|
ایا اسلام این است؟ایا اینگونه میشناسندش؟ چرا؟!!
|
|
۲۳:۳۸, ۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستی پیام داده و نوشته است :
. یه کمک فوری میخواستم. این متن کاملا بی اساس و مسخره در نظرات یک سایت گذاشته شده خواهش میکنم جواب این متن رو در چند خط برام بنویسین تا جوابش رو بدم. "چه ما اسلامدوست باشیم یا اسلامستیز، چه بین اسلام و اسلامگرایی فرق بگذاریم یا نگذاریم، به محض اینکه از اسلام یا مسلمانان سخن به میان میآید، بلافاصله در ذهن ما شهیدان عملیات انتحاری مجسم میشوند که میخواهند به بهشت بروند تا به ۷۲ حوری باکره خود برسند؛ به محض شنیدن نام اسلام ما به یاد اعدام در ملاء عام میافتیم، به یاد زنان حجابدار در برقه، چادر و عبا، به یاد دختر بچههایی میافتیم که ختنه شده یا قربانی قتلهای ناموسی میشوند، به یاد متعصبینی میافتیم که خشم خود را علیه کاریکاتورهایی بیرون میریزند که حتا یک بار آنها را ندیدهاند چه برسد به اینکه آنها را درک کرده باشند. ممکن است این تصورات ما از اسلام و مسلمانان برای اکثریت مسلمانان بیانصافی باشد ولی این تصورات ساخته و پرداختهی ذهن ما نیست، زیرا اسلامی که خود را به عنوان دین صلح معرفی میکند، هیچگونه تصویر صلحجویانهای از خود ارایه نمیدهد. اسلام در رابطه با کفار، چه در صفوف خود و چه در صفوف ادیان دیگر، کشش معینی به خشونت دارد. ما شاهد زوال دین اسلام هستیم که هیچ پاسخ سازندهای به پرسشهای زندگی مدرن ندارد و نه تنها اسلام قدرتمند نیست بلکه به سختی بیمار است و به لحاظ فرهنگی و اجتماعی درحال عقبنشینی است. خشونت دینی، اسلامیکردن فزایندهی عرصهی عمومی و اصرار بیمارگونه بر نشان دادن نمادهای اسلامی، فقط واکنشهای عصبی این عقبنشینی هستند. اینها نشانگر آن است که مسلمانان اعتماد به نفس و آزادی عمل ندارند. رفتار و کردار مسلمانان به رنگآمیزی مأیوسانهی خانهای میماند که در آستانهی فروریزی است. به راستی جهان امروز اسلام چه چیزی که به درد بشریت بخورد از خود به جا میگذارد؟ خدمات جهان اسلام در حوزهی دانش، هنر و معماری چیست؟ این پرسش با «هیچ» یا «کم» پاسخ داده میشود. آنچه که از تاریخ تفکر اسلامی باقی مانده، یک بینادگرایی سازشناپذیر و غیرقابل انعطافی است که دیگر نمیتواند در جهان مدرن دوام بیاورد. آنچه از تاریخ تفکر اسلامی باقی مانده است فقط یک کف روشنفکرانه از تعصب دینی سازشناپذیر است که دیگر توانایی زندگی در این جهان مدرن را ندارد و این کف، پیش از آنکه برای همیشه محو شود، با خروشی جنونوار و خشم مأیوسانهای برای آخرین بار سطح آب را میپوشاند." منتظر پاسخهای دوستان هستم دوستان عزیزم برای پاسخ ابتدا متن را تقسیم بندی کنید سوال ها را بیرون اورده و ادعاهای مطرح شده را جدا کنید و به هر یک منطقی با مثال و دلیل پاسخ دهید ان شا الله مورد رضایت اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار گیرد خودم واقعا تعجب میکنم میبینم هنوز هم کسانی در ایران هستند که اینچنین فکر میکنند و واقعا نمیدونند تمام علوم در دنیای کنونی از کجا امده!! در پناه خدا |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۷, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۲۰:۰۷ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)blue.blood نوشته است: پس اگه بازداندگی نداره پس چرا باید انجام بگیره ؟!! ما نمیتونیم قانون و تبعاتش رو به خاطر عمل نکردن یه عده به قانون انجام ندیم دوست من.. (۱۴/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)blue.blood نوشته است: پس تا جرمی انجام نگیره مجازات انجام نمیشه...... من خودم یکی از کسایی هستم که مخالف اعدام چه در ملا عام چه در خفا هستم ولی برای عده ای از جرائم (قتل عمد و جرمهایی مشابه با این از نظر خشونت و اسیب) اعدام تنها راه هست. چی اعدام در ملا عام براتون هضم نمیشه؟ یه سوال دارم اعدام در ملا عام برای چه جرائمی هست؟ و شما چه راه حلی برای جایگزینی این مجازات دارین؟ (۱۴/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)blue.blood نوشته است: اعدام در ملا عام برای جرائمی هست که باعث ضربه به حیثیت و عفت عمومی جامعه شده و احساس امنیت رو شهروندان سلب کرده....حالا با اعدام فرد مجرم همونطور که شهروندان بی امنیتی رو حس کرده بودند با دیدن این اعدام این هم براشون تداعی میشه که کسانی هستن که جلوی اینگونه هنجارشکنی ها بایستن....اعدام این فرد بازگرداندن امنیت فکری و ارامش به شهروندان هست. (۱۴/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)blue.blood نوشته است: مسلما دنیای من با دنیای شما فرق داره دوست خوبم. من دارم تو یه دنیای سراسر ازاد زندگی میکنم... بذار خیالت رو راحت کنم تا بدونی با کی حرف میزنی دنیای من حتی با دنیای پدرو مادر و تمام خانوادم و تمام بچه های این تالار و خود شما فرق داره.. من بیشتر از شما (با همین سن کمم (21)) فریاد برابری و عدالت و رفتار انسان دوستانه سر میدم ولی بعضی مسائل هست که ربطی به انسان دوستی نداره......از هر مدافع حقوق بشر هم بپرسی میگه کسی که ضررش بیشتر از نفعش برای عده ی کثیری از جامعه هست باید حذف بشه....چرا؟ به خاطر احترام به حقوق عده ی بیشتری از افراد که این یه نفر نقضش کرده... اما بحث ما درباره ی علت اعدام در ملا عام بود و من ارتباطی بین این سخنان شما درباره ی زندانی( نه قاتل) با اعدام رو متوجه نمیشم... ما داشتیم درباره ی علل اعدام در ملا عام حرف میزدیم نه گله کردن از مجازاتهای جزایی.... اگه بحث سر مجازات های جزایی باشه من بیشتر از شما میتونم دلیل و بهانه بیارم که مجازاتهای ما اثری نداره ولی ما بحث رو از اول روشن کردیم.... بحث در رابطه با اعدام در ملاعام بود موفق باشی دوست گرامی. (۱۴/آبان/۹۱ ۱۳:۵۴)blue.blood نوشته است: من دارم میگم من با اعدام مخالف نیستم، افراد باید تقاصِ ِ کارشون رو پس بدن. علت مجازات در ملا عام رو کاملا در بالا گفتم و دوباره براتون مینویسم که چرا امیدوارم به جواب برسید.... اعدام در ملا عام برای جرائمی هست که باعث ضربه به حیثیت و عفت عمومی جامعه شده و احساس امنیت رو شهروندان سلب کرده....حالا با اعدام فرد مجرم همونطور که شهروندان بی امنیتی رو حس کرده بودند با دیدن این اعدام این هم براشون تداعی میشه که کسانی هستن که جلوی اینگونه هنجارشکنی ها بایستن....اعدام این فرد بازگرداندن امنیت فکری و ارامش به شهروندان هست.
|
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۱۵/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۱۲:۱۶ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
حرفات تا حد ِ زیادی درست ِ و ایرادی نداره ... ما تفاوت ِ دیدگاه داریم ...
ببین دوست ِ خوب ، من یه مثال میزنم ، بعد اصل حرف ... قضیه ی 3000000000000تومن رو وقتی شنیدیم ، واقعا حس ِ بدی بود ، اقتصاد ِ ما رو تکون داد ، مردم رو به دولت و سیستم ِ اجرایی و نظارتی بی اعتماد کرد و ... من ِ فرد به شخصه نه از نظر ِ اقتصادی خدشه دار شدم و نه ضرری کردم . ولی با واسطه همه ی مردم دارن ضرر میکنن ... پس من شاکی ِ خصوصی ِ این پرونده نیستم ، من فقط خواهان ِ اجرای عدالت و رفع ِ اثر ِ جرم و مجازات ِ عامل و عوامل جرم هستم ... من خواهان ِ اجرای عدالت هستم . حالا در مساله ی خئشه دار کردن ِ عفت ِ عمومی ِ جامعه با قتل و تجاوز ... وقتی یه نفر تو یه جایی از کشور چنین کاری باهاش میشه ، کم کم مردم از طریق رسانه خبر دار میشن و واقعا در روحیه ی مردم هم تاثیر ِ بدی داره . ولی هیچ کسی شاکیه خصوصی نیست به جز خانواده ی اون فرد که اون بلا سرش اومده ... من به عنوان ِ شخصی که خبر ِ تجاوز ِ دسته جمعی رو تو اصفهان شندیدم ، با شنیدن ِ خبر اعدام ِ متجاوزها خیالم راحت میشه و اعتماد به سیستم و احساس ِ امنیت بهم بر میگرده ... در دنیای ِ اطلاعات و رسانه های دیجیتال مردم خبر ِ این چنین حوادث رو میشنون ، پس خبر مجازات ِ مجرم رو هم باید بشنون و نیازی به دیدن ِ صحنه ِ حلق آویز کردن ِ 1 نفر نیست . نقل قول: اما بحث ما درباره ی علت اعدام در ملا عام بود و من ارتباطی بین این سخنان شما درباره ی زندانی( نه قاتل) با اعدام رو متوجه نمیشم... منظورم این بود که قوانین در این کشور حالت بازدارندگی نداره . مثلالم هم این بود که چند وقت ِ پیش یکی رو با مقدار خیلی زیادی مواد گرفتن که طرف قبلا هم سابقه ی قاچاق و خرید و فروش ِ مواد رو داشته ، بعد از زندان که آزاد شده 2باره رفته به همون سمت ....... |
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۱ ۱۱:۵۸)blue.blood نوشته است: در اینجا همونطور که خودتون هم گفتین تنها شما یا من شاکی نیستیم.. حقی از تمام مردم ضایع شده و دادستان به عنوان مدعی العموم به این پرونده باید رسیدگی کنه و برخوردش با تمامی عوامل تنها راه برگشت اعتماد مردم به سیستم دولتی و نظارتیه... در این باره درست میگین (۱۵/آبان/۹۱ ۱۱:۵۸)blue.blood نوشته است: حالا در مساله ی خئشه دار کردن ِ عفت ِ عمومی ِ جامعه با قتل و تجاوز ... ببین اعدام در ملا عام رو در شرایطی انجام میدن که اکثریت مردم شهری یا کشور از یه حادثه ناگوار مثل مثال خودتون باخبر شده باشن.... اما دیدن اون صحنه مجازات فقط تلخی رو برای روحیه کشور نداره..... اون صحنه باعث میشه فرد دیگه ای هم اگه قرار باشه اون کار رو انجام بده بدونه که باهاش به هیچ وجه کنار نمیان... میگین که فقط خبر رو بشنون که مجازات شده... اینجا شما حس مردم نسبت به قوای اجرایی رو نادیده گرفتین... مردم اعتمادشون نسبت به قوای اجرایی رو از دست دادن و خیلی هاشون فقط با خوندن خبر اطمینان پیدا نمیکنن و بعد از مدتی احتمالا شایعه ی اعدام نشدن اون مجرم رو هم میشنویم و حالا باید چطور ثابت کنیم که ایشون رو اعدام کردیم؟ بریم نبش قبر کنیم؟ اما این پرونده ها فقط شاکی خصوصی ندارن.....یه شاکی عمومی هم دارن که تمام مردم کشور هستن. شاکی خصوصی پدر و مادر(اولیای دم) مقتول هستن که میتونن رضایت بدن میتونن رضایت ندن.... اما با رضایت دادن شاکی های خصوصی مجرم ازاد نمیشه دوست من چون هنوز شاکی ها ی عمومی که نمایندشون دادستان هست حاضرن و دادستان به خاطر برهم زدن نظم و از بین بردن امنیت مجرم مواخذه میکنه و اگه جرم خیلی فجیعی بوده باشه در صورت رضایت شاکی خصوصی بازهم اعدام میشه... حالا چرا شاکی عمومی دارن؟ چون جرم رو در ملا عام انجام داده یا جرم در خفا بوده و بعدا به وسیله ی فیلمی چیزی جرم لو رفته..... این تنش به وجود امده توسط این جرائم رو چطور باید ارام کرد؟ جز با نشون دادن برخورد قاطع..... مسلما قوه ی قضاییه هم از این که کسی رو در ملا عام اعدام کنن خوشحال نمیشن ولی گاهی اوقات چاره نیست... [/quote] منظورم این بود که قوانین در این کشور حالت بازدارندگی نداره . مثلالم هم این بود که چند وقت ِ پیش یکی رو با مقدار خیلی زیادی مواد گرفتن که طرف قبلا هم سابقه ی قاچاق و خرید و فروش ِ مواد رو داشته ، بعد از زندان که آزاد شده 2باره رفته به همون سمت ....... [/quote] چه راهی بذاریم؟ مرگ تنها راهییه که میتونیم نذاریم دیگه برگرده.... که اونم نمیشه و درست نیست که انجام بشه چقدر مجازات رو سنگین کنیم؟ کسی که 7 سال عمرش رو پشت میله های زندانه و بعد میاد بیرون دوباره برمیگرده سرکار قبلیش هر مجازاتی جز مرگ براش بذاری باز هم به کار خودش برمیگرده.... عمرش براش بی ارزشه و اصلا براش مهم نیست چندسال بره تو زندان...حالا حساب بقیه مجازتهای غیر مرگ رو هم بکن.... |
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۱۵/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۱۳:۵۸ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
نقل قول:اینجا شما حس مردم نسبت به قوای اجرایی رو نادیده گرفتین... ا ِ !!!!!!! آخه چرا کسی که قاتل هست، تجاوز کرده نباید اعدام بشه ؟! حرفت خیلی باحال بود حاجی ... یعنی مردم انقدر اعتماد به سیستم ندارن که از اعدام ِ متجاوز به عنف توسط ِ مجری ِ قانون اطمینان حاصل کنن ؟ ![]() پس به هر حرفی میشه شک کرد ، حرفی که از بالاترین مقامهای اجرایی هم میاد ... اگه بخوایم شک کنیم و اینطور که شما حرف زدی در نظر بگیریم ، پس خاوری هم پولا رو نبرده ، مردم چرا باید باور کنن و شک نکنن ؟!!!! شما تنها دلیل که آوردی که قانون مجبور بشه در ملا عام اعدام کنه ، اینه که کسی نگنه طرف اعدام نشده ... |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
من یک پیشنهاد دارم
شما اگر تونستی یک بار در یکی از این اعدام های در ملا عام شرکت کن! اون موقع به وضوح متوجه تفاوت شنیدن خبر اعدام با دیدن اعدام در ملا عام خواهید شد. |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۱ ۱۳:۴۸)blue.blood نوشته است: آخه چرا کسی که قاتل هست، تجاوز کرده نباید اعدام بشه ؟! سلام مجدد خدمت دوست خوبم من گفتم کسی قتل و تجاوز کرده اعدام نشه؟؟ ببین من حس میکنم نتونستم منظورم رو درست به شما یرسونم.... وقتی گفتم مردم به دستگاه اجرایی اعتماد ندارن منظورم این نیست که از اول اعتماد ندارن..... اگه اعتماد نداشتن که کسی با ارامش خاطر فرزندانش رو از شهر و منزلش به جای دیگه برای تحصیل یا کار نمیفرستاد... پس مردم اعتماد دارن ولی وقتی یه جرم اتفاق میفته این اعتماد از بین میره.... اینجاست که حرفم رو تکرار میکنم: مردم نسبت به دستگاه اجرایی کشور اعتمادشون رو از دست دادن... یعنی بعد از وقوع جرم اعتمادی که قبلا وجود داشته سلب شده و با نشون دادن یه برخورد قاطع با این جرائم که خود مردم شاهد ان هستن این اعتماد تا حدودی به مردم جامعه برگردونده میشه و اطمینان دوباره داده میشه که اون کار یه اشتباهی بوده و باهاش برخورد شده و همینطور نشون میده که اگه بازهم اتفاق بیفته بازهم برخورد میشه.... حالا اینجا بحث این پیش میاد که اگه دوباره اتفاق بیفته قوانین ما بازدارندگی کامل ندارن.... کسی هم ادعای بازدارنده بودن کامل رو نکرده.... قوانین میتونن ناقص باشن که این هم با نوشته شدن قوانین جدید قابل تغییره. اما نوع انسان همیشه زیاده خواه بوده و همیشه خواسته که هرکار میخواد بکنه حقوق بقیه رو هم زیرپا بذاره و کسی بهش چیزی نگه.... اینجا بحث فرهنگ سازی پیش میاد... ولی این فرهنگ سازی ربطی به مجری قانون نداره... وظیفه ی انها هم نیست... وظیفه ی 2 نفر و یا 2 جامعه هست... 1 خانواده 2 رسانه ی جمعی که تقریبا امروزه بیشتر اوقاتمون رو با اونها سروکار داریم.... اگه فرهنگ سازی از این دو قشر شروع بشه( احترام به حقوق دیگران- تجاوز نکردن به حق و حقوق همدیگه و .....) تا حد زیادی از مشکلات فرهنگی قابل حل خواهد بود... حالا این دو قشر بنا به هر دلیلی از این کار طفره میرن و شانه خالی میکنن (هستن خانواده هایی که این وظیفه رو به خوبی انجام میدن) و ما با جامعه ای سرشار از مشکلات روبه رو میشیم.... این دیگه تقصیر قانون نیست..... مقصر و تقصیر رو باید از جای دیگه پیدا کرد... ما نمیتوانیم قوانین رو در راستای فرهنگ سازی جامعه تنظیم کنیم....... در این صورت راه رفتن عادی هم در طی چند سال تا زمان اثر دادن یا ندادن این فرهنگ سازی تا حد زیادی سخت میشه... پس این اعتراض شما به قانون بی مورد هست دوست من..... در واقع در این بخش شما دارین با تفکر ایده ال به قضیه نگاه میکنین و واقعیتها و حس زیاده خواهی افراد رو حساب نمیکنین. (۱۵/آبان/۹۱ ۱۳:۴۸)blue.blood نوشته است: شما تنها دلیل که آوردی که قانون مجبور بشه در ملا عام اعدام کنه ، اینه که کسی نگنه طرف اعدام نشده ... خواهش میکنم نگاه سطحی نداشته باشین. این همه حرفی که زدم دلایل این هم بود....یکیش اینه که عده ای که همیشه در پی برهم زدن نظم هستن(تروریست اغتشاش گر و ...) میان این مسئله رو عنوان میکنن... یعنی یه قضیه ی ساده به امنیت ملی کشور کشیده میشه....2- در خصوص کشور ما که تمام دنیا نسبت به ما ابراز ارادت دارن این در ملاعام اعدام شدن یا نشدن هم خودش قضیه داره...یادمه یه مستند دیدم براتون تعریف میکنم تا شاید منظورم رو متوجه بشین:یه سری سارق مسلح بودن که سرقتهای مسلحانه و گروگانگیری انجام میدادن اونم خشونت بار....اینها دستگیر شدن و اعدام شدن....چند روز بعد یه کانال ماهواره ای ط.ری قضیه رو تعریف کرد که من که خودم در جریان بودم شک کردم که نکنه دارن دروغ میگن درباره ی هویت اینها...گفتن که این گروه معترضین به نظام ایران بودن و ایران اینها رو دستگیر کرد و مخفیانه اعدام کرد و بعدش هم اهنگ سوزناک پخش کرد و گفت که مادرشون درحالی که اشک میریخت نذاشتن اینها رو ببینه و .......یعنی چون اعدامشون کردن ولی در ملا عام نبود این حرفها پشتش در اومد و تو سطح شهر هم شایعش شنیده میشد که مجبور شدن مستند خرابکاری های این دو نفر رو از تلویزیون نشون بدن تا مردم مطمئن شن...ببین در ملا عام اعدام نشن اینطور افراد که باعث وحشت عمومی شدن یه حرف در میاددر ملا عام اعدام بشن مهر خشونت و توحش به قانون میخوره.....دیگه خودت تا ته این قضیه رو بخون...توضیحات بیشتر رو هم قبلا دادم و الان باید برم کلاس که دیرم شدهموفق باشین همتون....
|
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۱۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۱ ۱۳:۰۶ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
نقل قول:من یک پیشنهاد دارم راستش پیشنهاد ِ جالبی ، تا حالا از نزدیک ندیدم . نمیدونم نظر کسایی که دیدن چیه که البته خیلی هم مهمه ... نقل قول: خواهش میکنم نگاه سطحی نداشته باشین. بله خب ، مشکلات داخلی یه قضیست ، اون خارجی ها هم هستن که خیلی از مشکلات ِ ماها از اونجا میاد ... با دخالتهاشون و کارهاشون ... ممنون دوست ِ خوب ، خیلی آقایی . |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۹۱ ۱۵:۴۴)فرهاد55 نوشته است: سلام بنظر من احکام حکومت اسلامی اجازه نمیده که کسی آشکارا به تبلیغ افکار بت پرستی و منحرف , بپردازه . چون مملکت اسلامیه و ما همه مطاع اوامر ولی امر مسلمین هستیم . مثلا پیرو یه مکتب انحرافی اخلاقی مثل دافا , قطعا اجازه نداره مخالف قوانین مملکت یا علیه دولت , اقداماتی انجام بده .
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!! | سید ابراهیم | 339 | 161,803 |
۲۴/آبان/۹۵ ۱:۵۰ آخرین ارسال: حقیقتجو |
|

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)