|
سرعت باز شدن صفحات تالار برای شما مناسب است؟
|
|
۱۳:۴۵, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
در طی هفته های اخیر، تغییرات فنی پیدا و پنهانی در تالار داده شده. از تغییر سرور گرفته تا تغییر قالب و تنظیماتی که نمود بیرونی نداره ما همیشه اولویت اولمون قبل از هر چیزی سرعت لود صفحات بوده و به خاطر همین خیلی سعی کردیم ظواهر اضافی در تالار قرار ندیم که برای اغلب کاربران کار راحت باشه الان دیگه کلیه تغییرات مهم به پایان رسیده و وارد تست نهایی می شویم برای دفعه اول که تالار باز میشه برخی فایلها یکبار بارگذاری میشن و دیگه از اون به بعد لود نمیشن. شما هم تا حد امکان سعی کنید رفرش نکنید با توجه به مشکلات اینترنت در ایران و شلوغی خطوط در ساعات مختلف; سرعت لود صفحات بعد از بار اول، به طور متوسط در ساعات روز باید اینطوری باشه: 1- دایال-آپ: حداکثر 40 ثانیه 2- 64: حداکثر 25 ثانیه 3- 128 : حداکثر 20 ثانیه 4- 256 : حداکثر 15 ثانیه 5- 512 و بالاتر: نهایتا 10 ثانیه البته بازم تکرار می کنم که این زمان متوسطه و ممکن سر ظهر حتی 2 برابر این هم مدت لود یک صفحه طول بکشه ضمنا معیار رو بزارید باز شدن اغلب صفحه و مثلا اگر (محبوبیت در گوگل) هنوز لود نشده بود، خیلی مهم نیست حالا با توجه به معیارها و توضیحات بالا، اگر برای شما سرعت صفحات خیلی کند می باشد، لطفا موارد زیر را مشخص کنید: 1- شهر محل سکونت و isp و سرعت اینترنت شما 2- مرورگرهایی که با آن وارد تالار می شوید 3- مشکل با pc است یا سایر دستگاهها مثل گوشی همراه؟ 4- آیا مشکل در همه صفحات است یا صفحه خاصی؟ ضمنا در نظرسنجی هم شرکت کنید تا آمار کلی رو داشته باشیم |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ادمین عزیز من مدتیه خیلی لود شدن طول میکشه. حدود 3-4 دقیقه طول میکشه.
ولی بقیه سایت ها اصلا زمانی نمیبره. بین 1-2 ثانیه میان. پینگ هم 150 هست. و اصلا مشکلی واسه بقیه کار ها ندارم. ممنون میشم کمک کنید |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۵۶)Mohammad Trust نوشته است: ادمین عزیز من مدتیه خیلی لود شدن طول میکشه. حدود 3-4 دقیقه طول میکشه. حالا با توجه به معیارها و توضیحات بالا، اگر برای شما سرعت صفحات خیلی کند می باشد، لطفا موارد زیر را مشخص کنید: 1- شهر محل سکونت و isp و سرعت اینترنت شما 2- مرورگرهایی که با آن وارد تالار می شوید 3- مشکل با pc است یا سایر دستگاهها مثل گوشی همراه؟ 4- آیا مشکل در همه صفحات است یا صفحه خاصی؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اصلا فکر نمیکردم مشکل از مرورگر باشه.
google chrom این مشکل رو داره. با بقییه مرور گر ها مشکلی نداره. تشکر |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۲۲:۰۰)Mohammad Trust نوشته است: اصلا فکر نمیکردم مشکل از مرورگر باشه. حالا با سایر مروگرها سرعت باز شدن صفحات حدودا چقدره؟ احتمالات زیادی وجود داره در مورد کروم اگر در گوگل به صورت دیفالت لاگین هستید، لاگ اوت کنید و تالارو تست کنید کش مرورگر رو کامل حذف کنید و تست کنید در هر صورت تالار با 4 مروگر اصلی هیچ مشکل جدی نداره. البته نسخه آخر فقط از نظر ما پشتیبانی میشه |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
الان 2-3 ثانیه طول میکشه تا لود شه. ولی مشکل اینجاست که قبلا با کروم هم مشکلی نداشت ، جدیدا اینطوری شده.
لاگین هم تست میکنم ببینم شاید مشکل از اون باشه. ولی فکر نکنم |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۳/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۲ ۲۱:۵۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من تست کردم با کروم 10.0.648.204 مشکلی نداره ولی از این ورژن به بالا ، خیلی خیلی طول میکشه.
|
|||
|
|
۰:۴۸, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من دو ماهه عضو شدم ولی تا بحال هیچ مشکلی نداشتم با تشکر از آقا مهدی و بقیه دوستان بخاطر این سایت خوب
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |