پاسخهای جناب دل خسته :
سلام
علیکم السلام

من هم یکسری سوال می کنم،البته جواب دادنش سخت هست:
1- آیا شما حس نمی کنید برملا شدن جنسیت شما می تونه مشکل ساز باشه؟
خیر . من اینجا عقاید و ذهنیاتم رو دارم با دیگران به اشتراک می گذارم . با فکر همدیگر با هم بحث می کنیم .
دقیقا مثل یک محیط کاری .

2-آیا شوخی های انجام گرفته با شما ، و همونطور شوخی های انجام گرفته به وسیله شما با دیگران ممکن نیست مشکل ساز بشه؟
من شوخی والله یادم نمیاد !
نوشتار هست این مطالب ! نه برخورد رو در رو!

3- اصلا این رویه آزادی بین زن و مرد رو در جامعه مجازی می پسندید و اگر می پسندید در جامعه واقعی چطور؟
رویه آزادی روابط رو نمی پسندم .چه در واقع و چه در مجاز
اینجا هم همه تا حد ممکن با همدیگه رسمی صحبت می کنند .

4-همراه بودن شما در تیم مدیریت و احیانا صمیمیت شما با گروه مدیران که مرد هستن (و احتمالا به ناچار در خارج تالار هم با هم برخور و مباحثه خواهید داشت) مشکل ساز نخواهد داشت؟
صمیمیتی نداریم !
من نمی دونم شما کدام مطلب مورد نظرتون هست که این برداشتها رو داشتید .

بنده که به شخصه اگر نمی دونستم شما خانم هستید بهتر می تونستم با شما ارتباط برقرار کنم و حداقل ترس کمتری از مباحثه بیشتر می داشتم.

ترسی لازم نیست !
شما نظر خودتون رو می فرمایید و بنده نظرم رو . مثل بقیه .
ارتباطات مجازی هست و نوشتاری . شما باید دید خودتون رو عوض بفرمایید .
مثلا فرض بفرمایید در موضوعی ، خانمی وارد بحث می شود ، شما از پست دادن ، امتناع می فرمایید !؟
توضیح بیشتر هم لازم باشد ، عرض می کنم .

------------------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ های نرجس جان :

خواهر مربی پرورشی بودی؟Huh
نه عزیز ! نبودم!

5.نظرتون را درمورد این تایپک بفرمایید

تایپک جامع دفاع مقدس (ویژه دلیرمردان وشیرزنان کرمانشاهی) وبفرمایید به نظر شما بهترین راه برای ادای دین به شهداچیست؟

فاطمه : متاسفانه نمی رسم همه رو بخونم .
راهشون . خونشون . پایمال نکنیم . دوست داشتند اسلام حفظ بشود . اسلام را حفظ کنیم ...

6.آیا کسی از عزیزانتان در دفاع مقدس حضور داشتند؟الان چکار می کنند؟خودشماچطور؟

فاطمه :بله . 4 تا از دایی هام همزمان زرمنده بودند .

یکی از دایی هام شنوایی یک گوش و 60 درصد شنوایی گوش دیگرش رو از دست داده ....

ان شاء الله ادامه دارد . [/b]
فاطمه : منتظرم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، علمدار133 ، meshkat ، Mohammad Trust ، شیدا ، حقیر ، Amir ، Mahdy2021 ، فدک زهرا ، yamin ، Agha sayyed ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۲۰:۴۷, ۳۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۱ ۱۶:۴۹ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #36
آواتار
(۳۰/مهر/۹۱ ۲۰:۳۲)فاطمه خانم نوشته است:  فاطمه : متاسفانه نمی رسم همه رو بخونم .
راهشون . خونشون . پایمال نکنیم . دوست داشتند اسلام حفظ بشود . اسلام را حفظ کنیم ...

7.اگه زحمت نیست این رابخوانید:
امروزدقیقا درهمین دقایق (ساعت 5 بعدلزظهر31 شهریور1359)میگهای عراقی روی خانه هادیوارصوتی شکستند و مناطق مسکونی شهرستان اسلام اباد غرب رابمباران کردنند این درحالی بودکه بچه ها خودشان رابرای اول مهراماده میکردنند.
[تصویر: Graphic%20%2861%29.gif].وخون اولین شهدا خیابانهای شهررارنگین کرد.وماغیورمردان وشیرزنان کرمانشاهی اولین شهدای خودرا تقدیم اسلام وانقلاب وایران کردیم.
پاینده بادپرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران
[تصویر: 80333326-3191591.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، شیدا ، حقیر ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، Amir ، fazel ، Mahdy2021 ، فدک زهرا ، Farzaneh ، nasimesaba ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110 ، mahdy30na
۱۰:۳۷, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:4-همراه بودن شما در تیم مدیریت و احیانا صمیمیت شما با گروه مدیران که مرد هستن (و احتمالا به ناچار در خارج تالار هم با هم برخور و مباحثه خواهید داشت) مشکل ساز نخواهد داشت؟
لطفا از دادن احتمالاتی تا این حد در آفساید جدا خودداری کنید Surprise
وقتی حتی کوچکترین بحثی و نکته ای در این مورد وجود نداره که کسی نباید پیش خودش بشینه و هر احتمالی خواست بده!
اینطوری بخوایم احتمالات رو بررسی کنیم، به خیلی چیزها میرسیم Dodgy

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، فدک زهرا ، فاطمه خانم ، میلاد.م ، rastin ، حسن عزتي ، رمز شب ، ELENOR ، مجید املشی ، yamin ، Mohammad Trust ، Agha sayyed ، وحید110 ، حقیر ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۳:۴۴, ۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۱ ۱۳:۴۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #38
آواتار
سلام
والا من سوال کردم می خواستم بدونم پشت مدیریت سایت چه شرایطی هست! بعد هم مگر برخورد و مباحثه کار حرامی هست که ناراحت می شید؟ می خواستم با شیوه آشنا بشم.به قول معروف هیچ کاری رو نباید بدون داشتن اطلاعات دینی شروع کرد ، لذا کار شما هم باید با این اطلاعات همراه باشه و چه بهتر که در اختیار این جمع هم قرار بگیره.پرسش و پاسخ که نباید صرفا Fun و ... باشه.داخلش باید یک سری مسائل جدی هم پرسیده بشه.

به واقع بنده دنبال معیاری در برخورد های مجازی بین زن و مرد هستم ، و این که آیا برملا شدن جنسیت به صلاح هست یا رابطه بدون برملا شدن جنسیت و یا حتی اعلام جنسیت به دروغ (شاید مصداق مصلحت باشه).
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۵۸, ۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۱ ۱۴:۲۲ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱/آبان/۹۱ ۱۳:۴۴)دل خسته نوشته است:  سلام
والا من سوال کردم می خواستم بدونم پشت مدیریت سایت چه شرایطی هست! بعد هم مگر برخورد و مباحثه کار حرامی هست که ناراحت می شید؟ می خواستم با شیوه آشنا بشم.به قول معروف هیچ کاری رو نباید بدون داشتن اطلاعات دینی شروع کرد ، لذا کار شما هم باید با این اطلاعات همراه باشه و چه بهتر که در اختیار این جمع هم قرار بگیره.پرسش و پاسخ که نباید صرفا Fun و ... باشه.داخلش باید یک سری مسائل جدی هم پرسیده بشه.

سلام
من خودم اصلا سوال fun از کسی پرسیدم؟ Big Grin

اما شما سوالاتتون به تدریج اینطور القا میکنه که حتما چنین چیزی در تالار پیش فرض هست و حالا برخورد فاطمه خانم با این شرایط چیه؟!
این خلاف اصل حسن ظن است

شما صریح بیا بپرس از هر کدام از خانمهای تالار:
1- شما با مدیران و ناظران آقا تا الان ملاقات حضوری داشتید؟
2- آیا شما و سایر مدیران و ناظران آقا صمیمی هستید؟

حالا ما اگر فرض بگیریم چند نفر از تیم مدیریتی هم حضوری دیداری داشته باشن، این به تالار ربطی نخواهد داشت. این عزیزان رو که ما استخدام نکردیم که در شرایطی محصور کنیم
از دید مدیریت تالار تمامی کاربران در صورتیکه اینجا و در داخل تالار اشتباهی بکنن ما پیگیری می کنیم و مشکلاتشان در سایر سایتها و دنیای واقعی به ما ربطی ندارد (مگر مورد خاصی باشه)

نقل قول:به واقع بنده دنبال معیاری در برخورد های مجازی بین زن و مرد هستم ، و این که آیا برملا شدن جنسیت به صلاح هست یا رابطه بدون برملا شدن جنسیت و یا حتی اعلام جنسیت به دروغ (شاید مصداق مصلحت باشه).

چند روز پیش عزیزی مطرح کرد که چرا موقع ثبت نام 3 گزینه وجود دارد: 1-عدم انتخاب گزینه 2-مرد 3-زن
مگر جنس (عدم انتخاب گزینه) هم داریم؟
سوال به حقیه
ولی جواب من این بود که خواستم دست خانمها باز باشه تا بر طبق عقاید خود عمل کنن و دروغ نگن

حالا اینکه نظر شخصی خودم چیه چون اینجا موضوع من نیست نمیگم ولی اصلا یکی از دلایل مهم انتخاب معاون زن این بود که خانمهای تالار مشکلاتشون رو راحت تر به یک نفر از مدیران ارشد بزنن

با عرض پوزش از فاطمه خانم که صندلی داغ ایشون شده محل دفاع از تالار Big Grin (خودم پستارو حذف میکنم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، میلاد.م ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، yamin ، Mohammad Trust ، Agha sayyed ، حقیر ، nasimesaba ، ZaHrA110M ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
۱۵:۲۸, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
سلام فاطمه جونHeart
یه سوال
شما خیلی ادیبانه تاپیک میزنید و پست جواب میدید.توی دنیای واقعیم همین جوری هستی؟یا این اخلاق خاصه تالاره؟Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، Agha sayyed ، حقیر ، nasimesaba ، ترنم ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، hesam110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]