|
ایا اسلام این است؟ایا اینگونه میشناسندش؟ چرا؟!!
|
|
۲۳:۳۸, ۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستی پیام داده و نوشته است :
. یه کمک فوری میخواستم. این متن کاملا بی اساس و مسخره در نظرات یک سایت گذاشته شده خواهش میکنم جواب این متن رو در چند خط برام بنویسین تا جوابش رو بدم. "چه ما اسلامدوست باشیم یا اسلامستیز، چه بین اسلام و اسلامگرایی فرق بگذاریم یا نگذاریم، به محض اینکه از اسلام یا مسلمانان سخن به میان میآید، بلافاصله در ذهن ما شهیدان عملیات انتحاری مجسم میشوند که میخواهند به بهشت بروند تا به ۷۲ حوری باکره خود برسند؛ به محض شنیدن نام اسلام ما به یاد اعدام در ملاء عام میافتیم، به یاد زنان حجابدار در برقه، چادر و عبا، به یاد دختر بچههایی میافتیم که ختنه شده یا قربانی قتلهای ناموسی میشوند، به یاد متعصبینی میافتیم که خشم خود را علیه کاریکاتورهایی بیرون میریزند که حتا یک بار آنها را ندیدهاند چه برسد به اینکه آنها را درک کرده باشند. ممکن است این تصورات ما از اسلام و مسلمانان برای اکثریت مسلمانان بیانصافی باشد ولی این تصورات ساخته و پرداختهی ذهن ما نیست، زیرا اسلامی که خود را به عنوان دین صلح معرفی میکند، هیچگونه تصویر صلحجویانهای از خود ارایه نمیدهد. اسلام در رابطه با کفار، چه در صفوف خود و چه در صفوف ادیان دیگر، کشش معینی به خشونت دارد. ما شاهد زوال دین اسلام هستیم که هیچ پاسخ سازندهای به پرسشهای زندگی مدرن ندارد و نه تنها اسلام قدرتمند نیست بلکه به سختی بیمار است و به لحاظ فرهنگی و اجتماعی درحال عقبنشینی است. خشونت دینی، اسلامیکردن فزایندهی عرصهی عمومی و اصرار بیمارگونه بر نشان دادن نمادهای اسلامی، فقط واکنشهای عصبی این عقبنشینی هستند. اینها نشانگر آن است که مسلمانان اعتماد به نفس و آزادی عمل ندارند. رفتار و کردار مسلمانان به رنگآمیزی مأیوسانهی خانهای میماند که در آستانهی فروریزی است. به راستی جهان امروز اسلام چه چیزی که به درد بشریت بخورد از خود به جا میگذارد؟ خدمات جهان اسلام در حوزهی دانش، هنر و معماری چیست؟ این پرسش با «هیچ» یا «کم» پاسخ داده میشود. آنچه که از تاریخ تفکر اسلامی باقی مانده، یک بینادگرایی سازشناپذیر و غیرقابل انعطافی است که دیگر نمیتواند در جهان مدرن دوام بیاورد. آنچه از تاریخ تفکر اسلامی باقی مانده است فقط یک کف روشنفکرانه از تعصب دینی سازشناپذیر است که دیگر توانایی زندگی در این جهان مدرن را ندارد و این کف، پیش از آنکه برای همیشه محو شود، با خروشی جنونوار و خشم مأیوسانهای برای آخرین بار سطح آب را میپوشاند." منتظر پاسخهای دوستان هستم دوستان عزیزم برای پاسخ ابتدا متن را تقسیم بندی کنید سوال ها را بیرون اورده و ادعاهای مطرح شده را جدا کنید و به هر یک منطقی با مثال و دلیل پاسخ دهید ان شا الله مورد رضایت اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار گیرد خودم واقعا تعجب میکنم میبینم هنوز هم کسانی در ایران هستند که اینچنین فکر میکنند و واقعا نمیدونند تمام علوم در دنیای کنونی از کجا امده!! در پناه خدا |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۶, ۱۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
ان قوما عبدوا الله رغبة فتلك عبادة التجار، و ان قوما عبدوا الله رهبة فتلك عبادة العبید، و ان قوما عبدوا الله شكرا فتلك عبادة الاحرار. (5)
یعنى گروهى از مردم خدا را از روى میل و رغبت(به امید نعمت هاى بهشت) بندگى كردند پس این نوع عبادت عبادت تاجران است، عده اى هم از ترس (آتش دوزخ) خدا را عبادت كردند این هم عبادت بندگان است و گروهى دیگر خدا را براى سپاسگزارى عبادت كردند و این عبادت آزادگان است . و خود آن حضرت به پیشگاه خداى تعالى عرض می كند: الهى ما عبدتك طمعا للجنة و لا خوفا من النار بل وجدتك مستحقا للعبادة. خدایا من ترا به طمع بهشت و یا از ترس جهنم عبادت نمی كنم بلكه ترا مستحق و سزاوار پرستش یافتم. (۱۰/آبان/۹۱ ۱۵:۴۴)فرهاد55 نوشته است: سلاماقا فرهاد این حکم جهاد است با احکام اجتماعی فرق داره در مورد ارتداد هم نزدیک ۷ صفحه صحبت کردیم . مگه یادت نیست؟!!!! |
|||
|
۲۰:۵۶, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۹۱ ۱۵:۵۶)وحید110 نوشته است: ان قوما عبدوا الله رغبة فتلك عبادة التجار، و ان قوما عبدوا الله رهبة فتلك عبادة العبید، و ان قوما عبدوا الله شكرا فتلك عبادة الاحرار. (5) خدا خیرت بدهد مومن. منم از اول همین را گفتم اما .... |
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۲:۲۰ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول: من چیزی رو گفتم که علت اصلی میتونه باشه برای اعدام در ملاعام...... پس اگه بازداندگی نداره پس چرا باید انجام بگیره ؟!! نقل قول:اگه ایشون جرمی مرتکب نشه قانون و مجریان قانون بیخودی ایشون رو مجازات میکنن؟ این اعدام مال بعد وقوع جرم هست و مربوط به زمانی میشه که یه نفر به شخصیت و یا جان فردی یا جامعه ای اسیب زده... مسلما در حالت کلی تا جرمی انجام نگیره مجازاتی نمیشه. من با اعدام مشکلی ندارم ( البته خیلی دلایل منطقی هست که میگه اعدام نباید صورت بگیره که از حرف من جداست ) ، ولی اعدام در ملا عام واسم هضم نمیشه ... نقل قول:اما این دلیل نمیشه که هرچه مجازات سنگین تر باشه جرم هم کمتر بشه... مجازاتی که بازدارندگی نداره یعنی پشم . چطور وقتی جریمه های رانندگی زیاد شد همه ی مسولان و کارشناسان گفتن به دلیل بازدارندگی و هزینه ی بالای جریمه ها این طرح بازدارندگی داره و آمار دادن که فلان درصد آمار تخلفات و تصادفات کم شده، ولی واسه ی جریمه ای به نام اعدام ، اون هم در ملا عام نباید بازدارندگی در اجتماع رو فرض شد ؟!!!! نقل قول:مجازات مال بعد وقوع جرمه....و فرهنگ سازی در کنار تفکر ربطی به مجازات نداره....مجری قانون باید فرهنگ سازی کنه؟ یا خانواده و رسانه ی جمعی؟؟ نمیدونم شما در چه دنیایی زندگی میکنی، ولی در دنیای ِ من یه زندانی ( نه قاتل ) بعد از اتمام مجازات و حبس سعی میکنه به مسر زندگی ِ عادی برگرده ، و البته از نهادهای دولتی و غیر دولتی حمایت میشه ، تو زندان حرفه ای یاد میگیره تا بتونه شغل ایجاد کنه واسه ی خودش و دیگه به سمت خلاف نره ..... نه مثل ایران ... سیستمی که ما الان داریم یه هیچ دردی نمیخوره . امیدوارم اخبار دیده باشید این مدت ، چون آخرین محموله ی قاچاق ِ مواد مخدری که ضبط شد و تلویزیون هم اعلام کرد رو چند نفر سابقه دار که اتفاقا جرم قبلیشون هم قاچاق مواد مخدر بوده به ایران آورده بودن و میخواستن وارد ِ تهران بکنن ، ولی دستگیر شدن ... شما اگه چشم و گوشت رو باز کنی میبینی که این جور برخوردها تقریبا بی اثر و بی فایده هستش . نقل قول:با جرم و مجرم باید برخورد بشه و نبود فرهنگ ربطی به مجازات نداره.....یعنی چی در اینجا باید فرهنگ سازی بشه؟ یعنی بیایم برخورد با مجرمین رو تا زمان فرهنگ سازی که وظیفه ی دیگران هست انجام ندیم؟ اصلا جایی برای زندگی کردن بدون قانون و تبعاتش میمونه؟ من نمیگم نباید برخورد کرد ، میگم این برخورد به درد نمیخوره، دلیلش رو هم گفتم با ذکر مثال ![]() نقل قول: اسم اعدام رو میارن ولی دلیلش رو نه. من نمیدونم جان انسان با چیزی قابل معامله هست؟ از طرفی، با این که این حکم خود اسلام هست ولی تاکید بسیار زیادی بر عفو هم داریم. بله ، این حرف کاملا درست و منطقیه . فقط یه سری هستن که میگن چون با توجه به مشاهداتی که توسط افراد متخصص ( کاراگاه ها ، پلیس و ... ) صورت میگیره و عینیت نداره و مثلا صحنه ی قتل بازسازی میشه و نه عین همون صحنه ( در مواردی که متهم اعتراف و همکاری نکنه صدق میکنه ) پس نمیشه مطمئن شد و حکم به مرگ صادر کرد . البته گروهی هستن که به این دلیل که من خیلی سر بسته و خلاصه گفتن و دلیلهای دیگه مخالف اعدام هستن و من هم فقط واسه ی اطلاع به دوستان گفتم این مطلب رو . نقل قول: من هر در جایگاهی بودم که تونستم تصمیم گیری کنم در این باره، مثلا رییس جمهور یا چنین چیزی نظرم رو اعلام میکنم . فعلا در همین حدی که گفتم باز دارندگی نداره کافیه . نقل قول:اجرای عدالت حرفت درست تا این تیکه ی آخر ... من یه خانوم رو میدزدم ، میبرم جایی ، بهش تجاوز میکنم و آخر سر هم می کشمش . بعد از مدتی لو میرم و من رو میگیرن . خبر این جنایت میپیچه در سطح جامعه . آیا این کار در ملا عام انجام شده که مجازاتش هم در ملا عام باشه ؟! در خفا انجام شده و از طریق رسانه مردم مطلع شدن ... یه مثال دیگه ... یه خانواده برنامه میذارن میرن باغ ، بزن و برقص و آهنگ و ... یهو میبینن چندتا مرد از دیوار باغ میان پایین ، اول مردها رو میزنن و میبندن ، بعد بهشون تجاوز میکنن ... این اتفاقی هست که در اصفهان افتاده ، ولی من چطور مطلع شدم ؟ از طریق اخبار و صدا سیما و رسانه . این جرم رو من که ندیدم ، شنیدم . اثر این جرم هم در جامعه مشهوده ، جامعه ای که از اخبار شنیدن ... پس باید از ریز و جزییات ِ پرونده و پیشروی ِ صدور و اجرای حکم در این مورد با خبر بشیم ، نه اینکه یه سری رو در ملا عام حلق آویز کرد ... جامعه یاید حقیقت رو بدونه و امنیت و آرامش رو لمس کنه ، نه اینکه صحنه ای این چنین شنیع و مغایر با روح لطیف انسانی رو در ملا عام ، بار ها و بارها به نماشی بذاریم ... جواب کلی ِ من به ارسال آقا وحید شماره ارسال: #29 من به هیچ عنوان با اعدام مخالف نیستم ، ولی هرطور حساب میکنم اعدام در ملا عام مغایر با انسانیت و در تضاد با تلطیف و آرامش در جو عمومی ِ جامعه هست . حرفهام رو هم زدم ، فکر میکنم کافی باشه . |
|||
|
۱۲:۴۸, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۲:۵۲ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
در جواب جناب
از آنجا که جرایمی که در قانون داریم مستحق قصاص هستند در اسلام بالاترین واشد جرائم هستند باید مجازات آنها نیز شدید تر باشد!!!! به عبارتی میشه گفت که هدف از مجازات دو چیز است : 1- باز داری شخص از ارتکاب مجددبه جرم 2- و باز دارندگی دیگران !!! نگاه عمده شریعت اسلام هم در مجازات بیشتر منعطف به همین دلیل دوم است. زیرا گاهی جرم چنان سنگین است که هر چند ممکن است با مجازات غیر اعدام خود آن شخص متنبه شده ودیگر سراغ آن گناه نرود ولی از قوه باز دارندگی شیوع جرم وبزه بر خوردار نیست !!! حالا اگر مجازاتها علنی نشود روی مساله بازدارندگی جرم نمیشود حساب باز کرد!!!!!!!!!! همه مجازاتهای وضع شده در شریعت بر همین مبنا است واختلافی که در نوع مجازاتها وجود دارد متناسب با نوع جرم وتاثیر باز دارندگی آن است . اعدام نیز در واقع بیانگر ومعرف شدید بودن جرائم مربوطه است زیرا هر مجازات دیگری ولو حبس ابد این تاثیر را به نحو مطلوب در دیگران نمی گذارد خداوند نوع مجازات را براساس درجه وشدت وضعف گناه قرار داده. ما نیز از همین طریق می فهمیم که نزد شریعت چه گناهی صغیره وچه گناهی کبیره وچه گناهی اشد کبائر است اگر قرار بود که خداوند مجازات قتل را مثل زنا یا مجازات زنا را مثل دروغ قرار می داد از کجا اشد بودن قتل نسبت به زنا یا اشد بودن زنا نسبت به دروغ معلوم می شد !!! بنابراین نوع مجازات نمایانگر این است که این گناه در چه مرتبه وحدی از شدت وضعف قبح وفساد واقع است شما ببینید همین الان که در جامعه ما مرتکبین به فحشای کبیره اعدام می شوند باز هم کشور ما آماربالایی را در این مورد داراست واگر مجازات دیگری غیر از اعدام برای این جرم وضع شود قطعا آمارفحشا در جامعه ما از این بیشترخواهد شد؛ سلامت اخلاقی ولزوم عفت در جامعه از مهمترین ارکان ثبات نه برای حکومت اسلامی بلکه برای اصل اسلام است . حالا ما باید تکلیف خودمان را مشخص کنیم چطور ؟ اگر من مسلمانم باید و باید تابع قوانینی باشم که در شرع بدان ملتزم شده ام چراکه میدانم این قوانین از سوی خدایی صادر شده که خلقت من و همه موجودات تحت کنف قدرت وی است پس قطعا به خیر و شر هر چیزی بهتر از ما واقف است.
|
|||
|
۱۳:۰۱, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
saloomeh جان ، شما داری همون حرفهایی رو میزنی که قبل هم زده شده و من جواب دادم . شما اگه میخوای مباحثه باشه اینجا 1بار ِ دیگه ارسال ِ من رو بخون ، بعد با هم ادامه میدیم ... |
|||
|
۱۳:۲۱, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۱ ۱۳:۰۱)blue.blood نوشته است: بله متوجه هستم منتها جواب سوال شما همانهایی است که دوستان در ارسالها متذکر شدند !!!!!!!! ما در اسلام قوانینی داریم متناسب با نوع جرم !!!!!! از این واضح تر و منطقی تر ؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیشود با دلیل و توجیه سطحی مثل توجه به عواطف انسانی بیخیال این مجازات این گونه جرمها شد وگرنه ما هم با همان جامعه گل و بلبلی مواجه میشویم که الان غرب گرفتار آن است !!!!!!!! ایا اونهایی که بهشون تجاوز شد داغ جوان دیدند و انواع این بلاها سرشون اومد توسط همین ادمها نباید به عواطف انسانیشون توجه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک بار دیگه بخونید : زیرا گاهی جرم چنان سنگین است که هر چند ممکن است با مجازات غیر اعدام خود آن شخص متنبه شده ودیگر سراغ آن گناه نرود ولی از قوه باز دارندگی شیوع جرم وبزه بر خوردار نیست !!! حالا اگر مجازاتها علنی نشود روی مساله بازدارندگی جرم نمیشود حساب باز کرد!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۳:۲۹ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
خب سالومه گرامی این برادر ما می گویند که این تنوع اعدام و مجازات در بازدارندگی این نوع جرم تاثیر چندانی نداشته است چون بعد از خفاش شب ما شاهد انواع و اقسام موجودات دیگر بوده ایم.....
در جواب این سخن چه فرمایشی دارید؟؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۳:۵۴ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام سید !
بنده حرفم سر اصل قانون اعدام و علنی بودنش بود که فی نفسه صحیح هست بنابر حکم خدا !!! حالا اگر تاثیرش ان چنان که باید دیده نمیشود نباید منکر درستی حکم بشویم . این امر باید در روانشناسی افراد جامعه بررسی شود که چه شده که علنی شدن این احکام دیگر ترسی در دل مجرمان نمیاندازد در همین کشور عربستان برای دزدی هنوز هم دست قطع میکنند و شاهدیم که چه تاثیری داشته در جامعه عربستان !!!!! اعدام در ملا عام نمیشه گفت بی تاثیره منتها مجموعه قوانینه که میتونه به این نوع تدابیر ارزش کاربردی بده وقتی خفاشان شب به هر دلیلی مجازاتشون به تاخیر میو فته تقریبا تمام این موارد قدرت کارایشو از دست میده مثل انتی بیوتیکه اگر درست مصرف نشه جواب که نمیده هیچی خرابتر میشه هر ملتی رو نمیشه با یک نوع برخورد باز دارنده اصلاح کرد این کاملا بستگی به میزان بیماری هر جامعه ای داره!!!!! چینی ها اینو ثابت کردن که با مجموعه ای از قوانین سخت واجرای شدید قانون یک جامعه بی در بیکری مثل چینو میشه مهار کرد وتوی مسیر موفقیت قرار داد بنظر من برای شرایط کلی امروز اجرای قوانین با مجازات شدید لازمه ولی نه اینکه فقط برای طبقه ضعیف باشه برای همه طبقات مجازاتهای جنایی رو اگر شدید کنن ودر قبال ان مجازاتهای اجتماعی رو تعدیل بشه در دراز مدت امید به اصلاح هست وگرنه با این مدل فقط مسکنه.
|
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۳:۵۸ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
خانومه saloomeh مثل اینکه شما اصلا حواست نیست من چی گفتم ... نقل قول:جواب کلی ِ من به ارسال آقا وحید من دارم میگم من با اعدام مخالف نیستم، افراد باید تقاصِ ِ کارشون رو پس بدن. میگم اعدام با این روش عملا بازداردندگی نداره و اعدام در ملا عام ، مغایر با انسانیت ِ و علنا" به جز اثرات ِ سوء ِ روانی بر عموم ِ مردم هیچ چیزی به همرا نداره ... کلی هم توضیح دادم ، ولی شما فقط یه حرف تکراری رو میگی ... |
|||
|
۱۴:۰۷, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۴:۰۸ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۱ ۱۳:۵۴)blue.blood نوشته است:جناب به عرض برسانم که کاملا حواسم هست چی فرمایش کردید !!!!!!!!! فکر میکنم در ارسال شماره 59 واضح گفتم !!! این حرفهای زیبای پوستری مثل توجه به انسانیت و حقوق بشر داعیه همان هایی است که تجربه هیروشیما و ناکازاکی رو دارند !!!!!!!!!! که هنوز هم کشته میدهد . وقتی این حکم برای جلوگیری از اشاعه فساد و فحشا استفاده شود مغایر انسانیت است ولی وقتی بیایند ....... کشتار دسته جمعی راه بیندازند میشود عین انسانیت و حقوق بشر !!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!! | سید ابراهیم | 339 | 165,131 |