|
نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم "
|
|
۶:۰۳, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۱ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با ناظر تالار، جناب سید ابراهیم است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۶:۵۶, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۶:۵۷ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
خودمم باورم نمیشه دقیقا سه نفری که بهشون رای دادم اومدن روی نیمکت سرد ![]() ولی خدایش توی این هوای سرد دیگه نیمکت سرد نوبر هستش :| خوب بنده خداها یخ میزنن و اما سوال: به خودتون از مدیریت نمره ی چند میدین؟؟؟ ( تو رو خدا فقط تریپ تواضع برندارین یک نمره حتما به خودتون بدهید.)
|
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با تشکر به همه دوستانی که حقیر را لایق دو نستن امروز صبح که از خواب بیدار شدم، شدیدا سرمای عجیبی خوردم، الان هم مانیتور رو دارم دوتایی می بینم، نمی دونم حالا روی نیمکت ســـــــــــــــــرد هم بشینیم دیگه چه حالی پیدا کنم.... فقط امیدورام که تو جواب دادنهام تاثیری نداشته باشه.... و اما خدمت آنتی ماسون عزیز باید بگم که من آنچنان مدت زیادی نیست که ناظر شدم، تو این مدیت هم یک پست حذفی داشتیم و یک پست هم ویرایش که به خدا هر دو تا رو به خود کابران عزیز گفتم....![]() ![]() برای همین هم فعلا از دو بازی به خودم دو برد می دم، ولی کلا فعالیتم در تالار را آنچنان خودم نمی پسندم.... خیلی باید فعال تر باشم که فعلا دیت و بالمون بسته است.... شما دعا کن تا یه خورده بیشتر بتونیم در خدمت شما باشیم.... یا علی مدد... |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۳:۲۳ توسط حقیر.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
قبل اینکه افراد انتخاب بشن یه عالمه سوال تو ذهنم بود ولی حالا
همشون پر!!!!!یه توضیحات مختصر در مورد چگونگی آشناییتون با تالار و... بفرمایید ممنون میشم. صندلی داغ پارسال که آقا وحید و جناب بیداری اندیشه در مورد خودشون توضیحاتی داده بودن خیلی خوب و جذاب بود. سوال منم یه چیزیه که جوابش تو اون مایه هاست ![]() ![]() خوش به حالتون که از نسل حضرت زهرایین ![]() ![]() ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۲۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با تشکر از عبد گرامی.....
قبلنا یه تالار گفتگوی بود به نام تالار گفتمان..... تقریبا همه شان ضد خدا بودند و بی دین ... من اونجا عضو بودم و واقعا میجنگیدم.... حتی تهدید هم شده بودیم ![]() یه چند وقتی نرفته بودم، بعد اومدم تو گوگل سرچ کردم نوشتم تالار گفت و گو دومین گزینه همین بیداری اندیشه بود.... مستند ظهور رو دیده بودم قبلن و اسمش برام آشنا بود ولی حسابی حرصم گرفته بود که چرا اون تالار رو پیدا نمی کنم.... بعد گفتم حالا بیام اینجا عضو بشم ببینم اصلا چی هست اینجا... وارد فضاش که شدم شوکه شدم.... نه به اون تالار نه به این جا.... خلاصه اصلا قصد و غرض حقیر این بود که برم تو یک تالار ضد دین و اشتباهی(البته صد درصد درست حسابی) افتادیم تو بیداری اندیشه... الحمدالله. راستی من همین جا آمادگی خودم را برای پاسخ دهی به هر سوالی.... تاکید میکنم به هر سوالی اعلام میکنم.... دوستان خجالت نکشید بگید راحت باشید |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اول سلام عرض می کنم !
آقا سید ابراهیم من کم کم سوال می پرسم ولی زیاد می پرسم ، به بزرگی خودتون ببخشید! 1- با کدوم یک از ادعیه بیشتر ارتباط برقرار می کنید !؟ |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۳:۳۹)فاطمه خانم نوشته است: اول سلام عرض می کنم ! من هم چون اعتقاد راسخی دارم که سوال رو زمین نباید بمونه، اگر باشم بلافاصله جواب میدم:
![]() 1- یه کم جوابم طولانیه ولی جالبه: یه معلم بد سلیقه داشتم معلم دینی مان بود هر موقع میخواست مارو تهدید کنه، میگفت نگذارید تنبیهتون کنم که جوشن کبیر را همین جا پشت سر هم بخونید، همین رفتار این موجود!!!! باعث شده بود که یه حس تقریبا بدی به این دعا پیدا کنم، یادمه یه بار رفتم تو مفاتیح دعارو پیدا کردم، هی ورق زدم تا دستام درد گرفتند دعا تموم نمی شد ![]() ![]() ![]() حس بدم تبدیل به ترس هم شد....![]() تا اینکه یه سال خدا توفیق داد محضر آقای پناهیان رسیدیم شب قدر، به ما گفت این چه تیپیه زدید پاشید برید موهاتو شونه کنید و مرتب کنید میخواهیم با خدامون حرف بزنیم.... حال کنیم.... گفت بچه ها جوشن کبیر درد و دل خیلی خصوصی با خداست.... هرکی بشینه یه =جایی برای خودش پیدا کنه و حرف بزنه باورتون نمیشه خیــــــــــــــلی آروم کل دعارو خوند....دونه دونه اسم های نازنین خداوند را جوری بیان میکرد که گویی داره صداش میکنه.... همه اش هم اشک بود و بغض و سخن با یار.... تا اینکه دیدم دعا تموم شده.... حظی بردیم. وای چقدر زیباست این دعای جوشن کبیر....اصلا این دعا باعث شد که من به دعاهای دیگه هم بپردازم...... مثل دعای کمیل.... و یا این مدت ها فقط دعای عرفه. از بین زیارات هم فقط زیارات عاشورا..... از قصد پاسخ های طولانی میدهم تا پشت دستتون داغ کنید از من سوال کنید..... دارم پاتک می زنم.
|
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۵:۳۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:خلاصه اصلا قصد و غرض حقیر این بود که برم تو یک تالار ضد دین و اشتباهی(البته صد درصد درست حسابی) افتادیم تو بیداری اندیشه...من مسعود شصتچی هستم ، من از اول اشتباهی بودم و.... :دی مسئولین محترم ، این سید رو بگیرید بندازیدش بیرون :دی =-=-=-= خب سید جان ، میبینم که با کمبود سوال مواجه هستی. بنده پدر و و مادرم معلم هستند ، چند تا سوال تخصصی دارم: 1- درسته که شما معلم هستید؟ چه سالی استخدام شدید و چه مقطعی و چه درسهایی رو تدریس میکنید؟ 2- نقش سیبل چقدر هست در اداره ی کلاس :دی؟ 3- به جز منفی دادن چه راههای برای تنبیه دارید؟ 4- اگر بگن یه نفر رو انتخاب کن برای نیمکت سرد که بیاد بشینه الان کیو انتخاب میکنی؟ 5- چند درصد آماده ای برای ثبت نام در گردان حسن بن علی؟ 6- تا حالا چند تا مناظره ی درست و حسابی و طولانی داشتی؟ یه نمونه از بهترینش رو بگو با کی بود و چطور بود (مختصر) 7- هنوز هم میری توی یک تالار ضد دین و جواب بدی؟ 8- اگه توی یه جمعی سه چهار نفره باشی و یک نفر برای شوخی و خنده یه توهینی مثلا به پیامبر بکنه چیکار میکنی؟ 9- پیشنهادت برای بخش علم و عقل در اسلام چیه؟ 10- قصد نداری دکترا رو بگیری؟ |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۱۷:۴۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خب یعنی این دوستانی که تشکر زدند زیر ارسال حامد .... میخواهند منو بندازند بیرون؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() سوالات حامد خوان مشکی ما هم قرمزته 1- درسته که شما معلم هستید؟ چه سالی استخدام شدید و چه مقطعی و چه درسهایی رو تدریس میکنید؟ معلم که هستم ولی استخدامی وزارت نه، بیشتر خصوصی و نیمه خصوصی.... کارمون یه جا دیگه است. تو دبیرستان زبان عربی و ادبیات و منطق و فلسفه و...تو کارشناسی هم فقط فلسفه و کلام. 2- نقش سیبل چقدر هست در اداره ی کلاس :دی؟ باورت میشه اصلا متوجه سوالت نشدم..... شاید به خاطر سرماخورگیمه...![]() ![]() 3- به جز منفی دادن چه راههای برای تنبیه دارید؟ خیلی کم تنبیه میکنم.... راستش از اون معلم های دوست داشتنی ام.... از اونایی که بچه ها حال میکنن معلم میاد تو کلاس... یادمه تو یه موسسه غیر انتفاعی همیشه نصف وقت کلاس می رفتیم فوتبال. درس خصوصی هم پلی استیشن بازی میکنم با شاگردام.![]() 4- اگر بگن یه نفر رو انتخاب کن برای نیمکت سرد که بیاد بشینه الان کیو انتخاب میکنی؟ آقا سید که با زیرکی هرچه تمام تر خودش را کنار کشید...5- چند درصد آماده ای برای ثبت نام در گردان حسن بن علی؟ 33 الی 66 درصد....(حالا بشینید بحث کنید سید ماسونی است) 6- تا حالا چند تا مناظره ی درست و حسابی و طولانی داشتی؟ یه نمونه از بهترینش رو بگو با کی بود و چطور بود (مختصر) مناظره که بوده کم و بیش.... تو دانشگاه خیلی از این کار ها می کردیم.... تو همون تالار هم به همین شکل. یکی از بهتریناش زمانی بود که تو مدینه تو قبرستان بقیع بود که باعث شد بعدش یه سیلی جانانه بخورم.... البته اصلا بی ادبی نکردما ولی خب خاندان ما عادت دارد به..... یکیش هم تو مکه بود که تقریبا طرف مجاب شد.... ولی به گفتن شهادتین نرسیدا....ولی خب کلی گریه کرد و... 7- هنوز هم میری توی یک تالار ضد دین و جواب بدی؟ آره ... همچنان سرمان باد دارد ولی آدرسشو به شما نمیدم![]() ![]() 8- اگه توی یه جمعی سه چهار نفره باشی و یک نفر برای شوخی و خنده یه توهینی مثلا به پیامبر بکنه چیکار میکنی؟ بستگی به جمع داره: اگر جمعش خودمونی باشه(هرچند در جمع های خودمونی ام اصلا این اتفاق نمی افته) یه سیلی کارشه .... ولی اگر تو یه محیط مجازی یا علیمی باشه سعی میکنم اصلا ناراحت نشم و با طرف بحث کنم وقتی دیدم فقط کارش توهین و این جور چیزاست.... بای.9- پیشنهادت برای بخش علم و عقل در اسلام چیه؟ باید اجازه بدیم خیلی آزادانه تر باشه... بگذاریم بقیه تفکر ها حرف خودشون رو بزنن.... من از زمانی که ناظر اونجا شدم گفتم در این جا به روی همه بازه... هرکی میخواد بسم الله. حتی بیاد عقاید شیطان پرستی و گاو پرستی و بت پرستی را بگه و ازش دفاع کنه، حاضریم برای گفتگو. 10- قصد نداری دکترا رو بگیری؟ حتما... البته اینم بگما، ارشد رو انصراف داده بودم ولی الان باز دارم ارشد میخونم.... همون فلسفه اسلامی. ولی حتما میخوام دکترا هم ادامه بدم. یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام سید جان .. ان شاء الله سرماخوردگیت زودتر خوب شه .. یه سوال، میشه خدا رو برام توصیف کنی؟ یا حق . |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم" | Agha sayyed | 62 | 38,246 |
۸/آبان/۹۱ ۲۱:۰۹ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" | Agha sayyed | 90 | 50,405 |
۸/آبان/۹۱ ۱:۳۸ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,348 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)

همشون پر!!!!!